13. února 2012

Odhalení hudebního průmyslu

Dobre rano,dekuji za to co delate a tady dalsi kapka, je to jedenact dilu,ale stoji to za videni.
S laskou vas ctenar a bojovnik.
http://www.youtube.com/watch?v=-I72vfPMpX4

P.S. Orgonet: Po shlédnutí přiměřené části uznávám, že toto video bylo vyvěšeno unáhleně.  Naštěstí bdělí čtenáři mě usměrnili a s jejich níže uvedenými názory plně souhlasím.
Komentář 1
Komentář 2
Nicméně už to nebudu stahovat - nechť toto video poslouží jako vzor levné propagandy založené na pochybné symbolice, které se příště budu snažit vyhnout ...


19 komentářů:

  1. Nedá mi to nevyjadriť svoj názor. Video som pozerala od začiatku až do konca, snažila som sa nevytvárať si naň žiaden názor až po kým nezazriem konečné titulky. Ale teda k môjmu názoru- možno by som si mala dať trochu práce a prečítať si všetky texty od A po Z, čiže od začiatku až po koniec. Totiž vytrhnúť jednu časť textu a vložiť si ju do svojho kontextu je jednoduchá vec ako si vytvoriť svoju teóriu. Taktiež symbolizmus, symbolika je veľmi háklivá a úzkostlivá vec a preto je podľa mňa moc odvážne vykladať texty piesní komerčných interprétov, ktorý s účelom predať svoje piesne používajú často klišé. A rovnako si nemyslím, že keby boli pod dohľadom iluminátov, ktorí podľa všetkých predpokladov ovládajú zábavný priemysel, nemyslím si, že by sa im podarilo vydať niečo do éteru s čím by vydavateľstvo nesúhlasilo. Čiže sa dostávame k fakt, že tieto piesne a frázy môžu byť umelo cielené na ututlanie. Skôr by som považovala za dôveryhodnejšie, keby sa niekto zameral na texty piesní nekomerčných a nie známych interpretov, ktorí nepodliehajú nikoho požiadavkám.
    Toľko z mojej strany.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tvým názorem. Mám video smazat? Nijak na něm nelpím ...

      Vymazat
    2. Ja si naopak myslím, že ste vôbec nepochopili zámer tohoto videa. Čo sa týka symboliky, to je určite zložitejšia vec. Tvorcovia videoklipov k uvedeným piesňam pracujú pri ich tvorbe pri plnom vedomí, takže vedome vkladajú do nich uvedené symboly. Nič sa tu nedeje náhodne. A vďačný pubescentný, nekritický hltač vzorov a idolov je ich cieľom. Keď je niektorý "umelec" úspešný v mainstreamových médiách, komu za to vďačí??? Kto vlastní médiá, ako sú TV, rádiá, hudobné vydavateľstvá? V slovenských komerčných rádiách by ste márne čakali, že budú púšťať do éteru slovenských alebo českých interpretov, ktorí idú proti prúdu. Za posledných x rokov nám každodenne, do omrzenia púšťajú práve takéto mainstreamové "celebrity". Určite aj u nás na Slovensku sa nájdu také "hviezdy". Nebudem menovať, každý určite vie, o ktorých tu je reč. Tá obdĺžniková debnička, teraz skôr placka, (po mojom debilizátor), v rohu miestnosti má veľkú moc...

      Vymazat
    3. Nemám odkaz na (jeden)článek přeložený do češtiny, ale vše v tom videu je pravda. Orgonete, podívej se na další videa na Youtube! Je jich hodně přeložených do češtiny. ill... opravdu ovládají CELÝ hudební průmysl. Jen se zamysli nad našimi "umělci" a jejich morálními kvalitami. Žádný nekomerční hud. průmysl neexistuje (to by to nebyl průmysl): Vše funguje na podprahové úrovni. Kdo z nás poslouchá hudbu a neopakuje se mu v hlavě, že? Stejně jako 7 dílů HP určeným pro zničení nejmladší generace: Hermione - Heroine. Vše je to špína. Video není špatné, lidi si prostě nepřipustí že je to pravda....

