2. srpna 2011

Meditace za mír

Díky čtenářce za návod k meditaci, který opět připomíná, že máme moc všechno změnít!!!

Ching Hai, 2010:

Video:

Většina lidí je připravena pro skok do vyšší dimenze, vyššího vědomí, vyššího životního stylu. Lidé se musí rozhodnout sami pro změnu. Musíme si mír zasloužit, protože jsme mír zničili. Zničili jsme atmosféru míru tím, že desetiletí vytváříme, účastníme se nebo iniciujeme války. Cena míru je velmi vysoká. Já osobně jsem dala vše, co jsem měla, duchovní body, a ještě mi několik zillionů chybí.

Vy všichni, tam venku,  prosím, pomozte mi tím, že budete vegany, že budete ctnostní, že budete laskaví, aby atmosféra začala víc odpovídat míru. Mír velikosti Afghánistánu a Izraele stojí zilliony zillionů  duchovních bodů, aby tam nastal klid, a já vyzývám celé lidstvo, aby se vzbudilo. Prosím, vzbuďte se. Prosím, žijte způsobem, jakým máte žít. Jste dětmi Boha.

Vy jste budoucnost, děti Boha. Musíte žít náležitě, jako členové královské rodiny. Prosím, buďte vegany, to vám vydělá hodně bodů, abyste pomohli celému světu a obnovili mír na planetě. Pokud vy budete ctnostní, vše bude ctnostné. Celý vesmír nám žehná a neměli bychom promarnit toto požehnání. A mám další tip, který by mohli zkusit. Když cítí stres nebo když si vzpomenou, jen ať se nadechnou a  představují si, jsou si vědomi, že vdechují to nejlepší, nejvyšší požehnání ze všeho kolem nich a z božství a pak ať vydechnou, aby rozšířili toto božství a požehnání do okolí a do světa.

Mohou to zkoušet kdykoli budou volní nebo si vzpomenou a po chvíli se možná, zlepší, budou čistěji myslet a stanou se jemnějším člověkem, hodnotnějším uvnitř. Ať vdechnou to nejlepší z vesmíru a vydechnou, aby rozšířili toto požehnání a pozitivní sílu kolem sebe a do světa. Dovnitř to nejlepší a ven požehnání. A samozřejmě, nejíst žádné maso. Vegani! Pak to pomáhá. Protože když jste vegany, pak získáte vyšší procento požehnání, protože se povznesete na vyšší úroveň a pak získáte vyšší požehnání, více síly.

Zvířata jsou velmi milostivá. I když nejsou kolem vás a jsou od vás daleko, když ale požádáte o jejich požehnání, pošlou ho vašim směrem. Kdybychom neměli lásku zvířat a lásku přírody, například dokonce stromů, rostlin, oceánů a řek, už bychom byli dávno vyhlazeni. Už bychom dávno bez jejich lásky a pomoci zmizeli, proto musíme být vděčni za vše kolem nás, co nám pomáhá bezpodmínečně, potichu, se všemi oběťmi, které podstupují. Já jsem stále vděčná. Udržují nás v rovnováze, abychom získali čas. Udržují nás v rovnováze. Doufám, že jsou si všichni vědomi našeho štěstí a jsou vděčni.

Mnohé planety nejsou tak krásné, jako je tato. Chci vám říct pravdu. To je nádhera. Některé planety jsou duchovně vyvinutější nebo technologicky vyvinutější, ale všechny nejsou tak krásné, jako tato. A některé dokonce závidí naší planetě. Mnoho věcí považujeme za jisté, například, jabloně, meruňky, ty oni milují, protože je tam nemají. Prosím, važme si našeho domova a snažme se ho zachránit. Můžeme zachránit vše, co chceme zachránit, protože máme tu moc. My všichni máme moc to udělat.

Je to naléhavá situace. My všichni musíme zachránit náš domov. Pokud ne pro nás, protože některým z nás možná stejně nezáleží moc na životě a smrti, pak pro budoucí generace.

Vím, že jste velmi zaneprázdnění, ale prosím, zapamatujte si, že vy jste člověkem číslo jedna. Musíte se nejdříve postarat o sebe. Takže musíte si ušetřit čas, 20, 30 minut denně, abyste se zklidnili, abyste se pokusili vstřebat všechna požehnání o kterých jsem vám říkala. Čím méně masa, tím méně nemocí, tím víc požehnání, více štěstí. Na chvíli to vyzkoušejte, možná 10 dní, 15 dní, s tímto vědomým pocitem požehnání a dýchejte, kdykoli jste příliš vystresovaní, vždy jen dýchejte. Budete mít povznesený pocit. Můžete si tím dokázat, že požehnání skutečně existuje. A budete-li v tom pokračovat a upřímně, budete vidět ve vizi Ježíše, Buddhu nebo Proroka Mohammeda, jakéhokoli mistra nebo dokonce současný mistr někde na této planetě k vám přijde a bude vás učit víc, než vám mohou říct má slova. Prosím, vyzkoušejte to. Dokažte to! Dokažte to!

