15. července 2020

Měření pod rouškou: dýcháme toxické úrovně CO2

Live test roušek: dýcháme v nich toxické úrovně CO2 
Sepsal Orgonet
5. 7. 2020

Našel jsem zajímavé video o měření CO2 pod rouškou, které provedl jeden americký youtuber. Údaje nepřekvapí, ani nepotěší. Jak by se dalo očekávat, čím hustší a těsnější maska, tím škodlivější množství CO2 dýcháme. A někdy přímo toxické...

Není to vůbec složité, stačí si zakoupit detektor. Podíval jsem se na nabídku těchto detektorů, indikátorů a měřičů u nás, a je velmi slušná, jak vidíte z následujícího printscreenu, takže i vy si můžete ověřit...
Z popisu k jednomu z výrobků (https://www.hutermann.cz/produkt/detektor-oxidu-uhliciteho-co2-s-alarmem-a-pameti-loggerem-hutermann-alarm-co2-501-meric-vydychanosti-vzduchu) přetiskuji tabulku "vydýchanosti vzduchu", která je stejná jako použitá ve videu.

Úroveň CO2 ve vzduchu se měří pomocí jednotky ppm (parts per million).
• 350 - 450 ppm hodnota totožná s běžným vnějším prostředím
• do 1000 ppm doporučená úroveň CO2 ve vnitřních prostorách
• 1200 až 1500 ppm doporučená MAXIMÁLNÍ úroveň CO2 ve vnitřních prostorách
• nad 1500 ppm nastávají příznaky únavy, snižování koncentrace, bolest hlavy
• do 5000 ppm maximální bezpečná koncentrace bez zdravotních rizik
• nad 5000 ppm nevolnost a zvýšený tep
• nad 15000 ppm dýchací potíže
• nad 40000 ppm možná ztráta vědomí
Hygienická norma pro veřejné místnosti (školy atd.): 1550 ppm (viz https://www.denik.cz/zdravi/skodlive-studium-tretina-ceskych-deti-se-ve-skolach-dusi-20180312.html)
 Maximální bezpečná koncentrace bez zdravotních rizik je 5 000 ppm.

A nyní, kolik CO2 naměřil otec Del Bigtree pod různými maskami svého syna Evera; totéž dýchaly vaše děti, když byly vládou přinuceny chodit do školy s maskou...:
  • Pod "profesionální maskou": přes 10 000 ppm, dále měřič již nedokáže změřit - výrazně toxická hodnota.
  • Pod běžnou maskou z lékárny: přes 8 000 ppm. - toxická hodnota
  • Pod plastovým štítem: přes 1 500 ppm. - dle normy přijatelná hodnota.
  • Pod látkovým šátkem: přes 9 000 ppm. - toxická hodnota. 
Viz měření ve videu:
https://www.bitchute.com/video/ypLjmXQoLygi/






21 komentářů:

  1. Aha, takže všichni profíci jsou napůl v rauši, např. při operaci ? A jak to přežívali ty ostatní s obyčejnejma rouškama z lékárny, anebo jen z nějakýho hadru ušitý ?
    Měření přeci jasně ukazuje hodnoty CO2, co se nahromadí v onom malém prostoru mezi rouškou a obličejem !
    Že oni podváděli a dýchali skrze tu roušku taky okolní vzduch !!!
    Kaštan :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou profese, kde se rouška použít musí, a tou je např. chirurgie. Je to něco za něco. Sterilní prostředí operačního sálu a nutné nepohodlí lékaře. Nikdo zde nepodvádí. Je to nutnost. Po skončení výkonu si operatér roušku sundá a volně dýchá. Mimochodem rouška operatéra není ušitá na koleně ze starých trenek. Jinak k malému prostoru za rouškou. Mnoho lidí dýchá špatně - mělce. Proto se vzduch za rouškou mění jen zčásti a koncentrace CO2 je vysoká. Na videu je vidět, že kluk normálně dýchá. Takže i při takovém provozu je rouška jednoznačně škodlivá.

      Vymazat
    2. Je rozdíl jestli si někdo nasadí roušku jen pro výkon operace, a většinou ve zdravotnických zařízeních je možná jejich snadná a rychlá výměna. Tam to smysl má. Nesmysl je v rouškách běhat, chodit venku apod. A měření jednoduše prokazuje, že to zdraví prospěšné není. Oslabuje to imunitu, podporuje vznik bakterii a tím umožňuje snazší vznik infekčních chorob dýchacích cest. Dýchat bychom měli čistý vzduch a rozhodně bychom se měli vyvarovat dýchání zpět toho, co ihned vydechujeme.

