31. srpna 2008

Články o chemtrails v Idaho Observer

Stručný článek, z něhož můžete vyčíst základní a stále platné informace o chemtrails, z pera známé badatelky Amy Worthington, která publikuje v Idaho Observer. 

Chemtrailsová krize – přehled a aktualizace

http://www.proliberty.com/observer/20010409.htm
Amy Worthingon, The Idaho Observer, duben 2001

Není tajemstvím, že americký vojensko-průmyslový obr tajně mění zemskou atmosféru děsivým způsobem. Obrovské množství letadel nyní pluje vzduchem, aby vytvářelo „mraky“ pomocí miniaturních ionizovaných kovových částeček. Neustále jsou užívány mikrovlnné pulsace vytvářené systémem HAARP, aby ohřívaly a narušovaly ionosféru. Synteticky vyrobené chemické mraky vysoušejí vzduch a velmi efektivně blokují slunce.

Principy tohoto groteskního aerosolového projektu jsou vyjádřeny v mnohých amerických patentech. V r. 1974 osoby spojené s NASA (National Aeronautics and Space
Administration) získaly patent US3813875 na užívání baria k vytváření iontových mraků v horní atmosféře. V r. 1991 získala Hughesova letecká společenost (Hughes Aircraft Company) patent US5003186, metodu zakládání vrstvy skleníkových plynů drobnými částečkami, které obsahují „oxidy kovu, např. oxid aluminia“. Patent praví, že jedno z navrhovaných řešení globálního oteplování bylo „přidávat drobné částečky do paliva letadel, tak, aby tyto částečky byly emitovány z výfukových plynů, když je letadlo ve své letové výšce…“. Dokument Air Force z r. 1996. nazvaný Počasí jako násobitel vojenské síly (Weather as a Force Multiplier, viz zde na blogu) prohlašuje: „Ve Spojených státech se modifikace počasí stane pravdě podobně součástí národní bezpečnosti s jak domácí, tak mezinárodní aplikací. Naše vláda bude pokračovat v této politice…“. V r. 1998 se tato politika stala viditelně patrnou.

Modré nebe se stalo vzácností. Demoralizovaní občané jsou stále více nemocní a rozhněvaní, nejen kvůli samotnému tomuto aerosolovému projektu, ale kvůli aroganci těch, kteří dělají, cokoli se jim zachce, bez ohledu na následky. Statečný výzkumník chemtrails, Clifford Carnicom, přes ohrožení vlastního života a neustálý odposlech svého telefonu, shromáždil data, která ukazují, že atmosféra se radikálně mění směrem k zásaditosti. To ukazuje na abnormální přítomnost bariových soli. Carnicom užil pro své výzkumy spektroskopii a pH testy a varuje, že jeho zjištění mají „významné důsledky jak pro chemii, tak pro biologii národa a planety“. Carnicom také bystře odhalil, že v r. 1997 vláda Spojených států změnila standardy viditelnosti, což naznačuje, že nad širokými geografickými regiony mají probíhat letecké aerosolové operace. Starý standard viditelnosti 40 mil byl redukován na 10 mil. A klimatická archívní data ukazují, že nyní je pravidelným jevem viditelnost MÉNĚ než 10 mil, v ostrém kontrastu k normě před 4 lety.

V lednu informovaly CBS News o bizarních geoinženýrských experimentech navrhovaných pro redukci globálního oteplování. Zpráva potvrzovala, že jednou z metod, prosazovaných fyzikem Edwardem Tellerem, je naplnit atmosféru metalickými částicemi, aby se „odstínilo 1 – 2% slunečního světla ... čím dříve, tím lépe“. V loňském prosinci si jeden kanadský občan stěžoval svému místnímu úřadu pro letectví, že nad Victorií v Britské Kolumbii je znečištěné nebe; bylo mu tímto úřadem řečeno, že chemtrailsové formace jsou výsledkem společného vojenského cvičení USA a Kanady. Jeho vysvětlení bylo zachyceno na audiopásek a přehráno pro rozhlasové posluchače na celé západní polokouli. (Dosud jsme se nedozvěděli, zda se tento nebývale upřímný úředník nesmaží v pekelném oleji). Nedávno rovněž potvrdil jeden úředník FAA v nahrávaném interview s nezávislým radioreportérem S. T. Brentem, že mu bylo při čtyřech příležitostech v březnu přikázáno, aby odklonil obchodní letecký provoz pro umožnění obrovské vojenské vzdušné operace nad severovýchodním pobřežím.

