17. února 2012

Proč musí být reformy?

Díky čtenáři za článek!


PROČ MUSÍ BÝT REFORMY

To lze vládě vysvětlit i bez agentur!

Důvody:
Nazvučení českého předsednictví - Saša Vondra -ODS -                  750 000 000 Kč
Open CARD - Pavel Bém - ODS -                                        1 000 000 000 Kč
Zelená Praha - Pavel Bém - ODS -                                         250 000 000 Kč
Bezdrátová Praha (WiFi-Praha) - Pavel Bém - ODS                150 000 000 Kč
Arbitráž s CME -??? -                                                         10 000 000 000 Kč
Aféra Český dům - Karel Srba - ČSSD -                                 100 000 000 Kč
Diag Human -??? - ???? -                                                               2 000 000 000 Kč
Aktuální kauzy staveb tunelů v Praze - Pavel Bém - ODS - 10 000 000 000 Kč
Gross – byty, akcie - Stanislav Gross - ČSSD -                      300 000 000 Kč
Internet do škol - Eduard Zeman - ČSSD -                             884 000 000 Kč
Nucená správa -IPB -???2 -                                              200 000 000 000 Kč
Sanace bank v 90. letechVáclav a Livie Klausovi - ODS  200 000 000 000 Kč
Chemapol Group Junek - ??? -                                           16 500 000 000 Kč
Knižní fond - Macek, Menzel - ODS -                                      400 000 000 Kč
Liberecký šampionát Magistrát města - ODS ČSSD -               150 000 000 Kč
Lehké topné oleje - Václav Klaus - ODS -                        100 000 000 000 Kč
Rumová aféra - Václav Klaus - ODS -                                      60 000 000 Kč
Kamencové jezero - Starosta Chomutova - ODS -               750 000 000 Kč
Konsolid. banka, Konsolid. agenturaVšichni ODS a ČSSD  240 000 000 000 Kč
Podpora na fotovoltaické elektrárny Všichni ODS a ČSSD  900 000 000 000 Kč
Sečteno: 1 bilion, 675 miliard, 878 milionů, 83 tisíc Kč…

A to jsou přesně ty peníze, co státní kase nyní scházejí !!! 

A to není zdaleka vše !!!

Jedná se pouze o část peněz, které samozřejmě musí chybět, a také chybějí !!! 
Proto jsme našimi elitami nemravně zadlužováni u sionistických bank !!! 
A tak se postupně stáváme jejich jistinou, jejich rukojmími, protože lichvářská půjčka musí být něčím krytá !!!  A stát už má prakticky jenom naši práci, naše peníze a majetky !!!


Není co vysvětlovat, pane Nečasi, Kalousku, Drábku a další !!! To nevysvětlí ani vaše drahé mozky nebo výplachy PR agentur v hlavách občanů !!!!!

Poznámka pro slabší žáky:
tisíce                            číslo a tři nuly
deseti tisíce                 číslo a čtyři nuly
sta tisíce                      číslo a pět nul
miliony                         číslo a šest nul
desítky milionů            číslo a sedm nul
stovky milionů             číslo a osm nul
miliardy                        číslo a devět nul
desítky miliard             číslo a deset nul
stovky miliard              číslo a jedenáct nul
bilion                            číslo a dvanáct nul

To není uvedeno, aby se někdo urazil, ale proto, že vzniká dojem, že si zřejmě český národ rozkradené, nebo hloupým a diletantským přístupem zničené hodnoty neumí představit.
V opačném případě nerozumím tomu, proč s nimi už dávno občané této republiky neudělali pořádek, a pořád se nějakým zajímavým způsobem stále drží u „svých koryt“!!!


Jistě, toto je jen malý „vrcholek ledovce“ nad hladinou, protože zde nejsou uvedeny úplatkářské aféry a parchanti a diletanti, kteří stojí např. za Pandury, Gripeny, dopravními letouny Casa,atd.,atd. A je ještě spousta dalších zajímavých dotazů, jako např.:

-  Jak je možné, že jim utekli darebáci jak Kožený, tak i Krejčíř a také Pitr.
A když už to takto „chytří“ policajti a „nejchytřejší“ právníci „po.rali“,   proč už nejsou zpátky v republice, odsouzeni, zavřeni a jejich nakradený majetek není zabaven?

