28. července 2009

Blesky nad Evropou

Tak jsem zpátky po dovolené bez médií a koukám, co se všechno za tu dobu semlelo! A hlavně, kde všude se během 14 dná začalo psát o tabuových tématech, jako chemtrails a počasí a chřipce a zavraždění Michaela atd., a to jak v cizině, tak i u nás! Tak snad už přece jen globální režim začíná mlít z posledního, když tolik lidí šíří informace. Český gifting dělá taky pokroky, jak vidím z fóra ... dobrý zprávy.

Čtenáři píší, jak pozorují divné bouřkové jevy (viz komentáře). Já taky pozoruju, třeba v jednom dni bouřku s hromem bez blesku (asi hodina nepřetržitého dunění hromu, žádné blesky, málo deště), ve stejný den za tmy pak blesky bez hromu (několik hodin nepřetržitého blýskání, z toho asi 75% ve stejném místě oblohy). O bouřkách píše hezky Zdeněk Patrick na Matrixu, všechno mu věřím, co tam píše, Ty světelné koule taky znám. A myslím, že každý, kdo si trochu začne všímat oblohy, to může vidět...

Na webu se objevila pro mě novinka - radar, který sleduje blesky nad Evropou - všimněte si, jak jsou na obrázku hezky ukázněně seřazeny do řady. Jakoby náhodou, čára leží na stejné rovnoběžce jako zařízení na ohřívání ionosféry SURA v Rusku u městečka Vasilsursk (obdoba amerického haarpu). (Dnes kolem 15.00 se také tvoří několik téměř rovnoběžných blýskajících řad ve stejné zeměpisné délce, ale nejde mi to sem zkopírovat, tak se podívejte sami ... Ty linie jsou tam pravděpodobně denně už po nějakou dobu.)
http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=lightning

Po pár týdnech pauzy se dávám do nějakého odlévání. Na fóru spousta lidí píše, jak něco odlili a vyjasnilo se ... je to krásný. Mně to bohužel teď funguje jinak, jak začnu odlévat, tak se nade mnou semele z jasné oblohy déšť - ale rychle se vyjasní. To je taky krásný, aspoň vím, že na mě nezapomněli.

1 komentář:

  1. Je zaujímavé, že sa tie "blesky" (pre normálnych povedané chyba pri generovaní dát), vyskytujú aj v oblastiach, kde absolútne nie je oblačnosť (viď Rusko)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.