4. února 2010

Skalární zbraně vytvářejí světelné koule a kruhy v obilí?

Manipulace počasí pomocí skalárních zbraní

http://69.84.25.250/blogger/post/Weather-manipulation-with-Scalar-Electromagnetic-Weapons.aspx

Masám lidských bytostí na celém světě nebylo nikdy sděleno, že je možné ovládat a manipulovat počasí pomocí technologie zvané „skalární energie“. Tyto energetické zbraně mají i další důležité schopnosti, které je činí ještě nebezpečnějšími než atomové zbraně. Skalární zbraně mohou doslova zničit svět a je nanejvýš naléhavé, aby se lidem celého světa řeklo o existenci této ničivé technologie. – Michael Shore

Relativně nové skalární elektromagnetické zbraně užívají nový typ elektromagnetických vln zvaných „longitudinální (podélné) vlny“ anebo „skalární vlny“. Tyto vlny jsou vyzařovány z obřích skalárních interferometrů prostřednictvím elektromagnetické sítě zvané „síť datlů“  ("Woodpecker grid").

Tyto výkonné interferometry byly promptně přejmenovány na „datly“ kvůli charakteristickému zvuku, který zní, jako když datel naráží zobákem do dřeva.

Tento skalární interferometr je tvořen dvěma skalárními anténami a počítačem, který je řídí. Podle pluk. Beardena mají Rusové už stovky těchto zařízení. Tyto interferometry jsou nazývány „Teslovy houfnice“. Mohou vyslat gigantický záblesk energie na vzdálené cílové místo prostřednictvím „akce na dálku“.

Tam, kde se zkříží dva skalární paprsky, vznikne tzv. „interferenční zóna“, v níž může být prováděno množství oslňujících efektů, tolik, že nad tím zůstává rozum stát. Tyto longitudinální vlny mohou procházet i zemí!
Tuto skalární technologii vlastní již deset zemí.

Kruhy v obilí, zářící koule a skalární interferometry
Skalární interferometry mohou vysvětlit mnohé neobvyklé jevy, které občas vídáme. První dva, které nás napadnou, jsou zářící koule vídané na obloze v celém světě, a kruhy v obilí. Oba jevy by se mohly snadno vysvětlit novými skalárními superzbraněmi. Koule plasmy letící po obloze fenomenální rychlostí by mohly být docela dobře „signálními světly“ skalárních zbraní. Signální světla jsou vytvářena za účelem jemného vyladění při zaměřování zbraní. Nedávno byly vyslány dvě stíhačky leteckých sil, aby pronásledovaly dvě zářící koule. Po chvilce pronásledování koule prostě zmizely. To znamená, že skalární paprsky vytvářející koule byly vypnuty.

Vložením grafického vzoru do zaměřovacího software může být vytvořena plasmová koule, aby vyznačila tento vzor, ve vzdálené interferenční zóně (cílové zóně), což způsobí polehnutí stojícího obilí a vytvoří kruh v obilí. Uvědomte si, že existují mnohé mody a efekty těchto zbraní. Jsou skutečně vytvářením reality.

Jak způsobit zemětřesení prostřednictvím skalární zbraně

Vyberte si vhodnou zlomovou zónu a soustřeďte na ni interferometry, v modu „odchylování“, a soustřeďte elektromagnetickou energii na skály na obou stranách, zvyšujte (pomalu) napětí ve skalách reverzním piezoelektrickým efektem (ukládání přebytečné energie, získání krystalových mechanických pohybů).

Dělejte to pomalu, a napětí vytvoří rozsáhlé tlaky, mnohem větší než je minimální energie potřebná k posunu. V určitém bodě skály ustoupí a jedna nebo dvě strany „sklouznou“ a dosti ostře se pohnou, což způsobí v této zóně velmi rozsáhlé zemětřesení.

5 komentářů:

  1. Mít tyto zbraně a popřípadě je použít je sekundární.
    Primární spouštěcím mechanizmem je zákon karmy, který je na 100% pod dohledem okrajové energie Samotného Boha, takže není se čeho bát:-)
    Bez vůle boží se přece nepohne ani stéblo trávy:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Až na to, že světelné koule a kruhy v obilí jsou jevy vyskytující se již staletí dozadu...takže to na novou technologii skalárních zbraní od lidí moc nevypadá... nicméně složitost kruhů v obilí a častější výskyt světelných koulí podněcuje se zamyslet nad tím, zda-li lidé již nepochopili princip těchto (přírodních) jevů a nezačali tyto síli využívat na plno...tot otázka...

    OdpovědětVymazat
  3. až na to, že kruhy v obilí i světelné koule jsou znamé již staletí (tisíciletí) dozadu, takže se to s novou technologii od lidí trochu vylučuje...co myslíte?

    OdpovědětVymazat
  4. Právě že není LOL, je to mnohem vážnější, pomocí těchto vln je možné dělat analýzu všeho, co je hluboko pod zemí, nejen zlato, urán, nebo voda. Ale i úkryty obyvatelstva, bunkry, nebo zbraně nepřítele. komu je tu do smíchu, tak se směje naposledy. Je třeba aby byla rovnováha ve vlastníctví těchto zbraní, protože už teď jsou běžné kanóny k ničemu, jasný ? ..hloupí posměváčkové!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.