1. září 2020

David Icke: projev na anticovidové demonstraci v Londýně

David Icke: projev na Trafalgarském náměstí v Londýně při antikoronavirové demonstraci.

Demonstrace proti koronavirovým opatřením v Londýně 29. 8. 2020 byla zrovna tak impozantní jako v Berlíně. Promluvil na ní David Icke, kterého není třeba čtenářům alternativních zpráv představovat.




David Icke: projev na anticovidové demonstraci na Trafalgar Square. Londýn 29. 8. 2020
(Překlad projevu, odstavce: OrgoNet)

(Dav skanduje: David! David!) 

David Icke:

Děkuji!

Jaká je to radost, vidět kolem sebe ostrov zdravého rozumu ve světě šílenství!

Dnes se zde scházíme proto, že nebezpečná nemoc, smrtící nemoc zachvacuje tuto zemi a tento svět, a není to covid-19, je to fašismus! Fašismus ospravedlňovaný iluzorní pandemií covidu-19!

Virus, to mu musím přiznat, je velmi dobře vybaven pro každou eventualitu. - Nesmíte jít blíže než 6 stop od jiné osoby, abyste před ním byli chráněni. Vida, takže on má teď i měřící pásmo? -Nesmíte zůstat s nikým mimo svou sociální bublinu déle než 15 minut. Vida, takže on má teď i hodinky? - Roušky učiníme povinnými, ale až na konci tohoto týdne. Vida, takže on má i kalendář? Máme tak inteligentní virus, že nakazí jenom ty, co jdou na demonstraci, kterou vláda chce zastavit?

Co je to za nesmysly? Každý, kdo má aktivní aspoň půlku mozkové buňky, vidí, že jsou to nesmysly. Oni si to všechno jenom vymýšlejí.

Proč to dělají? Mohu odpovědět další otázkou. Jak je možno, že současné události byly předvídány už před desítkami let? Jak to mohl Aldous Huxley vědět už ve 30. letech? Jak o tom mohl psát George Orwell už ve 40. letech? Je to prosté: současné události nejsou nahodilé, nestaly se jen tak náhodně. Děje se to, že se rozvíjí scénář dlouhodobě plánované agendy. A pokud se mu nepostavíme teď, pak povede k totálnímu globálnímu podrobení lidské rasy, a to i technologicky.

Nyní se nacházíme v úžasném bodě historie, kdy jsme na rozcestí: jestli nadále necháme psychopaty, aby nám diktovali naše životy, tak to neskončí dobře. Ale když si uvědomíme, kde je síla, toto vše může skončit v dramaticky krátkém čase. Síla je s námi. To chápal už Percy Shelley, když před 200 lety napsal v básni tak příhodně pojmenované „Maska anarchie“: „Vstaňte jako lvi po spánku v neporazitelném počtu! Setřeste okovy k zemi jako rosu, která na vás ve spánku spadla ! Je vás mnoho - jich je málo! “ Tato slova byla napsána v roce 1819, ale velká část lidstva se ještě tuto lekci nenaučila.

Celé toto zotročení a vnucení fašismu lidské rase dokonce ani není prováděno zdravotními profesionály, ale psychology. Tamhle na konci ulice, pár desítek metrů od nás, je soukromá instituce vlastněná vládním kabinetem, zvaná The Behavioural Insights Team (Tým pro porozumění chování). Jeho práce je studovat lidskou psychologii, a zjištění pak používat ke změnám chování populace. Teď právě se nejvíce soustřeďují na naše děti. 

Co nechtějí, abychom věděli? Největší trik, který na nás hrají, je právě toto: chtějí, abychom věřili, že vládní a úřední orgány mají moc. Ty orgány nemají žádnou moc. Moc úřadů nad světem je jenom ta moc, kterou jim dáváme my. Když před pár týdny tisíce lidí zamířily na pláže, nebyla šance na sociální rozestupy, a ty tisíce tam seděly společně, a místní úřady vyhlásily závažný incident. Ano, mohou to vyhlásit, ale co s tím mohou dělat? Nemohou s tím nic dělat, je tam příliš mnoho lidí, kteří neposlechli. Přesně tak.

Tento svět je ovládán pouhou hrstkou lidí, z důvodu prosté sekvence: vnucení něčeho a podvolení se. Zavedení něčeho a podvolení se funguje od vrcholu pyramidy dolů. Každá úroveň podléhá té vyšší a vnucuje něco té nižší, a nakonec to přijde k nám lidem. A když se my podvolíme tomu stupni hierarchie, který se snaží něco vnucovat nám – vláda, policie - pak zakončujeme ten okruh, který vychází odshora, od těch několika málo, co jsou ve stínu, a ovládají celou globální populaci. Ten okruh způsobuje, že malá hrstka lidí vnucuje svou agendu miliardám lidí. 

Jak přerušíme ten okruh? Přestaneme se podvolovat. Lidská raso, povstaň z kolen, jako ti lvi po spánku!

Zůstat doma? NE!

Nosit roušky? NE!

Dovolit, aby naše děti byly psychologicky narušovány? NE!

Je čas, dokonce už je po něm, abychom zvládli lekci z historie celého lidstva: Malá hrstka ovládá mnohé proto, že se jí podřizují!

Už dost!

Svoboda! Svoboda! Svoboda! Nic méně nepřijímáme!

A ještě k policistům, kteří nás tu hlídají: Máte děti a vnoučata, a prosazujete fašismus, s nímž budou muset žít vaše děti a vnoučata. Přidejte se k nám, proboha, a přestaňte sloužit psychopatům.

Jsou nás miliardy, ale hlavní jádro této psychopatické sítě by se vešlo do jedné malé místnosti.

