26. dubna 2019

Vláda nad světem pomocí řízení počasí. To není hudba budoucnosti, ale každodenní realita.

Vláda nad světem pomocí řízení počasí. To není hudba budoucnosti, ale každodenní realita.
Sepsal Orgonet
26. 4. 2019

Včera jsem se zájmem přečetl článek Aeronetu:
https://aeronet.cz/news/climagenda-podivny-pripad-16-lete-grety-thunberg-a-zidovske-deti-za-skolou-s-transparenty-proti-oteplovani-globaliste-zahajili-proces-zneuzivani-deti-pro-politicky-boj-na-medialni-fronte/

Vyplývá z něj, že globální elita prosazuje plán na vytvoření závislosti lidstva na elektřině (automobily), a současně na omezení jejích zdrojů (zákaz fosilních paliv), a pomocí nedostatku elektřiny bude ovládat svět.

Připouštím, že součástí plánu elit na ovládnutí světa by toto mohlo být, avšak nevěřím, že by se to někdy naplnilo - prostě proto, že by to byl složitý a dlouhodobý proces.  A také, věřím, že doba může celkem vbrzku dozrát natolik, že elity budou nuceny ustoupit a dát průchod volným energiím, jejichž technologie jsou dávno vynalezeny, avšak je bráněno jejich uplatnění. O tom se tu na blogu ostatně dříve dost psalo (štítek Volné energie.)

Jenže on už existuje daleko účinnější a zákeřnější způsob ovládání světa elitami, o to zákeřnější, že již funguje, není to žádná hudba budoucnosti, ale každodenní vysoce utajená realita. Je to řízení počasí klimatickými zbraněmi. Veškeré počasí na celé Zemi je nepřetržitě ovlivňováno a řízeno, a řízení se stále zdokonaluje. Zcela přirozené počasí již desítky let neexistuje, víceméně přirozené počasí pamatuje dnes již jen generace 50+. 


Vysoce utajená realita, no jak se to vezme. Oni to totiž provádějí veřejně a denodenně před očima celého lidstva, ale naprostá většina lidí je k tomu slepá. Nejnápadnější a nejviditelnější součástí jejich technologií je letecké sprejování. Kolik znáte lidí, kterým bylo někdy divné to množství letadel a to množství překřížených čar na nebi? Já kromě své rodiny (a pár možná desítek čtenářů tohoto blogu, dokud jsem o tom denně psával) neznám nikoho.

Letecké sprejování chemických látek (říkávalo se tomu "chemtrails"; tohle slovo však lidé vidoucí a na ně poukazující už raději nepoužívají, neb obyčejní lidé i částečně prohlédající se ho bojí, že kdyby ho použili, mohli by se jim ostatní smát, že jsou konspirátoři, a mají pravdu) je nezbytné k tomu, aby atmosféra byla nasycena vodivými částicemi, a aby bylo možno řídit její pohyby pomocí mikrovlnného záření. Zářiče jsou lokální (mobilní a radiové věže, "meteorologické" radary), speciální zařízení fungující pro celý svět (CERN, HAARP apod.,) mobilní zářiče - na letadlech, satelitech. Vše spolupracuje v systému.

Zbraně (DEW - Directed Energy Weapons, zbraně na řízenou energii) mohou provádět přímé útoky na zaměřené státy/lokality/města/domy/auta/lidi pomocí bouří/povodní/větru/zemětřesení/požárů. Mohou udržovat určité oblasti dlouhodobě v režimu sucha (Afrika, Kalifornie), anebo je "spláchnout" záplavami (obilná oblast USA, Asie). Je to ideální super útok pod falešnou vlajkou, vina je automaticky svedena na Matku Přírodu...

Klimateroristický systém ovládá všechny součásti koloběhu vody. Provádí umělé vypařování ze zemského povrchu či vodních zdrojů, a to zahříváním pomocí mikrovlnného záření. (Proto jsou po bouřce tak brzo chodníky suché...) Částečky - kapičky vody "visící" v atmosféře jsou nabaleny na ionizované nanočástice chemických látek a kovů dodané leteckým sprejováním, takže nejsou schopny se samy spojit ve větší kapky a spadnout v podobě deště. Déšť je vždy uměle řízen, a může spadnout pouze tehdy, dodá-li se do oblačnosti další chemikálie (osévání mraků), anebo mnohem častěji - téměř vždy - se na oblast atmosféry zaměří jistá mikrovlnná frekvence.

