21. června 2010

Radarové kruhy i v Polsku

Díky čtenáři za fotku radarových kruhů nad Polskem z 20. 6. 2010. 

Zdá se, že i v Polsku po radaru hodně stékala voda. A vypadá to, že tyto radary tvoří systém, který ovlivňuje/zesiluje nebo možná vytváří nebo přemisťuje povodňovou oblačnost podle plánů klimavýrobců. 

Zatím jsme při tom nachytali české radary Brdy a Skalky, slovenský Malý Javorník a ten druhý taky, a teď polský. A určitě nachytáme i další.

Komentář čtenáře: Polsko má celkem 8 radarů. Současný hyperaktivní stav s povodňovou perspektivou na JV země činí radary Rzesów, Brzuchania u Krakowa a Ramźa u Katowic. Polské radary prochází značnou modernizací ve smyslu napojování na elektronickou výměnu dat ze systému POLRAD (Polsko), na CERAD (EU) až po NORDRAD (Skandinávský radarový systém). Polsko: Nejvyšší počet radarů ve Střední Evropě = radarový ping-pong ("obíhačka").

4 komentáře:

  1. Dnes se zase práškovalo ve velkém. :( Nad Prostějovem se to od dnešního rána jen hemžilo letadly a čarami, které tam po nich přetrvávaly, rozrůstaly/rozfoukávaly se a dělaly takový šedobílý povlak. Zajímavé bylo, že v průběhu cca 10 minut nademnou chvíli po sobě prolétly 3 letadla (zdálo se, že ve stejné výšce a letěly stejným směrem v rozestupu), z prvního se ta "čára" již začínala rozšiřovat, druhé bylo zřejmě bez chemtrails, protože čára za ním mizela téměř okamžitě a třetí opět dělalo čáru přetrvávající, ale na rozdíl od té první byla jakoby složená ze dvou částí - rozrůstajícího "obalu" a jasně ohraničené bílé tenké "čárky" uvnitř. Ještě v poledne bylo na obloze vidět "mřížku" a prolétající letadla. Když takhle u nás posledně kolem 30.4. řádily, tak měsíc pršelo.....
    Na radaru http://www.chmi.cz/meteo/sat/msghrit/msg_show_www.php?den=latest&refer=msgce&prod=ir&lastfiledate=latest&auto_nahraj_pocet=4&start_frame=0&start_anim=1&obnov_index=0&rep_index=2&add_index=5&und1_index=1&ovr1_index=0&ovr2_index=0 kolem 6:30 je vidět pavučina/mřížka mezi Německem a Británií, je to vidět také na stránce http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_druzica kolem 10:00 při výběru družice "Stredná Európa v infračervenom pásme" a "Vzduchové hodnoty nad strednou Európou".

    OdpovědětVymazat
  2. Polsko má celkem 8 radarů.Současný hyperaktivní stav s povodňovou perspektivou na JV země činí radary Rzesów,Brzuchania u Krakowa a Ramźa u Katowic.Polské radary prochází značnou modernizací ve smyslu napojování na elektronickou výměnu dat ze systému POLRAD(Polsko),na CERAD(EU)až po NORDRAD(Skandinávský radarový systém).Polsko:Nejvyšší počet radarů ve Střední Evropě=radarový ping-pong("obíhačka").

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce radarů ve střední Evropě je v Německu, a to 16 kousků.

    AP-KT

    OdpovědětVymazat
  4. :::rozrůstajícího "obalu" a jasně ohraničené bílé tenké "čárky" uvnitř:::

    rozrůstajícího "obalu" - to je chemtrials

    jasně ohraničené bílé tenké "čárky" uvnitř - to je ondenzna ciara litadla od teplych plynov s motora ta sa pocase trha ha straca

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.