20. srpna 2017

Vody je dost, ale nemůže sama padat kvůli chemtrails

Vody je v atmosféře pořád stejně či více, jen nemůže sama padat kvůli chemtrails
Orgonet 3. 7. 2017


Motto:
Média:
Česku hrozí fatální nedostatek vody. Na zemi rapidně docházejí zásoby vody.
Logický dotaz čtenáře z Idnes, který zůstal nezodpovězen: 
A kam se ta voda ztrácí, když prý jí pořád přibývá z tání ledovců, a zaplaví prý části pevniny?

Snímek níže: Toky vodní páry nad severní polokoulí (water vapor, http://weather.cod.edu/satrad/) Jsou však uměle řízeny klimateroristy/geoinženýry, viz např. udržování sucha u pobřeží Kalifornie...


Satelitní snímky vodní páry nad světem též: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/IMAGERY/WV062/BW/

To jen vládci světa a jimi ovládaná média záměrně šíří strach z počasí a nedostatku vody.

Současnou vlastností umělých extrémních meteojevů je to, že jsou silně lokálně omezeny. Úkolem médií potom je potom v rámci šíření nejistoty, strachu a paniky vydávat hysterizující zprávy, které mají činit dojem, že zmíněné jevy se týkají rozsáhlého území (celého Česka), že všichni lidé jsou v ohrožení.... (viz např. bulvarizující titulek Novinek: Tisíce lidí bez proudu, popadané stromy, nejezdí vlaky. Českem se prohnala silná bouře.)

Takže, klimateroristé (vedle působení materiálních škod) spolupracují s médii  na psychologicko-sociální operaci šíření strachu mezi neelitami, pro niž mohou například:
  • shodit extrémní množství vody na jedno pole u Berouna, takže voda tam podemele kus trati, ale média bulvárním stylem vytvoří dojem, že stojí celá česká vlaková doprava; 
  • seslat extrémní větrný vír nad kousek trati/silnice vedoucí někde lesem, takže to tam shodí pár stromů, což zpozdí dva vlaky; bulvární titulek však evokuje polomovou katastrofu v celém Česku.   
  • nasněžit nevelkou vrstvu umělého speciálně klouzavého sněhu na jeden dopravně vytížený kopec, přičemž média tu místní záležitost tak rozmažou, že to vypadá, že kolabuje celá česká silniční doprava
  • našlehat rozlohou malý oblak do tropické výše (asi 16 km) a stáhnout odtud kroupy extrémní velikosti, které spadnou třeba jenom na náměstí v Týně nad Vltavou.
  • a další lokální jevy. 
Možnosti klimateroristů mají své hranice?

Za těch pár let, co sleduji umělé počasí, získávám dojem, že se možnosti klimateroristů na jedné straně stále zvyšují (přesnost zásahu umělým jevem je vysoká), ale na druhou stranu některé poklesly, což je známka, že se řízení počasí dostává k limitu, kam je příroda ochotna je pustit. Například se domnívám, že ve vnitrozemí se jim stále méně daří udržovat velké meteorologické jevy/systémy v chodu po delší dobu.

Trvalejší déšť ve vnitrozemí jsou schopni dnes vyrobit jen s použitím obrovského množství energie (viz silná aktivita radarů za bouřek), avšak ještě před pár lety se jim to dařilo docela dobře. Viz např. povodně v Česku 2002, i v dalších letech, kdy se jim dařilo dostat srážkový/vypařovací systém do rotace a udržet/živit nad určeným územím po několik dní. (Jiná situace je asi v blízkosti moře, odkud  jsou schopni zvednout a o kousek dál shodit velké množství vody najednou, takže rozsáhlé pobřežní záplavy mohou způsobit snadněji.)

Zkrátka, umělé bouřky, umělé přeháňky, umělé kroupy jsou dnes krátkodobé (většinou pár minut, nanejvýš něco málo desítek minut) a omezené na (velmi) malá území, i když je snaha vyvolávat opačný dojem. Charakter počasí se v průběhu dne velmi rychle mění.

Čím je to způsobeno? Zřejmě tím, že ovzduší od atmosféry až po stratosféru už je tolik nasyceno umělými kondenzačními jádry z neustálého chemického sprejování, že veškerá voda se tam vznáší nabalena na tato jádra, zelektrizována, a není schopna sama spadnout dolů v podobě deště, pokud nedostane umělý radiační/mikrovlnný/skalární impuls. A o těchto impulsech rozhodují klimateroristé, kteří takto záměrně týrají určité oblasti suchem, aby vytvářeli paniku, že vody je na světě nedostatek, atd. atd.