Česko se v současné době nachází v "režimu sucha". Voda proudící v atmosférických řekách nad naším územím nemůže sama spadnout, pokud vládci počasí na ni nezaměří potřebné frekvence. Takže nám přidělují či odpírají vodu dle svého uvážení. Naše "meteoradary"dle potřeby vydávají "suché frekvence", čili odpuzují atmosférickou vodu, aby přece jen nekontrolovaně nespadla (modré kruhy), anebo naopak, vydávají "mokré frekvence" - zesilují srážky, pokud se klimateroristé rozhodnou nám něco vody dopřát (zelené kruhy). Voda k nám nepřichází jako dříve oblačnou frontou z Atlantického oceánu, ale je to voda uměle vypařená kdekoli v blízkosti. Sněhové srážky klidně chodí od jihu .... (to se jmenuje umělá nukleace ledu)...

Řešení nevidím v tom, že by se zadržovala voda v krajině, že by se dělaly remízky a nové vodní plochy a jánevímco ještě. "Oni" tu vodu samozřejmě vypaří i z remízků, a z vodních ploch jim to jde dokonce ještě lépe... odtud se sbírají ty "vodní bomby".... Řešení je pouze v tom, že BUDEME VIDĚT, VĚDĚT a budeme o tom mluvit. (Nepomůže to okamžitě, viz spousta lidí ví a mluví o tom, jak to bylo 9/11, ale elity se tváří, jako že nic...)

Já už jsem toho o umělém počasí na tomto blogu napsal tolik, že už jsem se nechtěl opakovat a tak jsem se odmlčel. Všechno už tu bylo popsáno, vyodkazováno... stačí zde zahledat. Podobně jako já se odmlčeli se i někteří zahraniční bloggeři, kteří mi bývali inspirací. Asi protože čas ještě nepřišel, aby lidé pochopili... Jenže počasí je tak divné, pošahané, lidi nevědí proč, vymýšlejí si různé teorie, takže možná už budou ochotnější vidět realitu. Je to tak jednoduché: počasí nám řídí klimateroristické technologie.

Bohužel, většina lidí stále považuje za vtipné psát v komentářích o suchu "poručíme větru dešti, jako v SSSR" ... samozřejmě že už před desítkami let uměli v Sojuzu poručit větru dešti, a nejen tam, ale všude na světě to horečně zkoušeli, ale nikde se s tím nechlubili, a lidi si tak nějak nevšimli... (Historie řízení počasí např. zde: https://weathermodificationhistory.com/)

Tak asi zase začnu poukazovat na denní aktivity klimoušů. Viditelné jsou nejen chemtrails a různé chemomraky na obloze, ale řízení je denodenně viditelné na radarových a satelitních zobrazeních počasí.

Voda se ze Země nemůže nikam ztrácet. Pokud se otepluje, více vody se musí vypařit a více vody spadnout v podobě deště. Ovšem pokud do toho nezasahují klimatické zbraně...

Vše, co se dovíme v "předpovědích počasí", jsou plány klimateroristů, jak v ideálním případě počasí poběží (neovládají ho ještě na 100%, něco se jim vždy vymkne, ale tak na 90% určitě. V plánu mají 100% do roku 2025, což myslím stihnou. (Viz Owning the Weather by 2025) https://www.geoengineeringwatch.org/documents/vol3ch15.pdf

Takže věřme, že naše vláda bude řádně (tajně) platit klimateroristům výpalné (a maskovat to třeba  nákupem vojenské techniky), aby nám sem občas nechali něco vody spadnout. (Vláda samozřejmě ví.) (Občas je zajímavé vidět na radaru, jak oblast deště ("fronta") (=oblast, nad niž se vysílají EM frekvence) spadne v Německu/Rakousku, přičemž se umně vyhne našemu území...)

Snímek níže: Šindelová: vzduch (na)sycený chemočásticemi dnes ráno. Zdroj: ČHMÚ.

