7. června 2010

Kde se bere ta spousta oblačnosti?

OrgoNet získal exkluzívní rozhovor s tiskovým mluvčím Globálních Vládců Počasí ohledně řízení počasí a chemtrails. Mluvčí byl zcela upřímný a otevřený, odhalil nám naprosto vše, technické detaily jsme nepožadovali, stejně jim nerozumíme.
(Aby nedošlo k omylu, rozhovor je samozřejmě fiktivní, ovšem na základě skutečných a poctivých pozorování Orgonetu a jeho známých a rovněž vás čtenářů).

Kde se bere ta spousta nízké oblačnosti? 
(Na obrázku jsou mraky nepochybně ošetřené technologiemi. Praví se tam, že je nepravděpodobné, že by se všechny vyskytly současně, mně se to zdá docela dobře možné, ba časté.)

Orgonet: Lidé si všímají, že nízká oblačnost je v poslední době opravdu mimořádně nízká a je jí nějak příliš mnoho. Šedivé cáry mraků se denně vznášejí třeba již ve výšce osmého patra paneláku.  Při jízdě krajinou je vidět „formované“ oblaky ve výši odhadem několika desítek metrů nad krajinou.  I čeští  meteorologové připouštějí, že je mnohem více nízké oblačnosti, a zahraniční vědci konstatují, že je ve vzduchu asi 2x více vodní páry než dříve. Přitom meteorologické učebnice uvádějí nejnižší „patro“ pro tvoření oblačnosti tak od 100m. Nesouvisí to nějak s vašimi aktivitami řízení počasí?
Tiskový mluvčí Globálních Vládců Počasí: Samozřejmě. My potřebujeme hodně oblačnosti, jednak abychom zastínili sluneční svit,  protože to stresuje lidi, a jednak abychom mohli vyrábět srážky, třeba přívalové deště nebo bleskové minipovodně nebo  intenzívní srážky za účelem velkých povodní.  Pak je ideální tu vodu daleko nepřenášet, třeba od oceánu, ale co nejvíce jí nasbírat přímo na místě. To znamená zvýšit na místě odpařování z povrchu.

O.: Tak proto se někteří lidé podivují, jak povrch země po dešti rychle osychá – aniž je nějaké zvláštní teplo nebo vítr nebo sluneční svit. A jak to odpařování zvyšujete?
GVP: K tomu máme různé vysílače, radary a „mobilní věže“ bombardující povrch země příslušnou radiací, která urychluje odpařování vody. Všimli jste si určitě zvláštních výstupů mlhy – oblaku tvořícího se z ničeho nic nad malým kouskem lesa – to si tak hoši zkoušeli paprsky odpařujícího záření. Někdy to pustíme i do města mezi paneláky, ať se lidi diví ... ale oni si toho moc nevšímají.

O. K čemu potřebujete, aby se pára formovala v mlhu a ta dále v oblačnost tak nízko? A jak toho dosáhnete? K tomu je přece potřeba určitého tlaku a teploty, která je až v určité výšce?
VP: Nám stačí ta oblačnost nízko, stojí to méně energie, spolehlivěji to zakryje slunce, a pokud ji použijeme k výrobě srážek, můžeme je snadno zaměřit na plánované místo. Tlak i teplotu vzduchu umíme běžně regulovat podle potřeby. Stačí ohřívat potřebnou masu vzduchu v určeném úseku atmosféry vhodnou radiací, z místního nebo i  dálkového zdroje jako je HAARP, nebo paprskem ze satelitu.

O.V poslední době jsme si všimli, že kolem meteorologických radarů se za deště vytvářejí kruhy. Pozorovali to nejprve v Austrálii, pak v USA, v Evropě, a teď už i u nás. To je nějaká nová technologie?
Ano, letos ji zkoušíme a už jsme ji instalovali i u vás v ČR. Slouží k výrobě extrémních srážek a jejich dlouhodobému udržení na požadovaném místě. V okolí radaru vytvoříme hlubokou tlakovou níži, do níž se tlačí veškerá  okolní oblačnost. Když ji chceme přesunout, zapneme další radar, který si ji přitáhne. V USA takto předáváme srážkovou oblačnost na tisíce kilometrů daleko. Voda dopadající jako srážky je okamžitě vypařována pomocí záření, vracena do koloběhu a soustřeďována na místo, kde chceme vytvořit záplavy. Je to takové perpetuum mobile, a dokud působíme radiací a udržujeme stálé podmínky, můžeme vyrábět srážky téměř neomezeně dlouho.  Pokud na tom místě není orgonit. Kde je orgonit, oblačnost se rychle rozpouští.