      Vymazat
  2. tento článek znám z cfp taky jsem se tam k němu vyjádřil
    podle mého názoru je to průhledná alterpropaganda těch kteří to všechno zpískali a ted si hrají na hodné a napravené
    orgonet by se nemusel zařazovat mezi weby typu maškův osud a spiknutí proti církvi a lidstvu apod které tlačí káru globalistům
    děkuji za pozornost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu. Bylo to vyvěšeno bez řádného shlédnutí a uvážení. Můžu to smazat.

      Vymazat
  3. pro pamětníky...O3 Evergreens...1976 http://www.youtube.com/watch?v=wre4R5Efmak&feature=youtube_gdata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle můžu!!!!!Krásné nervové pohlazení.
      V.

      Vymazat
  4. Ja by som nič nezmazával...Zhliadol niekto aj zvyšné časti tohto seriálu ?
    Už dlhšiu dobu sa zaujímam o illuminátov v hollywoode a verte mi že niečo na tom bude...Prosím ťa ORGONET pozri si aj zvyšné časti..
    Aj keď sa tento komentár neobjavý.Prosím ťa pozri si zvyšné časti


    Dano

    OdpovědětVymazat
  5. ja si prave myslim, ze nekteri z uvedených interpretu jsou "S" nimi a nekteri zpivaji "PROTI" nim - upozorňuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ti, co zpívají proti NIM, můžou dříve nebo později čekat "problémy" ala Whitney Houston, a další revoltující celebrity proti praktikám NWO. Někteří dostávají výstrahy, a otočí, a jsou poslušně streamoví.Jiní za to zaplatí životem. Bohužel, je to tak !

      Vymazat
  6. Další materiál k bádání např. zde: http://jedenacteho-zari.7x.cz/jonas-akerlund-2
    http://jedenacteho-zari.7x.cz/lisa-lopezova
    http://jedenacteho-zari.7x.cz/mk-ultra-belinda
    http://jedenacteho-zari.7x.cz/lady-gaga-2
    http://jedenacteho-zari.7x.cz/jay-z-2
    http://jedenacteho-zari.7x.cz/iluminati-a-hudebni-prumysl

    -emv-

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Orgonete, při vší úctě, kterou k Tobě mám, mě trochu zklamalo, že zlehčuješ právě tohle téma. Shlédla jsem už před časem vícero videí a důkazů je v nich víc než dost. V některém z videí mluvil i bývalý člen jakéhosi hudebního vydavatelství o satanistických rituálech probíhajících za zavřenými dveřmi a provázejícími každou novou nahrávku. Klipy jsou plné satanské symboliky, která je postřehnutelná až při pomalých záběrech a další a další věci. O vlivu na psychiku a podvědomí bychom mohli povídat a povídat.
    AM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To že Illumináti, a jim podobní netvoři,uctívající v utajení smrt a zlo, provádějí rituální mučení a vraždy, při kterých prolévají skutečnou lidskou krev nevinných (především děti a panny),a provádějí také rituální kanibalismus, jako se to dělo ve starověku (např.Řecko, Řím, Egypt), podalo více insiderů nezávisle na sobě ! Takže to nejsou žádné laciné pouťové kecy ! Spíš je to tak zrůdné, že lidé tomu ani nemohou nebo raději nechtějí vůbec uvěřit, pokud by si měli představit, že se podobných obskurních představení účastní i vrcholní politici, kteří běžně vystupují v médiích, a ujišťují občany, že je vše v pořádku, že to mají pod kontrolou, a že bude obecně za jejich vlády líp ! Velebnosti, už bych zasejc bl.la :)))