- Jak je možné, že uprchlého Krejčíře nemohli najít naši policejní „specialisté“- lovci lebek, avšak našli ho až novináři?

-  Jak je možné, že darebáka Koženého neodhalil nejchytřejší president na světě Václav K. (který všemu rozumí nejlépe včetně oteplování světového klimatu), ale Koženého fígle odhalili kdesi v „nějakém“  Azerbajdžánu? Naopak Václav K. měl s tímto lumpem velmi dobré vztahy, protože mu rozběhl jeho totálně zpackanou privatizaci.

-  Jak je možné, že ministryně spravedlnosti Daniela K. nechá propustit z vězení dva gaunery, kteří ukradli stamiliony, aby vzápětí zdrhli do Thajska?

-  Jak je možné, že v českých kriminálech, které se platí z našich peněz, se mají odsouzení  lépe než kdyby byli na svobodě?

-  Proč nevidíme policajty chodit pěšky, jak tomu bylo dříve? A když nemají z našich peněz na benzín do jejich, námi zakoupených policejních vozů, tak asi sedí na policejních služebnách a v policejních křeslech si pěstují opary na svých policejních zadcích? Asi mají málo peněz a bude jim již opět třeba přidat, a zvýšit jejich výsluhy. 

-  Proč v této republice, jsou díky dotacím na kulturu, tak přepláceni „komedianti“ z pražských divadel, zpěváci, rozežraní kluci (kteří si říkají fotbalisté a v podstatě hrát fotbal neumí), hokejisté a jiné tzv. Celebrity?

-  Proč nežijí z příjmů ze své činnosti, tj. ze vstupného? Když živnostník bude mít vyšší náklady než výnosy tak ho právě tento stát nechá sprostě zkrachovat!

-  Proč film sponzoruje RWE,ČEZ a jiní, kteří si, ovšem výši svých  sponzorských darů zahrnou do cen svých produktů, tj. „omastí“ nám všem ceny plynu, elektřiny atd.

-  Proč námi volení občané, kteří musí zastupovat naše zájmy v Poslanecké sněmovně, naše zájmy po svém zvolení naprosto nezastupují a změní se v bandu rozhádaných kariéristických  „trotlů“? 

-  Proč už jsme dávno nevypráskali z Poslanecké sněmovny lobbisty, kteří lobují hlavně sami za sebe, a za svůj snadný, a dobře placený život, a kteří jsou HLAVNÍ příčinou korupce v tomto státě?

-  Jak je možné, že vyučený chemik dělá v tomto státě ministra financí?

-  a další a další kauzy pseudomafiánského státu, jemuž posměšně už i v EU přezdívají Absurdistán v srdci Evropy…

Dokud si na to Češi nenajdou odpověď a dokud si to sami nevyřeší, dotud budou ty hyeny dělat reformy!!!

45 komentářů:

  1. Par poznamek k textu, pac delam do kultury:

    Proč film sponzoruje RWE,ČEZ: Dnes se filmy toci z velke casti ze sponzorskych penez. Producent temer nevstupuje vlastnim kapitalem. Zato ale uzavre zcasti velice tvrdou smlouvu o produkt-placementu. Takze se dnes castokrat na cesky film neda koukat jinak, nez na predimenzovanou reklamu... Nebyt takove praxe, nenatocil by se v CR snad ani jeden film krome tech, se zidovskou tematikou... Na ty vzdycky bude...
    Divadla jsou dotovana statem, ale byt zpevakem je tvrdy job. Zejmena, kdyz se v TV zrusily temer vsechny porady, kde se lze zviditelnit. Kultura neni "ta" dira v rozpoctu. Podivejme se spis na nejdrazsi dalnice na svete, ktere nam stavi Izraelci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč asi o tom stále mluvím, že ČR ovládá zločinecká banda sionistů a zednářů ? Vždyť i Prahu si Izraelci vyvolili za Nový Jeruzalém. Nedávno představitelé Izraele žádali vládu ČR o možnost trvalého azylu pro milion prominentních Izraelců z Blízkého Východu. Proto se vůbec nedivím, když pražští developeři zcela jistě prohlašují, že mohou bez obav stavět v Praze více jak 20.000 bytů ročně !!!
      Copak nevíte, že jsme jako ČR druhou nejfrekventovanější izraelskou milenkou hned po USA ?
      Ato,že Izraelci skrze sionisty a zednáře deptají náš národ, vychází z dodnes nevyřízených účtů (podle nich !)z období 2.sv.války. Takže si dovedete představit jejich nenávist vůči nám, Gojimům ze středu Evropy. Vypadá to dokonce tak, že se v ČR formuje nový model totality pro celou Evropu potažmo EU !!!
      A to, že budou vždy a přednostně peníze na filmy a hry se židovskou tématikou, je nesporná pravda.A taky je to na současném repertoáru především divadel vidět a slyšet !!! Už i v rádiu se pan S.Motl se svými záhadami a tajemstvími začal motat téměř výhradně okolo ždovských kauz z nedávné minulosti. Všude, kam se v ČR člověk podívá, všude jej bombarduje sinisticko-zednářská propaganda. Do haj.lu, jsme vůbec ještě suverénní stát ČR nebo židovská otrocká kolonie ???!!!