Velkým oblastem světa je uměle blokován déšť (Afrika, Kalifornie), jsou uměle vysoušeny - po umělém odstranění ozonové vrstvy jsou grilovány Sluncem odshora a umělým mikrovlnným zahříváním smaženy odspoda (proto nárůst extrémně vysokých letních teplot, prakticky neslučitelných s lidským životem, na mnohých místech světa). Voda, která by tam eventuelně směřovala, je shazována nad oceánem.

Zkrátka dle dlouhodobého pozorování se mi zdá, že klimateroristé musejí k řízení počasí vynakládat čím dál tím více energie/chemie, a že je možné, že tendence je taková, že atmosféra bude tak přesycena chemií a radiací, že řízení počasí bude tím postupně znemožněno. ("Oni" však samozřejmě stále pracují na dalších dokonalejších technologiích...)


Jestli se planeta otepluje, tak by mělo více pršet

Jestliže se planeta otepluje, ať už přirozeným vývojem či přirozenou činností lidí (uhlíková stopa, jak je nám vnucováno), či (nejpíše) činností klimateroristů/geoinženýrů, pak by dle prostých fyzikálních zákonů té vody mělo ve formě srážek padat více, protože se jí z povrchu Země musí také daleko více vypařovat.

Pokud by panovaly normální fyzikální podmínky dle normálních fyzikálních zákonů, muselo by to logicky tak být.  Jenže klimateroristé, hrající si na bohy, do těchto zákonů zasáhli a uměle udržují vodu v ovzduší pomocí sprejovaných chemických kondenzačních jader, aby ji mohli státům a územím přidělovat podle svých záměrů.

Vody je ovšem na světě víc než dost. I jenom té, která je zapojena do koloběhu vody (hydrologického cyklu) na povrchu planety. Ovzduším tečou atmosférické řeky, které nesou stejné množství vody jako pozemské toky.

Vlivem (umělého) rozpouštění ledu  v Arktidě i Antarktidě a na horách, jímž jsme strašeni, by mělo vody v koloběhu přibývat, takže by se mělo více vypařovat a více i pršet, což klimateroristé nemohou dovolit, jelikož jejich záměrem jsou "srážky na příděl". Proto budou zřejmě do atmosféry sypat stále více chemikálií/kovů/nanočástic, aby ji udrželi pod svou kontrolou.

Klimateroristé mají do velké míry pod kontrolou světový hydrologický cyklus

Klimateroristé v této době ovládají všechny složky koloběhu vody na Zemi, nebo aspoň do nich podstatně zasahují.

  • Mají technologie nejen na přenos vody a spouštění/zadržování deště, ale i na umělé vypařování ze zemského povrchu. 
  • Jsou schopni pomocí všudypřítomných "věží mobilních operátorů" ohřát jakkoli velkou zemskou i vodní plochu, odpařit z ní vodu, a vytvořit z ní oblačnou pokrývku jako clonu proti slunci nebo jako srážky. 
  • Vypařování i déšť často probíhají současně. Všimněte si, že okamžitě po dešti bývají oschlé silnice a chodníky, i v zimě/na podzim, když není teplo a slunce nesvítí. Jsou totiž uměle ohřívány...

Voda nemůže nikam zmizet. I podzemní vody je na světě dostatek, ale přístup k ní je uměle omezován.

Přečtěte si následující článek o podzemní vodě, a pochopíte, že vody je na světě pořád dost, že nemůže nikam zmizet, a že povědomí nedostatku vody je součástí taktiky strašení lidu, aby byl přístupný zákonným omezením atd. atd. ve prospěch vládnoucích elit.

Článek: Země má hojnost pitné vody. http://orgo-net.blogspot.cz/2015/07/zeme-ma-hojnost-pitne-vody.html







18 komentářů:

  1. Orgonet vstal z mrtvých? To jsem moc rád :) !!!
    Jiří

    OdpovědětVymazat
  2. Vody je pořád stejně. Pokud dochází k rozpínání vesmíru a tedy i naší planety, pak je i hladina vody v pohybu a rozlévá se do stran.

