7. června 2011

Spinování vody: jednoduchá (a převratná) ozdravná technika

Miluju jednoduché návody na zlepšení čehokoli. (Viz orgonit a octování.) A můj nový objev na zlepšení zdraví či dokonce léčení se mi zdá také slibný. Nedávno mi totiž zničehonic padl zrak na youtube video s názvem Nová léčba rakoviny a více. To je téma, kterým se nezabývám, a nevím, proč a čím si mě přitáhlo, ale obsah videa se mi okamžitě zalíbil. Přesně můj vkus, velmi jednoduché a účinné. Tak se o to musím podělit i s vámi. Jestli se vám to nebude zdát, nevadí, za vyzkoušení nic nedáte.

Jistý David L. Kaas, Američan, byl před 3 lety těžce nemocný. Selhání ledvin (jednu mu vzali), mozkové aneurisma, těžká nadváha (180 kg), a mnohé další komplikace . Dnes je zdravý a má normální váhu. Říká, že během jeho nemoci mu sdělil Bůh/Stvořitel způsob, jak se má vyléčit, a že tuto metodu má šířit dál.

Nejprve stručně popíšu podstatu, což se fyzikům teoretikům samozřejmě bude jevit jako nedostačující, ale nevadí, hlavně že to funguje.

Tedy: lidské tělo obsahuje 70-80% z vody. Takže je důležité, jak se ta voda v těle chová. Molekula vody v lidském těle má kolem sebe elektron, jehož kruhová dráha je ve 180° polokruhu směrem na jih. Ale veškeré tekutiny, které konzumujeme, byly prohnány kovovým potrubím, což způsobilo, že elektrony jejich molekul se točí k severu. (Tato opačná rotace je vlastní třeba  hmyzu a kočkám.) Pijeme-li tuto na molekulární úrovni nesprávně ovlivněnou vodu (a to pijeme všichni), znamená to, že „negujeme“ svůj sedmiletý cyklus obnovy buněk, což způsobuje naše rychlé opotřebování a nemoci.

Začneme-li veškeré tekutiny, které pijete, „spinovat na jih“, znamená to, že dáme svému tělesnému systému přesně to, co potřebuje, aby buněčná obnova probíhala správně. Za nějaký čas  se zbavíme všech nemocí včetně nejtěžších, bude nám stačit méně jíst, méně spát, a budeme vypadat mnohem mladší.

David Kaas říká, že když začal spinovat své pití, zbavil se postupně a zanedlouho svých nemocí i své těžké nadváhy, bez diety a cvičení. Začaly mu opět růst vlasy a dostaly opět barvu.Je zdravý a aktivní, a stejně tak jeho přátelé, kteří dali na jeho radu. Napsal knihu Farmer Physics a natočil několik videí,(viz dole pod článkem), kde sděluje podstatu metody. Pokud se ho chcete na něco zeptat, můžete mu napsat do komentářů na youtube.

Jak „spinovat vodu k jihu“? Velmi jednoduchým gestem drženým po dobu 30 sekund. Vidíte ho výše na obrázku a a je vysvětleno na videu pod článkem. Je prý jedno, která ruka má jakou pozici. 

Ochutnejte a budete překvapeni, jak je spinovaná voda dobrá a "hladce" se pije.  Výborné výsledky prý má spinování vína - nemám vyzkoušeno. Můžete prý spinovat i potraviny – zejména s vysokým obsahem vody. Maminky, spinujte veškeré pití pro své děti! 

Já už dva dny spinuju veškeré pití i polívku a výsledky se mi zdají pozoruhodné. Všechno pití se zdá velmi chutné a hladké, lepší trávení, daleko menší únava při práci, mimořádně dobrý spánek v noci ... A dává to mi smysl: dosud asi moje tělo muselo vynakládat dost námahy jenom na to, aby „obrátilo“ veškerou vodu na molekulárně správně rotující ...

