25. března 2021

Analýza: Vakcína Pfizer proti covidu-19 zabila v Izraeli 40x více starých lidí, než by zabil samotný virus

Vakcína Pfizer proti covidu-19 zabila v Izraeli 40x více starých lidí, než by zabil samotný virus

Zdroj: Report: Pfizer’s COVID-19 Vaccine Killed 40 Times More Old People Than the Virus Itself Would Have (humansarefree.com) ,vyšlo 6. března 2021, by Ethan Huff, Humans Are Free

Překlad: OrgoNet
23. 3. 2021

Experimentální vakcína proti koronaviru (covidu-19) od Pfizeru, která byla chvatně nasazena do výroby a distribuce díky Trumpovu programu Operace Warp Speed, zabíjí daleko více starých lidí, než by zabil takzvaný „virus“ sám. Závěrem studie dr. Seligmana z Izraele je, že vakcína od Pfizeru zabila celkově 40x více lidí, a 260x více mladých lidí, než by zabil sám virus.



Reanalýza údajů poskytnutých izraelským ministerstvem zdravotnictví došla k závěru, že během uplynulého pětitýdenního očkovacího období injekce genové terapie obsahující mRNA od Pfizeru a BioNTechu již zabily „asi 40x více (starých) lidí, než by zabila samotná nemoc“.

Již (zde zveřejněný) předchozí výzkum v lednu zjistil, že vakcíny proti čínskému viru „nejsou bezpečnější“ než samotný virus; totéž dokazuje i tato nová studie, obviňující Trumpovy vakcíny, že způsobují více úmrtí, než by způsobila sama nemoc.

Dr. Hervé Seligmann, působící na Univerzitě v Aix-Marseille ve Francii, zjistil za použití matematické analýzy, že v Izraeli mezi „očkovanými a lidmi nad 65 zemřelo v období 3 týdnů mezi dávkami vakcíny 0,2% lidí, což činí asi 200 úmrtí na 100 000 očkovaných.

Porovnejme to s tím, že mezi neočkovanými na covid-19 umírá 4,91 lidí na 100 000“, dodal.

Dr. Seligmann a jeho kolegové zjistili, že u mladších lidí očkovaných vakcínou Pfizer je situace ještě horší. Mezi lidmi do 65 let zabila vakcína 260x více lidí, než by jich zemřelo na samotný virus.

Tento děsivý obraz se týká i lidí pod 65 let“, píší badatelé. Během pětitýdenního období očkování „zemřelo 0,05%, což znamená 50 lidí na 100 000.

To je třeba porovnat s tím, že na covid-19 z neočkovaných umírá 0,19 člověka na 100 000 lidí… Čili úmrtnost této věkové skupiny se během pětitýdenního vakcinačního procesu zvýšila 260x, pokud to srovnáme s úmrtností na běžný covid-19“, praví vědci.

Dr. Seligmann, který má univerzitní titul z biologie na Hebrejské univerzitě v Jeruzalémě, prohlásil, že on a jeho tým „nejsou s nikým v žádném konfliktu zájmů, pouze mají děti v Izraeli“.

Dr. Seligmann a jeho kolega dále uvedli, že tato čísla jsou pravděpodobně mnohem nižší než skutečnost, protože jsou brána v úvahu pouze úmrtí, k nimž došlo v onom krátkém pětitýdenním období očkovací kampaně, a „nezahrnují kardiovaskulární, mozkové a další incidenty, které vznikly v důsledku zánětlivých reakcí“. Čísla také nezahrnují „dlouhodobé komplikace“.

Jinými slovy, nechat si dát vakcínu proti covidu-19 „založenou na vědě“ je naprostá hloupost.

„Nemoc“ nepředstavuje pro většinu lidí, kteří se „nakazí“, téměř žádné riziko komplikací, a přesto se milióny daly přesvědčit k očkování experimentálními „vakcínami“, za něž výrobci v případě poškození či smrti nenesou žádnou odpovědnost.

Pamatujme, že zmíněná nahlášená úmrtí jsou pouze ta, k nimž došlo krátce po aplikací vakcíny. Stále nevíme, jak se vakcíny projeví za střední a delší dobu.

Jak zjistili Američtí doktoři přední linie ( America´s Frontline Doctors, AFLDS), účinek vakcín na zvýšení protilátek proti viru neposkytuje naprosto žádnou ochranu proti viru, naopak lidé, kteří si je nechají aplikovat, budou mnohem náchylnější k onemocněním.

„Namísto aby osobu ochránily, způsobí jí závažnější či smrtelné onemocnění, až bude osoba později vystavena běžnému SARS-CoV-2“, konstatuje AFLDS.

„Vakcína znásobuje infekci, namísto aby předcházela poškození,“

Z tohoto důvodu AFLDS důrazně nedoporučuje lidem, aby si nechali dát kteroukoli z těchto experimentálních vakcín.

I dr. Seligman a jeho kolegové uznávají toto nebezpečí a očkovat se nenechají. Masovou vakcinační kampaň dokonce nazývají „novým holocaustem“.

___
https://humansarefree.com/2021/03/pfizer-vaccine-killed-40-times-more-old-people-than-the-virus-itself.html

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.