Propuknutí onemocnění ze superbaktérie E. coli v Německu způsobeno nadužíváním antibiotik při produkci masa
Mike Adams, 2. června 2011-06-03
Překlad: Orgonet
Propuknutí onemocnění z E. coli v Německu je způsobuje alarm po celém světě, protože vědci označují tento zvláštní kmen E. coli za „extrémně agresívní a toxický“. Ba hůře, kmen je odolný antibiotikům, což z něj činí jednu z nejhorších potravních infekcí, která si při onemocnění tisíců připisuje na své konto povážlivý počet obětí.
Samozřejmě, veškeré zprávy mainstreamových médií překrucují fakta. Nejde o to, že by byly nebezpečné okurky, protože E. coli neroste na okurkách. Je to střevní kmen baktérií, které rostou pouze ve střevech zvířat (a lidí“. Takže původ všech těch E. coli je zvířecí, nikoli rostlinný.
Ale to média nepřipouštějí. Protože v celé kampani jde o to zabít vaši zeleninu, ale ochránit hrůzné praktiky masného průmyslu továrně vyrábějícího zvířecí maso. Zejména FDA (amrický úřad pro léky a výživu) miluje veškeré tyto nemoci, protože jí dávají morální oprávnění došlápnout si na naše zahrady a farmy. Už po léta se snaží v USA ozařovat a vykuřovat naši zeleniunu. (http://www.naturalnews.com/023015_food_foods_USDA.html )
Mezitím se vědci snaží rozluštit kód tohoto mimořádně smrtícího kmene E. coli. Mikrobiologové z univerzitní kliniky v Hamburku-Eppendorfu nyní říkají: „Předběžná analýza ukazuje na možné důvody agresivity tohoto kmene E. coli a jeho odolnosti vůči antibiotikům. Navíc, je možno nyní bádat, jak se tento nový typ vyvinul, proč se může šírit tak velkou rychlostí a proč je propuknutí nemoci tak závažné.“ http://sg.finance.yahoo.com/news/Killer-germ-antibiotic-afpsg-3204878075.html?x=0
Naprostá absence informací o zřejmém zdroji tohoto nového kmene
Mainstreamová média tvrdí, že nemají ani tušení, odkud pochází nový kmen bakterií. Škrábou se na hlavách a soustřeďují se na „zabijácké okurky“, což je samozřejmě obzvláště chabá desinformace.
Chcete vědět, odkud tento kmen e. coli přišel? Z nadužívání antibiotik v továrních farmách na výrobu masa.
Tovární výroba masa chová dobytek, prasata a kuřata v tak příšerně špatných a špinavých podmínkách, že je musí pumpovat antibiotiky, aby se vyhnula rychlému šíření infekcí. Stálé dávky antibiotik představují dokonalé prostředí pro to, aby se vyvinuly superbakterie ve střevech těchto zvířat.
Pak tato zvířata ve svých výkalech vydávájí miliardy bakterií E. coli, a výkaly jsou sbírány a používány na hnojení polí. Takže plodiny, které vyrostou v tomto prostředí kontaminovaném zvířecími fekáliemi, obsahují superbakterie vyvolané antibiotiky.
Zelenina pěstovaná v hnojivu s E. coli je pak dodávána do supermarketů, kde ji lidé kupují a pořádně ji nemyjí. Jakmile ji zkonzumují, E. coli začne fungovat v jejich střevech, která jsou rozsáhle zbavena příznivé flóry, protože i mnozí lidé jsou na antibiotikách, která zničí jejich vlastní střevní flóru, a tak vytvoří dokonalé prostředí pro potravinovou infekci.
A tak lidé začnou umírat, jak vidíte. Jde o základní příčinu a důsledek.
Takže, jak vidíte, antibiotika hrají v této tragédii dvoji roli. Jsou rozsáhle nadužívána při hromadném chovu zvířat, a rovněž jsou rozsáhle nadužívána lékaři ošetřujícími lidské pacienty. A přece média podivně odmítají vytisknout tento zřejmý fakt. Zcela přímo odmítají říci čtenářům pravdu: E. coli je problém antibiotik, ne zeleniny!
Jak se chránit před E. coli
Z praktické stránky, co můžeme učinit, abychom se ochránili před nákazou E. coli ze zeleniny?
- Jezte místní produkty. Pěstujte si svou vlastní zeleninu a/nebo kupujte ji na místních farmářských trzích.
- Myjte zeleninu. Když ji dobře umyjete, E. coli nebude problémem. Je jenom na té zelenině, která nebyla řádně umyta.
- Berte probiotika. Čím více „přátelských“ bakterií máte ve svých střevech, tím méně místa zůstane pro toxické E. coli. Utajená pravda o těchto infekcích, kterou vám neřeknou, je to, že každý, kdo je nakažen toxickou E. coli, má poškozenou vlastní trávicí flóru. Braní probiotik vám pomůže nabrat sílu proti invazi potvůrek.
- Vyhýbejte se antibiotikům. Většina antibiotik předepisovaných lidem bezradnými lékaři, kteří je předepisují i na věci jako virové infekce a astma, které vůbec neléčí.
Tyto čtyři prosté kroky uchrání téměř každého od nákazy E. coli získané z potravy. Tak proč mainstreamová média nenaučí lidi tyto čtyři prosté kroky? Protože jsou příliš zaměstnána hledáním viny na okurkách, rajčatech a špenátu, myslím. Nevědí naprosto nic o prosté dynamice mutace a šíření E. coli. (Ha ha, typický článek zde česky: http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/bakterie-ktera-zabiji-v-nemecku-je-zrejme-nejjedovatejsim-typem-ecoli--902734)
Lidi, bezpečnost potravin není žádná supervěda. Je to prostší, než vám říkají. Je to založeno na základní myšlence, že byste neměli chovat dobytek, prasata a kuřata ve špinavých nelidských podmínkách, které vyžadují neustálé dávky chemických antibiotik, aby udržely zvířata naživu.