17. ledna 2021

Po očkování proti covidu zemřelo v USA 55 lidí, v Norsku 29. Výzvy k pozastavení vakcinace starých lidí.

 Po očkování proti covidu zemřelo v USA 55 lidí, v Norsku 29. 

Zdroj: https://www.zerohedge.com/covid-19/55-americans-have-died-following-covid-vaccination-norway-deaths-rise-29 

16. 1. 2021

Překlad: OrgoNet

Norsko:

Výzvy k zastavení užívání vakcín proti covidu na bázi mRNA, které vyrábí například Pfizer, a to zejména pro staré lidi, v Norsku zesílily významně nyní, když tento severský národ zaznamenal již 29 úmrtí lidí nad 75 let po první injekci vakcíny. 


Jak uvádí Bloomberg, dosud hlášený počet známých úmrtí se zvýšil o 6, a průměrný věk nejrizikovější skupiny se snížil z 80 let na 75.
„Do pátku byla jedinou dostupnou vakcínou v Norsku vakcína Pfizer/BioNTech, a veškerá tato úmrtí jsou spjata s touto vakcínou“, řekla Norská medicínská agentura v psané odpovědi Bloombergu v sobotu.

 „Dosud bylo potvrzeno 13 úmrtí, a 16 dalších se v současné době zkoumá.“ řekla agentura. 

Veškerá hlášená úmrtí se týkají „starších lidí se závažnými základními onemocněními“. 
„Většina lidí prodělala očekávané vedlejší účinky vakcíny, jako je nevolnost a zvracení, horečka, místní reakce v místě vpichu a zhoršení původního zdravotního stavu.“

Norská zkušenost přiměla stát k prohlášení, že vakcíny proti covidu-19 jsou zřejmě příliš riskantní pro velmi staré a terminálně nemocné lidi … což je přesně ta skupina, o níž „věda“ tvrdí, že je pro ně největším rizikem virus. Pfizer a Biontech spolupracují s norským regulátorem na vyšetřování úmrtí v Norsku. „Počet incidentů zatím není alarmující, a je v souladu s očekáváním,“ řekl Pfizer v e-mailovém sdělení. 

USA:

Netýká se to jen Norska. Jak praví The Epoch Times, v USA zemřelo po podání vakcíny 55 lidí, dle údajů poskytnutých federálním systémem VAERS (= Instituce pro sledování nepříznivých účinků očkování.)

Podle jejich údajů k úmrtím došlo jak po podání vakcíny Moderna, tak Pfizer.

V některých případech pacienti zemřeli za několik dní po podání vakcíny.
„66letý muž, klient pečovatelského domu v Coloradu, byl po podání vakcíny Moderna ospalý a zůstal v posteli. Další ráno, na štědrý den, ležel tichý, bledý, oči napůl otevřené, z úst mu šla pěna a nereagoval,“ uvádí statistika VAERS. „Nedýchal a neměl puls.“
V dalším případě dostal 93letý muž v Dakotě vakcínu Pfizer 4. ledna asi v 11 hodin dopoledne. O dvě hodiny později řekl, že je unavený a že nemůže pokračovat ve fyzioterapii, byl přiveden na svůj pokoj, řekl, že cítí tíži v nohou. Brzy nato přestal dýchat. Ošetřovatel uplatnil příkaz k neoživování.
Kromě úmrtí je nahlášeno 96 život ohrožujících stavů po očkování proti covidu-19, 24 permanentních postižení, 225 hospitalizací a 1 388 návštěv pohotovosti.

Izrael:


Nejde jen o staré a křehké lidi. Nejlepší na světě ve vakcinacích je Izrael, který se chlubí, že má naočkováno největší procento populace.

Jak uvádí RT, nejméně 13 Izraelců prodělalo po aplikaci vakcíny Pfizer paralýzu obličeje. (Americká FDA (Úřad pro léky a potraviny) hlásí podobné případy, ale říká, že nebyly spjaty s očkování.)

Izraelský zdroj Ynet uvádí citaci Ministerstva zdravotnictví, dle níž se oficiálové domnívají, že počet případů je větší.
Jak jeden muž sdělil Ynetu, měl ochrnutý obličej nejméně po 28 hodin. „Nebylo to ihned po očkování, jinak jsem neměl další bolesti, kromě mírné bolesti v místě vpichu.“
Prof. Galia Rahav, citovaná Ynetem, ředitelka Medicínského centra pro infekční nemoci v městě Sheba, řekla, že se jí nezdá bezpečné podávat druhou dávku někomu, kdo po první dávce měl paralýzu. 

„Nikdo neví, zda je to spojeno s vakcínou nebo ne. Proto bych se zdržela podání další dávky někomu, kdo měl po první dávce paralýzu,“ řekla Ynetu.

Čína: 

A závěrem, jak jsme již včera uvedli v článku o nárůstu úmrtí v Norsku, zdravotní experti z Wuhanu v Číně vyzvali Norsko a další země, aby pozastavily podávání vakcín proti covidu-19 na bázi mRNA od výrobců jako je Pfizer, a to zejména starým lidem.

China's Global Times praví, že každý případ úmrtí musí být důkladně prozkoumán, abychom pochopili, zda úmrtí bylo způsobeno vakcínou či dříve existujícím stavem jednotlivce.

Yang Zhanqiu, virolog z Univerzity Wuhan, řekl deníku Global Times v pátek, že všechny případy úmrtí, pokud je dokázáno, že byly způsobeny vakcínou, ukazují, že účinek vakcíny Pfizer a dalších mRNA vakcín není tak dobrý, jak se očekávalo, protože jejich hlavním účelem má být léčit pacienty.

Imunolog z Pekingu, který požádal o anonymitu, řekl deníku Global Times v pátek, že svět by měl pozastavit používání mRNA vakcíny od Pfizeru, protože nová technologie neprokázala ani bezpečnost v širokém použití ani účinnost při prevenci infekčních chorob. 

Řekl, že starším lidem, zejména nad 80 let věku, by se nemělo doporučovat podání vakcíny proti covidu-19. 

Což je problém, protože ti nejstarší jsou prezentováni jako nejohroženější (upřímně, nejsou) a že potřebují ochranu nejvíce.

Čínští zdravotní experti navrhují, aby se starým lidem a lidem s křehkým zdravím místo očkování doporučily prostředky na zlepšení imunitního systému. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.