21. září 2009

10 věcí přijatelnějších než očkování proti prasečí chřipce

Já vím, že o prasečí chřipce už nikdo nemůže ani slyšet, ale tohle není tak špatný... takový průřez americkými poměry. (U nás je povědomost o aspartamu a glutamátu a dalších jedech ještě daleko slabší...) Mike Adams je propagátorem zdravého životního stylu, superpotravin atd.

http://www.naturalnews.com/027067_swine_flu_vaccine_swine_flu_food.html

10 věcí, kterým bych dal přednost před injekcí proti prasečí chřipce (satira)

Mike Adams, Health Ranger, Natural News

Připouštím, že pomyšlení, že bych si nechal píchnout chemický koktejl vyrobený farmaceutickými společnostmi a schválený FDA bez v podstatě jakéhokoli bezpečnostního testování, je docela svůdné. Kdo by nestál o to vzrušení a rozechvění z toho, že je součástí velkého farmaceutického experimentu?

Ale když si to lépe rozmyslím, nemusí to být zase tak skvělý nápad. Samozřejmě pokud se vám nezamlouvá myšlenka, že upadnete do dlouhodobého kómatu, že budete navždy paralyzováni či utrpíte vzácné neurologické poškození.

Proto zde sepisuji 10 věcí, které bych udělal raději než si nechal dát injekci vakcíny proti prasečí chřipce.

1. Nejedl bych po 30 dní nic jiného než Macdonaldovy hamburgery a hranolky, dokud bych nevyplivl vlastní játra.

2. Políbil bych prase nakažené prasečí chřipkou přímo na rypák.

3. Legálně bych si změnil jméno na „Barack Obama“ a pak to vyhlásil tlampačem v kovbojském baru na texaském venkově, abych viděl, co to udělá.

4. Nechal bych se přimět pracovat jako autor v oddělení veřejných vztahů na Americké správě pro potraviny a léky (FDA).

5. Seskočil bych z výškové budovy s padákem, který byl podroben stejné kontrole kvality jako vakcíny proti prasečí chřipce schválené FDA.

6. Podrobil bych se nucené chemoterapii se zbraní přiloženou ke spánku, tak jako ostatní americké děti, které jsou odebrány státními úřady a nuceně je jim píchána chemoterapie.

7. Umožnil bych, aby všechny superpotraviny v mé spíži byly tajně nahrazeny zpracovanými potravinami s glutamátem sodným od Frito-Lay.

8. Pracoval bych jako dobrovolník u nebezpečných biologických odpadů v nejinfekčnějším oddělení místní nemocnice.

9. Pil bych nízkokalorické nealkoholické nápoje, až by mi působením aspartamu explodoval mozek.

10. Přijal bych místo ve veřejných vztazích v Bílém domě, kde by mou jedinou odpovědností bylo ukazovat masám s otupeným mozkem, jak mají stupidně kýchat do svých vlastních rukávů košile.

Naštěstí to nevypadá, že se budu muset účastnit podobných aktivit. Ani nebudu nucen nechat se píchnout proti prasečí chřipce. Místo toho vsadím na dobrou stravu, hodně vitamínu D, dobré osobní zdraví a naprosto se vyhnu nemocnicím, vakcínám a směšným farmaceutickým radám od „autorit“.

Ne každý s tím souhlasí, jak jsem si všiml. Někteří lidé raději hrají se ruskou ruletu se svým nervovým systémem, staví se do řady a začínají se nechávat očkovat vysoce experimentální vakcínou, o níž někdo odněkud tvrdí, že je zcela bezpečná. Jsou to jakoby náhodou právě ti, kteří denně pijí „dietní“ nízkokalorické nápoje s aspartamem, jedí zpracované potraviny a žvýkají geneticky modifikované burgery z fast foodů.

Těmto lidem je neustále tak špatně, že když se nakazí H1N1, ani jim to nepřijde. Jenom doufám, že si myjí ruce 50x denně a kýchají do rukávů svých košil, protože nová, státem přikázaná obsesivně kompulsivní porucha je přesně to, co Amerika uprostřed pandemie potřebuje.

P. S. Ještě přídavek: Video v angličtině - Mike Adams zpívá Don´t Inject Me:
http://www.youtube.com/watch?v=EiXmw5a9kiM

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.