Viz též článek zde: https://orgo-net.blogspot.com/2018/05/proc-je-pocasi-naprosto-nevyzpytatelne.html








40 komentářů:

  1. Máte pravdu,my starší si pamatujeme např.otravnou třičtvrtě hodinu ráno od čtvrt na devět do devíti na čr2.Den co den v tuto dobu se člověk dozvěděl tlakové výše,rosný bod ,stav vody na řekách..zkrátka včechno co souvisí s vodou a počasím.No a tam také končili s předpovědí na dnešní den, když mělo být hezky mohl za to vysoký tlak vzduchu a když mělo pršet tak komentátor řekl ..".Nad Biskajským zálivem se tvoří tlaková níže která přinese do střední evropy četné srážky"a taky to tak bylo.Dnes prší (když nám tedy nějakou vodu dají)i když je tlak vysoký a naopak když je tlak nízký tak je vedro jako v pekle, klidně dva měsíce v jednom tahu viz vloni. Ale že to lidé nevidí i když to mají přímo před očima to je špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechna čest, když jsem si Váš komentář přečetl, tak jsem s 80% za Vaším názorem.
      Jenže nevěřím toomu, že jste nějaký "my starší si pamatujeme", poněvadž to psaní s hrubkami (tečky, čárky aj. za slovem a ve větách) se shodují přesně do těchto let (po převratu v 1998), kdy ve školách začali tzv. srát/ojebávat školní výuku - takže neoblbujte 😁 Jinak článek dobře vyjádřený 💚

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  2. Jinak ještě děkuji za každý článek na orgonetu.Přestože si pročítám zpětně vše co se na orgonetu napsalo,připadám si chvílema jako blázen který vidí to co jiní nevidí.

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat na ,,jistou mikrovlnou frekvenci"? Kolik je to MHz. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Jistá frekvence" - uznávám, že tento výraz implikuje, že vím, o jakou jde, ale bohužel nevím, to je nad mé síly. Ale kdybyste chtěl, můžete prozkoumat třeba tento seznam 100 amerických patentů na modifikace počasí, možná to tam najdete. https://www.thesiriusreport.com/technology/list-us-patents-related-weather-modification/
      Když tak dejte vědět.

      Vymazat
    2. A další odkaz na patenty weather control zde: https://patents.justia.com/patents-by-us-classification/239/14.1

      Vymazat
  4. Díky autorovi článku za návrat ke komentování podivného počasí, díky Bohu já si ještě "normální" počasí pamatuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, to se cení, že člověk nezapomíná 😊

      Vymazat
    2. Toto vše (nejen, co je výše napsáno) sleduji, asi sedm let (možná víc), prostě nevím přesně. Už jsem používal ocet, kyselinu citrónovou, nakoupil jsem všechny součástky pro stavbu (? Glombuster? , ale zatím nerealizoval), ale lidé to většinou nechápou, co jim sděluji. Když se lidí zeptám: díváš se někdy na oblohu, tak odpověď (u většiny) je: NE se rčením, co bych tam měl vidět? A když jim řeknu o těchto letadlech, co za sebou nechávají ty zkroucené čáry, tak mi odpoví: jsi blbý, vždyť to je normální, že tak lítají.
      Na přesvědčení "neznalých" lidí, už přestávám věřit.
      Hlavně děkuji (orgo) za nové informace o tom, co se děje 💚

      Vymazat
  5. Ahoj O.
    Už od roku 2011 sem chodím, a napsal jsi to moc hezky. Kolik lidí jsem oslovil s tím to tématem, někteří i pochopili.... ale po chvíli jim to přijde tak nepravděpodobné.... Avšak snad se něco mění v lidech- jak jsi napsal” počasí je tak pošahané”, že snad lidi pochopí už. A přestanou to svádět na Matku Zem. Piš dál..... aspoň občas.
    Děkuni a zdravím
    Milan Namur

