25. listopadu 2018

Požáry v Kalifornii byly zapáleny geoinženýrsky.


Požáry v Kalifornii byly zapáleny geoinženýrsky


Sepsal Orgonet
21. 11. 2018


Anomálie požárů. Selektivnost požárů. Domy, které údajně chytily od lesních požárů, shořely na padrť, avšak lesy stojí. Zbraně na řízenou energii - DEW. Smart Meters - chytrá měřidla spotřeby energie. Jak dokážou klimateroristé zapálit dům a ne jeho okolí? 


Mainstreamová média nejen v USA, ale na celém světě se snaží udržovat dojem, že v Kalifornii jde o přirozený lesní požár, a že jeho mimořádná síla a rozsah jsou zřejmě způsobeny, podobně jako ostatní světové „přírodní“ katastrofy poslední doby, změnami v klimatu planety.

Samozřejmě je to lež jako věž.

Veškeré „přírodní“ katastrofy posledních let („lesní“ požáry, záplavy, sesuvy, zemětřesení, tsunami, jaderné katastrofy atd.) proběhly pod taktovkou geoinženýrských klimateroristických zbraní. Vědci - geoinženýři – klimateroristé ovládající meteorologické /klimatické zbraně jsou zde nástrojem elit, které tyto katastrofy záměrně organizují za účelem dosažení různých svých cílů, a neexistuje žádný zločin, před kterým by se zastavily. Existují o tom veškeré důkazy, o nichž však oficiální média nikdy nebudou informovat, dokud jsou ovládána oněmi elitami. Budou o nich co nejdéle mlčet, a když to už nepůjde, tak se důkazy a jejich nositele budou snažit všemi prostředky diskreditovat. Ale obyčejní lidé přesto díky internetu tyto informace hojně sdílejí, a jeví se, že důvěryhodnost „oficiálních“ médií za poslední rok - dva skokově poklesla a stále klesá.

Zpět k současným požárům v Kalifornii, které dosud hoří, a zanechaly již desítky mrtvých a stovky pohřešovaných, které bych mezi živými už nečekal…

Svědkové z Kalifornie na soukromých kanálech youtube, webových stránkách a v alternativních médiích zveřejňují dokumenty o podivných anomáliích požárů, nasvědčujících tomu,  že tyto požáry byly zažehnuty záměrně, a to pravděpodobně pomocí zbraní DEW, umístěných na satelitech a/nebo dronech. (DEW = Directed Energy Weapons = zbraně používající řízenou energii – laser, mikrovlny, skalární vlny.)

Dokumentů (v angličtině) je  k tomu spousta, dokonce i snímky přímo dokazující působení DEW. Nejlepší souhrny fotografií, videí a komentářů najdete asi na webech State of the Nation Alternative News a Millenium Report, a je i mnoho dalších. (Neuvádím přímé odkazy, protože přístup na některé alternativní weby přes odkaz/záložku je v současné době elitami/googlem monitorován/blokován a ukázala by se vám možná hláška, že web neexistuje, či varování, že je nebezpečný. Tak se to aspoň děje mně. Ale vyhledávačem se dají snadno najít.)

Takže sem dnes dám pár fotografií, abyste si udělali představu, a eventuálně si vyhledali další informace.

Aspoň jeden odkaz na článek s fotodokumentací (anglicky): Důkazy, že Kalifornie je pod útokem zbraní DEW: http://stateofthenation2012.com/?p=108152


Nejpodivnější požár všech dob - různé anomálie.

1. Selektivnost.


Nejnápadnější zvláštností je selektivnost požárů. Jak ukazují fotografie, požáry si své cíle dokázaly přesně vybrat. Domy jsou zničeny do základů (prý celkem 8 000 domů), ale stromy/lesy v okolí zůstávají nedotčeny, a to i v těsné blízkosti. Jak to, když domy prý byly zapáleny od lesního požáru?

Viz satelitní snímky níže:

Snímek: Město Paradise před požárem

Snímek: Paradise po požáru - domy zničené do základů, les stojí.

Snímek: Severní Kalifornie: Tady zřejmě les opravdu hořel - typické černé spáleniště.