      Vymazat
  2. http://media.rozhlas.cz/_audio/2559330.mp3

    OdpovědětVymazat
  3. Pozor na narážku co se týká kdotací na kulrůru ta je právě asi jedna z nejdůležitějších která by se měla navyšovat a né rok od roku změnšovat PROTOŽE:Kultůra je jedna z mála činností která velice dobbře stymuluje mozek ke spokojenosti radosti smíchu atd a odlehčuje od těch sraček výše uvedených:)např vážná hudba beethoven mozart apod to je shluk vibrací které jsou tak důležité.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte si, že "temnáři" toto nevědí ? Proto se v kultuře nejen u nás dějí tato svinstva : žádná kvalitní a ducha povznášející kultura, ale jen přízemní retardo-debilitní uspokojení nejnižších lidských pudů. A o tom ta satanská hra je,udělat z nás lidí zvířata, aby ti, co to způsobují,měli jednoznačný důkaz pro své tvrzení a teze, že nejsme lidmi ! Zvrácenost a zlo kabbaly je neskutečná !

      Vymazat
  4. To by si měl každý pamatovat, až půjde k volbám. Já jsem velice zhnusená z popřevratového vývoje v ČR. Ale také vím, že celý svět stojí v soudu, a všechno zlo bude přinuceno zvednout hlavu, aby mu mohla být uťata mečem Pravdy. Ale neradujme se předčasně. I my budeme souzeni - a jestli se nepolepšíme - běda nám! Avšak NEBOJTE SE A VĚŘTE! Víra je vaše jistota a jediný pevný bod, k němuž se musí upírat vaše naděje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je nad slunce jasné, co je co, kdo je kdo. A nyní se každý o své vůli rozhodne, na terou stranu se přidá : světlo+věčný život,rozvoj skrze dimenze bytí, nebo Tma,Zlo,Ničení,Zabíjení+věčná muka a bolest ve věčně izolovaném sektoru vesmíru.

      Pro ty, co se tomu vysmívají, doporučuji počkat na tu chvíli, až budou do toho "nižšího patra" přemístěni, a s hubou dokořán nevěřícně civět na svou velice temnou a bolestnou věčnost. Každý si vybere podle svého srdce !

      Vymazat
  5. nechci být pesimista, ale vidím to tak, že nám tu celou dobu vládne čistokrevné zlo:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jdiná "zbraň", kterou máme, je duchovní odkaz našich velikánů dějin. K nim se upínejme, a je prosme za pomoc záchrany a obrody českého národa. Pokud vzedmeme vlny duchovní síly, projeví se to i v 3D realitě !!! Ale na to moc lidí nechce slyšet, poněvadž jsou vpleteni do tenat "zlých pánů" tohoto státu !!!

      Vymazat
  6. Sooooooo much true! Co k tomu víc...

