3. června 2010

Hydepark o počasí: nic nového

Tak, hydepark o počasí přesně podle předpokladů. Asi tři dotazy na chemtrails a HAARP a kola u radaru zazněly, díky za ně. Chemtrails ovšem nadále neexistují, HAARP je prohlášeno za nevinné vojenské zařízení, a ti, kdo tato slova vůbec vysloví, jsou jenom konspirační pitomci. A obzvláště humorné bylo vysvětlení, že kolem radaru jsou vidět vlny, protože po něm stéká voda :-))) Zajímavé, že nikdy dříve žádné vlny "od stékající vody" nebyly pozorovány, až letos, zrovna když si s nimi lámou hlavu např. i Australané a Američané. - No, nic jiného jsme nečekali. Moje "naivně formulované" dotazy, bohužel obsahující i problematické pojmy manipulace počasí a meteorologické zbraně, se ve studiu vůbec neobjevily.

Celkově šéfmeteorolog opět dokázal, že tento obor je naprosto mimo realitu, nedokáže ji ani popsat, natož předpovídat, a může u nás tak nanejvýš sloužit k zastírání vojenských operací. To v jiných zemích už dávno uznali, že meteorologie je vojenská záležitost, a přenechali ji vojsku, a počasí tam vysvětlují generálové letectva. Například v Itálii. Už tady někde dříve píšu, jak před dvěma lety při mém pobytu v Itálii bylo dlouhou dobu obrovské horko, a Italové už z toho byli celí špatní, takže v televizi vystoupil vojenský generál od letectva a slíbil, že druhý den zaprší. A skutečně druhý den ráno vypustili chemtrailsovací letadla a začalo pršet.


Jedno pozitivum: zdá se, že i s klimateroristy se dá domluvit. Mám dojem, že ti, kteří s nimi komunikují, což někdo z vlády to má jistě na starosti, se pokusili dnes něco usmlouvat. Jako že už jsme toho měli dost, jestli by to nemohli šoupnout někam jinam. Tak se to aspoň jevilo podle všeobecné celodenní zmatenosti vydavačů předpovědí ohledně dnešní noci a zítřka.  Až teď večer došlo k dohodě a pan Tolasz nás mohl ujistit, že voda díkybohu směřuje jinam.

Takže ti, co mačkají z pohodlných křesel knoflíky od počasí, slevili ze svých plánů a přesměrovali oblačnost nastříknutou odpoledne nad Polskem na Slovensko a Maďarsko namísto nad Moravu. I když Maďarsko i Slovensko v plánu byly, podle hvězdice chemtrails nad tamější oblačností, viz příspěvek níže. Byla rovněž zmírněna intenzita nepřetržitého zašlehávání vody do vzduchu pomocí vlnění z "mobilních vysílačů", takže i méně vody spadne na nás dolů. Právě na mě křičí hlasatelka z televize, že to oproti předpokladům usmlouvali na polovinu!!!


Ale nadlouho to jistě nebude. Proto čím víc orgonitu, tím líp.

9 komentářů:

  1. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210411000100603-udalosti/#obsah

    Posuňte se na 17:33





    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. To si fakt nemyslim ze prebehla nejaka dohoda.Ale je to len moj nazor.

    OdpovědětVymazat
  3. Jaké dotazy jste tam zasílal?

    OdpovědětVymazat
  4. Lidi, já nechápu, že vás tyhle blbiny ještě baví. Ty kroužky kolem radaru při silných srážkách to je čistě buď interference vlnění, bo u radaru je ten mikrovlnej signál dost silnej a nebo může taky jít o artefakt zpracování. A ty další kruhy a kdeco jsou jen nestability radaru, to existuje od počátku existence radarů a tehdy při "kvalitách" tehdejší elektroniky to bylo častější. Že je to vidět častěji? No nejspíš proto, že veřejně dostupná radarová data jsou výrazně častější než dříve kdy to bylo snad po hodině a takové nestability elektroniky radaru jsou obvykle během pár minut napraveny. Před půl stoletím určitě nikdo nevysvětloval takové chování radaru manipulací počasí nebo aktivitou marťanské flotily za účelem splození Elvise popř. Paroubka;-) A třeba takové paprsky od radaru je jen obyčejné rušení radaru vysílači pro mobilní internet.


    Jo a zdůrazňuju, že nejsem profesionální meteorolog, meteorologie je mým koníčkem ale vím přecijen dost o věcech kolem počasí i kolem elektrotechniky na to abych měl jasno. Každopádně to neustálé obviňování a napadání meteorologů už nelze nazvat než orgoterorizmus, protože i kdyby se dělo něco jako ovlivňování počasí, tak kde by civilní meteorologie se svými rozpočty hraničícími často s minimem pro přežití, vzala na takové nesmysly peníze.

    OdpovědětVymazat
  5. K příspěvku od Anonyma z 4. června 2010 8:59:

    1) Poku se zajímáte o počasí a nevěříte v jeho manipulace, máte před sebou ještě dlouhou cestu.