Pokud to bude nadále fungovat tak, jak se ukazuje a jak tvrdí David Kaas, pak je to opravdu revoluce v léčbě ...

Neptejte se mě na podrobnosti, vím jen to, co je ve videích. Jeho knihu Farmářská fyzika, kde jsou detaily, zatím neznám, ale možná si ji pořídím ...

Video s českými titulky:



Videa s metodou: http://www.youtube.com/watch?v=F054MSUzgHU,(přeloženo)

http://www.youtube.com/watch?v=YWApeCYob1U

http://www.youtube.com/watch?v=4_kdxwGkSWU

6. června 2011

Vynořují se lékařské soudní důkazy o bioinženýrském původu superbaktérie E.coli


Vynořují se lékařské soudní důkazy, že evropská superbakterie E. coli byla vyrobena bioinženýrsky, aby zabíjela lidi

6. června 2011, Mike Adams
Překlad: OrgoNet
Hra s obviňováním zeleniny nadále pokračuje v celé EU, kde superodolný kmen e. coli postihuje pacienty a plní nemocnice v Německu, ale naprosto nikdo nemluví o tom, jakým kouzlem se e. coli mohla stát odolnou vůči osmi různým třídám antibiotk a pak se náhle objevit v potravinách.

Tato variace E. coli patří do kmene O104, a kmeny O104 nejsou normálně téměř nikdy odolné vůči antibiotikům. Aby získaly tuto odolnost, musejí být opakovaně vystavovány antibiotikům, aby na ně byl vyvíjen „mutační nátlak“, který je donutí k úplné odolnosti proti lékům. 

Jste-li zvědavi na původ takového kmene, musíte především sledovat, jak probíhala inženýrská změna e. coli a dosti přesně determinovat, kterým antibiotikům  byla baktérie vystavena během svého vývoje. A tento krok byl učiněn (viz níže), a když se podíváte na genetické dekódování tohoto kmene O104, který nyní ohrožuje konzumenty potravy po celé EU, objeví se fascinující obraz, jak muselo dojít k jejímu vzniku.

Genetický kód odhaluje historii kmene

Když vědci v německé Institutu Roberta Kocha dekódovali genetickou stavbu kmene O104, zjistili, že je odolný všem následujícím antibiotikům a jejich kombinacím:
• penicillins
• tetracycline
• nalidixic acid
• trimethoprim-sulfamethoxazol
• cephalosporins
• amoxicillin / clavulanic acid
• piperacillin-sulbactam
• piperacillin-tazobactam
Navíc tento kmen O104 má schopnost produkovat speciální enzymy, které mu dodávají to, co by se dalo nazvat „bakteriální superschopnosti“, technicky známé jak ESBL.

„Extended-Spcectrum Beta-Lactamases (ESBL) jsou enzymy, které mohou být produkovány baktérií a učinit je odolnou vůči cefalosporinům, jako ceufuroxim, cetofaxim a ceftazidim – to jsou nejužívanější antibiotika v mnoha nemocnicích“, vysvětluje Agentura ochrany zdraví v UK.
http://www.hpa.org.uk/Topics/InfectiousDiseases/InfectionsAZ/ESBLs/
 
K tomu má tento kmen O104 navíc dva geny – TEM-1 a CTX-M-15, před nimiž se „chvějí lékaři již od 90. let,“ jak píše The Guardian http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/jun/05/deadly-ecoli-resistance-antibiotic-misuse . Proč se lékaři před nimi chvějí? Protože jsou tak smrtelné, že u mnoha jimi nakažených lidí dojde ke kritickému selhání orgánů a oni prostě zemřou.