    OdpovědětVymazat
  7. Spojme sa máme spoločné problémy my potrebujeme vodcu,lebo ho nemáme viď príklad Gorila strašne to dopadlo a voľby pred dverami na ktoré musíme isť ale nemáme koho voliť jedine im do obalky niečo pekné nakresliť ,alebo napísať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...že musíte ísť voliť nie je pravda. Vždy máte na výber. Na tom akú možnosť si zvolíte, záleží len na Vás. Aj nevoliť je jedna z možností...
      Gringo

      Vymazat
  8. co si myslite o tomhle? :
    http://www.youtube.com/watch?v=w53TMpk6QNc&feature=related

    OdpovědětVymazat
  9. sáhnul jsem do tmy a vyhrabal vinyl Tekuté písky...pan BÁSNÍK tam měl toto http://www.youtube.com/watch?v=8ELpyOjaIgM&feature=youtube_gdata

    OdpovědětVymazat
  10. Na tomhle není co komentovat..........Průzračně čirá a křišťálová pravda je každé slovo tohoto článku. Věřím tomu, že takovéto články budou, po nadcházející revoluci, součástí obžaloby současné vládní chátry pro trestné činy vlastizrady, korupce, střetu zájmů, zpronevěry, porušení povinnosti při správě cizího majetku, atp.
    Pevně věřím tomu, že tato revoluce přinese opětovné zavedení trestu smrti a všichni nynější vládní a mnozí opoziční paraziti budou po zásluze odměněni za svůj přínos lidu tohoto státu.

    OdpovědětVymazat
  11. ČAS JIŽ DOZRÁL,DO ZBRANĚ!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní zpráva vládcům světa. #GlobalREvolution 2012 [CZ SUB] http://www.youtube.com/watch?v=0IwavsmANdY

    OdpovědětVymazat
  13. Pokud někdo chce publikovat pomlouvačné pamflety, měl by mít vše řádné ověřené a uvádět pravdivé údaje. Lidé, kteří tomu nerozumí, to s nadšením berou, protože mají rádi, když je někdo kritizován a čím ostřeji tím lépe. Kdo tomu rozumí a má nějaký rozhled, tak odhalí závažné nesmysly.Víte vůbec co všechno musela Konsolidační banka řešit z komunistického dědictví.
    Nechci celý dokument zavrhnout, na vše by bylo třeba si důkladně posvítit a odpovědné - jmenovitě konkretni funkcionáře (ne celé strany a předsedy, kteří většinou mají slabé kompetence, volat k odpovědnosti. Zajímavé je, že za všechno může ODS a prezident Klaus (dokonce i jeho manželka), ale co ČSSD, která tu vládla dvě volební období a např. za babku prodala všechny hlavní banky.
    Myslím, že nemá cenu dál pokračovat. Hlupáci mají vždycky svou pravdu a ani nejsvětější pravda je nepřesvědčí, protože oni to ani nechtějí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejde tolik o Klause, Vondru a další adepty ve službách kabbaly, ale o systém, který to takovým lidem beztrestně umožňuje !!! A oni, ti lidé, to vědí, že se jim NIC nestane, dokud budou poslouchat kabbalu, a sloužit za dolárky jejím zájmům !!! To je celé, co na tom chcete hledat víc ???!!!

      Vymazat
    2. pepuldo, ty jsi demagog, to se jen tak nevidi...
      konsolidacni banku zalozil soudruh klaus, aby do ni kamaradi z stb kgb ksc mohli ukladat sve uvery od bank, ktere nikdy nesplatili a jeste pres tyto uver ovladli narodni hospodarstvi a to za babku, protoze "ekonom" klaus neprovedl oceneni majetku v trznich cenach a statni podniky predaval kamaradum z stb kgb a ksc za ucetni hodnotu to jest za pakatel. tak tolik asi k tomu tvemu komunistickemu dedictvi demagogu. A socani tyto banky museli urychlene odluzit a predat nejakemu jinemu vlastnikovi, ktery nebyl chapadlech tunelaru, jinak by doslo k systemovemu kolapsu ekonomiky. Apropos hodnota majetku pred privatizaci byla skutecnymi ekonomy odhadovana na min. 3 biliony v historickych cenach 1990 - skutecnou cenu vidim cca 2x vyse - obrovske propojene prumyslove, zemedelske komplexy nam zavidel cely svet a bal se jejich konkurence. po klausove tunnelingu jsme bez majetku s dluhem 1,5 bilionu pekne v zadeli. v jednom mas pravdu za vsechno opravdu muze klaus, tento narcistni jesita je zakladatel tohoto bezpaterniho bordelu, ale na kazdou svini se vari voda, takze jenom pockat, az to ty bozi mlyny domelou...

