9. června 2020

Covid už se vyčerpal, tak nasadíme operaci "rasové nepokoje"

Covid se už vyčerpal, tak nasadíme operaci "rasové nepokoje"

Sepsal Orgonet
9. 6. 2020
Zdroje uvedeny v textu


Většina obyvatel světa už pochopila, že COVID je/byla psychooperace a gigantický podvod ze strany elit. Ví to i většina Čechů, jak soudím dle komentářů pod články snažícími se ještě stále nahánět hrůzu. Už jim to prostě nefunguje. Proto elity najely na další fázi plánu, který jim rovněž umožní nadále provádět uzavírky, omezení, policejní opatření a stanné právo: psychooperace Rasové nepokoje/Rasová válka.



A jak mají elity ve zvyku, i tato celosvětová akce byla zahájena inscenovanou událostí, při níž údajně brutální policista zabil ubohého černocha. A tak se nyní velkoměsta USA (ta s demokratickými starosty) zmítají v "rasových nepokojích". (A v tuto chvíli s nimi už blbne i Evropa...)

Oficiální story: "Hodný obr" (ve skutečnosti trestaný recidivista a drogový dealer) George Floyd zaplatil v obchodě falešnou 20dolarovkou; z obchodu na něj proto zavolali policii, ta ho vytáhla z auta, kde kupodivu čekal, než policisté přijedou; spoutali mu hned vzadu ruce, prý proto, že se silně bránil. Prý tolik, že mu bílý policista nakonec musel brutálně zakleknout krk a pak ho takto držel po dlouhých 8 minut, během nichž Floyd omdlel, a později zemřel (i oficiálně prý ne na následky dušení, ale na kombinaci drog, koronaviru atd.). Marně na zemi volal o slitování, až ztratil vědomí, odvezla ho záchranka, a zemřel. Celou tuto drastickou scénku prý natočila náhodná kolemjdoucí. A už tu byla záminka, aby mohly po řádné medializaci začít "rasové nepokoje"....

Chtěl bych v tomto článku zmínit pár nesrovnalostí, které ukazují na to, že úvodní scénka byla inscenována, sehrána krizovými herci a natočena/popsána falešnými svědky. (Bohužel zjišťuji, že původně zveřejněné 8minutové "video z vraždy", na které se odvolávám a na které jsem měl před pár dny několik záložek, je na youtube pilně mazáno a v tuto chvíli mně nedostupné; oni ti jeho "zveřejnitelé" si ty nesrovnalosti taky uvědomují, jak je na ně upozorňováno v alternativních médiích, a tak to radši stáhli; však to svůj cíl už splnilo. Nevadí, jistě si to trochu pamatujete.) Pro připomenutí, zde je aspoň kompilace různých záběrů z několika videí z celé scénky.)

1. Dle videa z bezpečnostních kamer Floyd po nákupu s falešnou bankovkou čekal pokojně ve svém autě u chodníku (na co? proč neujel? aha, byl to hodný nevinný občan) až ho policisté vytáhnou (na jednom videu ho vytáhl jeden, na "nově objeveném" dva policisté!!!), pokojně pak s rukama za zády v poutech seděl na chodníku pod dozorem jednoho z nich, pak pokojně šel s nimi přes křižovatku k policejnímu autu. Až sem nikde žádný nepokoj jako důvod k zásahu (Video "z bezpečnostní kamery" zde.)



1a: K chodníku před sedícího Floyda přijelo policejní auto, které viditelně nastrčilo na odiv číslo 830 (znalci v tom vidí jakýsi význam v numerologii); bylo by logické, aby do něj všichni zúčastnění nastoupili, ale to ne - divné! Policisté vedou Floyda pár desítek metrů k jinému policejnímu autu za křižovatkou, a on na chodníku u zadních dveří auta upadne. Zase by bylo logické, aby ho teď nacpali do auta a odvezli - kdyby chtěli. Ale to taky ne.