      Vymazat
  8. Vazim si vasich komentaru,ale aby si mohl clovek udelat uceleny nazor na danou problematiku je treba mit vetsi rozhled.Nejakou dobu uz se zajimam mimo jine i o skupinu nazivanou ILLUMINATI a jejich propojeni s nasi tzv. realitou,ktera je dumyslne a hlavne nevedome implementovana do nasich kazdodennich zivotu.Velice me tesi,ze se lide zacinaji probouzet a zjistovat,ze neco neni uplne v poradku.Je tezke uverit vecem,ktere bereme za samozrejmost,ze mohou neco znamenat nebo nas poskozovat jako tomu vetsinou byva.Muzeme zacit u jidla a piti a koncit treba u nasich plechovych mazlicku.Bohuzel to nejsme my,bezni lide,kdo z toho profituje,ba naopak,jsme tou obeti,aniz to vime.Vsechno je to o energii,ktera proudi a stejne jako mudry meditujicich i sataniste maji sve znaky a symboly,ktere zrovna tak ovlivnuji energii.Prida-li se k tomu nadseny fanousek nebo dokonce cele rozjasane publikum,urcitym zpusobem to ovlivnuje energii,ktera slouzi prave pro ,ne moc dobre ucely.Dokonce dokazi byt tak troufali,ze nam to cpou vsude doslova pred nos a smejou se,jak dokonale to maji zarizene.Kdyz se podivate na hlavne mladsi generace,jakym zpusobem se chovaji,jakou maji zabavu,kluby,alkohol,sex,trestne cinnosti atd. neni se cemu divit.Vse jde podle planu,mediim a zabavnimu prumyslu propadla vetsina.Proto je dobre,pokud zrovna vychovavate deti,popremyslejte na co se divaji,co delaji,co poslouchaji a jake programy jim jako rodice vkladate do hlav.Popremyslejte o systemu hodnot,ktere jsou skutecne.Ktere jsou moralni a pomohou diteti do budoucna.Venujte se nove generaci vice nez je jen zabavit,premyslejte o tom.Protoze v detech je budoucnost,nase deti zdedi tuto prekrasnou planetu a tak to pujde dal a dal.Budeme se muset zamyslet a hlavne rozhodnout jakou cestou jit dal.Ja uz mam vybrano,je to cesta lasky a pravdy,hledam v lidech spojence,ne nepratele,vidim v prirode domov,ne smetiste nebo zisk,vidim ve vsem kolem sebe zivot a harmonii a respektuji to.Pokud to take vidite,nebude trvat dlouho a nas svet se razem zmeni.Zacneme kazdy u sebe,vim ze to dokazete.Dekuji VAM za to.

    OdpovědětVymazat
  9. Určite ďalšie časti stoja za zhliadnutie, vtedy celkový obraz o tom všetkom dostane ucelený zmysel...

    OdpovědětVymazat
  10. Dalsia satanisticko - hardcorova ciastka do puzzle:

    http://www.youtube.com/watch?v=lvZlRsktUk0

    Tazko povedat, na ktorej strane barikady tento DJ je. Je to uzkoprofilova hudba a vacsina interpretov je anarchistickeho razenia.

    OdpovědětVymazat
  11. Rihanna Umbrella played backwards with subtitles
    http://www.youtube.com/watch?v=Cv_pWnPOcro

    Beyonce, Madonna, Lady GaGa ...

    Otevřená symbolika v gestech, skrytá v slovech zpuštěných pozpátku (backwards).

    OdpovědětVymazat
  12. znova som si precitala vsetky komentare. ad 1. vysvetlite mi teda ako by tito mainstreamovi interpreti mohli vydat single s antiiluminatskym podtonom, ked su podporovani prave iluminatmi (vydavatelia)?!
    ad 2. kazdy verime tomu comu chceme. ale tieto teorie mi, s prepacenim, pridu ako z knihy od Dana Browna - Da Vinciho kod! Vsetky kvazi fakty sa daju vytrhnut z povodneho kontextu a vsadit do novej myslienky a teorie, tak ako nam to bude vyhovovat. Pravda je skutocne velmi zabalena a dalko nas, ze zbytocne je nad tym polemizovat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.