Lidé světa, pojďme!



19 komentářů:

  1. Ten bývalý fotbalista Icke je fiat alternativa. Takový britský Chvátal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Si normalny ? Chvatal ma charizu LVL 00, Icke LVL 100. Chvatal "ehmm-ka" po kazdom druhom slove, Icke hovori plynulo. Podla teba je slovenska bryndza nieco ako madarsky gulas, ze ? :D

      Vymazat
    2. sim tě, ten Chvátal nemá na Ickeho, i kdyby měl dvakrát větší břicho, a místo klobouku měl papachu. tohle si piš na Rutube, kde jsi dennodenně....lol..

      Vymazat
    3. Mr. Icke je vysoko nad Chvátalom... pane korendor, Bo

      Vymazat
  2. .....TENTO muz je KRAL.

    OdpovědětVymazat
  3. Sever zdraví Jih,OrgoNet-tvůrce i j.rodinu,přátele a příznivce t.webu,který od r. 2008 probouzí ze spánku,,Šípkové Růženky,,.VYKONAL JSTE MNOHO UŽITEČNÉ PRÁCE NA POLI OSVĚTY ,,NEORANÉM NEJEN CHEMTRAILES,,. VAŠE ČLÁNKY NABÝVAJÍ KAŽDÝM DNEM,BA I HODINOU STÁLE VĚTŠÍ PRAVDY.DÍKY Z CELÉHO SRDCE.ZDRAVÍ INDY.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, OrgoNet bol môj začiatok alternatívy. Kedysi bol rozdiel medzi konšpiráciou a realitou niekoľko rokov. Dnes aj vďaka OrgoNetu sú to už dni. Veľa zdravia celej OrgoNet rodine. Kilian.

    OdpovědětVymazat
  5. Pozor na Ickeho! Nie je všetko také, ako to vyzerá... a nie je každý taký, ako sa javí. Kto rozumiete anglicky, prečítajte si http://mileswmathis.com/rock.pdf a porozmýšľajte...
    Všetko dobré! ĽĽĽ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zajimavý pohled

      Vymazat
    2. Tak, tak. Řízená opozice je taktéž součástí Agendy 21 potažmo NWO. Nezapomínejme na nic, co se může tvářit jako přítel - Trojský kůň. To už tady přece bylo, ale nějak se na ten účinný syndrom pozapomnělo...

      Vymazat
  6. Taky děkuji za informace, škoda ,že to není v takové intenzitě jako dříve,hlavně počasí bylo dobré

    OdpovědětVymazat
  7. "My přijdem blíž, my přijdem blíž,
    my světů dožijeme,
    my bijem o mříž, ducha lvi,
    a my ji rozbijeme!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My ji fakt rozbijeme, ale ne fyzicky, nýbrž silou Ducha, který spočine na všech probuzených. Tomu Ti deprivanti nijak nezabrání...

      Vymazat
  8. ..pripojuji se k INDY
    ..diky Orgonet
    ..fajn prevratne dny
    ..pikej

    OdpovědětVymazat
  9. Výborný projev.Tento pán má naprostou pravdu.

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za orgonet, vždycky, když si chci přečíst něco zajímavého jdu sem. Tady najdu vždy ty informace, které potřebuji. V době, kdy je mraky desinformací zahlcený celý internet, jsou vaše stránky důležité. Díky díky díky

    OdpovědětVymazat
  11. Situace dospěla tam, kam dospěla. Lidstvo jako takové nemá žádný cíl, jeho duchovní vůdcové tápou, protože nevědí, která bije a stále si naivně myslí, že jsou vyvolenými služebníky světla. Ono se vážně nevyplácí mít přehnané ambice chtít řídit planetu, kde přirozeně a nekompromisně vládnou evoluční zákony. Přírodní evoluce je již delší dobu nesmírně obtěžována vyumělkovaným Kristovským způsobem přístupu k životu (zbožšťování člověka, nadřazování jeho existence nad ostatní tvory = ad strategie Stvořitele zdejšího vesmíru, který pro tyto přízemní projekty získal celou řadu užitečných idiotů a postelových fanynek prezentujících se nyní obvykle v podobě „duchovně vyspělých“ indigových bytostí – jelikož jsou dokonale zaslepené a stále mají skrz naskrz zamindrákovaného pro-humanoidního Stvořitele vesmíru (běžně se mu říká Zrzavý holobrádek) jako svůj životní ideál, mají velké problémy najít si ve svých současných fyzických inkarnacích svého životního partnera a často upadají do nezdravého psychopatického feminismu. Vědomí přírodní evoluce tomu prozatím ponechává volný průběh, pečlivě sbírá data, která analyzuje a třídí. Mapuje oblasti, kam se kvůli různým nedopatřením dostal člověk na úkor přírodní evoluce a včas deaktivuje všechny důležité kódy života, které se mu nedopatřením dostaly do rukou. Aby se tady tenhle nepovedený výtvor pokřivené evoluce příliš nenudil, byl mu předhozen koronavirus. Ať si to užije, Evoluční bytosti vědí své a budou mít na této planetě Poslední slovo. Ať žije pravá přírodní evoluce bez mutantů a evolučních paskvilů:-)

    Ať žije obnovený Erneste Modestion H-H, záruka přirozeného návratu přírodní evoluce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rotariáni a podobná havěť by tady neměla mít místo, zavádí cíleně na zcestí. A to je jejich účel.

      Vymazat
  12. Dobrý den proskm Vás nemáte někdo kontakt na Davida Icka nebo kam bych ho mohla kontaktovat? Měla bych otázku. Děkuji

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.