      Vymazat
    3. Chudáčku Pepuldo, proč vy nenapíšete konkrétně koho se tak vehementně zastáváte, kromě tedy chudáčka nevinného Klause a chudinky nevinné Livie, které jste jmenoval? Moc by mne zajímalo, co vás na tom tak rozhodilo.Nebo jste anonymní potrefená husa a bojíte se o nakradený, pardon zákonně tvrdou prací vybudovaný majetek?Co je v článku napsané je jen malá část z velké velmi smutné pravdy.Určitě se nezastáváte, nebo nejste na straně těch 700 tisíc rodin, které se jako výsledek tohoto drancování dostaly za 22 let pod hranici nouze.A jejich počet bohužel roste.Protože naše vláda nemá starost o ně, nebo aby se něco konstruktivně řešilo, ale jen o to, kde by se ještě dalo něco ukrást.

      Vymazat
  14. A pak, že na internetu není cenzura. Když někdo napíše komentáž, který s článkem ne zcela souhlasí, pak se článek nezveřejní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Streamové blogy jsou víme pod čí kontrolou, a proto se už jen trotlík může divit, že tam zažívá cenzuru stále tvrdší a častější. No, tak tam nepřispívejte, když vám to leze proti srsti. Proč musíte jak potrefená husa hned na všechno a všude kejhat ?!

      Založte si svůj blog, jako to udělal OrgoNet, a ukažte svou sílu, své charisma, ukažte, že je o vás, o vaše myšlenky zájem. Ukažte 4.500.000 zájmců,čtenářů o vaše postoje k životu, a k tomu, co se ve světě děje. Pk až můžete někomu něco vyčítat, na někoho žehrat !
      Planým plkáním a hysterickými nářky NIČEHO nedocílíte !

      Vymazat
  15. kdopak z pamětníku pujde svědčit?? http://www.youtube.com/watch?v=ZHuGbSEbVbs

    OdpovědětVymazat
  16. protoze si cesi nechaji vsechno libit a narozdil od jinych narodnosti umi jen nadavat a nic proti tomu nedelaji..

    nez se cesi rozhoupou(az bude opravdu nejhur) a neco s tim udelaji tak uz bude davno pozde..

    OdpovědětVymazat
  17. DULEZITE je v posledni tretine clanku:

    http://www.jinestranky.cz/clanky/doporuceni--vzdelavani--vyzvy/propojeni-zacina---20.2.-az-22.2.2012.html

    OdpovědětVymazat
  18. :D:D:D:D:D:D:D:D:D tohle mě pobavilo: :-)

    http://www.novinky.cz/veda-skoly/258096-inteligentni-zivot-ve-vesmiru-je-nejspis-mlady-a-lidstvo-je-na-spici-vyvoje.html?ref=boxF

    OdpovědětVymazat
  19. Buďme připraveni!!!


    Toto je výzva všem, kterým není lhostejný osud naší země.
    Všem, kteří chtějí skutečnou demokracii místo současného svinstva, které si na demokracii jen hraje.

    --------------------------------------------------------------------------------



    Vývoj v naší zemi spěje k neodvratnému.
    Asociální kroky vlády, snaha o cenzuru a potlačování svobod, jsou poslední kapkou pro náš národ.
    Stále zoufalejší situace může být brzy rozbuškou pro mohutné nepokoje.


    Revoluce se blíží a vláda začíná mít strach:
    - jsou více než obvykle monitorovány protivládní iniciativy
    - vláda se podílí na začlenění dohod a smluv, které legalizují cenzuru, do zákonů země
    - vláda také lže o svých záměrech a promyšleně destabilizuje veřejné mínění manipulací s fakty
    - média zamlčují a pozměňují fakta o odpůrcích systému
    - lidem je vnucována informace, že nemají žádnou jinou alternativu, než je současný politický systém
    - aktivisté a protivládní iniciativy jsou označováni jako teroristé
    - soudy začínají řešit první exemplární případy, ve snaze ostatní zastrašit


    Stále častější demonstrace jsou předzvěstí něčeho velkého.
    Arogantní chování vlády je vyhlášením války všem slušným lidem v této zemi.
    Situace se dá přirovnat k Titaniku - do podpalubí již teče voda a lidé se začínají topit, ale na palubě vyvolení stále tančí.