    OdpovědětVymazat
  6. Popíšu zde své pozorování oblohy přímo z letadla, když jsem jela vloni z Rhodosu zpět do Prahy. Do svého deníku jsem si v letadle zaznamenala tato pozorování.
    Nad ostrovem Rhodos se za celých 8 dní pobytu nevyskytla ani jediná chemočára- asi proto že tato destinace jim za chemtralsování vůbec nestojí. Z letadla taky vidím, že celé Řecko má velké rezervy v tom, že má hodně území neobydleno. Většina ostrovů je zcela prázdná a neobydlená, nikde jediná loďka či cestička. Celé Řecko je také bez chemtralsu (výraz jsem si počeštila). Dlouhou dobu letadlo letělo a pořád čisto a dobrá viditelnost na moře i území. Snad i nad Srbskem, nebo nad čím jsme to letěli, bylo stále přirozené čisté modré nebe.
    Až tak po hodině a půl letu se začalo něco dít a poměry na obloze se začaly prudce měnit. Hluboko dole pod námi byly bílé obláčky, ale vysoko nad těmi obyčejnými přirozenými obláčky (tak jak jsem je znala z dětství) plula jedním směrem bílá jednolitá hmota, která svou jednolitostí připomínala věčný sníh na Antarktidě. Letadlo letělo tisíce kilometrů a ta bílá hmota pod námi stále jedním a tím samým směrem někam pospíchala, zatímco jednotlivé bílé obláčky hluboko pod ní stály na místě nad místní krajinou. Na jednom místě to došlo až tak daleko, že se ta pohybující masa
    nakupila na sebe do obrovského mraku, který svým tvarem připomínal obrovský ledovec, a který sahal téměř až do úrovně našeho letícího letadla. Nevím jak vysoko létají dopravní letadla, ale několik kilometrů nad územím to asi bude.
    Pak jsem viděla letící tryskáč, za nímž se bílá čára okamžitě rozplynula. Ale vzápětí jsem ty šmejdy nachytala: Letělo letadlo a zanechávalo za sebou dlouhou bílou čáru, která se ihned rozšiřovala do širokánské chemočáry. Pod tímto rychle se rozpínajícím chemtralsem už se nacházel jiný chemtrals , který už byl velmi široký a rozplizlý. Žasla jsem nad tím svinstvem, ale veškeré osazenstvo letadla bylo v klídku a podřimovalo. Pak se stalo, že naše letadlo letělo už velmi těsně nad jednolitou chemtralsovou dekou. Takže nad námi bylo krásně modro a těsně pod námi jednolitě neprostupně bílo. O něco později letadlo vletělo přímo do té bílé mlhy, takže modro nad námi zmizelo a pobybovali jsme se dosti dlouhou dobu v neprostupné bílé mlze- zkrátka nad námi bylo bílo, pod námi bylo bílo. To bylo někde na Slovensku.
    Nad Českem se chemtralsová deka semtam protrhla a tak jsme mohli vidět obrovská pole Babišovy řepky olejky. Obilí to asi nebylo. To byl obrovský rozdíl proti Maďarsku nebo i Srbsku. Tam byla tenoučká, rozně zbarvená políčka, namačkaná na sebe, zatímco v Česku skutečně obrovská žlutohnědá pole, jedno vedle druhého.
    Kapitán hlásil, že v Česku prší. Nad Prahou byla hmota chemtralsu trochu protržená, tak jsme semtam viděli nějaké ty lesy, řeky, domy a stromy. Přistáli jsme na letišti Ruzyň a skutečně pršelo.
    Vyšli jsme s mužem z letadla- a nad námi šedá, naprosto neprostupná deka chemtralsu, na kterou už jsme bohužel tolik let zvyklí.
    Příští den, tedy 7.7. jsme se probudili do jasného, modrého a teplého dne, neboť chemtralsová deka odplula do končin, kam si to geoinženýři čili klimateroristi, přáli.
    Jo, ještě jsem zapomněla napsat, že ta občasná, naprosto nepřirozená tma, která někdy bývá v průběhu dne, že se musí kvůli tomu rozsvítit doma světlo- tak tu jsme v mládí vůbec neznali. Ta tma vzniká proto, že jsou nad sebou hned dvě vrstvy mraků. Ale za našeho mládí existovaly jen přirozené oblaky a slunce, nic víc. Ovšem dnes je to tak, že velmi vysoko nad těmi normálními mraky je často nepropustná, jednolitá chemtralsová deka- a proto ta přílišná tma. Jindy slunce přes tu deku prosvítá, což připomíná jako byste baterkou svítili přes šedivé plátno. Ale jak říkám, to za našeho dětství absolutně neexistovalo. Bylo jen slunce, modrá obloha a mraky, bez šedé deky.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K té tmě: já tomu říkám "univerzální celoroční počasí" - zataženo dvojitě, teplota kolem 10°C v létě v zimě. :-) (v zimě spíš kolem 5°.) :-)))

