9. února 2012

Chemtrails, jak je jistě znáte

My, co víme o chemtrails, jsme většinou už líní je fotit a natáčet (třeba já). Nebo jsme tak trochu vzdali představu, že je možné lidem jednoduše otevřít oči (taky já).
U mě na pracovišti je přes 40 lidí, z toho pouze 1 kolegyně chápe chemtrails, a stačilo jí velmi málo k pochopení. Ale ostatní - naprosto slepí.  Nedělám žádné přesvědčovací akce, to vůbec, ale když při extrémně zakřížované obloze utrousím, co to tam ta letadla dneska dělají? tak v létě dostanu vysvětlení, že lidi lítají do Chorvatska na dovolenou, a jindy, že je to nějaké cvičení ... nikomu není nic divné, nezájem.
Jistě máte podobné zkušeností. Proto se taky scházíme spíše na internetu ...
Takže, poměr prozřelých a neprozřelých není příliš povzbuzující... Ale Země dává lidem čas, aby ti, kteří jsou krůček od prozření, tak učinili, a ostatní to budou muset dohnat asi jindy.
Díky čtenáři, který natočil typický chemtrailsový nálet, poměrně nenápadný ... třeba se vám podaří někomu nasadit brouka do hlavy - co to tam ta letadla dělají?

12 komentářů:

  1. Včera mi došli orgonity z "léčivých orgonitů", už při rozbalování jsem cítila velkou radost a teplo v rukách, ramenou a krční pateři,pak jsem si v klidu sedla ,zavřela oči a jeden po druhém brala do rukou, měla jsem pocit klidu, a cítila pulsaci na měkkém patře a v oblasti hypofýzi.Včera byl těžký den, a tohle mi pomohlo, moc děkuji za Tvůj typ a panu výrobci ještě víc.
    Díky Dita

    OdpovědětVymazat
  2. To je presne aj môj problém. Vysvetliť sa to nedá. Napadlo ma len jedno, keby existovali ľudia ktorí by boli ochotní doviesť kde treba cloudbuster, a urobiť "show" z rozháňaním "oblakov", keby uvideli ako miznú hádam by sa zobudili. Je to prakticky jediné čo máme všetci doslova nad hlavou ako dôkaz o ich záškodníckej činnosti (v inom už tak bežne žijeme, že nie je možné sa nad to ľahko povzniesť a vidieť to akoby z odstupu- myslím politiku, banky, systém zdravotníctva atď.)Takže pokiaľ sú nejakí čo majú cloudbuster, (priznám sa že pre mňa je zatiaľ drahý na zostrojenie) ak sú ochotní prísť a predviesť jeho účinky... hádam by sa niekomu otvorili oči..

    OdpovědětVymazat
  3. Mám s tím stejné zkušenosti.Lidi jakoby zajímaly jiné skutečnosti.

    OdpovědětVymazat
  4. Jako bych to napsal sám, a asi to bude všude podobné JS

    OdpovědětVymazat
  5. Teraz ked mrzne v Čechách i na Slovensku /Kežmarok/ a vôbec, sledujem oblohu a nevidím chemočiary.
    Prečo ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady na Českokrumlovsku je to stejné - mrzne, je čistá modrá obloha, a chemoplány fuč. Kdepak asi jsou ? Že by v hangáru v teplíčku ? Nebo klimoušům dočasně došla "sypanina" ?

      Vymazat
    2. Určite študujú výsledky letných aktivít a chystajú novú habaďúru, keďže človek aj tak úspešne /aspoň ja mám taký vlastný pocit / žije :-)) ďalej. Kukajte do slniečka, keď máme modrú oblohu.
      A ďakujem Mrázikovi, lebo včera som napočítala na našom potoku
      asi 80 decák s rodičmi - korčule, hokejky - teším sa osirelým počítačom :-P

      Vymazat
  6. lehce jsem měl možnost komunikovat s mladými uspěšnými třicátníky,co zajímá joga a meditace a při poukázání na momentální stav zahnojené oblohy kolem Slunce....tak o tom NECHTĚLI SLYŠET,ani o tom uvažovat...a to byli inteligentní,uspěšní podnikatelé....mimochodem,je mi 64LET a jako kluk pamatuji reklamní obtisk MEZINÁRODNÍ GEOFYSIKÁLNÍ ROK 1957....§§§§

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto chápu vaše slova milí orgonete, mam to uplně stejně, lidi jsou opravdu slepí, a když uznají, že na tom je něco divného, tak použijí argument tipu: no dyt to stejně všichni vědí, ale s tim nic neuděláš..... a sklopí uši a dál šoupou nohama jak tupý stádo ovcí...... to opravdu těžce odmítám, je mi z toho smutno....
    Lúthien

    OdpovědětVymazat
  8. Jako kdyby měli lidé strach se nad tím vůbec zamyslet.Já tomu ze začátku nemohla vůbec uvěřit,že to lidi nezajímá a to mají malé děti.Přestala jsem se vztekat,je to lekce i pro mne.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  9. když tady funguje ta svobodná vule...po počátečním nasrání nad ignorancí zbyde člověku lehký usměv empatické Mony Lisy.

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tak ! Lidé si asi opravdu musejí napřed projít "vlastníma sra.kama" svého Ega, které je tak srazí na kolena, tak poníží a zbičuje, že jim nic jiného, než "probudit se" nezbývá !!! Jsou ale tací, a není jich málo,že se svým ignorantstvím a lhostejností nechají uvláčet a ubít až k smrti. Ale to je volba každého z nás, co se svým životem uděláme !!! To nemůže za nás "odsuplovat" NIKDO !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.