Mír stojí nějakou cenu. Mír přijde, když pozvedneme vědomí celého světa. Proto neukazujte prstem na toho a tamtoho vůdce nebo tu a tamtu skupinu. Celý svět společně sdílí štěstí i trápení.

Myslím tím, že všichni musíme být viněni a všichni musíme být ochraňováni, všichni musíme být respektováni a všichni musíme být milováni. Všichni společně sdílíme tento domov. Prosím, potřebuji dát všechny vaše body za mír a za planetu. Prosím, pomozte. Podělte se. Meditujte, buďte vegany a budete automaticky dávat. Prosím, pomozte! Všichni meditujte, vegani, prosím, pomozte! Nepomáhejte jen sobě, pomozte světu!

Supreme Master Television

8 komentářů:

  1. A nestačilo by být jen vegetariáni? Co je špatného na sýru? Kolik duchovních bodů je do ziliónu? Milión, bilión, nebo snad sórok sórokov?
    Zvířata jsou velmi milostivá… no, takovýmu tygrovi je pumpička jestli jsem vegan nebo lyřan. Sežere mě tak či tak.

    OdpovědětVymazat
  2. čichám čichám.... zvíře v rameni :)

    OdpovědětVymazat
  3. predchádzajúce dva komentáre nič moc u nás sa povie proti gustu žiaden dišputát,na ich mieste by som radšej nič nepísal nuž ,ale zase sloboda slova a s tým čosa tu píše súhlasím a budem sa snažiť za našu krásnu matičku zem a pridám aspon kapku čo môžem peťo

    OdpovědětVymazat
  4. vyborny clanek a video.jen tak dal.

    OdpovědětVymazat
  5. Na sýru je "špatné" to, že je z mléka od zvířete živořící v koncentráku...

    OdpovědětVymazat
  6. Už nějakou dobu si myslím, že jednou přestane být potřeba orgonitů, My jsme ti orgoniti. My jsme vysílače světla, My máme hodně velkou sílu v myšlenkách, dokážeme světlem,láskou hodně, vlastně všechno. Kdyby se lidi spojili a začali vysílat světlo a lásku ze sebe to by byl hukot. Pořád mám takovou vizi domluvit se a v jednu chvíli poslat světlo,lásku zemi,všem,všemu okolo nás,to by musela být síla. Začínám chápat, že když budu na násilí odpovídat násilím, jen ho budu stupňovat,množit a dávám potravu těm co nechci. Do nedávna jsem si myslela, že to jsou všechno bludy, že co jako nějaký světlo, láska, co to je za povídačky, pak se stalo něco co mě k tomu všemu přivedlo, přivedlo i sem a zažívám , že to funguje, že to čemu My tady říkáme láska, je nic , je sobecká, s podmínkami, ta druhá je nádherná, všude, ve všem, bez podmínek, jsme to My. Snad se nám podaří se spojit a být světlem a láskou a změnou.

    OdpovědětVymazat
  7. Včera som išla pozrieť miesto, ktoré pred rozvodneným potokom bolo malou dedinskou plážičkou.
    V obavách , už tri dni ma tam čosi hnalo, som sa k tomu miestu priblížila. Na kraji pri vstupe som zahliadla blízko asi meter a pol bielu holubicu.
    Bola sama, tak spokojne tíško si stála, a ani sa moc nenaplašila keď som došla.
    Na plážičke sa nič strašné nestalo, pribudli placaté kamienky, oblázky, jedno modré srdce som našla.
    Moj zrak sa zastavil na nápise vyvedenom z kameňov, bol veľký asi meter a stálo tam :
    S O S potom srdce v jednej časti s ľudskou postavou v druhej akýsi znak, a nad tým opäť menší obrazec, zase SOS a malý srdcovitý tvar.
    Slzy mi vskočily do očí, a vravím vám, niet inej sily zmeniť všetko k dobrému ako
    L á s k a !
    ... ešte jem syr a občas údeniny, no je mi po tom nie fajn :-))
    Bo

    OdpovědětVymazat
  8. Mám návod,jak co nejvíce a co nejčastěji pozitivně vysílat-vytvořila jsem si něco jako mantru. Slova jsou: "Lásku a Světlo pro planetu Zemi!Světlo a Lásku pro všechny na Zemi!"
    Melodii Vám poradí srdce...nebo stačí toto alespoň v duchu odříkávat-při řízení auta,ve frontě u pokladny,když vidíte něco škaredého, když je Vám krásně...když sklouznete do negativních emocí..Prostě KDYKOLIV A CO NEJČASTĚJI. 100X, 1000X denně? Jestli není čas,tak ho dál neztrácejme,PROSÍM! A ODPOUŠTĚJTE! VŠE A HNED!PRVNÍ KOHO TÍM OCHRÁNÍTE PŘED ZBYTEČNÝM NEGATIVNEM BUDETE VY SAMI A BUDE SE VÁM TO LÍBIT :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.