7. června 2019

Umělé bouře v USA jsou obřích rozměrů

Umělé bouře v USA jsou obřích rozměrů
Sepsal Orgonet
7. 6. 2019

Technologie vybuchujících bouří se používá po celém světě k vyrábění záplav. V USA je vše samozřejmě ve větším měřítku. 

Náhodou jsem zachytil gif, jak se šíří umělé bouře, které se podílely na 2. vlně záplav v Iowě koncem května (po obrovských záplavách v březnu). Vidíte, jak se oblačnost šíří z jednoho bodu výbuchu... Škody jsou nedozírné, mnoho farmářů pěstujících obilí a kukuřice je bez prostředků. A to jsou jen jedny z mnoha umělých záplav, které postihují USA v posledních letech.


Tento obraz tvoření záplav je pokaždé stejný a typický. Nechápu, že se lidé neptají, jak může oblačnost vznikat přirozeně tímto způsobem....


6 komentářů:

  1. Komu asi vyhovuje likvidace zemědělství v USA? Jasné jako facka. Globalistúm. Oni ovládají meteozbraně. Když nebude domácí kukuřice, musí ji USA nakupovat jinde, ostatní komodity také. Ať se Trump i potrhá, nebude se mu dařit udělat USA great again. A to to globlčíkům jde.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestliže se duchovní hodnoty nahradí materiálními, nelze nikdy zajistit jakoukoli stabilitu života, protože v přírodním stupni NENÍ NIC STABILNÍ. Je třeba si pamatovat, že stabilita přírodního stupně se udržuje přítomností svých duchovních principů.
    Pozornost lidí je záměrně odvedena od jejich vlastních niter, kde sídlí jejich duchovní „Já“ a kde je říše duchovnosti.
    Vynucuje se, aby každý vnímal sám sebe ne z pohledu niterného já, ale z pohledu vnějších očekávání, standardů a stereotypů. Začíná se myslet, že jeden je vskutku touto rolí, touto maskou a tím, co se předpisuje, aniž by byl něčím jiným. Takové ztotožnění se s vlastní maskou a rolí vede k zavržení, či přinejmenším k přehlížení skutečného já, kde se nachází pravá duchovnost. Takže to odvádí pryč od duchovnosti. Jak Carl Gustav Jung správně zdůrazňuje, je to nebezpečná situace, která ústí v duševní nerovnováhu vedoucí ke všem druhům duchovních, duševních, emočních, intelektuálních, sexuálních a fyzických poruch.
    Povaha současného systému (pseudolidstva) tím, že je nepřirozená, patologická a nenormální, neustále vytváří a vyzařuje atmosféru všech druhů negativních, násilných, nenávistných, zvrácených, zdeformovaných myšlenek, idejí a tužeb.

    Kvůli duchovnímu principu manifestace, který říká, že jakékoli ideje, myšlenky či přání jakékoli sentientní entity mají sklon se aktualizovat a uskutečnit ve své konkrétní formě, taková negativní pojetí se stávají skutečností také na úrovni přírodního stupně (fyzického vesmíru). Zde nacházejí svůj konkrétní život. Proto tyto koncepce negativně ovlivňují přírodní prostředí na planetě Zemi. Například násilí je násilím BEZ OHLEDU na to, jak k němu dojde - skrze akt násilí jedné osoby či národa proti druhým, či skrze vynucené změny přírodních podmínek, což vede k drastickým změnám klimatu, počasí, intenzifikaci nezvyklých katastrof, pohrom, neštěstí, zemětřesení, požárů, sněhových bouří, severáků, tornád, hurikánů, období veder, sucha, nákaz, naplav, nehod a mnoha jiných násilných jevů. Není na Zemi den či týden, který by proběhl v klidu bez takových událostí. Jejich ZESÍLENÍ a frekvence výskytu ukazují, že dochází k prohlubování krize lidských systémů, což způsobuje takové reakce v přírodě.

    Jestliže někdo žije v souladu se samým sebou, žije v harmonii s přírodou. Příroda odráží zevně tento niterný stav záležitostí v lidech. Čím více disharmonie, tím více je násilí a nestability v přírodě. A obráceně - čím více je duchovní harmonie v člověčenstvu, tím je příroda stálejší, zákonitější a klidnější. Proto jsou takové drastické měny a zesílení výskytu těchto jevů v přírodních událostech dobrými ukazateli zevrubné krize veškerých lidských systémů a jejich nevyhnutelného zhroucení v blízké budoucnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. v mainstremu psali že nejde o mrak ale o přesun kobylek. Úsměvné....co?