    OdpovědětVymazat
  3. Nějak mne toto napadalo citem, i bez přečtení příspěvku, za terý děkuji. Za zmínku stojí obrovské zlověstné kupovité stopy, které se ..někdy..nerozpouští celé dlouhé hodiny za letadly/ nikdo mne nepřesvědčí, že je to "jen povětrnostními podmínkami", protože to nikdy dříve nebývalo, celé dlouhé hodiny putují oblohou; spadlý sníh, který vám pod nohama vrže jako drcený polystyrén a nechce se mu tát, hortensie které modrají bez zásahu pěstitele (chce to hliník, čili spad hliníku s deštěm).Další je naprosto hrůzný výskyt rakoviny, o němž se "taktně" mlčí, ale práce mne vede do domácností, kam se vracím po dvou letech, a s hrůzou zjišťuji, že z 19 lidí jsou už dva mrtví na rakovinu a další dva mají rakovinu slinivky /před dvěma roky bez potíží všichni/....to se nedá svést na stres ani na jídlo...podle mne je to velmi zlé a jsme naprosto bezmocní cokoliv udělat. Zlé, že to nedochází těm, co blbnou v médiích, i politikům, že i jich a jejich rodin se to velmni, velmi týká.

    OdpovědětVymazat
  4. Nielen v Cesku, ale aj na Slovensku. Umele burky v polovici augusta (srpny) v oblasti juzna Morava, Zahorie a pohranicne Rakusko. Stale je do teraz sucho aj ked vydatne prsalo. Rostislav zo Zahoria na Slovensku.

    OdpovědětVymazat
  5. Botanici neveriaco krútia hlavami. Nezvyčajný úkaz v Čile prekvapuje obyvateľov a aj turistov. Púšť, ktorá sa nachádza v Južnej Amerike je po dažďoch v rozkvete.
    24.8.2017
    http://www.pluska.sk/zaujimavosti/zaujimavosti/kvitnuca-nadhera-cile-nezvycajny-ukaz-vyraza-dych.html?utm_source=Pluska-2014&utm_medium=produkt-box&utm_campaign=vb2014

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, orgonete, jaksi po delší časové prodlevě jsem ráda, že web je aktivní, ŽE Tvoje zprávy jsou druhým pohledem na dění ve světě vč. počasí. Děkuji Ti za to. Mám jaksi otázku ke všem i sobě, jak může ovlivnit toto působení na "vše" zejména na "bytosti v Česku - a další Slovany" velké elektromatické působení - viz projekty - Mountauk a atd., které v tomto období má na nás působit? Má jaksi někdo více informací? Nicméně, vše je dobré. Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Ano správně voda se neztratí. Voda vznikla před 4,5 miliardami roků, jak vzniklo slunce a je tu pořád,to je jediné perpetum mobile na světě.Voda se odpaří a zase se srazí a spadne. Je sice fakt, že jak přibývá lidí na zeměkouli, tak se i vody spotřebuje více, proto se musí více vody dočišťovat. Každý občan může pozorovat, že po dešti je vody dost, možná se i dost vody v saje do země. Jenže ta se čepuje do láhví a draho se prodává. Není večerních zpráv, aby neukazovali rozsáhlé záplavy. Velký problém který nikdo neřeší je málo rybníků, řek a potoků. Já si pamatuji v šedesátých letech, že se u nás reciklovali potoky a řeky. Dnes jsou dna řek, tak plná bordelu, že voda hned odteče a z řek také. Navrhuji prohloubit dna všech řek i rybníků, zvednout stavědla potoků, řek, a odtoků přehrad, také se musí zvednout břehy rybníkůřek a přehrad, a vysázet vrbami křovím, ty posvazují břehy.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím, ve dnech 17.8.-18.8. 2017 v noci na ráno bylo tady v Brně střílení jako u Verdunu. Blesky lítaly jeden za druhým a hromobití bylo v jednolitém proudu jako když jede rozzuřený vlak. Toto jsem nikdy ještě nezažil, takto klimateroristé řádili. Již brzy ale dostanou přes držku, podle písem Bůh zničí ty, kteří ničí zemi. Pěkný článek, díky za něj.

