3. ledna 2021

Ivermectin - profylaxe proti covidu: nová studie potvrzující účinnost

15. 12. 2020 vyšla v lékařském časopise European Journal of Medical and Health Science studie o účinnosti léku Ivermectin jako profylaxe při vystavení Covidu-19. Účinnost je překvapující.

Ivermectin jako předexpoziční profylaxe proti Covidu 19 u zdravotnických pracovníků ve vybrané terciární nemocnici v Dhace – observační studie. 

Zdroj: https://www.ejmed.org/index.php/ejmed/article/view/599/337

(Pozn. Orgonet: půjdete-li ke zdroji, možná se vám v rámci googlové cenzury zobrazí varování, že jde o stránku "s nebezpečným obsahem", tak nedbejte a klidně se koukněte. Je to opravdu lékařský časopis. Obsah je nebezpečný pouze vakcinářské mafii, která je s Googlem 1 ruka...)

Stručně z obsahu studie:

Ivermectin je širokospektrální antiparazitární lék, který se osvědčil jako prevence i lék již při dřívějších epidemických nákazách (rovněž bioinženýrsky vyrobených – pozn. Orgonet) jako je zika, žlutá horečka, nilská horečka, dengue, prasečí chřipka apod.)

Experimentu v Dhace se zúčastnilo 118 zdravotníků, v období květen – srpen 2020, rozděleni na experimentální a kontrolní skupinu. Obě skupiny byly stejnou měrou vystaveny kontaktu s kovidovými pacienty. Eperimentální skupina dostávala po 4 měsíce 1x měsíčně dávku Ivermectinu.

Rozdíl v počtu nákaz u experimentální skupiny užívající Ivermektin a u kontrolní skupiny je naprosto přesvědčující.   (Viz níže printscreen ze studie.) Experimentální skupina přitom nepozorovala žádné vedlejší účinky.



P.S. Orgonet:

Že lék proti covidu neexistuje? To tvrdí pouze vakcinační mafie. Ivermectin je další levný antiparazitární lék, u něhož byla v praxi PROKÁZÁNA účinnost na "covid". (viz též Isoprinosine, HCQ...). Proto jsou v mnoha státech staženy z prodeje a oficiálně zakázáno jejich předepisování.   

Viz: 

HCQ: https://orgo-net.blogspot.com/2020/07/dr-bartlett-z-texasu-ma-100-lecbu-na.html

HCQ: https://orgo-net.blogspot.com/2020/04/v-new-yorku-se-uzdravilo-900-pacientu-s.html

Isoprinosine: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-imunolog-jiri-beran-lek-isoprinosin.A200729_101513_domaci_knn)


Takže i léky s léčivou látkou ivermectinum v mnoha zemích staženy z prodeje a nedostupné, je zakázáno jejich předepisování. Mezi nimi i ČR. (V ČR najdete tuto látku pouze v Soolantra - masti proti růžovce, a jako veterinární antiparazitární injekční roztok Biomec (koukněte, chcete-li si přečíst to široké spektrum parazitů...) 

Ale dá se sehnat, například jako Stromectol z Rakouska, zřejmě i jinde... 

Funkčnost tohoto léku je dalším z důkazů, že covid není koronavirus, nýbrž bioinženýrská směs patogenů, mezi nimiž hraje primární úlohu parazit... (Viz https://orgo-net.blogspot.com/2020/12/covid-19-neni-koronavirus-ale.html)

 





4 komentáře:

  1. Odhaluj, odhaluj, odhaluj, OrgoNete, ONI si to od nás plně zaslouží...

    OdpovědětVymazat
  2. Na ty uměle vyvolávané choroby by vlastně měly zabírat všechny prostředky účinné na léčbu autoimunitních onemocnění. Zvláště pozoruhodné účinky mají byliny používané šamany, včetně vilcacory. Tyto byliny mají účinné látky, které se dokáží vypořádat i s velmi rafinovanými patogeny (obvykle vyrobenými v laboratoři). Chinin dokáže opravit i zmutovanou DNA. Skvělá je i tinktura z topolu balzámového. Zajímavé také je, že patogeny schované pod "nemocí" covid atakují hlavně páté duchovní tělo, které nám umožňuje kvalitní emocionální prožívání včetně vnímání krásy, rozmanitosti barev, vůní a prožívání spontánní radosti. Vakcíny jsou rovněž vyráběny tak, aby látky v nich atakovaly hlavně páté duchovní tělo a posilovaly sklony k celkové rezignaci a oslabení fyzické i psychické síly. Spoustu problémů je však možné si opravit přímo z denního vědomí - např. přes myšlenky, že jsme ok. Mentální trénink pro zvyšování a stabilizaci osobní psychické síly se vždy vyplatí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tu je zoznam firiem v EU je tam aj ČR aj SR. Nechápem prečo spinkajú
    https://www.ema.europa.eu/en/documents/referral/ivermectin-article-35-referral-annex-i-ii-iii_sk.pdf
    Pri prezeraní antiparazitnych rastlin ma Prekvapilo to to jednoduché riešenie tak že pite varené víno s klinčekmi.
    https://www.mojalekaren.sk/clanok/wurm-ex-odcervenie-ludi/
    https://www.e-shop.vivatnatura.sk/klincekovec-vonavy-olej-10ml-eugenia-caryophyllata?gclid=CjwKCAiA6aSABhApEiwA6Cbm_2k0Tc_QjMxuXnbP8S8nGNAE7I5epFwe5YO3T_7lWefmwMSk8T0C9hoCvFcQAvD_BwE

    OdpovědětVymazat
  4. Už keď to dali topky.sk tak už sa niečo deje.
    https://www.topky.sk/cl/10/2043287/Analytik-Mesik-bez-servitky-o-KORONAVIRUSE--Skupina-ludi-na-Slovensku-krasne-zbohatla-na-ludskej-tragedii?fbclid=IwAR3BQ6moXcAM4KP0tSSntb4JOiDSQXLjFJPnnsjo85rMgPhyilqUzl8HP8A

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.