14. dubna 2018

Proč Rusko dovolilo Západu zaútočit na bezcenné cíle v Sýrii


Západ v hrůze sledoval, jak při americkém „vojensko-masturbačním“ útoku bylo zničeno 70% raket vypálených na Sýrii 

April 14, 2018
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers 
Překlad: OrgoNet


S tím, jak pomalu vyhasínají „nové reality“ amerického impéria, jako falešná otrava Skripalových a falešný chemický útok v Sýrii, se jeví velmi zajímavou nová zpráva ruské Bezpečnostní rady (Security Council), vydaná dnes pro vnitřní potřeby Kremlu. Zpráva uvádí, že Spojené státy se právě pustily do dalšího „vojensko-masturbačního“ cvičení, a to tak, že zaútočily na Sýrii, a to za porušení veškerých mezinárodních práv. Tento útok však připravil Západu chvíle hororu, když celých 70% raket vystřelených na syrské cíle bylo zneškodněno syrskými obrannými jednotkami, a jak uvedl Generální štáb, nedošlo ke ztrátám na životech


Americké, britské a francouzské vojenské síly vydaly přes 163 miliónů dolarů, aby zničily tuto budovu syrského státního výzkumného ústavu určenou k demolici, v hodnotě méně než 1 milión dolarů. 




Podle zprávy došlo k jedné z nejbizarnějších událostí, jaká kdy byla zaznamenána v moderní vojenské historii. V minulých 72 hodinách Američané kontaktovali Rusko a snažně prosili, aby jim dovolilo raketový útok na Sýrii; naléhali s tím, že tento „jednorázový útok“ ochrání presidenta Trumpa před jeho nepřáteli z „Deep State“, kteří se snaží ho vyhnat „palácovým převratem“ tím, že o něm absurdně tvrdí, že je loutkou Moskvy.

Dle zprávy Rusové nejprve Američanům sdělili, že v Sýrii nejsou faktické cíle, které by mohli zasáhnout, protože ruská moderní bojová letadla, helikoptéry a politicko-vojenské vedení byly již přesunuty do Iránu. Avšak Generální štáb poté vytvořil pro americké, britské a francouzké spojence „přijatelný seznam použitelných cílů“, mezi nimiž bylo i syrské státní výzkumné centrum Barzeh, které mělo být tento rok zbořeno, aby udělalo místo pro bytovou výstavbu, a dále syrské letecké základny Mezzeh a Dumayr, u kterých byla naplánována rekonstrukce vzhledem ke značnému poškození, které dříve způsobili islámští teroristé.

Když Generální štáb předával spojencům tento seznam, varoval je, že se musejí držet zpět od ruských jednotek vzdušné obrany v Sýrii, což spojenci dodrželi; Američané byli též varováni, že pokud se nějaké rakety vypálené z USS Donald Cook (jehož blízkost k ruské lodní základně v Sýrii pokládá Generální štáb za hrozbu „prvního úderu“) dostanou do blízkosti ruského materiálu v Sýrii, ruské námořnictvo ho okamžitě zničí torpédy. Dále byli Američané varováni, že pokud by došlo k jakékoli odchylce od tohoto „plánu“, Generální štáb vydá ihned rozkaz ruským bombardérům umístěným v Íránu, aby zaútočily na veškeré americké „vhodné cíle“ v Sýrii. 



Ruské těžké bombardéry čekají 13. dubna 2018 na státní základně Hamedan v Íránu na rozkaz k útoku na americké vojenské cíle v Sýrii 

Američané a jejich spojenci přijali tyto „podmínky omezené války“ uložení Generálním štábem, a přibližně v 0400 (GMT + 3) moskevského času 14. dubna 2018 vystřelily americké válečné lodi Porter, Donald Cook a Higgins, společně s americkými bombardéry B-1, britskými Tornády a francouzskými Mirage 103 střel na Sýrii; tyto byly ihned odraženy syrskou obranou ze systémů S-125, S-200, Buk, Kvadrat a Osa, které rychle sestřelily 71 z těchto západních raket. To znamená, že bylo zničeno 70% střel vypálených na Sýrii.

Typy raket použitých USA a jeho spojenci při ilegálním útoku na Sýrii byly dle zprávy: střely Tomahawk, řízené bomby GBU-38 a Scalp EG „Stínová bouře“. Z nich 32 střel, kterém přežily syrskou protivzdušnou obranu, částečně zničilo budovu pro vědecký výzkum, určenou k demolici a učinilo minimální škody na syrské letecké základně Mezzeh. Základna Dumayr nebyla poškozena vůbec, jelikož zničila všech 12 raket, které byly na ni vypáleny.

Dle zprávy dohromady s 59 americkými střelami ilegálně vystřelenými na Sýriiv minulém roce, z nichž bylo 34 ihned sestřeleno syrskou protivzdušnou obranou, při průměrné ceně této střely 1,5 miliónu dolarů vyšel tento dnešní útok 103 raketami západní spojence na 243 miliónu dolarů, z čehož 157 miliónů stálo jen to, že bez užitku vybuchly na nebi. A Západ to ještě absurdně oslavuje; jediné srovnání s reálným životem, které Generální štáb k tomuto nalézá, je „levné uspokojení“, které cítí teenager poté, když masturboval nad fotkami nahých žen v pornografickém časopise. 



Obrázek typického západního globalistického válečného štváče jako teenagera, který si nahrazuje realitu fantazií 



Zpráva na závěr poznamenává, že ke shodě mezi všemi členy Bezpečnostní rady povolit tento v zásadě zbytečný útok Západu na Sýrii došlo výměnou za stažení USA ze syrského území nejpozději v říjnu 2018, a že nyní lidé v ulicích Ruska, Sýrie a Íránu tančí v ulicích, aby to oslavili; jelikož alternativou by bylo to, že globalističtí nepřátelé Donalda Trumpa z Deep State by se snažili o globální válku s Ruskem, tento ústupek byl nejmenší cenou za konečný mír. Větší cenu za něj zaplatí Trump, jehož loyální podporovatelé v Americe projevují rozhořčení a hněv za to, že dovolil „válečným štváčům ukrást náš stát“. Mezi ně patří i Alex Jones z Infowars, který před pár hodinami dokonce během svého televizního vysílání propukl v pláč a prohlásil: „Sere na nás na všechny … Trump je podvodník … a já jsem hotovej.“ 



Lidé v Sýrii, Íránu a Rusku proudí do ulic, aby oslavili ponížení Ameriky „vojenskomasturbačním útokem“. 



April 14, 2018 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Note: Many governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagree with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit us, and others like us, that is exampled in numerous places, including HERE.]


3 komentáře:

  1. Kačer Tramp ho má asi malýho tak provedl sebeuspokojující masturbační útok, bejt Rusama tak bych ho ještě polechtal na prdeli tou ruskou super raketou co dělá dvacet machů.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska si dám frťana, OrgoNet se ozval. Díky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.