14. července 2020

Dr. Bartlett z Texasu má 100% léčbu na covid, vláda i zdravotní orgány to ignorují


Dr. Bartlett z Texasu má 100% léčbu na covid, 
vláda i zdravotnické orgány USA to ignorují 

http://stateofthenation.co/?p=19630

Interview s dr. Richardem Bartlettem, 3. 7. 2020 v Debbie Georgatos Show, ACWT

Video: https://youtu.be/eDSDdwN2Xcg 



Překlad videa:

Moderátorka Debbie Georgatos:
Před pár dny jsem moderovala diskusi při politické akci, a po ní jsem se sešla s jedním z účastníků akce, se zdejším lékařem z Midlandu v Texasu, který pracuje s pacienty s coronavirem. (Článek o jeho práci je na https://americacanwetalk.org/dr-richard-bartlett-shares-covid-information/ s názvem Dr. Richard Bartlett se domnívá, že našel stříbrnou kulku proti COVIDu-19). Krásně jsme si popovídali, a tak jsem mu řekla, přijďte zítra do mé show. Naštěstí měl čas, a tak je zde v našem studiu. - Moc toho o vás zatím nevím, můžete nám pro začátek říci něco o svém lékařském zázemí?

Dr. Richard Bartlett:
28 let jsem praktickým lékařem v Texasu, 7 let jsem byl poradcem senátora Perryho pro zlepšení dostupnosti zdravotní péče v Texasu, vykonalo se tam mnoho dobrých věcí. 20 let spolupracuji jako lékařský expert s místní CBS a Radiem Texas, dělal jsem pravidelné týdenní relace o covidu. Také jsem autorem knih a účastnil jsem se zahraničních lékařských misí. Takže jsem viděl spoustu katastrof všude na světě.
Na začátku jste provedla shrnutí situace. Abychom měli perspektivu, podívejme se po světě.

Na Taiwanu žije skoro 25 miliónů lidí, namačkáni jeden na druhém. Kdyby tam udělali sociální distancování, tak by museli plavat všude kolem dokola v oceánu. Není tam na to prostě dost místa. Ale hádejte, kolik lidí do této chvíle za celou pandemii zemřelo na Taiwanu? Sedm. To se vejde do minivanu. Takže až příště uvidíte minivan, řekněte si, ach, jen tak málo lidí zemřelo z 24 miliónů? A řeknu vám, proč.

Stejná situace je v Japonsku. Je tam 121 miliónů lidí, a z nich během celé pandemie zemřelo jen 1000. V Singapuru zemřelo během celé pandemie jen 12 lidí.

Na Islandu je realita, která podle toho, co nám říkají mainstreamová média, vůbec není možná. Ale každý se může na to podívat, třeba na stránkách Johns Hopkins o Covidu, tam všechna ta čísla uvidíte. Jsou před námi skrývána, a já ně ně poukazuji proto, že lidé v Texasu potřebují slyšet dobré zprávy. A já mám dobré zprávy.

Debbie:
Řeknete nám, jak to v těch zemích dělají?

Dr. Bartlett:
Dělají to, co dělám já. Nepoužívají hydroxychloroquine, i když ten funguje. Inhalují steroid. Mojí tajnou zbraní je inhalace Budesonidu, jehož původní název byl Pulmicort. Nyní je generický, je superlevný, na celou léčbu stačí 200 dolarů v hotovosti. Mnoho pojištěných pacientů za něj ani nemusí platit.

K aplikaci používám přístroj nebulizér. Budesonide je lék na astma, respirační, protizánětlivý, a covid je zánětlivé onemocnění. Funguje to, 100% mých pacientů je naživu. Používám ho k léčbě od března. Léčba trvá asi 5 minut. Zapnete přístroj, dáte odměřené množství léku z lékárny do nádržky, zmáčknete knoflík a dýcháte 5 minut. Není třeba maska. Držíte v ruce náústek a dýcháte. Pacienti mi říkají, že se cítí lépe už po první léčbě. Mizí bolest na hrudi, mizí krátký dech, odchází horečka.