      Vymazat
  2. Strašně mě štve, jak se teď dělá všechno pro to, aby se roušky staly něčím hrozným, příšerným zakázaným, obtížným atd. Výkřiky typu "mokrý hadr na hubě", už ani nekomentuju, protože když si nějaký debil ušije roušku ne z bavlny, tak ať se pak nediví, že má na hubě mokrý hadr. A byly na jaře tací, který tu roušku nosili třeba několik dní, nepranou, neměněnou... Za den jsem si vzala třeba 3x čistou roušku, když bylo třeba, to je to nejmenší a nejmíň obtěžující!!! Nehodlám jít vstříc covidové smrti. Alespoň chci mít pocit, že jsem do poslední chvíle udělala maximum.. teď zas tento článek na Orgonetu. Takže v asijských zemích nosí roušky běžně už několik let, je to především ukázka ohleduplnosti k druhým lidem, chrání se navzájem před chřipkama a ne jako tady v ČR, kdy nemocný lidi běžně chodí do práce a prskají na všechny okolo, a najednou vdechují CO2?? A doktoři - operatéři při operacích jsou celé hodiny zarouškovaný, tak najednou vdechují CO2?? Jděte se už bodnout. Jestli se roušky na podzim vrátí, bude to to nejmenší, co mě bude vadit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi vůbec nebude vadit, když Vám nebude vadit nosit náhubek na podzim. Já když pozoruji všechny ty nevzdělané idioty, co se dobrovolně dusí v rouškách, i když momentálně nemusí, tak si říkám, jen si choďte a hezky se duste.
      Ale buďte tak laskavá a nechte dýchat lidi a nebuzerujte je, pokud kolem sebe uvidíte, že se v náhubku fakticky dusí, takže dýchají alespoň nosem.To je zrovna můj případ. Když mám náhubek i přes nos, tak je mi na zvracení a na omdlení. Takže moje tělo říká: Nééé!!! Ale jsem ochotná pro ten kompromis, to znamená že mám náhubek přes ústa (abych nekýchla), ale nos mám venku, abych tiše mohla dýchat alespoň nosem.
      Jak je vidět, soudruzi vládnoucí globální mafiáni to ví předem, že na podzim bude v celém světě další vlna, a ví že tenhle dosavadní celý tyátr byla teprve generálka. Poznala jsem to i podle toho, že z tramvají i autobusů v Praze dodnes nesundali samolepky s příkazem nosit náhubek. Proč by to sundávali, když naši poslušní lokaji politici ví, že se náhubky budou nosit hned v září znovu, že?
      V Tescu už se chovají jako nějací gestapáci. Žádné věty typu prosíme zákazníky o ohleduplnost. Z amplionu vyřvává hlasatel: Žádáme důrazně, aby zákazníci od sebe drželi odstup 2 metry. Ale momentálně na to zákazníci neslyší a odstup prostě nedodržují. Takže je třeba v budoucnu je více postrašit. Přijde mi velmi absurdní, že mám držet nějaký odstup v Tescu a pak nastoupím do autobusu, kde jsme všichni na sebe namačkaní jak sardinky, protože autobus má intervaly po dvaceti minutách.

      Vymazat
    2. roušky nosí nemocní lidé v tom Thajsku aby nenakazil ostatní rouška vás před virem neochrání ;-)

      Vymazat
    3. Před operatéry smekám, ale vzít si roušku a v práci tahat 8 hodin 10ti kilové balíky, to si tu roušku budete měnit 3x za hodinu a ne 3x za den. A ohleduplnost? Ano, roušky! uvítám v obchodech, mhd atd., nikoliv respirátor! Taky jsem potkal v obchodě pána s maskou na obličeji, ale bez připojeného filtru. To je pak na dvě věci - ale nařízení o zakrytém obličeji splnil.

      Vymazat
    4. Vypni televizi a je po Covidu. To už snad jen naprostý hlupák nepochopil, o co tady ve skutečnosti jde.

      https://zpravy.dt24.cz/zahranicni/poslechnete-si-zajimavy-projev-italske-poslankyne-oznaceny-za-fakenews/

      Vymazat
    5. Kto chce, nech si ju nosí do konca svojho, ale nám, čo o to nestojíme, tak dajte už s tým pokoj...Každý raz zomrie, a je jedno načo, lebo raz to príde na každého...a nepomôžu vám anie tie rúška...ani plech na hube ba ani skafander....to si pamätajte všetci, ktorí chcete hrať hru s týmto systémom, lebo podľa môjho názoru je kora najväčší podvod 21. storočia!

