17. dubna 2019

Požár katedrály Notre Dame: falešná vlajka

Požár katedrály Notre Dame: Historie v pozadí, o níž se nedočtete ani v alternativních médiích 
Notre Dame Cathedral Fire: The Back Story You Won’t Even Read in the Alt Media
Posted on April 16, 2019 by State of the Nation
Překlad: OrgoNet


Robert Steele: Požár katedrály Notre Dame byl falešnou vlajkou, za komplicity papeže, organizován Macronem, Merkelovou a Mayovou (všichni satanisté), za účelem záchrany EU a Centrálních bank.
PUBLIC INTELLIGENCE BLOG 


Když vyhořela katedrála Notre Dame, ranilo mě to, protože je to místo, kde jsem se kdysi modlil a děkoval za záchranu svého syna, kterému hrozila téměř jistá smrt. Požár má zjevné paralely jak s požárem Reichstagu, tak s 9/11. Pak jsem se dověděl od stínového ministra zahraničí Francie následující, a věřím, že to vše je pravdivé, a znamená to obvinění Macrona, Merkelové, Mayové a papeže (chrám Notre Dame by nikdy nevyhořel tak, jak se stalo, bez výslovné spoluviny církve), ústřední policie a klíčových požárních a vládních úřadů v Paříži, a to do detailu, předem i do budoucna:


  • 01 Pracovníci kanadské výzvědné služby, kteří se okamžitě dostavili na místo, aby měli pohled z první ruky, nebyli vpuštěni ani do blízkosti.
  • 02 V místě, kde údajně požár začal, není žádná elektrická instalace.
  • 03 V rámci požáru byli dva mrtví, oba evidentně zavražděni (každý dvěma kulkami)
  • 04 Nebyly povolány helikoptéry k boji s ohněm
  • 05 Nefunkční zařízení na stříkaní vody – ostuda při výkonu boje s ohněm
  • 06 Okamžitě byla po ruce a začala se šířit oficiální historka, že jde jasně o nehodu
  • 07 Časování nelze pominout – bylo načasováno tak, aby se zabránilo Macronově prohře v národní debatě podnícené Žlutými vestami
  • 08 Poznámka A: bylo to na výročí Titaniku, kterážto událost byla předchůdcem vytvoření Centrálních bank a podvratné činnosti všech vlád.
  • 09 Poznámka B: Záměrem akce je zachránit globální finanční systém vlastněný satanisty, tím, že budou zachráněny evropské volby v květnu, anticipovat výzvu k „finanční solidaritě“, která udrží Francii v pasti „EU“ tak, že „EU“ odsouhlasí financování renovace katedrály. Z této události pod falešnou vlajkou těží „EU“ a centrální banky, a rovněž Macron, jakožto symbolický vůdce Francie zastupující satanistický Deep State.
  • 10 Poznámka C: Je to záměrný „smrtelný úder“ západní civilizaci. I když muslimové nejsou obviňováni, podtextem je základní motto Frankfurtské školy/Institutu Tavistock: bílí a západ jsou sračky, oslavujte všechny ilegální imigranty, transgendery a tlusté hloupé lidí – ovce nejovcovatější.
  • 11 Poznámka D: Střecha Notre Dame byla původní, ze 13. století, a přečkala všechny války, všechna možná přírodní nebezpečí. Byl to nejcennější majetek Francie, ani ne tolik katolický a náboženský, ale národně kulturní. Závěr z toho: satanisté jsou OPRAVDU ZOUFALÍ.

Mimo to mi bylo sděleno asijskými zdroji, majícími přístup k vůdcům tajných společností:
01 Šlo o velikonoční satanistickou energetickou oběť satanistů Macrona, Merkelové a Mayové, z nichž jeden každý je satanistou (a pedofilem a obětovačem dětí v rituálních mučících ceremoniálech). Každý z nich má vážná sekulární selhání ve fyzickém světě, což ukazuje k jejich pozemskému zániku.

02 Akce byla zcela jistě provedena za komplicity papeže a hierarchie katolické církve. Zmínění dva mrtví byli možná zavražděni proto, že se nechtěli podřídit satanistickým instrukcím. Nebyla to nehoda, byl to inside job (akce vlády) se spoluúčastí francouzské státní policie, která uzavřela oblast a tím zabránila koordinaci účelného postupu hašení. To, že nebyl okamžitě proveden plán zakrýt toto posvátné místo vodní clonou, odpovídá tomu, jak Dick Cheney 11. září měl kontrolu nad NORAD.

03 Shoda okolností - Steve Bannon si dělá obchod v italském klášteře a nazývá papeže nepřítelem, a načasování a rozsah ohně (totální destrukce) – je pokládáno prostě za shodu okolností.