    Stačí skutečně velmi málo...
    Očekávejte revoluci...
    Buďme na ni připraveni!!!


    http://obcanska-neposlusnost.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. http://www.liveleak.com/view?i=e4c_1258581498

    OdpovědětVymazat
  21. http://www.youtube.com/watch?v=2om60_e6fWs&feature=related

    OdpovědětVymazat
  22. Každému slušnému člověku v této republice musí být z tohoto stavu smutno ! Ale věřím tomu, že čas jejich konce se blíží, a to nezadržitelně, protože každá lumpárna musí být po zásluze odměněna.
    Když pročítám takové články přestává se moje mysl ovládat a mám tisíc a jednu chuť podat žalobu na stát. 43 roků jsem poctivě pracoval, stát od mne pravidelně vybíral "desátky" a tak moje celoživotní práce byla ohodnocena rentou ve výši 10tis. korun ! Samozřejmě že z toho nevyskakuji radostí, mám co potřebuji, ale takových jako já je drtivá většina. A kdyby ta většina podala hromadnou žalobu na stát, pak by to možná mělo nějaký smysl ... i když, při provázanosti všech těch mafiánů ...
    To jsou ale takové myšlenky přicházející v pohnutí mysli :-D
    Na nás všech je říct jim : A už dost ! Vraťte nakradené ! Táhněte už konečně k čertu !
    A za sebe bych si velice přál, aby datum 15.3.2012 bylo tím zlomovým v životě nás všech !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamaráde, je 23.5.2012 a nic se nestalo, odbory odzbrojili, žádné demonstrace nebudou,
      asi to vedení odborů také podplatili (kam se asi ztratily miliony dr. Ratha?-milionů lze natisknout a vedoucí odborů jsou také potřební lidé, nemají na růžích z ČSSD ustláno-dnes
      vláda se usnesla opravdu to DPH zvednout na 21%!!! - co na to důchodci a rodiny s dětmi?
      Pomůže nám jedině Pán Bůh a svatý Václav z Blaníku se svými rytíři? Mají samopaly a
      rychlopalná bezzákluzová děla? A co proti tankové panzrfausty a rakety proti nízkoletímcím
      cílům? Kdo to rytířům dodá? Izrael? USA? NSR? Francie? Anglie?

      Vymazat
    2. bohužel to nemá cenu - už zase působí CENZURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
  23. Již delší dobu jsem z hnusená z toho co se u nás děje,Jsme opravdu jak ovce co jdou na porážku!!! Co si ještě dáme všechno líbit???? Kdyby situace nebyla tak vážná,byl by náš doslova Kocourkov k zasmání,Měli by jsme si vzít příklad z Řeků,nenechají si nic líbit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No aby ne !!! Vždyť Řecko je kolébkou demokracie !!! Kdo jiný by se měl za občanská práva bít nejsilněji a nejzřetelněji ???!!! EU má dokonce v rukávu i vojenskou invazi do Řecka. Hrozí, že se jim stane to, co nám v r.1968 !!! Až budou řečtí politici volat EU o pomoc, je jisté, co bude následovat !!! Proto nezapomínejte, že kapitalismus a socialismus/komunismus jsou jen dvě strany STEJNÉ mince,stejné TOTALITY !!! Jenom to lidé nějak zapomněli včas rozpoznávat, a proto se děje, to co se děje !!!

      Vymazat
  24. Jsme jak ovce, jdem na porážku a jeětě si myslíme jak jsme chytrý. B....,B...cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak je vidět-nejsme vůbec chytří - snad Václav by si poradil- ale už není...

      Vymazat
  25. Dobry den,

    dnes jsem dostal mail, kde je celkem jednodusse vysvetlen vztah lekaru a farma firem,mozna budete chtit zverejnit.

    Zaroven Vam touto formou chci vyjadrit obdiv a moc podekovat za vse co delate.