Mám například pacientku, která má dvě rakoviny. Volala mi, že leží už 5 dní doma, nemůže ani vstát, má pořád horečku. Že mě slyšela v rádiu, že má vnučku, která byla právě pozitivně testována; řekl jsem jí, že při těch symptomech je to určitě covid. Má dva lymfomy, právě prochází chemoterapií, před měsícem měla radioterapii. Podle CDC a WHO by měla zemřít. Bylo to v pátek. Ještě ten večer jsem jí dal léčbu, hned tu noc dobře spala, přes víkend se zotavila, a v pondělí byla 8 hodin v práci. Pořád má rakovinu, bojuje se dvěma druhy, ale vyléčila se z covidu. Nemá symptomy, má dva následné negativní testy, to znamená je vyléčena.

Debbie: 
Takže ten lék se jmenuje Budesonide, dává se do inhalátoru …

Dr. Bartlett: 
Je to lék k inhalaci, a já ho používám v přístroji zvaném nebulizér. Ten mohou používat i předškolní děti. Je to zcela bezpečné. Lék je znám již 20 let. Bezpečně ho lze použít i pro nedonošence o váze 600g, i pro křehké seniory v pečovatelských domech. Za 20 let nejsou známa žádná omezení. Nepůsobí žádná rizika pro kardiaky, z nichž je obviňován hydroxychloroquine - i když je to jako obvinění směšné - ale Budesonide nepředstavuje žádné takové riziko. Já dávám k tomu ještě antibiotika, abych ochránil před sekundární bakteriální pneumonií.

Ale řekněme si, co je covid. Je to respirační virus, který jde do plic, váže se na ACE receptory, což způsobí uvolňování chemikálií vyvolávajících zánět. Říkáme tomu cytokinová bouře. Je to takový hovorový výraz pro jev, kdy se v celém těle uvolňují chemikálie a enzymy vyvolávající zánět. Takže, covid JE zabiják, jaký tu nikdy nebyl, a některé lidi může zabít, pokud nejsou léčeni. 50% lidí, když tu nemoc dostanou, tak vůbec nevědí, že ji mají. Ale asi 20% je rizikových, a ti potřebují léčbu. A my už tu léčbu máme.

Taiwan, 24 miliónů lidí, nemusí čekat na vakcínu. Nemají problém, mají řešení. Představte si, že by museli očkovat 24 miliónů lidí. Za celou pandemii jim zemřelo jen 7 lidí. Jsou to plány léčby, které již existují a fungují.

Debbie: 
To je skvělá zpráva. Takže, vy to používáte od začátku března. Kolik pacientů jste asi tak léčil?

Dr. Bartlett: 
Lidé mi volají každý den. Dnes mám už 5 nových pacientů. Ani jsem to nikdy nespočetl. Ale všichni žijí, žádný nezemřel. Dám vám ještě příklad: Starší dáma, která 50 let kouřila, 4x jí dělali bypass, léčí se na vysoký tlak a štítnou žlázu, mi zavolala po 5 dnech horečky, krátkého dechu a bolesti na hrudi, kdy nepřešla ani místnost. Nasadil jsem jí léčbu, a už po první aplikaci – což se mi až do doby Covidu u tohoto léku nikdy nestalo – řekla, že se cítí lépe už po první léčbě. Má dva negativní testy, je vděčná… 

Ten lék už je tu 20 let, je hodně prozkoumaný, je bezpečný. Big Pharma na něm nevydělá ani cent, nikdo na něm nevydělá žádné peníze. Léčba vyjde na 200 dolarů pro jednoho, na rozdíl od experimentálních antivirotik, u nichž musíte do nemocnice, jste tam zapojeni do lékařského experimentu, kdy jenom lék vás stojí 3100 dolarů, dále zaplatíte nejméně 15 000 dolarů za pobyt v nemocnici, a pokud budete na intenzívní péči, tak dostanete účet na 30 až 40 tisíc, a k tomu ještě budete nemocní...