04 Papežovou pohnutkou – kromě toho, že je satanistou, pro nějž je Bůh nepřítelem, a Notre Dame je krásnou obětí Satanovi – je zřejmě odvrátit špínu z WikiLeaks a explodujícího pedofilního skandálu, který, pokud by byl řádně vyšetřen, by vedl ke zbavení kněžství všech kardinálů a většiny biskupů, po zatčení Assange, které způsobilo únik dat „z mrtvé ruky“, což povede k dalším skandálním odhalením ohledně katolické církve ve spojení se satanismem, pedofilií a finančními zločiny.

05 Začíná se diskutovat i o podvodu s obchodním pojištěním. Příjmy církve utrpěly pedofilním skandálem, a vedle satanistických obětí epických rozměrů by církev mohla být vyšetřována pro možné využití události jako dvousečné zbraně: satanistické oběti a pojišťovací podvody.

Update ohledně podvodu s komerčním pojištěním: Všímavý čtenář zaslal tento odstavec z Daily Mail:

„Notre Dame je majetkem státu, a je dlouholetým předmětem sporu mezi státem a pařížskou arcidiecézí ohledně toho, kdo má nést břemeno nákladů na silně potřebné restaurační práce.“

Daily Mail: Twenty-three minutes that could have saved Notre Dame? Alarm was raised during mass at 6.20pm but staff could not find the fire until 6.43pm ….when the inferno was raging out of control (= 23 minut, které mohly zachránit Notre Dame? Poplach vypukl v 6.20 během mše, ale oheň byl objeven až v 6.34, když již požár byl vymklý kontrole.)

„Obětním beránkem“ obviněným za údajnou závažnou nedbalost pravděpodobně bude tým restaurátorů, vidíme, že jsou podrobeni vyšetřování, což je prostředkem odlákání pozornosti veřejnosti od pravého viníka, Macrona a jeho satanistických spojenců.

She’s safe in our hands! Young construction boss, 32, at centre of Notre Dame fire probe boasted about his firm’s ability to protect historic sites as his company won £5million contract to repair cathedral’s spire (V našich rukách je v bezpečí! Mladý stavař, 32 let, se (loni) chlubil schopností své firmy chránit historické památky, protože jeho firma získala 5 miliónový kontrakt na opravu věžičky katedrály).

Scott Bennet, který je vždy dobrým zdrojem pro velké  PSYOP akce, praví toto: 

Kdybych byl sázející, hádal bych, že tento požár Notre Same byl psyop akcí typu „křišťálová noc“, podobný tomu, jak nacisté v roce 1930 podpálili Reichstag a obvinili z toho komunisty. Domnívám se, že toto je podobné; má z toho prospěch Macron, protože se odmlčí protesty Žlutých vest (které by ho zničily a přivedly Francii do občanské války.) Kdo ještě má prospěch z tohoto požáru? Asi izraelský Mossad a/nebo Shin-bet, protože bude posílena jejich „náboženská válka“ mezi muslimy a křesťany, stejně jak to mělo být v případě Christchurch na Novém Zélandu, s použitím falešného videa, jak tam ten chlapík běhá kolem jako ve videohře s falešnými zbraněmi, atd. Obnovení náboženské války je také vždy dobré pro vojenskoprůmyslový komplex. Možná by mohli zkusit i obvinit Írán, ale spíš by to byl MEK spolupracující s MI6-CIA. Prostě, normální den v policejním státě.
Scott poskytl tento odkaz:

Notre Dame Cathedral in Paris on Fire, Worker Claims it Was “Deliberately” Started (Notre Dame v Paříži hoří, dělník prohlásil, že oheň byl úmyslně založen)

Oficiální story (Důvěryhodné zprávy o falešné vlajce jsou cenzurovány).

Macron Vows to Rebuild Notre Dame Cathedral After Devastating Fire (Macron přísahá, že po ničivém ohni katedrálu opět postaví)
Citát z Bible:
„Během svatého týdne dojde k obzvláštnímu poškození mého svatého jména, ve snaze znesvětit mě. Toto hříšné gesto ve svatém týdnu bude viděno těmi, kteří mají oči otevřené, a bude to jedno ze znamení, podle nichž poznáte, že podvodník, který sedí na trůnu mé církve na zemi, nepochází ode mne.“ Message of Jesus – Thursday, March 14th, 2013 – from The Book of Truth
Související články:
STATE OF THE NATION: NOTRE DAME CONFLAGRATION: Gladio Strikes at the Heart of Paris and Soul of the French People (Vzplanutí Notre Dame: Gladio udeřilo v srdci Paříže a duši francouzského lidu)