      Vymazat
  7. Máte pravdu,když se o chemtreils někde zmíním,dívají se na mě shovívavě,jako na blázna a většina o tom nechce raději nic vědět...už o tom ani raději s nikým nemluvím.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslim si, ze se tady schazeji 2 synergicky pusobici faktory:

    - nase "nenazranost", se kterou jsme rozorali meze, meliorisovali podmacene louky a zregulovali toky. Vse bylo puvodne ve jmenu socialisticke zemedelske velkovyroby a nasim novopodnikatelum se to pak naramne hodilo. Cil se zdal jasny, maximalizovat produkci obilnin. Pokud ale chcete prizpusobit krajinu stepni travine, nezbyde vam, nez ji premenit na step.

    - rizeni pocasi - ktere samozrejme existuje, jen je mnohem vice "soft" a bez nasich "uprav" krajiny, by nebylo dobre mozne.

    Komu se to nezda, muze se vzit indukcni plotynku(jako jediny typ domaciho ohrivace je schopna koncentrovat temer veskerou energii do dna hrnce) a sitovy Wattmetr a zmerit si, kolik kWh, spotrebuje na odpareni 1l vody. K tomu si jeste pripoctete ztraty energie, pri prenosu z opacne strany zemekoule a musi vam byt naprosto jasne, ze pokud bychom si krajinu takto neupravili, ekoteroriste by nam mohli akorat tak vyhrozovat.

    PS - nicmene po precteni clanku mi zacina davat smysl, o cem asi jednal Babis v US.jen se divim, proc toho podvodnika, porad jeste voli temer 1/3 naroda.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem rád a děkuji,že jste se vrátil a pokračujete v otevírání očí lidí,je to velice důležité.Děkuji za opět skvělý článek.
    Zdravím.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak to myslíte "aby lidi pochopili"? Co by pak mělo ideálně následovat, když nás bude víc chápat? Zbourat ty meteoradary nebo prostě neplatit? Jak využijeme tu společnou jednotu? Prostě jak z toho ven, když už budeme "vědět"? Díky, rád sleduju vaše stránky a pokaždé, když se něco "šustne", tak tady pátrám po pohledu z druhé strany.

    OdpovědětVymazat
  11. A nejlepší je, když meteorologové v TV citují pranostiky. dneska je to k smíchu, kterak pranostika dnes ještě platí. "Na svatého Dindy, budou padat brindy" EU - volný pohyb zboží, peněz, služeb, osob, migrantů, a počasí! Ale mnohém horší budou sítě 5G, vyzařované skalárními magnetickými vlnami. ..zdroj Bewusst.tv..