2. Nastala malá pauza v jeho videosledování, a po ní už máme vidět zřejmě situaci "po zásahu z důvodu silného odporu", během níž se Floyd ocitl jako zázrakem na pravé straně auta ve vozovce. "Náhodná svědkyně" ho už natáčí ležícího obličejem na zemi za autem, je vidět jen jeho hlava, o jeho krk se lehce kolenem opírá (rozhodně netlačí vahou) onen inkriminovaný "policista", který nápadně nastavuje svůj obličej a "policejní odznak" na blůze pro kameru "svědkyně". Nemá roušku, i když předtím viditelní policisté ji mají; i své černé brýle má zvednuté na vršek hlavy.  Jeho úkolem tedy je být dobře viděn a poznán...

3. Před Floydovou hlavou poskakuje jakýsi další krizový herec "policista", který zdánlivě brání "svědkyni" a kolemjdoucím v natáčení/čumendě (z blízkosti asi 2 m od Floyda), a ve správnou chvíli poodstupuje, aby bylo vidět, co má být natočeno (například, jak "záchranář" v netypickém oděvu - čili falešný policista -  Floydovi změří na krku puls asi 2sekundovým dotekem prstu). Rovněž nastrkuje na odiv svůj "policejní odznak" (dle některých pozorovatelů falešný, nevím). - Kdyby ta "svědkyně" skutečně natáčela náhodně skutečnou policejní akci, jistě by si policista snadno poradil, aby jí v tom zabránil... Avšak mělo to být natočeno a viděno...

4. Na videu je slyšet, jak ležící Floyd volá několikrát (prý 15x) zvučným hlasem, že nemůže dýchat, pak volá mami, pak ztichne. - Nezdá se možné, že by po dechu lapající člověk mohl volat tak normálním hlasem ... ledaže by nešlo o dušení, ale o to, aby to bylo dobře slyšet na videu... (Však ten policista taky to koleno jen na něm lehce držel. Kdyby skutečně klečel, byl by v jiné pozici, zkuste si to.)

5. Floyd a obviněný "policista" se znali ze zaměstnání jako vyhazovači z klubu, to nepopírá ani oficiální verze. Kdyby šlo o reálný zásah, že by Floyd, zakleknutý známým člověkem, ani jednou nevyslovil jeho jméno, nebo aspoň neřekl něco jako "vole, vys.r se na to"... ?

6. Později se "našlo" další video, že Floyda za autem "drželi" další 3 "policisté". - Kdyby šlo o reálný zásah, jak by bylo možné, aby 4 zkušení policisté nedokázali zpacifikovat a hodit na zadní sedadlo policejního auta jediného, byť statného člověka, navíc již spoutaného s rukama za zády, jak jistě již mnohokrát učinili? Takže záměrně čekali - na co asi? Na další policejní posily? Nejspíš na to, až bude možno natočit, jak přijela falešná ambulance (rozhodně to nebyla normální záchranka) a odveze jim ho "mrtvého". (A je tam také vidět, že na chodníku v tu chvíli nestojí vůbec žádní kolemjdoucí, kteří by v tu dobu měli filmovat, upozorňovat, že se dusí, žádat, aby ho pustili... dva lidé pouze projdou, aniž by věnovali pozornost scéně.)



7. "Záchranáři", kteří jsou vidět na původně zveřejněném videu, se nechovají vůbec podle záchranářského protokolu, který žádá zajistit životní funkce a pak teprve transportovat. Jsou to opět falešní policisté. Na videu se mihne jeden z nich, který lehkým asi 2vteřinovým dotekem na krku Floyda, předstírá "zjištění jeho životních funkcí", a pak rovnou Floyda překulí na nosítka a rychle odvezou. Žádné oživování, žádné lékařské vybavení, nic... Ani se nenamáhali obléci se jako skuteční lékaři záchranky; a pokud ho neměli za mrtvého (nijak to vlastně nemohli zjistit, kromě dvousekundového doteku na krku), tak jsou si nějak moc jsou jisti, že se tento násilník "doktorům" "neprobudí" v sanitce... Floyd se ani nejeví dost bezvládný, aby byl v okamžiku nakládání mrtev; což však není radno zpochybňovat, viz Učitel wrestlingu dále. (Symbolické měření pulsu někde na videu zde: https://www.youtube.com/watch?v=qaXjUC4Yu8c&feature=youtu.be)

8. Když se pořádně podíváme, tak podle fotek je obviněný policista Derek Chauvin někdo jiný nežli "policista", který klečí na Floydovi. Jiný tvar vlasového porostu, jiný tvar obličeje, jiné uši, - fotka naaranžována, aby odpovídala inscenaci, však oni si lidi nevšimnou ... a opravdu nevšimli.