Jak se bioinženýrsky vyrábí superbaktérie

Jak tedy přesně dojde k tomu, že vznikne kmen baktérií odolný vice než tuctu antibiotik v osmi různých kategoriích léků, obsahující dvě smrtelné mutace genů plus schopnosti enzymu ESBL?
Je skutečně jenom jeden způsob, jakým se to může stát (a jeden jediný) musíte vystavit tento kmen e. coli všem osmi třídám antibiotických léků. Obvykle se to nedělá najednou, samozřejmě: nejprve ji vystavíte penicilínu a vezmete přeživší colonie, které jsou odolné penicilínu. Pak je dále vystavíte tetracyklinu. Přeživší kolonie jsou nyní odolné jak penicilínu, tak tetracyklínu. Pak je vystavíte sulfaléku a posbíráte přeživší kolini, a tak dále. Je to proces genetické selekce, prováděný v laboratoři, za účelem požadovaného výsledku. Takto vznikají některé biozbraně vyráběné americkou armádou ve Ft. Detrick, Maryland http://en.wikipedia.org/wiki/National_Biodefense_Analysis_and_Countermeasures_Center .

I když skutečný proces je trochu složitější, závěrem je, že vytvoření kmene bakterie e. coli, který je odolný osmi třídám antibiotik, vyžaduje opakované a vytrvalé vystavování těmto antibiotikům.  Je sktuečně nemožné si představit, jak by k tomu mohlo dojít samo od sebe v přírodním světě. Například, kdyby tato baktérie pocházela z jídla (jak nám tvrdí), kde potom získala všechny tyto odolnosti vůči antibiotikům, když je faktem, že na zeleninu se antibiotika nepoužívají?

Když vezmeme v úvahu  genetické důkazy, které nyní  stojí před námi, je těžké si představit, jak by se toto mohlo odehrát „divoce“. Zatímco resistence na jedno antibiotikum je běžná, vytvoření kmene a. coli odolného osmi různým třídám antibiotik – v kombinacích – prostě popírá zákony genetické permutace a kombinace v přírodě. Jednoduše řečenu, tato superbaktérie e. coli nemohla vzniknout přirozeně. A  zbývá tedy jediné vysvětlení, odkud může pocházet: z laboratoře.

Kmen byl vytvořen uměle a pak vypuštěn do světa

Důkazy nyní ukazují na to, že tento smrtící kmen e. coli byl uměle vytvořen a pak buď uměle vypuštěn do potravin, anebo nějak unikl z laboratoře a vstoupil do potravin sám. Pokud nesouhlasíte s tímto závěrem, a to klidně můžete, pak musíte najít vysvětlení, jak  se tato oktobiotická baktérie (imunní vůči 8 druhům antibiotik) vyvinula sama od sebe ... a tento závěr je ještě děsivější nežli „bioinženýrské“ vysvětlení, protože by znamenalo, že oktobiotické baktérie se prostě mohou objevit kdekoliv kdykoliv bez příčiny. A to by byla dosti exotická teorie.

Můj závěr dává lepší smysl: Tento kmen e. coli byl téměř jistě vytvořen uměle a pak vypuštěn do potravin se specifickým cílem. Jaký cíl by to mohl být? Zdá se mi, že je to evidentní. 

Současně tu působí problém, reakce a řešení. Nejprve způsobit PROBLÉM (smrtící kmen e. coli v potravinách). Pak počkat na veřejnou REAKCI (obrovské pozdvižení, protože lidé jsou terorizování e. coli). Jako odpověď na to přijde žádoucí ŘEŠENÏ (totální kontrola nad globální zásobou potravin a postavení mimo zákon syrové potravy, syrového mléka a syrové zeleniny).

A o tom to celé je, samozřejmě. FDA (Americký úřad pro potraviny a léky)se spolehl na stejný jev v USA, když prosazoval svůj nedávnyý „Zákon o modernizaci bezpečnosti potravin“, který v podstatě staví mimo zákon malé rodinné organické farmy, pokud nelížou holínky regulátorů FDA. FDA byl schopen zničit svobodu farmářství v Americe tím, že zahrál na strunu široce rozšířeného strachu, který následoval po vypuknutí nákazy e. coli v amerických potravinách. Když se lidé bojí, samozřejmě, není obtížné přimět je, aby souhlasili s téměř každým stupněm regulační tyranie. A způsobit, aby se lidé báli svého jídla, je velmi snadné ... stačí několik tiskových prohlášení vlády poslaných e-mailem mainsteramovým médiím a je to. 

