3. dubna 2012

Devítinásobný nárůst koncentrace hliníku v pitné vodě

Ahoj Orgonete,
Myslím, že toto by Tě mohlo zajímat.
Jelikož mám 6ti měsíčního synka, požádal jsem místní úřad o zaslání rozboru pitné vody (začínáme přidávat příkrmy).

Velmi mě překvapila poslední naměřená hodnota u koncentrace hliníku ( z hodnoty 0,087mg/l na hodnotu 0,794 mg/l, viz přiložený soubor, limitní hodnota je myslím 0,2 mg/l)

Jestli jsou údaje relevantní a to přepdokládám, že jsou (akreditovaná laboratoř), tak je to devítinásobný nárůst koncentrace během tří měsíců.

Napsal jsem pí ing. Syslové, co si o tom myslí - čekám na odpověď.
Zřejmě si nechám udělat nezávislý rozbor.
Jestli se prokáže, že naměřená hodnota hliníku v pitné vodě je relevantní, tak si myslím, že geoinženýři opravdu nespí a sypou o 106.
Zdraví M.


Tabulky rozborů:
24. 10. 2011
14. 2. 2012: 

23 komentářů:

  1. Myslíte tím vodu z kohoutku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi ano, k čemu by jinak byla pitná voda ? Chtělo by to udělat další rozbory z Římovské přehrady a z Malše nad pořešínskou vodárnou. Asi se budeme hodně divit, kolik toho svinstva spadlo z těch chemosprejů do povrchodvých stojatých vod. Zajímavé by bylyodběry také z Lipna I. a Lipna II (Vyšší Brod). Tam prakticky neexistuje průmyslová výroba,a veškeré mnohanásobné překročení normových nebo pro člověka nebezpečných koncentrací jasně prokáže klimateroristické akce nad ČR proti jeho obyvatelům !!! Divím se, že to služebné žido-zednářské elitě, žijící zde s námi, nevadí, nebo si snad slabomylsně neuvědomuje, že se jich to také týká !!! Mohou ovšem tajně dostávat medikamenty, něco jako "očkování" či různé "kůry" na eliminaci následků spadů z těchto chemtrails. Kdesi tady na netu jsem zachytil doporučení(právě kvůli spadům z chemtrailů), aby se lidé nevystavovali přímým účinkům těchto spadů venku déle než 2 hodiny dopoledne a 2 hodiny odpoledne. Začíná mi být jasné, že nás občany chtějí ti prašivci uzavírat do budov a různých objektů jak do kriminálu,poněvadž až se to někde oficiálně proflákne, tak lidi budou mít strach vystrčit nos ze dveří nebo okna. A budou se bát činnosti na zahrádce, procházek a sportování ve volné přírodě atd. Prostě chtějí zase za pomoci strachu lidi ještě více sevřít do totalitní nwo kazajky, a redukovat jejich život opravdu jen na živoření otroků mezi prací a domácím vězením !!! Musíme konečně vymyslet něco ,co jim ty "chemocisterny" bude shazovatz oblohy, jinak všichni pojdem jeden po druhém nebo v celých skupinách,oblastech apod. Když nás chce někdo zabíjet postupně jak hmyz, nedejme se tak lacino a zadarmo. Ať padnou i hlavy tyranů !!!

      Vymazat
    2. Ahojky no jestli to je dopravdy tak, tak co s tim?
      V prirode budu i kdyby tam hazeli treba DDT,priroda leci a cisti az prestane tak asi zajdem,jak ty včelky ... no a co stim?

      Vymazat
    3. Rozbory vody z Římovské přehrady patrně budou zatíženy tím, co nám v přehradě zanechala generace předchozí a teď se to možná dostalo do vody. psalo se o tom zde 30.3.2012-viz níže:

      AnonymníMar 30, 2012 10:54 AM
      Slyšela jsem vyprávět člověka z Kaplicka, že před spuštěním Římovské přehrady zakopali v místech přehrady pracovníci toho podniku ve Velešíně mnoho zapečetěných sudů s roztokem z galvanizační linky.


      AnonymníMar 31, 2012 06:47 AM
      V souvislosti s těmito příspěvky si vzpomínám, jak jsem kdysi jako student s dalšími studenty krátce před napuštěním Římovské přehrady prováděl brigádnicky čištění vykácených budoucích břehů přhrady. Chodili tam lidi od Povodí Vltavy na kontroly. Jednou se jich jeden student ptal, co že to jsou za štoly (mělo to být někde mezi Římovem a Velešínem)v jisté lokalitě se strmými skalnatými břehy u řeky Malše. Říkali tehdy, že prý budou zatopeny nějaké opuštěné doly, odkud se prý ale mohou vyplavovat do přehradní nádrže těžké kovy a dokonce i rtuť. Důrazně nás přitom upozorňovali, ať to nikde nerozšiřujeme, nebo že budeme mít ve škole problémy. Já jsem po tom nikdy blíže nepátral, takže ani nevím, kde to přesně bylo, a co se tam mohlo kutat. S těmi sudy z Jihostroje Velešín by to mohlo být možné, a kdoví, zda mohli použít ony štoly jako úložiště těch sudů. Tehdy komouši bez skrupulí zasvinili přírodu kdečím.