Well played Macron’: ‘Yellow vest’ Facebook pages flood with Strasbourg terror conspiracy theories  (Dobřes to zahrál, Macrone)

New World Pope – Satanism, Freemasonry, Occult Signs (Papež nového světa - satanismus, zednářství, tajná znamení)

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy & The Deep State by Joaquim Hagopian (free online) (Pedofilie a impérium: Satan, sodomie a Deep State

FALSE FLAG REFERENCES UNIQUE TO ROBERT DAVID STEELE

___
https://phibetaiota.net/2019/04/robert-steele-notre-dame-cathedral-burning-a-false-flag-with-complicity-of-the-pope-organized-by-macron-merkel-and-may-each-a-satanist/#more-140191


13 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsi Orgo zpět, souhlasím s článkem, vše je podivné, jak probíhalo hašení požáru, ale bude nám to jistě řádně vysvětleno v oficiálních médiích.Já jsem též byla v katedrále Notre Dame, zažila jsem tam úžasné pocity, požár je výstraha pro ovce a o posílení strachu a upevnění moci vládnoucí elity.

    OdpovědětVymazat
  2. Ti ktori do dneska plivaji sracky o pozaru v Reichstagu, podivejte se na sest a pul hodinovy film; " The Greatest story never told". Prvni a Druha svetova valka byla zidovskymi satanisti rizena Europska Obcanska Valka. Hitler a NSDAP nepodpalili Reichstag. Documentarni film: "The Greatest Story Never Told", je dilem Anglicana ve Vetsine statu Europy je zakaza. Satanska rasa nema rada pravdu. Nemci a kazdy kdo stal na strane Nemcu byl na strane Bozi pravdy. Norte-Dame byla pamatka Europske bile rasy, jadinych potomku ADAMA a EVY na ZEMI.
    Podivejta se na ten film otevre vam ovi, tak jak otevrel statisicum nasich lidi kolem nasi ZEME.
    "THE GREATEST STORY NEVER TOLD". Muzu vam poslat DVD s Ameriky, kdyz to je Europe CENZURIVAME.

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.veteranstoday.com/2019/04/17/steele-paris/

    OdpovědětVymazat
  4. https://rutube.ru/video/06276aa596ea235355b67c1274fa2fb4/

    OdpovědětVymazat
  5. Great post.thank you so much.Love this blog.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Orgo- a zdravím
    MDNamur

    OdpovědětVymazat
  7. DUCHOVNÍ VÝZNAM POŽÁRU NOTRE-DAME
    http://svetelneinfo.cz/duchovni-vyznam-pozaru-notre-dame/

    SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM AA MICHALA RAFAELA
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=843412109367525&id=100010962309357

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím Orgo. Citát,který v tomto článku má pocházet z Bible - NENÍ z Písma Svatého,není z Bible !!
    Písmo znám a nikde nic není psáno v tomto znění !

    OdpovědětVymazat
  9. Zaplat buh, ze jsi zpet mily Orgo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem také rád, že jsi zase zpět Orgo, chyběl jsi

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem moc rad, ze se editori orgonetu zase nechali vyburcovat k aktivite. K pojmologii v clanku mam jedinou vyhradu a to je pouzivani slova satan a odvozenin satanismus...
    Pripominam: Satan (Sheitan) byl clenem suity archandelu, ktery se t.zv."protivil bohu" tim, ze se odmitl poklonit bozimu dilu, Adamovi a za to byl svrzen z nebes.
    Popravde: chapu, ze starej Jahve asi zrovna nemel den. Patlal se s Adamem buhvi jak dlouho, sam videl, ze vysledek neni jak by si predstavoval a k tomu jeste ten spratek Sheitan ma mrmle. CZert aby to spral. Nemohu sice Boha zobrazit, ale umim ho, zcela lidsky, chapat. Take jsem byl uz parkrat konfrontovan s realitou, kdy ani po nejlepsi snaze, nebyl muj vykon prijiman s jasotem a ovacemi. Jak rika muj svagr: "snaha 1, vykon 4-". :-)

    Proto pouzivam ze zasadu obrat: "sily temna". Nejsem totiz tak namysleny, abych vsechno soudil smahem a se Sheitanem, ktery jako jediny nemel mozek zatemneny servilitou k Jahvemu, soucasne nehazel do jednoho pytle sily, ktere chteji tento bozi vykon zotrocit.

    OdpovědětVymazat
  12. Som rad ze Orgonet znovu nabral silu . Vela Zdaru .

    Asgard

    OdpovědětVymazat
  13. Tout cela envahit le monde, comme une force de vie.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.