Snímky výše pocházejí z videa https://youtu.be/323UpVNryYY (které je googlem mazáno, kdekoli se objeví (mají ho zatím i Novinky.cz, https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/490089-ridic-autobusu-to-riskl-a-vyvezl-z-mordoru-dve-desitky-skolaku.html), takže neváhejte se shlédnutím, záhy zmizí; vkládám ho níže.)




2. Podivná spáleniště 

Domy "lehly popelem" do základů, většinou velmi málo trosek (aspoň něco dobrého: nebudou muset tolik odklízet).  Vše pěkně jednotně na bílý popel/prach.

Je pravda, že domy stavěné převážně ze dřeva snadno shoří. (Američtí hasiči někde píšou, že jakmile oheň zachvátí 5% dřevěného domu, pak se už nedá uhasit.) Ale přece jen bychom očekávali, že různé domy mají různé rozložení a "náplň", takže by měly hořet různě rychle a od různých míst, a výsledkem normálního hoření by měla být aspoň trochu černá spáleniště a nějaké ohořelé trosky. Jenže tady je mnohde vše jednotně srovnáno se zemí .

Bílá spáleniště mohou znamenat, že proběhlo hoření/imploze/exploze s velmi vysokou teplotou, jaké běžný požár obvykle nedosahuje, či objekt byl zničen nějakým jiným způsobem destrukce - opět jsme u DEW. (Nějak tak vypadaly i "trosky" WTC po řízené destrukci 9/11).


Více snímků níže: Domy zničené, stromy OK.

Typický snímek po požáru: Domy zcela vyhořelé, blízko stojící les téměř nedotčený.

Snímek níže: jak to, že jsou některé domy zcela spáleny, a jiné vedle stojící nedotčeny?

Snímek: Těsná blízkost totálně vypálených a zcela nedotčených obydlí v Kalifornii.

Snímek: Zcela zničená sídla uprostřed nedotčeného lesa.

3. Podivné hoření materiálů.

Na mnoha spáleništích je rozteklý roztavený kov, jakoby taven vyšší teplotou, než při běžném požáru. Svědkové hlásí na prach rozpadlý beton, porcelán, zkroutilo se = tavilo se sklo. Zatímco normálně hořlavé materiály - papír, plasty, větvičky - na stejném "spáleništi" se zachovaly. Viz např. snímek níže, auta hoří jako pochodně, kolem se povaluje nehořící papír.

Snímek: Důkaz použití zbraní na řízenou energii. Auta hoří jako pochodně, kolem se povaluje papír.

"Požárem" bylo zničeno mnoho kalifornských vinných sklepů. Následující video je kompilací škod v několika kalifornských vinných sklepech: svědčí o silně nerovnoměrných teplotách  v rámci jednoho "požáru". Například skleněné lahve jsou zdeformované, přitom kovové regály si zachovaly tvar. Roztavené lahve, ale papírové ubrousky vedle neshořely. Láhve roztaveny, ale v blízkosti zůstaly v pohodě keře vinic. Na lahvích někde zůstaly papírové etikety. Atd. atd.

Snímek: roztavené skleněné lahve ve vinném sklepě. Les v pozadí stojí.

Viz video: Oheň roztavil celé sklepy skleněných lahví vína: https://youtu.be/tnPTxummBXs


Jak asi zapalují klimateroristé domy na dálku? Hypotéza o Smart Meters.

Jeví se, jako by žháři dokázali zaměřit své zápalné zbraně přesně na budovy (i auta, o tom příště). Na základě čeho? V USA již má mnoho domácností tzv. "Smart Meters" - bezdrátově komunikující chytré měřiče spotřeby energií, které jsou silně prosazovány vládou, a v Kalifornii jsou značně rozšířeny; dle této hypotézy tyto měřiče mohou vydávat signál zachytitelný drony, a ty mohou přesně zaměřit své paprsky řízené energie.  (Viz video: Kalifornské požáry: Zbraně DEW? Smart meters?  https://youtu.be/ViLKCrfmdmw ).


Pokračování příště: Jak podivně hořela auta.



















3 komentáře:

  1. No, první co mě napadlo je, že každy z těch domů má přeci doma wi-fi router s 5G, co když byl pro zapálení domu použit právě on?

    OdpovědětVymazat
  2. USA a United States of Antichrist and United Satan Army skusaju novu zbran na populacii USA a skoro ju pouziju aj v Europe.

    https://www.youtube.com/watch?v=psIGnIEcoAE

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.