9. Na Twitteru je tweet, a existují videa (odkaz v článku dole) ukazující, že klečící policista se nápadně podobá jednomu z tzv. "Sorosových lidí", kteří pravidelně hrají jako krizoví herci při inscenovaných událostech pod falešnou vlajkou, možná i reálně střílejí a zabíjejí... Ano, je to on, v Bostonu, Sandy Hook i nyní v Minneapolis.


Update 10. 6.: A lidé v USA už ho poznali: je to hollywoodský herec Ben Bailey, populární jako řidič taxíku v televizní show "Cash Cab" (jako Taxík České televize). Viz zde: https://www.youtube.com/watch?v=QqMOYJtmUTw



9a: Sám "Floyd", i asiatský policista poskakující před kamerou, i majitelka podniku, kde Floyd i Chauvin údajně pracovali, i rodinní příslušníci Floyda i další postavy svědků  z inscenace jsou rovněž známí krizoví herci, kteří se objevili již při několika krizových událostech, detaily ukazuje video v tomto článku.

9b: Kdo hraje Floyda? Soudí se, že je to bývalý profesionální hráč basketbalu Stephen Jackson, který prohlašuje, že Floyd byl jeho nejlepší přítel, s nímž si byli k nerozeznání podobni; říkali si prý dvojčata ... Floyd se před časem odstěhoval "za lepším" do Minnesoty (viz video v tomto článku.) (Pro Američany podivné: nikdo se nestěhuje z Texasu za lepším do Minnesoty, ale naopak...)



A nejlepší je, že George Floyd/Steven Jackson je vyfocen i na svém vlastním pohřbu, jak hraje "člena své rodiny"; má na sobě černou mikinu s kapucí, nápisem "RIP" a roušku... (viz opět video v článku zde). 

Text: "Georgi, my ti to nebaštíme. Můžeš se odhalit. Mimochodem, jak jsi sehnal tu mikinu s kapuci? Z Ebay? Noční dodávka? Skvělý!"






10. "Svědkyně" - rovněž krizová herečka, která údajně natočila ono základní video z "vraždy", hraje své zoufalství tak intenzívně, že by zasloužila minimálně Oskara.

11. Naproti tomu jeho "příbuzní" jsou den po jeho smrti docela v pohodě. "Snoubenka" vede obvyklý monolog, jak byl hodný a mírný, a jak ona odpouští pachateli... https://youtu.be/5T55i0VIWbk

12. Nejbližší sousedé obviněného "brutálního policisty" vůbec netušili, že je policista: https://twitter.com/i/status/1266142235914985472

13. Jistý učitel wrestlingu na střední škole, který asi 2 dny po "vraždě" zveřejnil na svém Facebooku, že použitý chvat zakleknutí není smrtící, ale běžně používaný pro znehybnění, vyfotil se jako klečící i zakleknutý, a řekl, že Floyd v okamžiku naložení do sanitky nebyl mrtvý, byl okamžitě propuštěn ze zaměstnání. Viz https://gossiponthis.com/2020/05/29/dave-hollenbeck-not-dead-yet-facebook-post-george-floyd/https://www.youtube.com/watch?v=UpUUcNjribQ

O 14 dní později dnech pak i leckterá média připustila, že jde opravdu o běžný hmat při zadržení, a hezky k tomu přispělo české Idnes rozhovorem s policistou, který "mnohokrát někoho zaklekl i byl zakleknut": https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozhovor-stanislav-kazbunda-policie-zadrzeni-podezreleho-co-se-muze-usa-floyd.A200604_142917_domaci_lre

V tomto však Idnes nezachytilo trend, a doufám, že za to bude náležitě pykat, neboť se nesmí říkat, že ten chvat je normální, vždyť Francie kvůli smrti Floyda právě tento chvat zakázala jako nebezpečný.