      Vymazat
    4. Zajímavý komentář s těmi doly, to by chtělo víc prozkoumat... třeba kdyby se zjistilo, že ta Římovská přehrada nemá dobrou vodu. Co takhle se pár lidí složit a nechat si udělat v laboratoři testy? Nemuselo by to být zas tolik drahé

      Vymazat
    5. Prave sleduji dokument z USA o narustu z hliniku. Je naprosto umerny narustu hliniku v destove vode, a tam se dostava tak ze je zamerne rozprasovan letadly. Je to smutne ale je to tak. Mam na to vic zdroju. Zamerna otrava lidi. Nejde jen o hlinik ale i o stronciu a barium, alespon v USA:
      Limit je tam prekrocen 61 nasobne. Urcita bohata a vlivna skupina se snazi jednoduse vyhladit cast lidstva, receno ve skratce. Maskuje se to nekdy bojem proti globalnimu oteplovani, podezrele je ale ze se to dela tajne, a ze globalni oteplovani je dalsi prokazany trik. (staci videt dlohodoby graf teplot v ramci par staleti).
      tady je zmineny prvni dokument
      http://youtu.be/7C5TFTkblKQ
      tady je natoceno letadlo jak to prave vypousti. Z otvoru mimo trisky
      http://youtu.be/bSSWnXQsgOU
      (pokud by byli videa odstraney, klicova slova jsou
      1. Chemtrails : What in the World Are They Spraying?
      2. The insider: chemtrails KC-10 sprayer air to air

      Vymazat
  2. Dúfam, že žiadateľ pošle aj vyjadrenie, ktoré mu pani ING dá....

    OdpovědětVymazat
  3. Parada, jsem take z BN. :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Jen mám pocit, že toho už lidi nadýchali a vypili tolik, že i když jim to ukážeme černé na bílém, řeknou blbost, sklopí zrak a budou koukat jako že nevidí.... . Máme-li rýmu, kašel, blahořečme vlastnímu tělu! Bojuje čistí se... . Nic jinýho mě teď nenapadá... .

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je podivné,u pitné vody by měla být uvedena maximální nebo limitní hranice.Nevím,jestli to není dokonce povinné.U srážkových vod se tato hranice neuvádí.Zkusím nějaké hodnoty "vyštrachat".
    V.

    OdpovědětVymazat
  6. MMS odstraňuje z těla těžké kovy. Našel jsem na internetu rozbory ze zahraničí v angličtině, kde se člověk nechal testovat na přítomnost těžkých kovů před očistnou kůrou pomocí MMS a po ní a výsledky testů vykazovali výrazné snížení přítomnosti těžkých kovů v těle. Navíc dnes je MMS vylepšeno metododou CDS, která je mnohem vlídnější k organismu.

    ( Optimální délka očistné kůry pomocí pití kapek MMS rozpuštěných ve vodě je 21 dnů. )

    Bohužel vloni koncem srpna SUKL prodej MMS zakázal pod hrozbou vysoké pokuty, takže lidé si nyní musí připravit prostředek sami a víc u toho přemýšlet. Stále se dá sehnat chloritan sodný na desinfekci vody a bělení látek a kyselina citronová nebo HCl jednotlivě. Žádná firma nesmí prodávat MMS jako sadu, ani nesmí informovat o možnosti doplnění chloritanu sodného . NaClO2 kyselinou citronovou k přípravě MMS jinak hrozí mnohamilionové pokudy a exekuce majetku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže "duch" Kodexu Alimentarius už začal úřadovat i v ČR ? Pěkně se ti prašiví pupkáči ve vládě vybarvují !