    OdpovědětVymazat
  9. Čím blíž k německým hranicím, tím modřejší obloha, jinak dnešní obrázky z kamer jsou strašný. Čistej geoingeneering, Praze do večera jen bělavý rozmazaný slunce: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/index.html
    -
    A tady je vidět čemu to celý momentálě slouží: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSGIODC/RGB/AIRMASS/FULLDISC/index.htm
    Veškerá oblačnost nesoucí vodu se u západních hranic Ruska otáčí a pádí na sever podél hranic našeho svatého bloku demokratů. Rusákům ani kapku.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, tvorbu chemtrails mraků pozoruji už několik let, vzdycky si posmutnim když nám zakryvají sluneční paprsky.. věřím že je to vše úmyslně. Tvorba počasí aby nebyla úroda, přírodních katastrov, ted třeba Mexiko. Všechny zinscenované útoky islámu v Evropě jen aby nás popudili ke strachu z islámu a negativním myšlenkám... věřím tomu. Ale stále si říkám proč? Co z toho má ten co to řídí a kdo to vůbec je? Je vůbec z téhle planety? Nebo přiletěl z jiné planety a teď si tu honí své ego tím že to tu všechno řídí ?? Co z toho ty co to řídí mají? Proč s tím začali? A proč to stále trvá? Tohle mi pořád vrtá hlavou... a pokud je k mé otázce odpověď již v nějakém článku na tomto webu, ráda si jej přečtu. Díky moc za odpověď

    OdpovědětVymazat
  11. Viz informovanost o bouri valici se na usa. Niciva boure ma prvni obet. Lidi ve svete hromadne umiraj pod humanitarnima akcema spojencu, ale jeden clovek co umrel pod udajnou nejvetsi bouri historie (hysterie) v US zaplni clanky po celem svete.

    OdpovědětVymazat
  12. https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=447441&sId=&mId=

    Btw.....

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem přístupný spolupráci
    °°Připravuji přednášku / debatu na téma
    - Vše souvisí se vším - voda - půda - vzduch = život -
    (v případě většího zájmu i více jak jednu) na podzim tr.- kdo má zájem pište
    berossos@seznam.cz
    O vodě jinak než ji známe a jinak než se tvrdí lidem
    Kde hledat příčinu bleskových povodní?
    Proč hrozí katastrofické sucho v ČR?
    Kde hledat příčinu klimatických změn?
    Kde hledat příčinu tání arktických ledovců?
    Co se děje v oceánech? - o tom co není vidět a nikdo o tom nemluví jako o blížící se přírodní světové katastrově
    My samy, každý den, každý z nás se úspěšně snažíme, aby v brzké době byla nezávadná pitná voda cennější jak zlato
    Chcete se dozvědět více? Pište °°



    OdpovědětVymazat
  14. Tyto videa hodně napoví, co nás čeká a co už funguje, takže jsou užitečná k doplnění znalosti tohoto obludného světa...:
    https://www.youtube.com/watch?v=QlRvZPBI108#t=733.033177
    https://www.youtube.com/watch?v=WzHSuT1z-I4

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Orgonet, vyborny dokument o chemtrails, pochopi kazdy....
    Prajem Ti krasne a nicim nezaclonene dni :-))))) Nika

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1964&v=EMjeG2RmQ_Q

    OdpovědětVymazat
  16. velké díky za zverejnení

    OdpovědětVymazat
  17. Vyborny clanek orgonete! Vice takovych. Velmi jednoducha uvaha, ktery musi pekne zamotat mozecek nejednomu odpurci chemtrails. Skoda, ze jiz nepisete vice o svetovem deni (Napriklad soucasne zvedani dluhoveho stropu, zvedani urokovych sazeb a jaky to bude mit dopad atp.)

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem již také přesvědčen, že chemtrails mají vliv celkově na tvorbu srážek v atmosféře.Pozoruji, že v Moravskoslezském kraji za posledních pár týdnů kdy jsem si nevšiml na obloze výrazných stop po chemtrails byly najednou i srážkové úhrny vydatnější než v letech 2015-2018, kdy byla obloha "posprejována" téměř každý den.
    Zvláštní je, že na oficiálních stránkách ČHMU, mají vysvětlen pojem chemtrails jako nesmyslnou teorii. Tak ať nám odborníci z ČHMU vysvětlí, jak to, že za stejných (blízkých) podmínek tlaku a vlhkosti,teploty a prouďení vzduchu tyto "kondenzační" čáry jsou na obloze v některé dny krátce pár minut a některé dny zůstávájí několik hodin.Jak nám vysvětlí malé srážkové úhrny nejen v ČR v několika předcházejících letech, kdy byla obloha téměř denně viditelně poznamenána "kondenzačními stopami"?
    Odkaz který na orgo-netu určitě již někde uveden byl:
    http://portal.chmi.cz/aktualni-situace/aktualni-stav-pocasi/informace-a-zajimovosti/kondenzacni-stopy

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.