31. ledna 2021

Profesor Jean-Bernard Fourtillan: Umělý virus Covid-19 byl vyroben v Pasteurově institutu v Paříži. Varování před vakcínami.

Profesor Fourtillan: Umělý virus Covid-19 byl vyroben v Pasteurově institutu v Paříži. Varování před vakcínami.

Překlad videa: OrgoNet

31. 1. 2021

Profesor Fourtillan z Francie byl před pár dny zavřen do blázince, protože zveřejnil již příliš pravdy o současné falešné pandemii a vakcínách. (Viz též článek na Arfa.) Samozřejmě pod falešnou záminkou, že šíří nejen fake news, ale i nedovolené léky...
Na jeho webech se nachází spousta materiálů dokazujících jeho tvrzení. (Mnoho věcí má i v anglické verzi.) 
Vybírám jedno kratší, avšak velmi názorné video formou překladu + ilustrace z videa (nejde vložit, najdete na odkazu.) 


Video Alerte! Vaccin Covid-19! L´entiere vérité. (Poplach! Vakcína Covid-19! Celá pravda.) 



Moderátor: Fréréric Chaumon
Autoři: Prof. Jean-Bernard Fourtillan, Dr. Serge Radeur, Dr. Christian Tal Schaller  

Překlad: 

Toto je video z webu profesora Fourtillana: Pravda o Covidu-19. Zdravím všechny.


Toto je pravda o vakcíně, kterou chce Nový světový řád (NWO) vnutit nám všem.

Než půjdeme dále, nezbytné upozornění: Vše, co uvidíte v tomto videu, obsahuje výsledky podrobného výzkumu, který provedli profesor Jean-Bernard Fourtillan a doktor Christian Tal-Schaller. Vše, co zde uslyšíte, je dokonale ověřitelné v odkazech, které jsou pod tímto videem, a na webu www.verite-covid19.fr .

Podívejme se na tento patent: Brevet nanoparticules WO2020060606A1 . Jeho majitelem je společnost Microsoft, vytvořená mimo jiné Billem Gatesem. Tento dokument byl mezinárodně publikován 26. března 2020. Patent má platnost pro velké množství zemí, v podstatě pro všechny země planety. 

Název patentu: Systém kryptoměn využívající údaje o tělesné aktivitě. Prohlédněme si podrobněji toto schéma.


Obrázek z patentu:



Ten malý panáček dole vlevo, to jste vy, nebo já, nebo kdokoli jiný.
 
Rámeček „Sensor“, to jsou nanočástice, které budou přidány do lahvičky s vakcínou. Je to něco jako čip, který má pod kůži vaše kočka nebo pes. Rozdíl je ten, že v jedné vakcinační dávce jsou jich milióny. Jakmile vám budou vstříknuty s vakcínou, budou ve vás až do vaší smrti, ba i po smrti. Není možné se jich zbavit, jste poznamenáni na celý život. 

Rámeček „User device“, to je váš mobilní telefon. Ten bude moci komunikovat s nanočásticemi, které cirkulují ve vašich žilách. 

A váš telefon bude samozřejmě přes internet spojen s čím? S novou sítí 5G. To je rámeček „Communication Network“

Od chvíle očkování jste sledovatelní, lokalizovatelní nadřízenými autoritami, v kterémkoli okamžiku dne i noci. A co je znepokojující: i kdybyste chtěli zahodit svůj telefon třeba do řeky, nebo nechat explodovat v mikrovlnné troubě, což je nebezpečné, tak pozor! Jakmile byste potkali osobu, která má mobilní telefon, už vás zase mají. Ano, všechny mobilní telefony, které jsou kolem vás, vás najdou. Aby vás nenašli, museli byste doprostřed oceánu, doprostřed pouště nebo pralesa, ovšem za podmínky, že tam nepotkáte nikoho s mobilním telefonem. A co kdyby mobil zahodili všichni? Problém je, že síť 5G se může nacházet i v elektrických měřičích, v městských strukturách, v zastávkách autobusu, v radarech, v semaforech a tak dále. Aby člověka nenašli, to by musel změnit planetu.

