1. května 2019

Pár viditelných důkazů řízení počasí z posledních dní

Pár viditelných důkazů řízení počasí z posledních dní
Sepsal Orgonet
1. 5. 2019


V minulých dnech (konec dubna 2019) nám bylo konečně dopřáno trochu vláhy (na většině území určitě méně, než bychom si přáli). (Možná právě proto se vláda musela zavázat ke koupi 3x předražených vrtulníky z USA? :-)))) (viz Nákup vrtulníků))


Noční satelitní foto: dnes v noci (1. 5. 2019) uměle vytvářená "hranatá spirála" oblačnosti nad východní Evropou, ožehnutá "zlatým třeskem" - mikrovlnnou frekvencí k zesílení intenzity srážek. Popis níže v článku.


Několik momentů z vytváření nedávného deště, viditelných na satelitech a radarech: 


1. Uměle vytvořená bouřková oblačnost ve tvaru ptačího pera nad Ukrajinou

Dešťová "fronta", která přešla v minulých dnech přes Česko směrem od SV k JV, byla (kromě mnoha dalších manipulací) založena na východ od ČR, na Ukrajině.


Někteří si myslí, že Ukrajiny, Ruska apod. se řízení počasí netýká. To je naprostý omyl, funguje to tam stejně jako na celém světě. Klimateroristé nejsou jistě jedna parta, nýbrž nejspíše několik skupin zastupujících zájmy elitářských skupin bojujících o moc, a používají klimatické zbraně nejen k terorizaci obyčejných lidí, nýbrž i k vzájemnému boji o území. Na Aeronetu si můžete číst, jak po celém světě probíhá mocenský boj (x)idů proti (X)idům,  a ti jsou po celém světě, i v Rusku.

Ale zpět k "peru" na Ukrajině. Je to hustý oblačný útvar velmi rychle vzniklý jakoby výbuchem nějaké meteorologické pyrotechniky, a šíří se z jednoho bodu jakoby ve formě ptačího pera. V tomto útvaru se vytváří srážkovatelná voda, která se dosud jen tak vznášela v atmosféře nabalena na nanočástice, a ta se dále používá ke tvoření bouře/intenzívního deště/sněžení na zvoleném území. (Podobné útvary vidíte se tvořit současně severněji, nad Ruskem.)

Video: tvoření oblačnosti ve formě pera na Ukrajině.




2. Radar Skalky řídí směr pohybu oblačnosti od SV - přitahuje ji nad ČR), což se projevuje soustřednými kruhy.




3. Hranatá spirála oblačnosti nad Bulharskem 1. 5. 2019. 

Tato spirála opět ukazuje na řízení směru pohybu oblačnosti (příroda nemá nic pravoúhlého). Hrany vznikají tak, že se vzdušnému proudění nasycenému ionizovanými částicemi z chemtrails postaví do cesty blokáda z mikrovlnných frekvencí, před níž proudění zahne do pravého úhlu. Což se zopakuje, až se oblačnost koncentruje do středu spirály a je schopna shodit velké množství vody (vodní bomba, přívalové deště, silné bouře). Uvidíme, zda něco takového bude v Bulharsku (nemusí to klimateroristům vždy vyjít).
Na nočním snímku (vysoká oblačnost spirály zobrazena červeně) je vidět, jak celý řízený zatáčený útvar byl o půlnoci "ožehnut" mikrovlnnou frekvencí, což obvykle slouží k intenzifikaci srážek.



3 komentáře:

  1. Kdyz to tady posledne zaznelo, tak se ta informace sesla s tim, jak predrazeny kontrakt Babis v US podepsal, tak mi to az tehdy docvaklo, ze nas "zemedelsky" oligarcha, si prihrival zase svoji polivcicku, stejne jako to dela v EU, kde podepisuji jeho lide ruzne imigracni pakty a lidem u nas (volicum) rika, v zadnem pripade, zadnou migraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Manipulace s počasím v posledních týdnech mohu potvrdit osobním pozorováním: na vlastní oči jsem viděl jak chemtrailsová sračka likvidovala mraky tak že tam zbyly jenom takové smrky a jak se šířila tak rozpouštěla mraky v okolí.
    Nemohl by se někdo pokusit nainstalovat časosběrné zařízení které by snímalo oblohu když ty sračky začnou sypat aby byl jasnej důkaz o tom co se nahoře děje ? Já bohužel na to nic nemám a ani na to nemám technické vzdělání.

    OdpovědětVymazat
  3. Já časozběrně již nějaký čas fotografují.. jak se ty svinstva nahoře kumulují z letadel, která křižují oblohu sem a tam.. žádné páry..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.