Nejprve zakážeme přírodní medicínu, potom zaútočíme na potraviny


Uvědomte si , že toto vše se děje vzápětí poté, co EU zakázala léčivé rostliny a potravní doplňky – zákaz, který staví mimo zákon nutriční terapie, které pomáhají udržet lidi zdravé a bez nemocí. Nyní, když jsou tyto byliny a dpolňky zakázány, dalším krokem je způsobit, aby lidé měli strach z čerstvé potravy. To proto, že čerstvá zelenina je léčivá, a dokud má veřejnost právo koupit si čerstvou zeleninu, může vždy zabránit nemoci.
Ale pokud můžete způsobit, aby se lidé BÁLI čerstvé zeleniny – nebo postavit ji vůbec mimo zákon – pak můžete donutit veškerou populaci, aby žila z mrtvé stravy a předzpracované stravy, která podporuje degenerativní nemoci, a tak posílit postavení  mocných farmaceutických společností.
To vše je součástí stejného plánu, jak vidíte: udržet lidi v nemocech, odepřít jim přístup k léčivým bylinám a doplňkům, a pak využít jejich utrpení prostřednictvím globálních farmaceutických kartelů.
Geneticky modifikované potraviny hrají samozřejmě podobnou roli: jsou vytvořeny k tomu, aby kontaminovaly naše potraviny genetickým kódem, který způsob širocerozšířenou neplodnost mezi lidstvem. A ti, kteří ještě budou schopni se rozmnožovat i po vystavení GMO, budou natolik trpět degenerativními nemocemi, že jejich „léčba“ opět bude obohacovat lékové společnosti.
Vzpomínáte si, která země byla nedávno postižena hrozbou e. coli? Španělsko. Proč Španělsko? Vzpomeňte si na uniklé zprávy z Wikilieaks, které odhalily, že Španělsko odolalo zavedení GMO do svého zemědělského systému, i když mu americká vláda skrytě vyhrožuje politickou odvetou za jeho odpor. Falešné obvinění Španělska z rozšíření e. coli je pravděpodobně onou pomstou za španělskou neochotu  naskočit do geneticky modifikovaného vagónu. http://www.naturalnews.com/030828_GMOs_Wikileaks.html
To je příběh, který stojí za ekonomickým zničením španělských rolníků pěstujících zeleninu. Je to jedna ze zápletek, které probíhají ve schématu událostí kolem e. coli.



Potraviny jako válečná zbraň vytvořená Big Pharmou

Mimochodem, nejpravděpodobnějším vysvětlením, kde byl vyvinut tento kmen e. coli, je, že farmaceutičtí giganti ho vytvořili ve svých vlastních laboratořích. Kdo jiný má přístup k veškerým antibiotikům a vybavení potřebnému k vytvoření cílených mutací potenciálně tisíců kolonií e. coli? Lékové společnosti mají jedinečné postavení k tomu, jak provést tuto akci a mít z ní prospěch. Jinými slovy, mají jak prostředky, tak motivaci, aby se angažovaly speciálně v podobných akcích.

Mimo lékové společnosti jsou tu snad i regulátoři infekčních nemocí, kteří mají podobnou laboratorní kapacitu. Například CDC by to pravděpodobně mohla také provést, kdyby skutečně chtěla. 

Důkaz, že někdo bioinženýrsky vytvořil tento kmen e. coli, je zapsán přímo v DNA baktérie, Je to lékařský soudní důkaz, a to, co odhaluje, nelze popřít. Tento kmen prošel opakovanými a dlouhodobými vystaveními osmi různým třídám antibiotik, a pak se nějakým způsobem objevil v potravinách. Jak jinak je toto možno provést, než důkladně naplánovaným schématem provedeným grázlovskými vědci? Není možno, aby vznikla „spontánní mutace“ v kmeni tak, aby byl odolný nejvyšším osmi třídám značkových antibiotických léků, které jsou dnes prodávány Big Pharmou. Takové mutace musí být záměrné.