    OdpovědětVymazat
  4. Strašné co se děje,zabíjí nás !

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím že jste teď všichni vedle jak ta jedle, veškeré anomálie které se dějí, se dějí přesně od zvolení Trumpa, od té doby taky ubylo min. o 90% přeletů.. Toho jste si nikdo nevšimli ? Že už ty šílené akce kdy za hodinu přeletělo přes 60 letadel.. jsou téměř vzácným jevem? Dyť je to jak pěst na oko! Sotva se Trump o chemtrails dozvěděl zaťukal si na hlavu a řekl STOP. Vědci začli bečet a panikařit, že takhle zastavit to nejde, že to bude celosvětově neudržitelné počasí. Trump řekl nuže dobrá, omezte to o 80% a uvidíme.. no a vidíme.. přesně to odpovídá.. Jinak jo, to by mě taky zajímalo, jak vysvětlují ty z jednoho bodu vznikající oblaka jak kdyby je něčí ze země vyfukovali.. Zajímalo by mě vysvětlení.. asi by to svedli ta odpařování vlhkosti a směry větru..

    OdpovědětVymazat
  6. Vážený Orgonet, vďaka za veľa užitočných informácií i Vašu prácu. Pre meteorológiu je nemožné vysvetliť tvorbu mrakov vo vnútrozemí napríklad Ruska, kam žiadna "voda" vo foriem mračien z morí necirkuluje. Tak isto tvorbu mrakov, keď je vo vnútrozemí zima a nič sa nemôže vyparovať a nič od morí neprichádza a zase opačne neexistenciu mrakov, keď sa topí sneh - veď vyparujúca sa voda by mala kondenzovať vo výškach oblohy. Prijaté teórie, ktoré učia za naše paniaze daňových poplatníkov na školách a klamú naše deti sú preto lživé ako his-Tóry-ia. Všetko je to nesprávne tak ako v meteorológii, fyzike, chémii z jednoduchého dôvodu, že cielene zmenili po smrti Mendelejeva jeho periodickú tabuľku prvkov, keď odstránili z nej éter a premenili niektoré skupiny prvkou, čím v spoluprácii s cieleným rozšírením obmedzenej Einsteinovej "teórie" cielene zakryli technológie Teslu a iných podobných vedcov, ktorých zabíjali. Tým konceptuálne znemožnili na dlhé obdobie rozvitie technológii voľnej energie a gravitačných motorov na Zemi, tvorivých bielych obyvateľov miešaním DNA priviedli na úroveň nižších druhov, aby zaviedli ľudstvo do súčasného bankového otroctva, ktoré nás okráda o čistú genetiku a neumožňuje rozvinúť všetky možnosti našej DNA i šírením migrácie.
    Na snímku ako píšete sa mraky vytvárajú z jednej definovateľnej oblasti. Ovplyvňuje to vstupovanie kozmického éteru do Zeme a vystupovanie prepracovanéh éteru zo Zeme. V jednom prípade pozorujeme vysoký tlak vzduchu a v druhom tvorenie oblačnosti "z ničoho". Preto konceptuálne žiadne i tie najzložitejšie výpočty meteorológov neprinášajú a ani nikdy neprinesú správne výsledky a predpovede. Nie preto, že by bola matematika slabá, meteorológia používa jedny z najzložitejších výpočtov, ale preto, že samotná koncepcia, axiomy meteorológie sú stáročia chybné, pretože školský model ako sa tvoria mraky a klasický popis kolobehu vody nie je presný je zobecnene nepravdivý. A tu vidno, čo to znamená "konceptuálna chyba", ktorá dokáže na dlhé generácie zastaviť vývoj ľudstva. Platí to i pre spoločenské vedy, duchovné vedy... Na ruských stránkach si nájdete aj zadáte azbukov éter množstvo ozaj vedeckých vysvetlení k tejto téme, pretože v u skromných vedcoch Ruska sa často nehodnotia grantové peniaze, prednejšie pred PRAVDOU, čo je vlastnosťou Svetlých svetov hľadať a oznamovať PRAVDU.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.