Debbie: 
Takže, to je lék, který jste před covidem předepisoval na astma.

Dr. Bartlett: 
Ano, na prevenci astmatu. V Americe je 25 miliónů lidí, kteří mají astma, a medicína rutinně používá tento lék už po 20 let. Je to lék první volby proti astmatickému záchvatu. Je to inhalovaný steroid. A to dělají i v Japonsku, na Taiwanu, v Singapuru.

Debbie: 
I se zdravými lidmi?

Dr. Bartlett:
Ano, jestliže dostanou covid, inhalují steroidy. 50% lidí s covidem nemá symptomy, nepotřebuje léky, samozřejmě ani vakcínu, ale pro 20%, kteří jsou rizikoví a bez léčby by mohli zemřít, máme odpověď. To, co musíme udělat, je včasná léčba. Včasné testování, včasná léčba. Musíme ho včas odhalit. To platí pro každou nemoc. 

Amerika má nejlepší zdravotní systém. U nás děláme rané testování a ranou léčbu pro rakovinu, onemocnění srdce, mrtvici, pro různé infekce, ale v tomto případě covidu děláme to, co komunistická Čína. Je to bláznivé, opakujeme to jako papoušci díky WHO. WHO pochválila to, co dělala Čína, takže to udělala tak i Itálie, a proto tam dosud zemřelo 30 000 lidí, a na druhé straně, 24miliónový Taiwan, kde jsou lidé nacpáni jeden na druhém, má jen 7 úmrtí.

Tam přišli na totéž, na co jsem přišel já v březnu, nezávisle na sobě.

Debbie: 
A jak jste na to přišel, že se tím dá léčit COVID? Někdo vám poradil?

Dr. Bartlett:
Začátkem března jsem pracoval 48hodinové směny na pohotovosti. Byl jsem hodně vystresovaný a rozrušený, jsem křesťan, tak jsem se modlil, přicházeli pacienti jeden za druhým, a já jsem si říkal, Bože, co mám udělat, když přijde někdo s covidem a zemře? Ti lidé mi budou věřit, že udělám správnou věc, a já nemám řešení! President Trump zmínil hydroxychloroquine, ale okamžitě to bylo zamítnuto. Takže jsem se modlil, a zdříml jsem si v pauze mezi pacienty, a probudil jsem se přesvědčen, že Bůh mi dal vítěznou strategii, a o týden později už jsem ji musel vyzkoušet na svých prvních dvou pacientech, a fungovalo to pro oba.

Takhle nějak k tomu přišel i Taiwan, Japonsko i Singapur, k inhalování steroidu. Používají jiný než já. Myslím, že ten můj je lepší, Budesonide v nebulizéru. Dávám k tomu taky clarithomycin, antibiotikum na slabou formu pneumonie či ostatní pneumonie, a také dávám zinek, protože zasahuje do množení viru. Takže, tajnou zbraní je inhalace steroidu.

Důvod, proč jsem použil inhalaci, je ten, že když podáte steroid nitrožilně, injekcí do svalu nebo tabletou, musí projít celým tělem, a pokaždé se při tom oslabí schopnost organismu bojovat s infekcí, oslabí se imunitní systém. Ale pokud ho použijete cíleně, je to jako hasit požár. Jeden můj syn je hasič. Když se zamíří hasicí přístroj na zdroj požáru, všechny plameny zhasnou. Stejně když se zamíří protizánětlivý lék na zdroj infekce, zdroj vyhasne. Proto také používám nebulizér. Při použití inhalátoru 90% léku nikdy nedojde tam, kam je potřeba, jak ukazuje výzkum. Ale nebulizér funguje.