Jakmile tedy bude vakcína smíchaná s nanočásticemi vpravena do vašeho těla, od toho okamžiku jste lokalizováni svým mobilním telefonem. A díky kouzlu sítě 5G už pro úřední autority vaše umístění není tajemstvím.

Co všechno obsahuje tato vakcína? 

Do vašeho těla mají být vpraveny tyto 4 nebezpečné látky:


  • 4 fragmenty viru HIV1, které způsobí očkovaným lidem syndrom AIDS a imunodeficienci jako důsledek.
  • sekvence DNA z plasmodie způsobující malárii, které vyvolají u očkovaného malárii.
  • 157 dalších sekvencí DNA a proteinů (viz Patent US 8,234,718 B2), jejichž přítomnost a role jsou nevysvětleny.
  • nanočástice, které díky 5G sítím umožní dokonalou kontrolu nad očkovaným.

Vakcína ChAdOx1 NCoV19, kterou chtějí vstříknout do vašeho těla, dále obsahuje:


  • Koronavirus Covid 19 ve formě virového vektoru ChAdOx1
  • Nanočástice popsané ve výše zmíněném patentu (mezinárodní označení Microsoft Patent PCT /US 2019/038084), které umožní kontrolu lidí prostřednictvím 5G sítě
  • Dezinfekční prostředek: buď Thimerosal, nebo Formaldehyd + antibiotika

Covid-19 je umělý koronavirus, vyrobený ve Francii, v Pasteurově institutu, na základě přírodního koronaviru SarsCov. (Přírodní virus NELZE PATENTOVAT!)



Covid-19 je výsledkem mnoha genetických manipulací provedených na kmeni SARS-CoV, který je spjat s prudkým akutním respiračním syndromem SARS. Byl vyroben na základě vzorku číslo 031589 získaného ve francouzské nemocnici v Hanoji před rokem 2003 z plicní tkáně pacienta postiženého tímto syndromem.


Postup vývoje umělého viru: od Sars-CoV ke Covidu 19 
(viz obrázek níže, odkazy na patenty pod článkem.)


Postupným přidáváním výše uvedených složek k původnímu vzorku vznikly:
  • SarsCoV1 -1. patent 2003 
  • SarsCoV2 - 2. patent 2011 
  • Covid-19 - 3. patent 2019
„Otcem“ Covidu-19 je dr. Frédéric Tangy, ředitel pro inovace vakcín Pasteurova institutu.



Covid-19 byl tedy vyroben ve Francii, francouzskými vědci Pasteurova institutu, na základě přírodního koronaviru SarsCov, a poté převezen do Wuhanu, kde ho vědci z Pasteurova institutu záměrně vypustili, bez vědomí vědců laboratoře ve Wuhanu a čínské vlády.

Čína má pravdu, když říká, že Covid-19 není čínský virus!

Vakcína nemá okamžité účinky ihned po podání. To až později zemřete na malárii, na AIDS, nebo na jakoukoli jinou nemoc, proti které se váš organismus nemůže bránit, protože jeho imunitní systém byl vyřazen.

Nuceným vytvořením imunitní deficience vám tato vakcína nedovolí ubránit se jakékoli nemoci, což je dokonalý zločin proti lidstvu. Uvědomte si, jak perverzní je tato zbraň ve formě vakcíny.


Žádáme všechny, kteří pokládají informace z tohoto videa za „fake news“, aby si ověřili jejich přesnost na odkazu www.verite-covid19.fr

Doporučuji všem, aby toto video co nejvíce šířili.

Děkuji za pozornost.


Weby prof. Fourtillana:

Odkazy na patenty dokazující výrobu umělého viru Covid-19:

8 komentářů:

  1. Likvidaci imunitního systému po aplikaci vakcíny dále podpoří některé GMO potraviny, které budou bohatě k dostání v různých akčních slevách v marketech. Vybavil se mi jeden filmový dokument věnovaný kruhům v obilí. Odborníkům se podařilo z jednoho obrazce vyčíst toto varování pro naši společnost: Pozor na falešné dary!

