21. června 2010

Záhada HAARPu slovensky

Děkuji čtenářům za množství odkazů, v poslední době zejména na různé díry. Nestíhám to bohužel všechno publikovat. Prosím, pokud posíláte fotky, zkuste si udělat účet na Flickru a tam se můžete připojit ke skupině "Chemtrails" , přidávat tam fotky i videa třeba i s komentáři a poslat sem třeba na ně odkazy, a bude to tam pro všechny. (Skupina Chemtrails na Flickru zde.) Já totiž ty různé zipy a rapidy neumím vždycky rozzipovat... 

Díky čtenáři za odkaz na pěkný americký dokument o HAARPu, který vysílala slovenská televize. Moje mínění: je dobře se na něj podívat a uvědomit si, že něco takového existuje. Ovšem k čemu harp slouží a zda skutečně dělá to, čeho je podle patentů schopen, to zůstává samozřejmě utajeno. Závěr konspiračního teoretika začátečníka i běžného diváka by mohl být, že se zřejmě nic neděje. Ale ono se děje. HAARP a jeho zásahy do klimatu, počasí, myslí, a bůhví čeho, o čem nemáme tušení, mají na svědomí jistě odhadem pár set tisíc obětí, když si jen vzpomeneme na všechna zemětřesení a tsunami a hurikány a povodně z poslední doby.

Jen si občas klikněte na odkaz na pravé liště "Aktivita HAARP", a dojde vám, že pravděpodobně nejde o nevinné vědecké pokusy s použitím zanedbatelného množství energie.

2 komentáře:

  1. Tohle je také zajímavé?! http://dolezite.sk/Pravda_o_katastrofe_cernobylskeho_reaktora_3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Je to jasné...musíme začít bojovat...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.