Debbie: 
To je skvělá zpráva. Víte, že u nás je velký tlak na to, aby lidé zůstávali doma, šli se léčit až s vážnými symptomy; jak to vidíte jako lékař, když jste objevil takovou léčbu? Jak to dáte vědět ostatním lékařům a vládě?

Dr. Bartlett:
Debbie, dělám pro to, co mohu. Proto jsem tady zůstal další den, abych mohl přijít do tvé show a dát to vědět dalším lidem. Aby se dobří lidé v Dallasu dozvěděli, že máme řešení tohoto problému.

Minulý pátek mi volali z úředu Teda Cruze. On se o tom doslechl a šéf jeho úřadu a další člověk mi zavolali, měli jsme 30minutový hovor. Napsal jsem o tom článek, a cituji tam i 51 jiných článků, které jsou prověřené a pocházejí z renomovaných lékařských časopisů, a které podporují to, co dělám. Tento dosud nepublikovaný článek jsem poslal do úřadu senátora Cruze. Takže on je teď zodpovědný za informaci, kterou má. A teď i všichni vědí, že ji má. A myslím, že příští týden dostane můj nepublikovaný článek i president Trump. Protože na publikování bychom museli čekat 6 měsíců.

Tuto metodu léčby covidu inhalací Budesonidu zkoumá nyní i NIH (National Health Institute). Jejich studie vyjde v říjnu. Ale jejich studie je odsouzena k nezdaru, a řeknu vám proč: zdravý rozum říká, že důležité je včasné zjištění a včasná léčba. Tak funguje americký zdravotní systém. A zatím děláme to, k čemu celý svět přiměla komunistická Čína: čekáme, až je člověk poslední dech od smrti, čekáme, až dům shoří do dvou třetin, a pak hledáme pomoc… A to nám říká CDC i NIH, že to tak máme dělat, a kdejaká autorita nám říká: nehledejte pomoc, dokud máte mírné symptomy, počkejte, až budete mít vážné příznaky.

Měl jsem telefonáty od lidí, kteří šli na pohotovost, protože se cítili špatně, měli pozitivní test na covid, dostali Tylenol a byli posláni domů. Taková je standardní péče. To je hrozný plán pro každou nemoc, zejména takovou, která vás může zabít. A tato nemoc je zabijákem pro 20% lidí. My nevíme, kteří to jsou, ale když mají příznaky, můžeme s tím něco dělat.

Takže, NIH dělá studii, a řeknu vám, kdo další: Francie, která ztratila už 30 000 lidí. Španělsko, které hodlá studovat vliv inhalace Budesonidu na covid, ale neřekli, kdy začnou. A minulý týden ohlásila i Universita Oxford, že bude provádět studii, ale jsou odsouzeni k neúspěchu, protože jejich kritériem je, že pacient má pneumonii, je na jednotce intenzívní péče a na ventilátoru, než mu to vůbec dají.

Debbie: 
Takže, NIH jistě ví, že máte úspěch s touto léčbou, a že s ní mají úspěch i jiné země, proč tedy nepoužijí to, co jste vy už vyzkoušel, proč čekají, až je někdo skutečně těžce nemocen v nemocnici, jaký je důvod, proč nezačnou léčit od raných symptomů?

Dr. Bartlett:

(Pokračování co nevidět.)

3 komentáře:

  1. Tech leku je povicero.Jak rikal Svejk,clovek si keca porad to same...Cili,je siochazarsky dane,ze covid 19 je mor a nikoliv jen chripecka a bude se vakcinovat a cipovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano inhalovat 15.minut sodu bicarbonu a úsěch zaručen, také odskoušeno

    OdpovědětVymazat
  3. ..... z článku : Měl jsem pacientku co měla dvě rakoviny...” Více jsem už nečetl. Přijde mi, že už MUDrové meliu čím dál víc.....
    Né dvě, ne tři.... ale pět! Asi tak
    Namur

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.