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.leparisien.fr/faits-divers/le-professeur-jean-bernard-fourtillan-vu-dans-hold-up-interne-en-psychiatrie-12-12-2020-8413944.php

    OdpovědětVymazat
  3. To je marný, když lidem řeknou, že kyanid do žíly je ochrání proti zlomeninám, tak si nechají píchnout i kyanid do žíly. Přeci jen mít nálepku "odmítač vakcíny" nebo "boiomatka" zní příliš hanlivě. To radši umřou, než aby se před ostatními znemožnili. Jak puberťáci.

    OdpovědětVymazat
  4. Kucí,máte tam spoustu neřešených technických problémů. Zjistěte si, jak fungují čipy pro zvířata a prozraďte mi, jak budou ty nanočástice komunikovat s telefonem. Jaké informace mají nanočástice poskytovat? Ty částice jsou i v ruské a čínské vakcíně nebo jenom v emerické? Proč se čeká na 5G sítě a nepoužívají se již stávající? Víte, že na frekvencích 5G sítí běželo několik desetiletí telesteriální vysílání televizí?

    OdpovědětVymazat
  5. To vůbec není hoax ani fata morgana na internetu, to jsou vědecké úvahy, které vychází ze zkoumání virů a důsledky vakcinace s ohledem na jejich složení. Je velmi podezřelé, jak s tímto vědcem zachází vedení Francie. Je vidět, že vláda Francie rozhodně situaci nezvládá a jedná jako totalitní vedení Číny, nebo Ruska. Tam totiž odlišný než oficiální názor na cokoliv důležitého není dovolen. Tedy úředně ano, ale reálně ne. Přikláním se k tomu, že jde patrně o další pokus, velmi velmi sofistikovaný, o snížení počtu lidí na planetě, protože jinou metodu k dosažení tohoto cíle lidstvo není schopno generovat. Protože není možná schůzka představitelů všech států či království na platformě OSN, pro rozdílnost ideologického pohledu na lidská práva a také bigotnost víry nazývané honosně islám. Honosně proto, že to je vládnoucí ideologie, nepřátelská lidské svobodě a lidské bytosti jako takové. Protože preferuje jedinou autoritu na světě, stojící nad vším, to jest Alláha. Prorok Mohamed se ve svém životě dopustil tolika špatných činů, že pro některé muslimy může být i postavou kontroverzní. Tedy můj závěr, když se vrátím na počátek, odmítám definitivně jakoukoliv vakcínu a preferuji individuální odolnost každé lidské bytosti pro všem virům, jak přírodního tak umělého původu. Virus může zabít postupně miliony lidí, ale to v počtu obyvatel planety neznamená vůbec nic. Vakcíny by mohly být účinnější, jenže ty ukončí život i mladým lidem a jinak odolným, což virus nečiní, ten je nebezpečný pro lidi jakkoliv oslabené, a především z toho vyplývá, že osoby vyššího věku.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano,lidstvo zašlo příliš daleko...
    Pravda byla vždy umlčována a překrucována,a je to jen o tom,čemu jsme se poddali...
    Bible mluví o tom,že knížetem tohoto světa je satan..a tak se nedivme,že se děje to co se děje!
    Někteří znalci písma a lidé kteří přijali Ježíše Krista do svého srdce, tento čas vnímají
    jako počátek vlády antikrista!
    Bud'me tedy bdělí a nenechme se zastrašit vylhanými řečmi,názory,pohledy atd...

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé ,ale komu věřit,? Já vím,že je to umělý virus,přírodní se takto nechová ,pořád mutuje,v které oblasti je britský,africký,,a jak to ví tab virus,např.že je v Africe on má čip,? To je šílené co Francouzi provedli,zabíjejí lidí na této krásné planetě Zemi!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.