A opakuji, pokud nesouhlasíte s tímto tvrzením, pak to znamená, že říkáte NE, nebylo to uděláno záměrně … stalo se to náhodou! Což je, jak znovu říkám, ještě děsivější! Protože to znamená, že antibiotická kontaminace našeho světa je na tak extrémním stupni, že kmen e. coli může být v přírodě nasycen osmi různými druhy antibiotik natolik, že se přirozeně vyvine ve smrtící superbaktérii. Pokud tomu lidé věří, tak je to ještě děsivější teorie než bioinženýrské vysvětlení!

Začala nová éra: Biologické zbraně v naší stravě

Ale v obou případech – nezáleží na tom, čemu věříte – je prostou pravdou, že svět nyní čelí  nové éře globálních kmenů superbaktérií, které nelze léčit žádnými známými léky. Samozřejmě mohou být snadno zabity koloidním stříbrem, což je právě důvod, proč v posledních letech FDA a světoví regulátoři zdraví zuřivě napadali společnosti vyrábějící koloidní stříbro. Nemohou dopustit, aby veřejnost měla v rukou přírodní antibiotikum, které skutečně funguje. To by zničilo celý jejich záměr, aby všichni lidé byli nemocní. 

Ve skutečnosti tyto kmeny e. coli mohou být snadno léčeny kombinací přírodních plnospektrálních antibiotik z rostlin jako je česnek, zázvor, cibule a léčivé rostliny. Navíc probiotika mohou pomoci vyrovnat flóru trávicího systému a „vytěsnit“ smrtící e. coli, která by mohla být současně přítomna. Zdravý imunitní systém a dobře fungující trávicí trakt může zvítězit nad infekcí superbakterie e. coli, ale je tady ještě jedna věc, o které lékařská komunita nechce, abyste věděli. Dávají absolutní přednost tomu, abyste zůstali bezmocnou obětí ležící v nemocnici a čekající na smrt, bez jakýchkoli možných vyhlídek. Přesně to je „moderní medicína“. Způsobují problémy a prohlašují, že je léčí, a pak vás nedokážou léčit ničím, co by skutečně fungovalo. 

Téměř všem úmrtím, která se dnes přičítají propuknutí e. coli, se dá snadno a lehce zabránit. Jsou to úmrtí z nevědomosti. Ale ještě spíše to mohou být také úmrtí na novou éru biologických zbraní v potravě, vypuštěných buď skupinou šílených vědců, anebo systémovou institucí, která vyhlásila válku lidské populaci.

4. června 2011

Jak odstranit hliník z organismu?

Od čtenáře:

Dobrý den,
občas čtu na Vašem blogu příspěvky o kontaminaci prostředí a tím i lidských těl cizorodými látkami z chemtrails. Myslím, že několikrát již v příspěvcích zaznělo, jak je z těla prakticky nemožné, resp. velmi obtížné, odstranit hliník.
Známý jasnovidný léčitel páter Ferda, který  na nebezpečnost hliníku důrazně upozorňoval, doporučoval na odstranění hliníku z těla následující čajové recepty:
A) na 1/2 litru vody 1 lžička přesličky (zásadně přesličky rolní!), 7 min. vařit a poté ihned scedit,
B) do 1/2 litru vody dát 1 lžíci dubové kůry, 1 lžíci přesličky, 1 lžíci třezalky, 1 lžíci jitrocele, 7 minut vařit a poté ihned scedit.
O přesličce říká, že z těla vyplavuje hliník a působí též jako protijed na mnoho druhů toxinů jako jsou např. kovové sloučeniny, rtuť, arzen apod.
Pramen: kniha Receptář  pátera F. Ferdy - Jak léčil František Ferda   
Myslím, že touto informací můžete potěšit mnohé z návštěvníků OrgoNetu :)
Zdravím a přeji hodně sil