      Vymazat
  7. nedávno mi kámoš vyprávěl, jak mu jakýsi zaměstnanec úpravny vody v Bedřichově nad Jabloncem n/N říkal, že mají ve vodě 6-ti násobně vyšší než povolenou koncentraci hliníku, nevědí proč a taky jak se toho zbavit. tak to asi pijeme, naštěstí existuje šungit
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  8. Koukal jsem na ty povolené hodnoty.Tzv MEZNÍ jsou ty,jejichž překročení by "nemělo vyvolat" zdravotní problémy.Nejvyšší mezní hodnota je taková,která vylučuje použití vody jako pitné.U Al jde o mezní hodnotu 0,2mg/l,její překročení je dost děsivé(pokud se nejedná o "překlep"),protože hliník se z těla jako podobné srágory nevylučuje,je kumulativní.U obou rozborů je na mezní hodnotě (0,05mg/l) mangan,hodně nad mezní hodnoty jsou vápník (30mg/l) a hořčík (10 mg/l).Ale z toho bych nedělal "vědu",to se dá převařit.Kolem poloviny nejvyšší mezní hodnoty jsou Antimon (5 mikrogramů/l),Arsen (10mikro/l),Berylium (2 mikro/l),Bor (1 mikro/l),Kadmium (5 mikro/l).Dávky uvedené v rozboru už jsou dost "slušné" při dlouhodobém "užívání", také kvůli schopnosti kumulace.Chybí mi však obsah Fluoridů (n.m.hodnota 1,5mg/l) a Baryum (to se v tabulkách neuvádí,limitní hodnota je 0,5mg/l,v kohoutkové vodě by mělo být 15-25 mikrogramů na litr).Zajímavý by nohl být také Kobalt,protože ten by se tady vyskytovat neměl vůbec ( v tabulkách se opět neuvádí,přisuzují se mu alergické reakce a fotozenzitivita).
    Pro všechny posílám odkaz na limity pitné vody podle Mzd 252/04,tabulka s mezními hodnotami je na str.5406,5407,5408.Dále jsou vysvětlivky.
    http://www.pvk.cz/res/data/000074.pdf?seek=7
    Šungit je dobrý "vynález",ale nezmůže všechno.A toho Hliníku se nezbaví,je to z TMA (už se oficiálně přiznává,že se přidává do paliva letadel pro "zlepšení jeho vlastností") a to se rozpadá na koloidní Hliník.To je moc malé na to,aby to zachytili jakékoliv filtry!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
  9. otevřelo se tu moc hezké téma ve smyslu, že víme kde je problém a to pitná voda. Jaké jsou možnosti řešení pro výrobu vlastní čisté vody? Co takhle destilovaná voda, ta je dokonce v Japonsku vedená jako neškodlivá a dají se na netu najít lidé, co ji pijí několik let a údajně jim neškodí. Taky mě napadly filtrační konvice Breta: http://www.brita.net/cz/jugs.html?&L=22 . Co vy na to? Jak se dá zbavit hliníku a jiných kovů ve vodě co nejefektivněji v domácích podmínkách? L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna z neljepších možností je filtrační zařízení od společnosti Aquel....http://www.aquel.cz/filtry-na-doupravu-pitne-vody.html?id=560&wid=599&wid_ord=id
      Mám již 5 let a nedám na to dopustit. Pokud by měl kdokoliv zájem, napište mi na...danny-omerta@seznam.cz
      D.

      Vymazat
  10. Pokud vím, tak se síran hlinitý používal k úpravě pitné vody čiřením = zdroj hliníku v pitné vodě. Dalším zdrojem kovů ve vodě obecně jsou i kyselé deště.

    OdpovědětVymazat
  11. Osobně můžu doporučit reverzní osmozu, vyčistí z vody 90-95% všech látek.

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé poznámky pochybovačů.Tak mi pochybovači vysvětlete proč voda ze Želivky je NEPITNÁ!!!!železo,hliník,nikl/kov na legování oceli pijeme,zázračně se nám rozpustil v přehradě./A radioaktivní prvky ani neuvádějí.Jen upozorňují,že pro kojence a děti je nepitná,pro dospělá doporučují poloviční potřebnou dávku.
    Udělá někdo kompletní a pravdivý rozbor vody ze želivky?

    OdpovědětVymazat
  13. Foto rozboru vody ze želivky mohu poslat.

    OdpovědětVymazat
  14. rozbory z Vranovské přehrady by nebyly?

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujímavé...som zo Slovenska z Popradu a doma pijeme len vodu z vodovodu...v posledných týždňoch zmenila svoj vzhľad, predtým vždy krásna číra, teraz mierne zmútnela...rozbor sme si nedávali robiť, no neverím, že by bola celkom v poriadku...takže ju čistíme šungitovou drťou, chce to mať doma apoň 2 - 3 väčšie džbány, aby sme mali celý deň dostatok vody. Šungit dokáže prečistiť aj vodu, ktorá je toxická...doporučujem

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den, chci udělat také rozbory na hliník, barium a stroncium teď v roce 2016. Jaký mají vývoj rozbory vody od roku 2011, je zde vzestupný trend ? Děkuji,
    s pozdravem J.Kovář jeldar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.