10. února 2012

Matthew: sdělení na únor 2012 (3)

25.Další časté téma otázek může být shrnuto takto, jak to napsal jeden čtenář: „Co se stane v novém systému s mými penězi?“ Až bude nastolen globální měnový systém založený na cenných kovech, poctivě vydělané příjmy na bankovních účtech a různé investice nebudou nepříznivě ovlivněny. Avšak i když před změnou budou rozsáhle zveřejněna vysvětlení, pravděpodobně vznikne krátké období zmatku, do doby, než veškeré obchodní aktivity budou v novém systému hladce fungovat.

26.Jediní lidé, kteří budou ostře postiženi, jsou ti na vrcholných pozicích Illuminátů, ti, kteří nashromáždili nepředstavitelně rozsáhlé majetky nezákonnými, nemorálními či tyranskými prostředky. Jejich majetky – v dolarových hodnotách vašich „multikvadriliónů“ – zahrnují banky a další instituce půjčující peníze; skryté zásoby zlata, stříbra, platiny a drahokamů; multinacionální korporace; půdu a přírodní zdroje; jejich průmysl ilegálních drog; umělecké poklady, zejména v útrobách Vatikánu. Finance z tohoto profit vytvářejícího majetků a zlato, které nahromadili, bude dáno zpět do oběhu a rozděleno tak, aby odstranilo celosvětové zbídačení. Drogy budou zničeny a umělecké poklady, které byly ukradeny nebo jinak neeticky nashromážděny, budou uloženy do národních muzeí a galerií.

27.Nyní k otázkám, které nejsou v kolektivním vědomí tak běžné, ale naše odpovědi vás mohou zajímat.

28.Vaši vědci nemohou přesně změřit posun zemské osy, protože nevědí, že je to přirozený důsledek jejího orbitálního vzorce, který byl během minulých sedmdesáti let posílen masívním přílivem světla ze vzdálených zdrojů. Protože nevědí, že planeta je v kursu vzestupu, jsou zmateni tím, co pozorují – přírodní jevy, které pokládají za anomální, a „nová“ astrální tělesa, objevující se ve vašem solárním systému nebo za ním. Nevědí, že jejich výpočty ve světelných rocích jsou zbytečné, protože to, co pokládají za „vzdálenost“, jsou ve skutečnosti různé energetické roviny. Mezi jejich věděním a univerzální pravdou jsou takové rozdíly, že mnozí z vaší vědecké komunity budou pokládat přijetí pravd, které budou odhaleny, za velké ohrožení.

29.Ano, použití pistole nebo jiného typu zbraně jako opatření k záchraně života pro sebe či někoho jiného „je přijatelné“. Zranit či zabít někoho v takových situacích může být ustanovením ve smlouvách duší, které naplňuje jejich prožívání ve třetí hustotě a dosahuje vyrovnání pro všechny zúčastněné.

30.Jaký je sex v 5. hustotě? Odpověď záleží na to, zda život probíhá ve fyzické civilizaci nebo duchovní říši, a i když tato dvě místa pobytu budou dále definována, jednotný popis neexistuje. Některé fyzické civilizace intelektuálně pokročily do páté dimenze, ale nemají ani cár duchovnosti, a jejich sexuální praktiky jsou stejně brutální jako povahy lidí. Některé civilizace, které duchovně pokročily do páté hustoty či dále, si volí těla nižší hustoty, aby mohly zažívat blízkost sexuálních vztahů a zrození, namísto jiných prostředků reprodukce, jako klonování a záměrně soustředěná myšlenka. Obyvatelé všech duchovních říší, nezávisle na hustotě, nemají reproduktivní orgány, takže sex, jak ho znáte, tam neexistuje. Můžete očekávat, že až Země dosáhne svého cíle v páté hustotě, všechny sexuální vztahy budou plné požehnání, pro oba partnery vzájemně budou znamenat nádherné pocity. Ale jsme rádi, že vás můžeme ujistit, že radost z milování ve čtvrté hustotě bude stát také za to!

31.Pokud je zkušenost astrologů spojena s vizionářskou a duchovní jasností, mohou připravit tabulky přesně založené na změnách pozice země podél její vzestupné dráhy.

32.Podle naší znalosti Boha vám můžeme říci, že je pro něj v pořádku, aby byl nazýván Bůh/Bohyně nebo On/Ona – nebo dalšími jmény používanými v duchovních nebo náboženských souvislostech. Avšak není přesné připisovat názvy bůh a bohyně vládci tohoto vesmíru, protože On je bůh, ne bohyně. Všichni bohové a bohyně, které Stvořitel vybral, aby vládli nad svými jednotlivými vesmíry, jsou v nejvyšším stupni rovnováhy mužských a ženských energií – androgynie – takže jejich podstata zahrnuje atributy jak boha, tak bohyně.

33.Ať už nazýváte nejvyšší bytost tohoto vesmíru jakkoliv, každý z vás jako součást Boha je bůh nebo bohyně, podle pohlaví, které jste si zvolili pro tento život. Mnohem důležitější než vaše fyzická forma je složení vaší duše, která je světlem, stejnou energií jako láska, a nejmocnější silou v kosmu. Když toto víte, pochopíte pravdu toho, co vám často říkáme: Jste mocné bytosti s neomezeným potenciálem!

34.S bezpodmínečnou láskou světelných bytostí z celého tohoto vesmíru vám fandíme, protože jste blízko „cílové pásky“, a pro tuto chvíli se s vámi loučíme.

LOVE and PEACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

P. S. Orgonet:
Prosím ty (možná je to jedna osoba?), kteří mi opakovaně sdělují své přesvědčení či obavy, že Matthewova sdělení nejsou autentická, aby se dále nenamáhali. Já mám více než dobré důvody těmto sdělením důvěřovat, a nikomu je nenutím, sami si vyberte, co chcete číst.
Doufám, že stejně obezřetně se stavíte k informacím, které k vám proudí z mediálních zdrojů...

8 komentářů:

  1. ..a to jako ze budu duch bez ocasu? A uz nebudu litat abych ulovil nejakou tu hezkou duchyni? Tak to nevim, jestli se mi tolik moc libi... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a čím chceš bejt?

      Vymazat
    2. Tam nevím zda to bude probíhat tělesně, ale rozhodně více pocitově, vnitřně. Což může být zajímavější a hodnotnější, než tady v 3D "do toho jen bušit jak hluchej do vrat" :)))

      Vymazat
  2. Krasne P.S. :) Presne takle uvazuji i ja kdyz neco ctu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tam nic negativního nevidim, naopak souzní mi to s mým srdcem a důvěřuji tomu.
    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  4. Celé sdělení je velmi jasné a kompaktibilní. Čekal jsem na třetí část, abych měl všechny souvislosti při sobě a musím říct, že jsem zde nalezl mnohé odpovědi na své otázky. Dokázal jsem si odpovědět i sám, ale tímto způsobem jsem se ujistil,že se můžu spolehnout i na svou intuici. Velké díky za sdělení, a nejen toto, ale i mnohá další.

    OdpovědětVymazat
  5. ...více pocitově, vnitřně. Což může být zajímavější a hodnotnější, než tady v 3D "do toho jen bušit jak hluchej do vrat" :)))

    Tak ja nevim, ale bojim se, ze mne to nebude tolik bavit. Vcera jsem si u toho zkousel brucet "OMMMMM..." a nic moc, teda... Se mne zeptala, jestli mi neco je... .o)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.