Honza

E. coli patří mezi umělé samoreplikující se systémy

Samozřejmě, že při výskytu nové supernákazy nás konspirační teoretiky okamžitě napadá, že se jedná o biologickou zbraň, laboratorně vytvořenou nákazu, podobně jako všechny zvířecí chřipky, AIDS a nevím co ještě.
Když se chvilku počká, vyjde najevo nějaký dokument, který to dokáže ...
A taky ano, už ho tu máme. Díky čtenáři za zaslání odkazu, který dokazuje, že sebereplikace E. coli je zařazena do tajných "vědeckých" projektů. Takže současná šířící se nákaza je opět velmi pravděpodobně umělou, laboratorně vyrobenou biologickou zbraní.
Text je anglicky, jen co budu mít čas, tak to okomentuju. Zatím odkaz pro znalé angličtiny.

Španělské hnutí se šíří do Evropy: Protesty v Paříži

Evropský establishment má problém. Revoluce se přelévá do dalších zemí Evropy. Video z protestního happeningu v Paříži 2. 6. 2011, násilně potlačovaného policií.
Nejedná se o žádný násilný dav, jak by chtěla světu namluvit zkorumpovaná média. Protestující velmi dobře vědí, co chtějí změnit. Vědí, že proti médiím spojeným s vládou nemají šanci, ale také vědí, že něco musejí udělat, pokud nechtějí žít v diktatuře.

3. června 2011

Superbaktérie vznikla nadužíváním antibiotik při chovu dobytka

Propuknutí onemocnění ze superbaktérie E. coli v Německu způsobeno nadužíváním antibiotik při produkci masa 

Mike Adams, 2. června 2011-06-03
Překlad: Orgonet

Propuknutí onemocnění z E. coli v Německu je způsobuje alarm po celém světě, protože vědci označují tento zvláštní kmen E. coli za „extrémně agresívní a toxický“. Ba hůře, kmen je odolný antibiotikům, což z něj činí jednu z nejhorších potravních infekcí, která si při onemocnění tisíců připisuje na své konto povážlivý počet obětí. 

Samozřejmě, veškeré zprávy mainstreamových médií překrucují fakta. Nejde o to, že by byly nebezpečné okurky, protože E. coli neroste na okurkách. Je to střevní kmen baktérií, které rostou pouze ve střevech zvířat (a lidí“. Takže původ všech těch E. coli je zvířecí, nikoli rostlinný. 

Ale to média nepřipouštějí. Protože v celé kampani jde o to zabít vaši zeleninu, ale ochránit hrůzné praktiky masného průmyslu továrně vyrábějícího zvířecí maso. Zejména FDA (amrický úřad pro léky a výživu) miluje veškeré tyto nemoci, protože jí dávají morální oprávnění došlápnout si na naše zahrady a farmy. Už po léta se snaží v USA ozařovat a vykuřovat naši zeleniunu. (http://www.naturalnews.com/023015_food_foods_USDA.html )

Mezitím se vědci snaží rozluštit kód tohoto mimořádně smrtícího kmene E. coli. Mikrobiologové z univerzitní kliniky v Hamburku-Eppendorfu nyní říkají: „Předběžná analýza ukazuje na možné důvody agresivity tohoto kmene E. coli a jeho odolnosti vůči antibiotikům. Navíc, je možno nyní bádat, jak se tento nový typ vyvinul, proč se může šírit tak velkou rychlostí a proč je propuknutí nemoci tak závažné.“ http://sg.finance.yahoo.com/news/Killer-germ-antibiotic-afpsg-3204878075.html?x=0

Naprostá absence informací o zřejmém zdroji tohoto nového kmene

Mainstreamová média tvrdí, že nemají ani tušení, odkud pochází nový kmen bakterií. Škrábou se na hlavách a soustřeďují se na „zabijácké okurky“, což je samozřejmě obzvláště chabá desinformace. 