    2) US radary jsou tady právě pro podporu účinku klimatických zbraní v kombinaci s chemtrails a EISCATem či HAARPem. Momentálně ten u Slavkova ruší TV signál a lidé cítí ůčinky na zdraví a psychiku. Proč asi US Army tolik potřebovala prosadit radar v Brdech? Nepodařilo se, stejně, jako jsme dělali obstrukce s LS a Globálním oteplováním a české laboratoře odhalily virus H5N1 ve vakcínách proti chřipce, určených pro celou EU. Možná, že teď nás trestají, ale důvody jsou, myslím, většícho rozsahu, nejde pouze o ČR.

    3) Kroužky na sat mapách jsou nyní dobře patrné, protože vzduch je plný hliníkových nanočástic, zabraňujícím dopadu slunečních paprsků na zem.

    4)Proč nás neustále různí pseudo-meteorologové uklidňují, že se nejdná o nic zvláštního a svádějí to na úplné pitomosti, včetně sopky, která, podle mě, byla také aktivována úmyslně. Vy to nevidíte? Je to pořád dokola: šíření strachu a dezinformace.

    5) Civilní meteorologové nefinancují programy na řízení počasí, ale dostávají maximálně instrukce, co mají říkat - viz. Dagmar Honsová. Za tu se skuteční meteorologové musejí stydět.

    6) Musíte chápat mnohem širší souvislosti a mít hodně informací, aby vám to dávalo smysl. Doporučuji začít na www.inespravy.sk (dobrý rozcestník) a na www.mustwatch.cz (zajímavé dokumenty). Doporučuji filmy: Zetgeist 2 Addendum, Podvod jménem Obama, Muži za Obamou a nejlepší film Architekti ovládání. Pak vám to začne do sebe zapadat.

    Hodně štěstí na cestě k probuzení, přeji.

    Sledujte oblohu a přemýšlejte!!!




    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. Ovlivňování počasí je realita.

    Otázka je, co je ovlivňování počasí a co není.

    Každý zná ovlivňuje realitu, tak ovlivňuje i počasí.

    Že na to většina lidí dlabe, bo si myslí, že počasí je mimo jejich možnosti, za to si můžou sami.

    Samozřejmě, že je tu ovlivňování "technickými prostředky".

    Technické prostředky, ale můžeme v pohodě narušovat/vyvažovat. Je to taková hra na schovávanou.

    Meteorologové si jen myslí. Ať si tedy myslí (hovno vědí)

    Jestliže ti, co ovlivňují počasí to dělají dobře, tak si vlastně z meteorologů dělají srandu, ať už je to záměr, nebo jen sekundární efekt jejich činností.

    To jestli to nazývat terorismem si nejsem jistý, protože nevím, jestli to dělají s příslušným úmyslem, terorizovat. Ale vždy se můžeme bránit. Je to to samé, jako když na nás někdo útočí, asi jej hned nenazveme teroristou. Snad každé

    dítě zná ze svého dětství, šarvátky mezi dětmi a vždy se našli jedinci, kteří byly "problematičtí" pořád - terorizovali, nutili slabší k něčemu apod. Ale vždy vyhrávalo to, že se jich člověk nebál.



    Největším hybatelem počasí na Zemi je samozřejmě Vesmír s největšími prioritami Slunce a "pasivní regulátor" "elektrodynamického/energetického obvodu/systému" - Měsíc. Samozřejmě do tohoto systému mluví jakýkoliv jiný objekt,

    nejvýznamněji velké planety a významené hvězdy, hvězdokupy apod.

    Měsíc to reguluje - prostě "míchá karty". Jinak by počasí bylo relativně "stálé".


    Země má samozřejmě také své slovo, včetně jejich "buněk" - tedy bytostí, které hostuje.

    OdpovědětVymazat
  7. ty nepatrné kruhy kolem radaru jsou v pohodě.
    je to dáno samotnym principem radaru, a byvaji tam relativne casto.
    a jsou signalove velmi slabé.

    neco jineho jsou ty vejire zname z australie. ty jsou signalove naopak trsalie. to uz jsou signalově 100 až 1000x silnejší než tyto kruhy a meteorolove prý sami rikaji, ze je to vnejsi ruseni vnejsim zdrojem.

    pokud ten meteorolog rekl, ze vlny na radaru jsou zpusoeny stekajici vodou, tak to je fakt kokot a potvrzuje to domněnku, že vědci casto nemají ponětí o tom, co se děje.

    OdpovědětVymazat
  8. k názoru z 8.59,super blábol,z čeho jsou kruhy vlastně neví,možná tamto,možná ono,na sto procent ale ví,z čeho nejsou,to mám obzvlášt ráda.Takže,pokud si nejsme naprosto jisti z čeho jsou nemůžeme vyloučit žádnou z variant.A nikdo zde,ani na okamžik netvrdil,že manipulace počasí mají na svědomí meterologové,takoví idioti milej anonyme nejsme,to jsou jen ubohý loutky,který blábolej ty odstavce z knih co se naučili nazpamět na svých veledůležitých vysokých školách a místo na nebe se dívaj do podstrčených numerických modelů.Daniela

    OdpovědětVymazat
  9. Nevim,jak ostatní,ale já sleduji počasí ve světě a vychází mi pak předpověď.Na jaře jsem říkala,že budou záplavy a byly.Po záplavách měly přijít tropy a přišly.Přesně podle mých předpovědí.Jen se to letos zpozdilo o nějaký týden.Zkoušejte to také a víte,kdy si naplánovat dovolenou a kdy sušit seno!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.