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Orgo. Jsem rád, že jsi zpět. I já si připadám jak podivín, který neví, co breptá. Ale kupodivu oproti minulosti jíž pár lidí prokoukává. Je jim divné, proč tak pořád fouká úplně bez důvodu. Žijeme na vesnici v nadmořské výšce okolo 400m a to, co se u nás děje, nemá obdoby. Nikdy jsem nic podobného ve svém životě nezažil. Podle předpovědi má foukat příjemný větřík, ale u nás se v nárazech mění na běsnící živel ničící vše. Říkáme tomu zuřiví vánek a nebo mírná vichřice. Co to dělá s člověkem, když musí v tomhle venku pracovat nemá cenu popisovat. Je to o nervy. No a chemici(říkají si zemědělci) tomu ještě nasazují korunu. To už nejsou pole, ale vyprahlá spraš. Hnůj to nevidělo snad dvacet let, jen samé chemické sr.čky. No a samozřejmě Randap. Teť nám tu pro změnu všude kolem rozvezli prasečí kejdu. To je fakt pocuc, žít v takovém prostředí. A navíc ty kolosy řídí mlaďani, kteří si myslí, že jsou na závodním okruhu. Takže se za nimi valí husté závoje prachu. A když jim to řeknu, tak s tím prý nemohou nic dělat, dostali to nařízené. Ale že to svinstvo, co se na tom ouhoru pěstuje jedí sami i jejich děti, jim vůbec nedochází. Prostě to, co s námi ta satanská banda provádí je něco otřesného a lidi to vůbec nezajímá. Dnes jsem se bavil se sousedem. Nemohl nastartovat sekačku. Má v ní benzín z loňska plný biosr.ček. Tak jsem mu poukázal na to, jak se tu pole ničí GMO kukuřicí pěstovanou na biopalivo. On mi na to řekl, že za globální oteplování můžou krávy, protože prdí. No co mu na to říci. A takových sledovačů TV je bohužel všude kolem stále strašně moc. Že je ta banda systematicky vraždí, vůbec nevědí a jediné, co mi na upozornění na to, co se kolem nás děje řeknou, DEJ MI S TÍM POKOJ. A výsledky vidíme všude kolem sebe. Orgo, chyběl jsi tady a jsem rád, že jsi zpět. Stále se lidem snažím Tvé články a informace přeposílat. Snad pár lidí pochopí. Zdravím, Vašek.

    OdpovědětVymazat
  13. Je to už dávno, co mne sem "náhoda" přivedla. A jsem Orgovi vděčný. I on mi pomohl otevřít oči. Ale pravda je, že komu není dáno, můžete ho argumenty po palici mlátit a on se bude smát jako blbej a odkazovat se na ČT1 a podobné... jako by byl nějaký vesmírný zákon říkající, že jen "3%" populace smí přijít k poznávání.

    Zdravím a děkuji autorovi orgonetu a jeho přemýšlivým čtenářům. Petr

    OdpovědětVymazat
  14. Kdo rozumí a zná mne, že „Já Jsem“ Hospodin (Absolutní vědomí, Absolutní sentientní entita), Absolutním pánem všech svých sil – duchovní, duševní a fyzické, kterýž činím milosrdenství, soud i spravedlnost na zemi.

    Pro mnoho z nás fyzická realita je jedinou hmatatelnou a vnímatelnou realitou. Neuvědomujeme si, že cokoli se stane zde na zemi ve fyzické realitě, má původ duchovní.

    Petr F.


    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den,
    nejsem 50+ přesto si moc dobře pamatuji krátké letní bouřky,kdy byl potom vzduch nasycen čerstvostí jakoby ozonem. Na zemi všude kaluže,zpívali kosi a slunce svítilo přes načechrané obláčky. Také jsme jako děti pozorovaly po nebi plující různé tvary menších mraků a slunce svítilo žlutě.

    OdpovědětVymazat
  16. dnes mě to praštilo do očí.. proč po tak dlouhé době máme slejvák skoro po celé ČR? proč v pondělí, na kdy byl plánován celostátní protest proti Babišovi a jeho snahám ovládnout justici ve snaze zastavit vyšetřování jeho kauz. Kdo jiný by si tohle mohl dovolit... a zároveň s tím zalít řepku?:(

    OdpovědětVymazat
  17. Dakujem Orgonet za sirenie osvety....je velmi smutne, ze vela ludi stale nechce vidiet pravdu. Ciary od lietadiel ospravedlnuju aktualnym tlakom alebo "spinavym benzinom"...o to smutnejsie, ze su to moji najblizsi. Uz davnejsie som zistila, ze si staci vzdy v pondelok pozriet predpoved pocasia na STV1 po spravach o siedmej a viete ako bude cely tyzden. Sedi im to ako rit na serbel...s prepacenim za vyraz. Ale aspon si viem naplanovat aktivity ba cely tyzden dopredu v tejto smutnej dobe.
    Pekny den
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  18. Orgonete, díky, že se vracíš.Je jaro a pamatuji na jarní deštíky a pamatuji si na "letní slejváky" na bouřky, kdy jsme počítali, abychom zjistili jak daleko, kolik kilometrů je bouřka od nás vzdálená.
    Různé alternativní servery dumají o změně klimatu a ono jde hlavně o ty teplotní skoky, naráz obloha zatažená jak na podzim, neustálé programování počasí(viz Meteopress - Dagmar Honsová).
    Pokud jde o mne, žiju v neustálé depresi díky počasí, neboť si dobře pamatuji normální počasí se kterým se dá souznít a dá se mu přizpůsobit. V devadesátých letech se vše s počasím začalo měnit a stopro jsem zaznamenala v roce 2005. Jedno poledne v začínajícím létě bylo horko od země, jako když je vytápěná podlaha. Otče náš , jenž nejspíš už nejsi na nebesích, neb nebesa ovládli jacísi satani, manipulátoři, otče náš jenž jsi ve vesmíru, prosím , pomoz nám zbavit se těch satanských řiditelů počasí. Matka Země trpí a potřebuje pomoc. Chápu, že lidi pod 50 považují počasí za normální, jen nevím, co s tím.