    Úplatky lékařů

    Pracoval jsem 3 roky pro farmaceutický průmysl jako Medical
    Representative.
    Pracoval jsem u 2 řekněme z 5ti největších farmaceutických společností
    na světě. Z 500 doktorů, které jsem navštěvoval, si za ty 3 roky nevzalo
    zájezd (rozuměj kongres) či peníze (rozuměj studii) asi 5 lékařů.
    Kongresová turistika funguje následovně:
    1. ledna si vás posadí na školení a řeknou, letos má každý rep
    10x Mexiko, 40x Turecko, 40x Itálii a 40x Chorvatsko. Dostanete seznam
    a počty léků z vašeho portfolia, které musí doktor napsat svým pacientům,
    aby mohl jet na některý z těch kongresů. Navštívíte lékaře...
    "Pane doktore, tak kam byste si letos chtěl zajet na dovolenou, co byste
    řekl na Mexiko? ...
    "Mexiko? Hmm, kolik vám toho musím napsat?" ...
    "Tady máte tabulku, pane doktore ..."
    "Sakra to je moc, tolik pacientů nemám..."
    "No a co říkáte na Turecko?" ...
    "Tam toho máte kolik? ... Tak to by šlo."
    A je to... doktor vám dělá čárečky do tabulky, řekne vám, kam posílá
    pacienty do lékárny, vy si kontrolujete odběry lékáren přes centrální
    Sjetiny prodejů léků (AMS data). Peníze se lékařům platí zcela legálně
    přes tzv. Klinické studie.
    Domluvíte se s lékařem, že vám nasadí na váš lék například 50 pacientů
    a že bude dostávat 100 Kč měsíčně za jednoho. Sepíšete s ním dohodu, že
    pro vás bude "zkoumat" účinky léků na pacienty (třeba bolí vás po požití
    hlava, noha, oko, nos ...) s odměnou třeba 2000 Kč na hodinu, on vám
    vykáže 2,5 hodiny za měsíc a na účet mu jede 5000 Kč.
    Měl jsem doktory, kterým se platilo i 50 - 70 tis. měsíčně. Tato data
    pak vyplňují repíci doma u televize tak, aby byla dohledatelná studie,
    kdyby se někdo ptal.
    U jiných společností jsem potkával kolegy s počítači, notebooky,
    televizemi a tak dále. Vůbec se to nebere jako korupce, lékaři vám řeknou,
    že něco tomu pacientovi napsat musí, tak proč by si za to nemohl vzít
    zájezd nebo televizi, když už mu to píše.
    Výroba těch léků stojí pár halířů, pojišťovny proplácejí 1000x
    nadhodnocenou cenu. Farmaceutické firmy generují obrovské zisky a ještě
    uživí flotilu 300 obchodních zástupců na republiku, 300 aut, 300 noteboků,
    300 telefonů. Plat se pohybuje mezi 30 - 50 tisíci Kč, mimořádné odměny
    za splnění plánu byly i 200 tis. Kč ročně. Proto nejsou peníze na
    zdravotnictví. Nefunguje tam trh. Doktoři kradou a farmaceutický průmysl
    je masivně uplácí. Na českém trhu se uživí 300 farmaceutických firem.
    Jeden druh stejného léku dodává třeba 30 firem. V lékárně máte na polici
    1000 různých krabiček, ale účinných látek je z toho 20. Místo aby se psala
    na recept účinná látka, lékárník bral vagon od nejlevnějšího dodavatele za
    korunu, tak vám lékař předepíše konkrétní přesný název, který stojí 500 Kč.
    Bohužel změnu doktoři nepřipustí, budou vám tvrdit že ten či onen lék je
    mnohem lepší, že oni jsou lékaři a oni s ním mají své zkušenosti, ale že
    to plácá stejná výrobní linka v Indii, a akorát se na to tiskne jiný název,
    to už vám nikdo neřekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přesně zapadá do jedné rabínské disputace ohledně perzekuce židů v Gojimském prostředí :"Říkate, že Vás nechtějí přijmout mezi sebe i se svým způsobem obživy, i se svými zvyky a rituály ? Učinte tedy svoje syny a dcery jejich lékaři a lékárníky, a budete mít jejich životy ve svých rukou..." A přesně toto se děje !!! Ne, že by každý lékař či lékárník byl nutně sionistickým nebo aškenázi židem, ale stačí, když ti, co tam sedí, berou od jejich farmakofirem úplatky a prebendy. Vyjde to nastejno !!!