      Vymazat
    6. https://cdn.lbryplayer.xyz/content/claims/dr-cowan-5g-koronavirus/af5a8a49ea50dce463fd57a0d8829eb8a4d80ed1/stream

      Vymazat
    7. Chtěl jsem napsat, že Vám není pomoci, ale napíšu, že Váš příspěvek postrádá logiku. Na jedné straně máte měřicí přístroj na měření CO2, na druhé tabulku přípustných a škodlivých koncentrací CO2. Co chcete víc? Už teď se například ve školních třídách špatně větrá a děti při hodině ve vydýchaném vzduchu chrápou. Dejte jim ten Váš "mokrý hadr na hubu" a nemusí tam chodit vůbec. Možná už do školy ani chodit nebudou a vzdělávací systém se změní na pionýrský tábor. To, že Vám rouška nevadí, si pouze myslíte. Snažit se chránit před vlivy okolního prostředí je chyba, protože právě vzájemnou interakcí mezi naším tělem a problémy v okolním prostředí se udržuje a aktualizuje náš imunitní systém. Tato ochrana by měla význam, kdyby uhodila nějaká morová rána apod. Nic takového se ZATÍM neděje. To Vám potvrdí mnoho lékařů, kteří popisují manipulaci se statistickými daty atd., aby bylo možné neustále strašit virem zabijákem. Strach je nejlepší nástroj ovládání člověka. Respektuji, že chcete nosit roušku, ale vím, že její efekt není takový, jak si mystíte. Mimochodem Aziaté žijící ve velkých městech mají imunitu poškozenu vlivem znečistěného prostředí a také z nošení roušek.Přeji Vám hezký den a méně emocí.

      Vymazat
    8. Ty asi ten obličej potřebuješ schovat

      Vymazat
    9. Váš program je Covid s rouškou a antiprogram, který strach nepustí: zdravý rozum, bohužel.....

      Vymazat
    10. A kdo vám brání tu vaši přepranou hadru nosit . Máte hadru, tak jste chráněná a "COVIDOVÁ SMRT " Vás nedostane . A ty slaboduší bez roušek Vám mohou být ukradení.
      Vy nemáte žádnou povinnost je chránit , natož proti jejich svobodné vůli a ještě proti nebezpečí, které neexistuje .
      Jenom bych měl jednu otázku na Vás. Nevíte kam se od března poděla chřipka? Skoro to tak vypadá , že ji ta vaše "COVIDOVá SMRT" vymýtila . . .
      ___ Síla je ve Vaší mysli ___

      Vymazat
    11. Je to velmi jednoduché, roušky by měli být povinné pro ty, co se necítí dobře, aby eliminovali šíření nákazy. Pro ostatní je to naprostý nesmysl. Samozřejmě pokud náhubek chcete nosit dobrovolně, rozhodně můžete. Nikdo by Vám bránit neměl.

      Vymazat
  3. anonyn 14 16
    vy jste ukazkovy priklad vymydleneho mozku , nanestesti pro nas,
    preji vam vetsi strach a vice rousek
    zarathustra

    OdpovědětVymazat
  4. No vida..jak jsou různé názory. Lidi ty roušky chtějí. A to, že látka nezabrání průniku žádného viru, to nechtějí slyšet. I když se o tom mluvilo.

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonet je pošťák, podal zprávu.Rozum už musí používať každý sám.Rúšky prirodzené nie sú, prísun kysliku je obmedzený, bez kyslíku to nemyslí.Otázka je, či niektorí nepremýšlali už pred "rúškovým zákonom", alebo až po tom uškrtení vzduchu.Argumentovať tým, že rúšku používaje doktor pri operácií, je trochu mimo.Každá operácia je krizový stav.Možte sa spýtať vojaka, ako sa cíti v plynovej maske, keď sa plazí s plnou polnou, ako je v rauši.Nakoniec, každý si može zmerať stav CO2 sám a vyhodnotiť si svoje vlastné pocity. Orgonetovi vďaka za tie podnety.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak si roušky neste, nenuťte je těm kdo odmítají...... Za mě jsou blbostí nevídanou!!!
    I ze zdravotního hlediska. Jsme tvor potřebují í vzduch a kyslík i ivuduch se všemi tzv. patogeny... neb nám posilují imunitu....
    Jestli je nějaký. “virus “ opravdu nebezpečný tak ten Mediální co se se usadí ve vědomí.
    NamurM

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymko (14:16, kontrolní otázka: jaký je rozdíl mezi rouškou ušitou z bavlny a rouškou ze záclonoviny? S tou druhou se líp dýchá, jinak je to stejné, jako by jste si do oken proti komárům dala pletivo na plot!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak v tom případě jsem za téměř 30 let v dole s respirátorem 1000 x otrávený a mrtvý muž 😂

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.