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravím všechny, kteří ví. O žádném slově v článku nepochybuji ani na vteřinu. Sleduji počasí, synoptiku, radarové a satelitní snímky, záběry z kamer. Potvrzuji za sebe - všechno nějací hajzlové řídí a já musím jak blázen pořád zalévat. A také jako blázen vypadat, protože ve svém okolí o tom nemlčím. Našťěstí mám dospělé děti, které už taky ví.
    Děkuji za návrat bojovníka Orgoneta a přeji nám všem lepší časy. Jitka

    OdpovědětVymazat
  20. Hele, jak jsme se staří známí sešli... díky všem za komentáře. Myslel jsem, že po té mojí odmlce nikdo na blog už nepřijde ... Tak aspoň si máme kde postěžovat, kde nás chápou, když už s tím nic nenaděláme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte,vas blog je i pres odmlku stale sledovan a prispevky vyhlizeny. Jakmile se neco objevi,hned sdilime s ostatními "blazny" :-)

      Vymazat
  21. Také jsem ráda, že se nám Orgonet vrátil a píše :) Lída

    OdpovědětVymazat
  22. Orgonete tady máš vzkaz

    Orgonete, nepřestávejte psát… Je Vás škoda. Možná Vás naštvu, ale myslím si, že jste vyhaslým proto, že jste uvěřil teoriím, které jsou zcestné (jisté paní, která sama tím, jak žije a co z ní jde, není dokazem, že její teorie jsou ty pravé). Vaše postřehy jsou velkým přínosem – a můžete být na to právem hrdým… Lidé Vás rádi čtou a i když slyšíte kritiku, tak přece víte, že ta kritika není pravdou, ale lží…. Tak se nedejte odradit…

    https://tadesco.cz/nadeji-pro-vysychajici-pudu-predstavuje-agrolesnictvi/#comment-35783

    Octomaník

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Orgo. Neboj, přijdeme vždycky zas a znova. Boss a nova, bosanova... 🌓🌞🙂. Díky, že to nevzdáváš. Iva