      A jen tak pro upřesnění : Aškenáziovci jsou židovská stepní bezcharakterní svoloč, která bohužel vládne nejenom Izraeli, ale bohužel i zbytku světa.
      Zatímco skuteční pravověrní,intelektuálně nadaní, zákonnost a mravnost dodržující sefardští židé jsou aškenáziovci zavrhováni a perzekuováni. Oni Sefardy nenávidí především proto, že aškenáziovce předčí ve všech směrech. A jak se v Čechách i po aškenáziovsku praví : úspěchy se neodpouštějí !!!

      Vymazat
    2. To přesně zapadá do jedné rabínské disputace ohledně perzekuce židů v Gojimském prostředí :"Říkate, že Vás nechtějí přijmout mezi sebe i se svým způsobem obživy, i se svými zvyky a rituály ? Učinte tedy svoje syny a dcery jejich lékaři a lékárníky, a budete mít jejich životy ve svých rukou..." A přesně toto se děje !!! Ne, že by každý lékař či lékárník byl nutně sionistickým nebo aškenázi židem, ale stačí, když ti, co tam sedí, berou od jejich farmakofirem úplatky a prebendy. Vyjde to nastejno !!!

      A jen tak pro upřesnění : Aškenáziovci jsou židovská stepní bezcharakterní svoloč, která bohužel vládne nejenom Izraeli, ale bohužel i zbytku světa.
      Zatímco skuteční pravověrní,intelektuálně nadaní, zákonnost a mravnost dodržující sefardští židé jsou aškenáziovci zavrhováni a perzekuováni. Oni Sefardy nenávidí především proto, že aškenáziovce předčí ve všech směrech. A jak se v Čechách i po aškenáziovsku praví : úspěchy se neodpouštějí !!!

      Vymazat
    3. Tak to už je síla ! To by chtělo ustanovit lidové tribunály, a soudit ty zm.dy a zm.dky ! Vypráskat je i s rodinami ze země do trvale nuceného exilu ! Tam, ať si to své korupčnictví zkouší, se zlou se potážou !

      Vymazat
  26. Když půjdete nazpět v archivech tisku, všechny tyto informace, co jsou v článku, jsou legálně dohledatelné, a tím pádem potvrditelné ! Proto jakákoli obrana těchto něřádů nemá žádný legitimní základ !
    A jak praví již klasický román Vyšší princip : "smrt na tyranu není zločinem !"

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravím Orgonet a prosím o radu.
    Chtěla bych poslat "Orgonetovi" zajímavý email, který si myslím je důležitý pro všechny
    a týká se "demonstrací" 15.3.2012. Zda-li jej zde uveřejní, to už je na něm.
    Ale nevím email adresu.
    Díky za odpověď všem lidem dobré vůle.

    Synael@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Reformy v tomto státě jsou opravdu velmi nutné a proto je třeba se spojit a začít s tím něco dělat. Planě kritizovat nemá smysl, musíme se snažit všichni, komu na stavu naši země záleží. Já jsem pro změnu a co vy?

    http://chcemezmenu.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chceme změnu, ale aby to nebolelo důchodce, nemocné a ženy s dětmi! peníze mají zlodějové,
      máte policii, tajnou policii, objevte a dodejte do st. rozpočtu ukradené miliardy!-pak nebudou muset odboráři demonstrovat - chceme vládu i ministra financí, ale spravedlivé! a
      ne jen obírající nejchudší občany - takhle jsme si život v důchodu nepředstavovali- teď musíme živit i 54 letou nemocnou nezaměstnanou dceru- z podpory 3.000,-Kč/měs se neuživí
      má nemoc neurofibrózu po celém těle -nikdo jí nechce zaměstnat (má st.3 zkoušky z Angl. jazyka, vyučovala před nemocí na ZS angl. jazyk; když onemocněla, žádný řiditel školy neb
      ředitelka jí nechce zaměstnat, protože její tvář není krásná(bradavice neurofibrózy) umí i část. italsky a francouzky, bydlí v Sudoměřicích u Tábora,svobodná, bezdětná. Gita

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.