21. října 2008

Power Wand: orgonitová kouzelná hůlka

Na obrázku: Mini Power Wand z OrgoniseAfrica.
K dotazu čtenáře:
Běžné orgonitové prostředky (TB, HHG, CB atd.) samy orgon nevyrábějí, nýbrž stahují na sebe špatnou energii a přetvářejí na dobrou.
Power Wand je přímo zařízení na výrobu orgonu, k jehož výrobě je třeba: lemuriánský (laserový) krystal, orgonit, kovová trubka, eventuelně drahé kameny podle specifického účelu. K provozu je třeba elektrický obvod vyrábějící pulsující stejnosměrný proud (zapper). Kutilové si to celé vyrobí sami, ale je s tím dost práce, shánění materiálu a studia. Kdo na to nemá čas a trpělivost, může si to koupit na netu. Odkazy níže. 
Power Wand zapojený na zapper vyrábí nepřetržitý proud orgonu, životodárné síly. Ten se dá využít k mnoha prospěšným účelům. Je to individuální, každý si ho může programovat podle svých potřeb. Je to něco jako v józe tzv. "sankalpa" - pozitivní předsevzetí, nebo "pozitivní tvrzení" v autosugesci apod. Power Wand dodává sílu ke splnění. To přání musí být ale nesobecké, k dobrým účelům (poprosit, ať se splní, pokud je k dobru všeho stvoření ...)
Takže můžete prosit třeba o energii na léčení sebe i někoho jiného na dálku. Můžete žádat sílu k určitému konání - práce, studium. Můžete třeba poprosit o rozpouštění chemikálií na obloze. Můžete potřebovat ochranu před zlem/násilím/čímkoli. Zbavovat se negativních vibrací hněvu/strachu/atd. Chránit se před sledovacími prostředky. Čím více ho budete poznávat, tím lépe budete spolupracovat. Pokora je přitom žádoucí, až nezbytná ...  
Více informací v angličtině např.: http://educate-yourself.org/dc/orgonegenindex.shtml
Návod v angličtině (vyhledávačem najdete další): http://www.ryanmcginty.com/orgone/pwinstructions.htm

2 komentáře:

  1. Opět děkuji za informace. Je to vlastně odpověď na jeden z mých komentářů. Přiznám se, že jsem poté na internetu ještě hledal a také našel informace k tomuto generátoru. Vy jste to ovšem efektivně a věcně shrnul což je skvělé pro české čtenáře.
    Lituji, že jsem si miniPW nepřiobjednal k tomu zapperu.
    Zapper ještě nedošel, ale ještě to není ani 10 dnů od zaslání z orgoniseafrika.com.
    Mějte se
    T.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Objednal jsem si zapper i power wand z Afriky. Zapper jiz mam od ravozapper a znam jeho fungovani. Ale mohl by jsi mi podrobneji priblizit, jak pracovat s kombinaci power wand a zapper? Budu ti vdecny. Predem dekuji. buben00@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.