14. V amerických městech se na místech plánovaných nepokojů zázračně objevují hromady cihel: https://youtu.be/zFYnbLtySus




Jistě to není všechno, co na celé akci nesedí. Postřehy ohledně dalších podvodů na diváky např. ve videích již zmiňovaného článku.

Herci hlavních rolí v inscenaci jsou tedy velmi pravděpodobně zcela v pohodě živi a zdrávi, připraveni na další sorosovské akce. Je i možné, že byl při této akci odstraněn skutečný nepohodlný policista, či drogový dealer, či oba... Možných zájmů a cílů je mnoho, a pravdu se nikdy nedovíme, na což jsme už zvyklí.

Ale že tato inscenace, jakkoli odfláknutá, naivní, neumělá a směšná, splnila s pomocí intenzívní kampaně v masových médiích svůj účel, o tom není pochyb.


Příští sorosovská akce: "Invaze mimozemšťanů"?

Copak zinscenují sorosovské elity příště, až i "rasové nepokoje" vyčerpají svůj potenciál vytváření strachu a chaosu? Možná že by to mohla být "invaze mimozemšťanů", před níž nás starostlivé vlády států budou chtít všemi prostředky bránit, zejména tím, že nás opět někde "zavřou" kvůli naší bezpečnosti, a my se ze strachu podřídíme...

Jsou nějaké náznaky, které už nás možná mají na to připravit, jako je následující falešné video, na kterém údajně jsou stovky UFO, mířících k Zemi, nafilmované prý v dubnu z ISS; ve skutečnosti jde o hejno svítících dronů, ale postačí obvyklá intenzita mediální kampaně na téma, že nám hrozí UFO, a celý svět tomu zcela jistě uvěří, stejně jako uvěřil"pandemii". Kdo by si byl pomyslel před 3 měsíci, že celý svět uvěří neuvěřitelné pohádce o pandemii? A vida, jak jsme dopadli, zavřeni na 3 měsíce...

Video se stovkami UFO: https://www.youtube.com/watch?v=zky7HRQaUD8

Naštěstí množství těch, kteří politikům a médiím už nevěří ani slovo, utěšeně narůstá...



Další postřehy o inscenaci anglicky v článku: https://www.naturalnews.com/2020-06-08-george-floyd-death-faked-crisis-actors-psyop.html


P. S.
Trojice podobných zásahů...


http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/zahraniční/mladí-američané-si-utahují-ze-smrti-george-floyda-s-úsměvem-parodují-jeho-násilné-zatčení/ar-BB1554yH?MSCC=1591431300&ocid=spartandhp

3 komentáře:

  1. Po 75letech končí mírová smlouva a již k tomu jubileu,kdy se bude konat přehlídka na Rudém nám, Izrael provede obsazení a legalizaci osad na okupovaném uzemí. Takže Armagedon je za dveřmi. https://vk.com/video400813730_456240382

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec nesedí výška prý "rozpoznaného herce". Ben Bailey je dvoumetrový chlap (198 cm). Policista na videu (poté co se postaví, při nakládání nosítek do sanitky), tak Derek Chauvin má cca 176 cm (dle záznamů). Tak znovu a lépe.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě, jak daleko to všechno šlo. Podporuji svobodu slova a v době, kdy k této události došlo, bylo velmi nespravedlivé. Ale obviňovat všechny bílé lidi z toho, že mají jakákoli privilegia, je nízká. Viděl jsem, jak někteří lidé klečí a omlouvají se černošům za to, že byli bílí pletí a líbali jim boty. To je hrozné, nemělo by se to stát. Lidé, kteří nikdy nebyli otroky, se posuzují podle lidí, kteří nikdy nebyli otroky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.