    OdpovědětVymazat
  24. Díky,vždycky,když dlouho nepíšeš,tak si říkám,že tě zablokovali a není mi do zpěvu..tak nás už tak.dlouho příště nenapínej ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Nejen počasí, vše je změněno. Je mi líto přírody, trpí, změnily se její energie, trpí zvěř, hmyz, ptáci. Jen my lidé (ještě i lidé) si nevšímáme, jak mění i nás.
    Všimli jste si, že dřívější obyčejné nemoce již nejsou jak bývaly? Je podivné nahlazení s podivnými projevy, podivně ucpaný nos, ale klasická rýma to není? Je nonstop podivná viróza, průdušky, ale chřipka,to není. Spousta lidí mají boreliozu-je všude, nemusí člověk hned vědět,že je infikován, ale pozdější následky jsou fatální a postihuje vše živé. Nikdy tolik boreliozy nebylo, není to divné? A lék na ní není. (jen zkouší ATB) Lidi bolí záda, tělo, a nejen staré, ale i mladé. Jsme podivně unavení, podráždění ale příčinu reálnou to nemá. Nemocnost se neustále zvyšuje, zvyšují se rapidně vážné nemoci jako je rakovina a to i u zvířat, kde byla vzácná (to vám potvrdí každý veterinář) Lékaři zkoumají "po staru" copak pacošům je - náhlé ochrnutí částí těla bez jevných příčin- nazývají to autoimunitní nemoce. Krčí rameny. Psychika lidí není v pořádku.
    Potraviny nemají v sobě skoro žádné vitaminy, minerály- odkud by je vzaly? Půda je jedovatá bez živin. Totiž ani bylinky již nemají takovou sílu v sobě, jako dřív, i ony jsou oslabené. Žížaly zmizely, ubylo 75% a někde více hmyzu obecně. Vlaštovky mívaly i tři snůšky s vyvedením mladých, teď mají jednu snůšku, vzácností jsou dvě. Včely umírají po postřicích. Drobná zvěř mizí v mnoha lokalitách. Příroda je nemocná, mění se krajina a hlavně- ubývá spodní voda a bez ní nejde žít. Slunce má modré spektrum svitu a štípe. Obloha je zatažená, ocelově šedá celé dny, ale neprší. Na NOOA začly vypadávat snímky celých dnů, jak nikdy nebylo. Proč asi? Aby si meteorologové z nás mohli dělat blázny.
    To vše je uměle vyvolané právě zde zmiňovanými klimatickými (a nejen) zbraněmi. Ano jsme ve válce, jde nám o život! Jen umírání je pozvolné, plíživé, rádoby přirozené. Mají to chytře vymyšlené. Vaří nás jak žáby, a už nemůžeme vyskočit. Jedině nějaký zásah z vně tohle utne.
    Jak píše Orgo-my s tím nemůžeme nic :-( Jen být přitomni a dívat se:-(
    Smutné dny.
    Stále mám v mysli onu památnou větu z 11.9.2001 : "Po tomto datumu svět se změní. Už nikdy nebude jako před."

    OdpovědětVymazat
  26. Pro anonymní 26.4. 15:18
    Ty frekvence jsou různé pro daný účel. Např.22,7 GHz pro odpařování vody z porostů a ploch,220 GHz pro vodní páru,vyšší kmitičty až po THz pro aktivaci Lithia na vznik bouřek,děr do ionosféry,vaporizaci téměř čehokoliv.... Setvák (ČHMÚ) má první dva kmitočty (s jistými odchylkami) rezervovaný pro tzv."družicový výzkum" :-) :-) :-) Proč asi ???? (Uvedené kmitočty jsou orientační,velice záleží na obsahu jiných "ingrediencí" obsažených ve vodě,aby se voda dostala do rezonančního kmitočtu.)

    ("oblíbená a potraviny degenerující na nezpracovatelnou formu,mikrovlnka,má nejméně účinný kmitočet 2,7 GHz)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky!!!! Konečně někdo, kdo ví ... třeba bys nám o tom mohl napsat více?

      Vymazat
  27. Ahoj, jistě sleduješ Pondělní-Úterní déšť nad Německem. To je fofr. Točí se to stále dokola jako káča. To je podivné chování fronty, že? Stopro uměle udržované. Němci se mají na co těšit a my se můžeme těšit na tvé postřehy.

    OdpovědětVymazat
  28. Hezky den, jsem rada ze zas pisete :-). Ariela.

    OdpovědětVymazat
  29. Jak se tu někdo zmínil o octu a kyselině citronový,tak potvrzuju,že funguje.Důležitej je poměr octu(1l flaška=1 díl) ke kyselině(1 díl= 1 pytel),nejlepší je 7:12,dobrej je ale i 1:5,1:3 a 2:7,prostě jak na co.Lepší je to vařit nad ohništěm než na vařiči,ale jde to odpařovat i bez aktivního ohřevu pomocí černý nádoby nebo vylitím např.na asfalt.Pokud je to skutečně 7:12 nad poloplnym 80cm ohništěm,geoinženýrům 14 dní nepomůže naprosto nic,ikdyž zkouší vše (různý tvary a zabarvení stop,vývrtky,záhyby,obrazce od radarů(daktyly),kravál stíhaček atd).Pokud se to aplikuje dlouhodobě,funguje to i s menším množstvím odpařenýho materiálu.Co jezdím občas po republice,tak nejhůř se vede geoinženýrům na Královéhradecku.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.