20. srpna 2017

Uměle vyrobené bouře 18. 8. 2017

Uměle vyrobené bouře 18. 8. 2017
Sepsal Orgonet


Snímek níže: "Šlehací komíny" - důkaz umělé výroby bouřkové oblačnosti.



Úvodem:

Už jsem dlouho nic nepsal, protože výroba počasí probíhá stále stejně, jak již zde bylo mnohokrát popsáno a nemám chuť se pořád opakovat. Ale když vidím, jak nás média a meteurologové neustále balamutí, tak mi to jednou za čas zase nedalo a opět zde připomínám, že:

  • klimateroristé/geoinženýři se nepřetržitě činí, aby nám znepříjemnili toto roční období extrémními jevy, jako jsou uměle vytvořené extrémně vysoké teploty a extrémní sucha, prokládané uměle vytvořenými extrémními bouřemi s ničivými jevy jako přívalové deště, bleskové záplavy a větrné smrště. (Důvod: škody a plánovitá výroba strachu ve společnosti.)
  • oficiální mediální meteorologové jsou naprosto mimo  a zoufale se snaží tento chaos v počasí nějak rozumně vysvětlovat, ovšem naprosto neúspěšně. Klimateroristé jim sice poctivě denně nahlašují své plány v podobě "předpovědí" na dny/týdny/měsíce, ovšem také své plány operativně velmi rychle mění, vzhledem k tomu, že pohyby vzduchových mas nemohou mít tak zcela dokonale pod kontrolou, ale to jim nebrání, aby každé nově vznikající atmosférické situace využívali co nejlépe k výrobě ničivého počasí.  
  • bohužel světoví odborníci čili podle mě meteurologové (meteurolog = zcela mimo jsoucí vystudovaný odborník na počasí, nemající tušení, která v jeho oboru bije) nemohou připustit, i kdyby to věděli (někteří to určitě vědí, a někteří zase jsou vybráni na své posty právě proto, že nikdy nebudou schopni pochopit), že počasí nad celou planetou je již mnoho (až desítky let) nepřetržitě řízeno, a že ani kapka deště na planetě nespadne, ani větérek nezavane bez přičinění klimateroristů - majitelů technologií na výrobu počasí.
  • zejména komičtí jsou v médiích takzvaní "lovci bouří", kteří se důležitě honí za mimořádnými jevy, netušíce, že tyto jsou vytvářeny uměle pomocí různých radiací, které ohřívají/ionizují atmosféru, jejíž elektrické vodivosti je dosahováno prostřednictvím kovů sypaných do atmosféry v podobě chemtrails. 


Pár meteorologických snímků dokazujících umělou výrobu bouří 18. 8. 2017

Meteorologové na 18. 8. 2017 předpověděli  velmi silné bouře (čili klimateroristé jim sdělili, že je mají naplánovány). Původně je média hystericky hlásila už na odpoledne, ale plán klimoušům o něco málo nevyšel, takže naplánované ničivé bouře dostali nad území ČR až večer a v noci.

Technologie byly obvyklé, spočívající v tom, že na rozhraní mas teplého a studeného vzduchu (uměle hnaných proti sobě/nad sebe/pod sebe) je dodávána pomocí radiace silná energie, umožňující vznik bouřkové oblačnosti dosahující do extrémních mnohakilometrových (až tropických 16km) výšek a odtud stahující  obrovské množství vody, které dopadne na malá území v podobě přívalového deště.
To vše je doprovázeno uměle vytvořenými hojnými blesky a uměle vytvořenou větrnou smrští, která na malých územích způsobí velké škody.
V zásadě jsou klimateroristé schopni vytvořit extrémní jevy jen nad malým územím (či několika), ale i když se na většině Česka toho mnoho nestane, ba někde ani nesprchne, tak se média radostně ujmou škod způsobených v těchto malých oblastech a rozmažou to tak, že vzniká dojem obrovských škod a narůstá strach ... což je jedním z cílů tohoto chaotického střídání jevů.

1. Snímek níže: začátek výroby večerních bouří. Bouře s blesky (černé křížky) pěkně v jedné mnohasetkilometrové řadě. Jak by to příroda dokázala, nevím, ale proud mikrovlnné radiace jistě ano.
Kruh ohraničující srážky - tzv. haarpový kruh - jehož středem je radar Brdy.
Žlutá až červená barva: silné srážky. (http://radar.bourky.cz/)


2. Níže: O 3 hodiny později: bouřková činnost je zřetelně podněcována radarem Brdy, který dodává energii do oblačnosti; důkazem jsou kružnice kolem něho: žlutá až oranžová až červená - silné srážky. (http://radar.bourky.cz/)


3. Níže: Na "nočním snímku" je vidět, jak do oblačnosti vytvořené na jihozápad od ČR (Německo, Švýcarsko) začala být dodávána (ze satelitů na oběžné dráze? nebo ze vzdálených haarpových zařízení odrazem od ionosféry?) další silná energie za účelem vytvoření silných povětrnostních jevů - jeví se jako žlutá/zlatá barva na červené (=vysoké) oblačnosti. (Já tomu říkám "zlaté třesky", viz mnohokrát na blogu.) Oblačnost je nám tu pomalu zahřívána... (http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html)


