15. května 2018

Že by nám konečně dodali déšť?

(Nejen) Česko je udržováno v režimu sucha. Možná je to celkový dlouhodobý plán elit, možná jenom naši čeští pohlaváři jsou tak hloupí, že ještě nezaplatili klimateroristům "výpalné" za vodu. Protože jinak pršet nebude.

Voda totiž sama dnes už z nebe nemůže spadnout, jelikož je všechna navázána na kondenzační nanojádra z aerosolů uměle sypaných do atmosféry z letadel, a k jejímu seslání na zem (vytvoření dostatečně velkých kapek) jsou nutné radiofrekvence, které ovládají pouze klimateroristé.

Dnes ráno proto celkem překvapivě byla vytvořena jižně od Česka viditelná hustá oblačnost, schopná zřejmě nám tu shodit něco vody, vydatně ovlivňovaná (haarpovaná) českými radary Brdy a Skalky (viz níže  kružnicově ohraničené srážky, středy kruhových výsečí tvoří zmíněné radary.) (Pro spuštění deště je k "haarpování" radary odspoda nutné přidat  ještě ovlivnění oblačnosti mikrovlnně odshora - asi ze satelitů, letadel, haarpových zařízení na dálku.)

Snímek níže: Nadějná dvouvrstvá oblačnost - potenciální voda pro Česko. (Dvě vrstvy - niže žlutá, výše bílá = uměle vytvořený systém oblačnosti. Žlutá vzniká vypařováním odspoda pomocí "věží mobilních operátorů" a různých antén, bílá vzniká z chemtrails. Pro vytvoření srážek se obvykle obě vrstvy překryjí, není však nutností.) Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html





Radarový snímek níže: jak dnes prší: jasná linie - hranice s Rakouskem. Dvě kruhová ohraničení ukazují na umělé ovlivnění radarovými frekvencemi - jedno se středem v radaru Brdy (u Plzně), druhé se středem v radaru Skalky na Moravě. Zdroj: http://www.radareu.cz/?lng=cz


Níže: Radar Skalky zvětšil svou výseč.

Níže: totéž z http://radar.bourky.cz/ .  Jak se ten déšť drží pěkně nad Rakouskem...



Zatím však je linie srážek udržována v linii hranic s Rakouskem, déšť zasahuje pouze kousek na Moravu, ale jinak jako by se zdráhal vstoupit do Česka. Linie je nepochybně uměle omezena působením radiofrekvencí klimatických zbraní.

Uvidíme, možná klimateroristé během dne rozšíří území ovlivněné mikrovlnami až na Česko, takže něco vody na Čechy spadne. (Nebo je to jen "trailer"? "Vidíte, Češi, že voda tu je, ale musíte zaplatit." Jsou nevyzpytatelní.)

Dnešní zajímavostí je radarový kruh radaru Amsterodam, který jsem našel pouze na mobilní aplikaci Meteomapy. (Aplikace měla však dnes potíže se zobrazením deště nad ČR). Kruh "modrého zrnění" znamená, že radar vydává "suché frekvence", čili brání srážkám od severu a jejich průniku do středu Evropy - či úniku z Evropy?. (Snímek je bohužel pouze nekvalitní screenshot).
Zdroj: mobilní aplikace Meteomapy.



Jinak ohledně sucha: Klimateroristé nám mohou uměle odpírat pouze vodu, která se účastní tzv. sekundárního hydrologického cyklu. (Koloběh vody v přírodě.) Mohou ji uměle udržovat v atmosféře, jak je vidět, libovolně dlouho, a shazovat jen podle své vůle. To vše opět slouží k vyvolávání strachu, chaosu, nejistoty...

Lidem je však odpíráno se dozvědět, že planeta má vody víc než dostatek. Zemský plášť je plný vody, která se tam tvoří chemickou reakcí jako takzvaná primární voda.

Více o tom v článku Země má hojnost pitné vody, zde na Orgonetu. http://orgo-net.blogspot.cz/2015/07/zeme-ma-hojnost-pitne-vody.html

nebo zagooglovat na: primary water




7 komentářů:

  1. V tom clanku o vode, na ktlry si dal, Orgonet, odkaz, sa pise mimo ineho aj toto :
    I. Zdá se, že žijeme v chybném domnění, že vody je nedostatek, a též s chybnou informací, odkud pochází voda. Je to asi podobné, jako co se vědělo v době, kdy si lidé mysleli, že je Země plochá.

    P. S tím naprosto souhlasím."

    Ono ale vsetko nasvedcuje tomu, ze Zem v skutocnosti plocha NAOZAJ je. Existuju uz tisice videi na tuto temu na youtube, tisice amaterskych pokusv, ktore vyvracaju gulatost Zeme... Navyse nie je jedina fotka Zeme...vsetko kreslil (najprv na platno, neskor vo fotoshope) jedne pan z NASA. Viac o tom (v ceskom nazyku) na placata-zeme.cz ...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj orgonetku -
    asi to vše začíná i končí tady - navedla mě intuice...
    viz celé dno všech oceánů....
    https://www.google.cz/maps/@13.9770709,50.4001014,11669m/data=!3m1!1e3
    a vzhledem k tomu, že uso zahnou do pravého úhlu i při 380km/hod, tak i přežijí vše, co je na povrchu může stát.... a tak to asi i je...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Orgonete ! Sláva, konečně nějaké informace po tak dlouhé době.Tvé bádání a komentářa počasí mě chybělo. možná i jiným, nebot jsme nevěděli proč stále neprší a nebyli důkazy z tvých stránek. Děkuji ti moc za návrat :-). Ahoj Honza.

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonete upřímně zdravím a stále mám tvůj blog na očích, abych nepřišla o tvé zprávy.
    Nyní píšu proto, že 1.5. na Seznamu bylo video s p. Dvořákem z ČHMÚ, kde on přímo říkal, že studená fronta nepřinesla srážky. Prý to dosud nespatřil... Nemohu to video najít. Co on tím chtěl veřejnosti říct? Upozorňoval v podstatě oficiálně, že s počasím není něco v pořádku?

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsou ty výseče jenom oblast (vzdálenost) do které radar umí číst pohyb oblačnosti ? Proč by na mapách zobrazující počasí byly vidět záběr frekvence radaru? Proč by se tím prozrazovali?

    OdpovědětVymazat
  6. Ak nespadne urcite mnoztsvo sekundarnej vody za perimetrom, dak primarna zacne expandovat. Bude to skokova zmena.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.