Hostitel radiotalk show Whitley Strieber nedávno vystavil na své webové stránce nepotvrzenou zprávu, že skupina bývalých vojenských důstojníků používá soukromý tryskový letoun, aby získala vzorky aerosolového materiálu vypouštěného vojenskými nákladními letadly. Laboratorní testy na vzorcích výslovně potvrdily, že výfukové plyny obsahují jak aluminium, tak barium. Bohužel jsou oba kovy pro člověka toxické. Nešťastní lidé nepřetržitě postřikovaní těmito substancemi nutně musí vykazovat symptomy neurologického postižení a chronických nemocí. Toxické účinky baria jsou potvrzeny publikací Ministerstva zdraví a sociálních služeb z r. 1992. Praví se, že barium může vyvolat dýchací potíže, zvýšený krevní tlak, změny v srdečním rytmu, podráždění žaludku, svalovou slabost, otékání mozku, poškození jater, ledvin, srdce i deprese. 

Barium bylo údajně použito Spojenými státy jako zbraň ve Válce v zálivu, aby oslabilo nepřítele a způsobilo mu nemoci. Aluminium je toxické pro nervový systém a ničící pro mozek. Jeho účinky na lidské zdraví byly nedávno ilustrovány, když Kanaďané v Espanole v Ontariu informovali o masovém onemocnění poté, co nízko létající americké letouny začáraly jejich město kondenzačními stopami obsahujícími aluminiem potažená vlákna (chaff). Výzkumníci zjistili, že dešťová voda v té oblasti obsahovala sedmkrát více aluminia než je povolený limit. Lidé si stěžovali na bolesti šíje, dýchací problémy, bolesti hlavy, pálení v očích a suchý kašel. Zatímco vojsko „bombarduje“ osídlené oblasti mikroskopickými znečišťujícími částicemi, Komise pro ochranu životního prostředí (EPA) varuje před vdechováním těchto částic. Právě minulý rok EPA citovala významné studie, které zjistily, že i mírné znečištění vzduchu může vyvolat náhlou smrt změnou srdečního rytmu u lidí se srdečními problémy. „Je pozoruhodné, že znečištění ovzduší má tak podstatný vliv na zdraví lidí, a to se neustále potvrzuje“, řekl zástupce EPA citovaný novinami Los Angeles Times. 

I když EPA ukazuje prstem na průmyslové znečištění, nepřetržitě popírá jakékoli poznání o chemickém znečištění, navzdory tomu, že tento úřad potají monitoruje webové stránky o chemtrails, kde jsou neustále aktualizovány fotografické doklady o tomto znečištění, chemtrails i nemoc, která vždy doprovází silné sprejovací akce. Přesto kongresoví republikáni odpovídají na rozzlobené dotazy sborovou recitací, že chemtrails jsou pouze kondenzační stopy, které se tvoří, když se horké výfukové plyny proudového letadla mísí s atmosférickým vzduchem s nízkým tlakem páry a nízkou teplotou. Tito kongresoví zbabělci rovněž stále říkají, že NOAA, Air Force a Ministerstvo zdraví a sociálních služeb popírají vědomí a odpovědnost za neobvyklé aerosolové aktivity. Tyto oficiální vytáčky pouze přidávají k veřejné frustraci a nedůvěře. A zajisté potvrzují široce rozšířené podezření, že vládní zástupci lžou, kdykoli otevřou ústa.

To vše je „dobrá zpráva“. Příští měsíc prozkoumáme důkazy o ještě zhoubnějším komponentu mezinárodní aerosolové kampaně – o neodsouhlaseném a nebezpečném BIOLOGICKĚM testování, které je nyní široce prováděno na lidech. Mezitím sledujte: 
www.carnicom.com; 
www.rense.com
www.chemtrailcentral.com.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.