3. Níže: O dvě hodiny později: žluté/zlaté barvy přibylo, což prozrazuje, že bylo již dodáno opravdu velké množství energie. (Oblačnost je už pořádně zahřátá.) Čáry nad územím ČR - chemtrails vytvářející oblast nízkého tlaku, přitahující bouřkový systém hlouběji do ČR. (http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html)



4. Až dole: na videu pohybu oblačnosti z 18. 8. je vidět, že na naší "bouřkové frontě" bylo náhle a současně vytvořeno několik jader bouřkových oblačností. Jejich současný vznik a "šlehací výběžky/komíny" (většinou viditelné jako dvojice! děr či kup oblačnosti) na vrcholech těchto oblačností opět svědčí o umělém vytvoření zásahem nějaké radiace (radiace z místních vysílačů? paprsky vyslané ze satelitů?)
(Zvětšený snímek z videa ukazuje řadu "šlehacích komínů", která časově odpovídá výše uvedenému radarovému snímku blesků, v době před setměním.) (http://www2.sat24.com/history.aspx?culture=en)


Vlastně jsou ty "komíny" lépe vidět zde: (http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html)


Video průběhu oblačnosti 18. 8. 2017.

https://youtu.be/rEREhlpYWXQ



Závěrem:

U nás v ČB se zmíněná bouře projevila přesně o půlnoci. Blesky byly strašídelné, avšak bez hromu (nemají to holt ještě vychytané, někdy jim zase hodinu hřmí bez blesku). Větrná smršť se snažila, ale nakonec mi povalila jen jednu slunečnici. Napršelo tu tak na lehké zalití. Celkem jev asi na 15 minut.

To ale neznamená, že jinde se jim smršť nepovedla, například na Šumavě udělala velké škody kolem Medvědí stezky, i jinde v ČR se trefili...


Sledujte sami činnost klimateroristů!

Pokud vás tyto jevy zajímají, tak v každém okamžiku dne můžete pozorovat něco "nepřírodního" na odkazech, které jsou uvedeny na stránce Odkazy na radary a satelity.

Například v tomto okamžiku  je možno vidět zajímavý jev nad Polskem, asi nějaká nová technologie, která se zobrazuje jako čtverec dosud na tomto zobrazení neviděných odstínů barev. (Pomíjím haarpový kruh vytvářený radarem Skalky, který právě dodává energii pro tento systém "silný déšť/bouřky nad východem ČR a nad Polskem".)
Radiace do čtverců a kruhů/čtvercokruhů je holt základem klimateroristických teorií... (http://www.radareu.cz/?lng=cz)




11 komentářů:

  1. IBA HLUPÁCI SA HRAJÚ NA BOHA... TOTO MOHLI VYMYSLIEŤ IBA AMERICKÍ VEDCI...:P :P :P

    OdpovědětVymazat
  2. Chápem správne že bežný vypadok radaru ( alebo zobrazenia ) sa podľa vás volá haarp? Lebo ten štvorec v Poľsku neni nič iné než výpadok

    OdpovědětVymazat
  3. ty si pekne vymlety kto by do tohto vrazal peniaze a v akej forme by sa mu tie peniaze vratili ? ci myslis ze niekto len tak vyhazduje peniaze do vzduchu ? ak by som takeho poznal tak by som ho poprosil aby ti zaplatil nejaky liecebny ustav

    OdpovědětVymazat
  4. Těchto anomálií z radarů jsem si také všiml ještě před příchodem bouří.
    Děkuji za perfektní shrnutí!
    Jiří

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by velmi zajímalo, když se teď chystá západ "koupit" za pět prstů naše obrovské ložiště lithia v hodnotě biliónů korun- zda ten kov a přírodní prvek, třeba taky nějakým způsobem neuplatní při výrobě počasí či ovlivňování nálad s pomocí chemtrailsu na obyvatelstvo?
    Mě fakt zaráží, jak jsou všichni lidi slepí a hluší. U nás v Košířích zmizeli všichni kosi do jednoho a nikdo si dodnes ničeho nevšiml. Přitom já jsem z toho zděšená a celá špatná.
    Zdravím Vás- Kubátová Jarmila

    OdpovědětVymazat
  6. Autor se pravděpodobně sežral mozek, pach ho vysral a pak ho znovu sežral.

    OdpovědětVymazat
  7. Umele burky boli na zapadnom Slovensku a juznej Morave v polovici augusta. Lenže tato stránka stagnuje. Verny citatel zo Slovenska

    OdpovědětVymazat
  8. No tě prdel, ty máš dost!

    OdpovědětVymazat
  9. Nejsou kruhová ohraničení oblačností dané spíše jinou citlivostí sousedních radarů? Kruhové oblačnosti jsou spíše jen špatně zaznamenané, než skutečnost.

    OdpovědětVymazat
  10. Je to Sodoma a Gomora 21.století. Země nás za toto setřese ze svého povrchu,voda nás utopí a sopky spálí.Díky díky psychopatům politikům a satanským vědcům bezmozkům.

    OdpovědětVymazat
  11. vše co vymyslela lidská mysl už tu bylo, zřejmě eexistuje "něco takového jak se bránit", fyzikové, hydroinženýři napněte mozky vpřed do "nebe" a hledejte, co by to mohlo být! a co orgonit, nezabírá? pŕeci se nenecháme ubít takovou smečkou.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.