3. února 2012

Megaupload a megaprůšvih: ke smlouvě ACTA

Ahoj,

kamarád mi poslal odkaz na dvě zajímavé úvahy o Megauploadu a ochraně autorských práv. Je v tom řada informací o pozadí, které se možná úplně nevědí. Druhá úvaha rozebírá smlouvu ACTA. Myslím, že oba odkazy stojí za zveřejnění pro široké publikum. Oba články jsou z webu pctuning.cz.



Děkuji
S pozdravem čtenář

3 komentáře:

  1. Chteji nas umlcet. Presne podle pokynu Bilderbergu z posledniho sabbatu. To je spatne. Na druhe strane ale lze videt, jak moc se nas boji...:

    http://www.zvedavec.org/zvedavec/2012/02/4803-davejte-si-pozor-na-to-co-pisete-v-diskuzich-za-clanky-ve-zvedavci.htm

    OdpovědětVymazat
  2. Jedna zkušenost pro OrgoNeta ze Zvědavce :
    Nedávno byl pan Stwora,jako majitel Zvědavce,písemně vyzván policií, aby vydal všechna data o dvou účastnících v komentářích na jeho stránkách Zvědavce. Váhal, ale nakonec to udělal, poněvadž nevěděl, zda to mohla být jedna z dalších provokací represivních složek státu vůči němu. Pokud by mařil úřední výkony, mohl by skončit podle současného trestního řádu i ve vězení ! Při bližší analýze příspěvků oněch dvou komentátorů si povšiml, že jejich obsah byl výrazně laděn do sféry "hnědých nazzi-košil". Díky tomu pochopil, pod jakým drobnohledem jsou příspěvky v komentářích na stránkách jako jsou Zvědavec, Osud, Orgonet a mnohé další. Proto pozor jak pro OrgoNeta, tak pro diskutující, co píšete a zobrazujete ! Nebylo by marné udělat někdy malý exkurz do soudního a trestního řádu ČR na toto téma, a vyvěsit na stránky OrgoNetu zásadní informace, aby čtenáři byli včas informováni na podobné pasti a pastičky našich vlastizrádců.Najde se nějaký šikula, který by připravil článek ? Třeba i na díly ?

    Zde předkládám zkušenost ze Zvědavce :
    http://www.zvedavec.org/zvedavec/2012/02/4803-davejte-si-pozor-na-to-co-pisete-v-diskuzich-za-clanky-ve-zvedavci.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že v tomto ohledu může být Orgonet klidný. Rasismus, xenofobie, extrémismus nemá na jeho webu prostor.
      N.B.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.