Chcete vědět, odkud tento kmen e. coli přišel? Z nadužívání antibiotik v továrních farmách na výrobu masa.
Tovární výroba masa chová dobytek, prasata a kuřata v tak příšerně špatných a špinavých podmínkách, že je musí pumpovat antibiotiky, aby se vyhnula rychlému šíření infekcí. Stálé dávky antibiotik představují dokonalé prostředí pro to, aby se vyvinuly superbakterie ve střevech těchto zvířat.

Pak tato zvířata ve svých výkalech vydávájí miliardy bakterií E. coli, a výkaly jsou sbírány a používány na hnojení polí. Takže plodiny, které vyrostou v tomto prostředí kontaminovaném zvířecími fekáliemi, obsahují superbakterie vyvolané antibiotiky.

Zelenina pěstovaná v hnojivu s E. coli je pak dodávána do supermarketů, kde ji lidé kupují a pořádně ji nemyjí. Jakmile ji zkonzumují, E. coli začne fungovat v jejich střevech, která jsou rozsáhle zbavena příznivé flóry, protože i mnozí lidé jsou na antibiotikách, která zničí jejich vlastní střevní flóru, a tak vytvoří dokonalé prostředí pro potravinovou infekci.

A tak lidé začnou umírat, jak vidíte. Jde o základní příčinu a důsledek.

Takže, jak vidíte, antibiotika hrají v této tragédii dvoji roli. Jsou rozsáhle nadužívána při hromadném chovu zvířat, a rovněž jsou rozsáhle nadužívána lékaři ošetřujícími lidské pacienty. A přece média podivně odmítají vytisknout tento zřejmý fakt. Zcela přímo odmítají říci čtenářům pravdu: E. coli je problém antibiotik, ne zeleniny!

Jak se chránit před E. coli

Z praktické stránky, co můžeme učinit, abychom se ochránili před nákazou E. coli ze zeleniny?
  1. Jezte místní produkty. Pěstujte si svou vlastní zeleninu a/nebo kupujte ji na místních farmářských trzích.
  2. Myjte zeleninu. Když ji dobře umyjete, E. coli nebude problémem. Je jenom na té zelenině, která nebyla řádně umyta.
  3. Berte probiotika. Čím více „přátelských“ bakterií máte ve svých střevech, tím méně místa zůstane pro toxické E. coli. Utajená pravda o těchto infekcích, kterou vám neřeknou, je to, že každý, kdo je nakažen toxickou E. coli, má poškozenou vlastní trávicí flóru. Braní probiotik vám pomůže nabrat sílu proti invazi potvůrek.
  4. Vyhýbejte se antibiotikům. Většina antibiotik předepisovaných lidem bezradnými lékaři, kteří je předepisují i na věci jako virové infekce a astma, které vůbec neléčí.

Tyto čtyři prosté kroky uchrání téměř každého od nákazy E. coli získané z potravy. Tak proč mainstreamová média nenaučí lidi tyto čtyři prosté kroky? Protože jsou příliš zaměstnána hledáním viny na okurkách, rajčatech a špenátu, myslím. Nevědí naprosto nic o prosté dynamice mutace a šíření E. coli. (Ha ha, typický článek zde česky: http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/bakterie-ktera-zabiji-v-nemecku-je-zrejme-nejjedovatejsim-typem-ecoli--902734)

Lidi, bezpečnost potravin není žádná supervěda. Je to prostší, než vám říkají. Je to založeno na základní myšlence, že byste neměli chovat dobytek, prasata a kuřata ve špinavých nelidských podmínkách, které vyžadují neustálé dávky chemických antibiotik, aby udržely zvířata naživu.

Pozvánka do Prahy - sobota 4. 6. v 18.00