O. Jako skauti jsme se učili předpovídat počasí podle toho, jak stoupá kouř z komína. Při vysokém tlaku stoupá přímo vzhůru, při nízkém se válí při zemi. Říkali nám, že při vysokém tlaku bude hezky a při nízkém bude pršet.
GVP: To už dávno neplatí, teď to řídíme my podle našich potřeb. My vytvoříme nebo necháme přijít přízemní tlakovou výši, v níž naše pára/mlha stoupá bez zábran vzhůru. V požadované výši narazí na naši umělou „výškovou tlakovou níži“, začne se „povalovat“ a postupně se zformuje se ve velmi nízkou oblačnost, šedivou a jakoby „plstnatou“, z krátkých vláken. S tou pak dále podle potřeby pracujeme.

O. Proto tak často domácí tlakoměr ukazuje vysoký tlak, a nad hlavou máme zataženo?
GVP: Je to tak. Ovšem není to tak jednoduché, jakmile začne svítit slunce, ta vrstva má tendenci se rozpouštět. Proto rádi pracujeme v noci, kdy dokážeme pokrýt celé státy i třeba celou Evropu souvislou nízkou oblačností. Tu pak vidíte odshora ze satelitních snímků jako žlutou hladkou vrstvu. Ve dne se snažíme tu oblačnost udržet, abychom chránili lidi před sluncem. Když se ta oblačnost protrhne, vidíte skrz ni často „druhé patro“ oblačnosti, pohybující se třeba opačným směrem. To je tzv. haarpová sluneční clona, uměle nastříknutá ve velké výšce, aby nám do toho slunce tolik nepražilo.
K „zalátání“ děr rovněž slouží chemtrails. Ty rádi děláme, a lidi je taky mají rádi, líbí se jim kombinace bílé a modré ... a představují si, že v letadlech letí lidi na dovolenou k moři a to je přece prima ...
Někdy nám souvislou oblačnost narušují i lidé s powerwandy, takže letadla mají hodně práce. Taky nám ji ruší orgonit, tam, kde je ho hodně, musíme pořád pouštět vlny, jak přestaneme, hned se to rozpouští. Ale nás to baví.

O. Takže nízká oblačnost slouží jako sluneční clona, a také jako základ pro srážky.
GVP: Pokud chceme vyrobit srážky, pak nasbíráme co nejvíce nízké oblačnosti – máme od letoška novou technologii, k níž nepotřebujeme chemtrails a dokážeme vytvořit souvislou vrstvu jenom odpařováním ze země na libovolně velké ploše. Však také již máme obrovskou celosvětovou síť "mobilních vysílačů", kam jsme zabudovali potřebné frekvence. A lidi proti nim nic nemají, ba jsou rádi, že budou mít dobrý mobilní signál :))

O: To je ta technologie, kterou jste zkoušeli při uzavření leteckého provozu pod záminkou oblaku sopečného popela?
GVP: Potřebovali jsme pár dní bez letadel, abychom to vyzkoušeli. Funguje to výborně, mraky sice vypadají cárovitě a jako ve sci-fi, ale účel to splní. Když chceme vytvořit intenzívní srážky, propojíme ji s oblačností vzniklou velmi vysoko, zasévanou pomocí chemtrails. Pokud tvoříme opravdu rozsáhlou a vysokou oblačnost nesoucí milióny tun vody za účelem povodní, pak ji odshora stále přiživujeme chemickými látkami, třeba i nanogely, které mohou nést obrovské množství vody. Bohužel ty chemtrails jsou pak vidět na satelitních snímcích, což nás trochu mrzí, ale snažíme se to dělat v noci, aby se čáry rozplynuly a nebyly tak vidět. Co kdyby si toho někdo všiml, že tam něco šeredíme. Moc to sice nehrozí, ale trochu opatrnosti neuškodí.

