6. února 2010

Sněhová bouře na východě USA - opět chemtrailsová pavučina

(Obrázek je jenom ilustrační, není to dnešní stav. Ukázka chemtrails a skalárních vln oblačnosti.)

Východní pobřeží USA (Washington) má dnes zasáhnout sněhová bouře, při které mají vojenští klimateroristé v plánu nasypat až 60 cm sněhu. Viz článek http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/vychod-usa-se-pripravuje-na-snehovou-bouri/431406
Američané se připravili na "snow day" - zavřeli školy a úřady atd. Tyto v poslední době časté a opakované zimní extrémy označuje tisk jako "snowcalypse" nebo "snowmageddon" (sněhová apokalypsa nebo sněhový armageddon).


(Radarový snímek: aktuální srážky v oblasti.)

Podíváme-li se na aktuální družicový snímek oblasti, (který sem nejde zkopírovat - klikněte si pro něj zde) vidíme, že se nad ní vyskytuje známá "pavučinová oblačnost" vzniklá vydatným leteckým sprejováním (viz dolní část snímku; v horní části zase vidíme typickou oblačnost vytvářenou nebo spíše rozrušovanou skalárním vlněním). Některé chemtrails se ještě nestačily přeměnit v souvislou oblačnost a jsou naprosto zřetelné.

(Stejná pavučina před nedávnou sněhovou kalamitou u nás zde.) 

Bůhví jak dlouho ještě bude trvat, než si lidé uvědomí, že veškeré tyto sněhokalypsy a zemětřesokalypsy a záplavogedony jim zákeřně způsobují právě ti, kteří přísahali, že se budou starat o jejich obranu a zájmy, totiž jejich vlastní armády a jejich vlastní vlády.

1 komentář:

  1. Je tragicke pre ludstvo,ked sa vedecke objavy zneuživaju.Este vacsia tragedia,ked su v rukach gangstrov použite na destrukciu,likvidaciu narodov aj samotnej klimy a Zeme.Pri poznatkoch takeho obsahu,tazko je planovat buducnost v 21.storoci pre seba a svoje potomstvo.Nech sa teda nikto nehra na BOHA!!!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.