O: Děkuji prozatím za informace a doufám, že nám poskytnete v budoucnu i další.
GPV. S radostí vám prozradíme cokoliv. Lidi tomu stejně nebudou věřit :-))))) , protože jsou přece chytří a vědí, že něco takového jako řízení počasí není možné :-)))))), a než by něčemu takovému uvěřili, radši budou několikrát ročně plavat. A my jim to rádi umožníme.

Pokračování (možná) příště.

16 komentářů:

  1. Ta roztrhaná nízká oblačnost jako na horách ve 2000 m.n.m. byla velmi častá v poslední době vždy v noci po dešti. Mám to i vyfocené,jak vrcholek paneláku se svítícím nápisem je zahalen jakoby v mlze,ale nad a pod ním už nic dalšího není. Byly to opravdu mraky,nikdy před tím jsem nic na stejném místě za desítky let neviděl.

    OdpovědětVymazat
  2. no minulý piatok skoro ráno bolo podivne teplo od zeme az sa mi potili nohy ked som polozil ruku na zem bola tiez tepla, ale okolie bolo neobvikle studene podotykam ze bolo 5 hodin rano a noc bola chladnesjia tak sa mi zda velice len prapodivna takato kombinacia, zeby efekt mikrovlnky?

    OdpovědětVymazat
  3. ,,Tiskový mluvčí Globálních Vládců Počasí" si delas kozy ne ? kolko vam trvalo kym ste si vymysleli nazov tej organizacie a pak vymysleli cely tento rozhovor ? :DD,priemerny pacient na psychiatri zisti,ze to je fake jak oblecenie na trznici

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný rozhovor Orgonete, to se ti opravdu povedlo, dík

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkné, zejména ta poslední odpověď

    OdpovědětVymazat
  6. myslim ze tu niekto nechape SARKAZMUS !!!

    OdpovědětVymazat
  7. To 8. června 2010 11:31 : Ty si zatřepej hlavou a přečti si ten článek znovu, než se zase někde prozradíš.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak může někomu vadit jakési vysvětlení nepochopitelných "plavajzů", které v těchto krajích nebyly nikdy k vidění...Nejspíš chybí zkušenost a možná i něco dalšího. To počasí může dělat blázny z lidí , kteří přijmou vše bez rozmyšlení a odsoudí vše logické a i lidské, např. snahu přijít věcem na kloub.
    Však již před lety se říkalo, že ti normální se musí nechat zavřít do bláznce, aby je volně běhající blázni nezničili.

    OdpovědětVymazat
  9. Dakujem krasne Orgonet:))Toto som potreboval.

    OdpovědětVymazat
  10. Haha, dobrá bláznivina, počítáte, kolik lidí milující katastrofické scénáře na to skočí? Mohli byste zveřejnit, kolik lidí tomu uvěřilo. Díky

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes 20:52 vidim nedaleko ako vyparuju celu rieku pozdlz jej celeho toku.Nikde inde nie je "hmla" ani vodna para iba z koryta rieky sa vyparuje a to dost velkym mnozstvom.

    OdpovědětVymazat
  12. Mam to aj nafilmovane ak by bol zaujem

    OdpovědětVymazat
  13. chtělo s mi napsat něco duchaplnýho jako dík za skvělý čtení,ale všechny slova jsou málo...klobouk dolů

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonete už dávno máš můj obdiv, ale začínám mít o tebe obavu.
    Z jiného soudku: dnes se k nám přihnala ze dvou stran bouřka. Nějak se k nám nemohla propracovat a blýskalo se dokola ve vzdálenosti od 2 do 2,5 km. U nás jen poprchávalo.Pak mi došlo: dal jsem dohromady malé pětilitrové CB s 18 krystaly a postavil jsem ho na dvorku.Úplně jsem na to zapoměl, až dnes mě to přesvědčilo jak to dobře funguje. Mimo to mám zaorgonitováno celé okolí tak, že se snaživci musejí skoro stále prohánět aby to zde na chvíli zalátali.

    OdpovědětVymazat
  15. Mělo by jse stím něco dělat

    OdpovědětVymazat
  16. To by se mělo něco začít dělat,ale lidé už jsou tak zblblí konzumem,že i když je povedou na porážku tak tomu nebudou věřit.Svatá prostoto!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.