11. dubna 2012

Mimořádné vyzařování radaru Skalky na velikonoční neděli

Díky bdělým čtenářům za upozornění na mimořádné kruhy radaru Skalky v neděli 8. 4. 2012. Málem mi ty snímky utekly, 4 dni zpět už se to maže (:-))) Není to nový jev, ale je třeba se opakovat, v naději, že to pomůže některému čtenáři procitnout z bludu, že počasí funguje přirozeně (:-))

Takže: v 11.00 byl na radarové mapě tento obraz. Při troše fantazie vidíte uspořádání oblačnosti do čtverců. Tato oblačnost přinesla místní srážky, i mírně sněhové. (Předpokládám, že toto čtverečkové řazení vzniklo předchozím "třeskem" radaru brzy ráno (snímek už není v archívu).

Náhle v 11.15  vidíme kolem radaru Skalky mohutné vyzáření energie, které trvalo až do 12.00, pak opět náhle ustalo.

Takže ve 12.15 už bylo opět čtvercové uspořádání sněhové oblačnosti.
Další mocné vyzáření energie nastalo v 18.15 a trvalo do 19.15.

Ještě jednou totéž se opakovalo ve 21.15, trvalo do 22.00.

Všimněte si, že vyzařování začalo vždy XX.15 (čtvrt na něco), trvalo tři čtvrtě hodiny až hodinu.

Nejde o novinku, stejný jev jsme pozorovali už 4. srpna 2011 - viz
http://orgo-net.blogspot.com/2011/08/dnes-opet-mimoradne-silne-kruhy-kolem.html, a předtím v červenci.
Možná něco takového bylo i jindy, nevím, pořád to nehlídám.

Podle mého se jedná o klimateroristickou technologii na vytváření oblačnosti a srážek "z ničeho" pomocí mimořádně silného vlnění vyzářeného "meteorologickým" radarem. Je tak silné, že dotyčný radar zobrazí kruh, a my tak vidíme, že se něco nekalého děje, ale to je tak vše ...

Nevím, jestli Snowman už o tom něco psal, třeba ho to inspiruje ...

21 komentářů:

  1. Aháá, tak to jsou ty hnusné sněhové přeháňky, co nás na východě v neděli otravovaly! Na radar jsem se tehdy nekoukala, spravovali jsme chlívek, no lepší počasí by bývalo bodlo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žádný hnusný přeháňky, ty jsi akorát hnusná ty krávo !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
  2. Staň se vůle Tvá, OrgoNete :)

    OdpovědětVymazat
  3. Co je na tomhle klimateroristického? Nikomu to přece neublížilo.. trošku napršelo/naněžilo, nic víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve velkých průmyslových nebo chemických komplexech se také provádějí simulované havárie. Když skončí,lidé si taky řeknou, že se nic nestalo. Simulace však nejsou samospasitelným řešením pro skutečné krize, havárie a katastrofy, jejichž důsledky se sice dají předpokládat, definovat, ale ne 100%tně odvrátit ! Podobně experimenty s počasím a klimatem vůbec nejsou natolik bezpečné, aby se to někde nevymklo, a pohroma je na světě. Tady prostě stačí "přešvihnout" jeden z mnoha faktorů, a je zle ! Je to doslova hazardní hra s otvíráním Pandořiných skříněk !

      A blbé lidské ovce,které těmito "hrami mocných" pak počítají oběti, škody,různé újmy a bolesti,místo toho, aby pohnaly svoje vlády k odpovědnosti za tyto defacto řízeným způsobem vyvolané katastrofy, pak zlořečí "přirozeným" rozmarům počasí, Bohu apod.

      Takže ovčane, nyní ti "...trošku napršelo/nasněžilo...nikomu to přece neublížilo...nic víc". Až se tu někde objeví uměle vyvolaný superklimatický jev, který má za úkol už ne jen "hru na otáčející se káču",ale skutečné ničení, pak si nikde nestěžuj, až utrpíš škody na majetku, a hlavně nech na pokoji pojišťovny a různé finanční pomoci státu a veřejných sbírek. Naopak, takovým bych ještě vypráskal "kožich" na pamětnou ! Hlupáctví totiž není nemoc, ale součást pokřivené osobnosti !

      Vymazat
    2. Takže si to shrneme - obludně varujete ovčany a lidi zde před velkým průserem
      -vadí vám že ovčané hořekují nad případnými škodami a chtějí od pojištoven zaplacení škody
      - vadí vám že tito všichni neženou vlády k zodpovědnosti "
      - nabádáte aby ovčani při pojistné události (na kterou jsou pojištěni a platí si pojištění) nechaly pojištovny na pokoji
      - rád byste všem vypráskal kožich .-))

      Mohu se zeptat ?
      -kam se řadíte vy - ovčan/"normální občan"/elita/nespecifikováno... ?
      - co aktivně děláte v otázce "hnaní vlády k zodpovědnosti" ?
      - platíte si pojištění ?
      - jste spokojen ?.-)
      prokos

      Vymazat
    3. Pro prokos 8:03

      To byl doslova hysterický výstřik. Bohužel, dala se čekat taková reakce. Ale víc je politováníhodné, jak jste kometář , na nějž reagujete, ryze subjektivně překroutil a vytrhal z něho části bez kontextu. V takovém stavu je další diskuse k tomuto zbytečná, nikam nepovede.

      Vymazat
    4. sice nejsem prokos, ale něco napíšu..
      proč mu neodpovíte?

      Vymazat
    5. Odpověděl, ale už je to smazáno, znova to psát nebudu

      Vymazat
  4. Autor clanku je zjevne expert na elektromagneticke vlneni, to se hned pozna. Skutecnost, ze vykon radaru je na normalni urovni, avsak zlobi kalibrace na sumove pozadi, je na tomto blogu informace zbytecna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příteli-je to marný,nějaký šumy, odrazy od terénu (a jejich potlačení)se tady nedají vysvětlit,protože to vysvětlení nikdo nechce slyšet.
      Už jen skutečnost,že mají "klimateroristy"za takový blbce,kteří jim ukazují na veřejně přístupném radaru svoje "rejdy",o něčem svědčí.
      Ovšem i mne se..,ten svinčík na obloze,ale jsou to bohužel jen "contrails".Nedávno jsem viděl originální záběry z druhé světové války a bombardovací svaz "sprejoval fest" už tenkrát,i když lítali v menší výšce.

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 1:13

      To, že se možná sprejovalo už za 2.sv.války, a to, že se sprejuje v sučasnosti, jsou diametrálně odlišné dimenze v tom, proč se tak tedy dělo, a proč se tomu tak děje dnes ! Takže zase nepřekrucovat fakta, a nepodsouvat propagandistické quaziinfo !

      Klimaterosirsti nemusí být nutně blbci ( i když o jejich politických špičkách se to říct s určitostí nedá). Ale když jsou si dnes svou mocí a vítězstvím NWO jistí, proč by dál měli skrývat to, co skrývat museli, dokud si tou mocí jisti nebyli ?! Mnoho věcí, událostí, informací, které se dnes dostávají na vařejnost, ještě před 20, 10 lety nebylo myslitelné získat či se dovědět. Poradce amerických prezidentů Brzezinsky prorocky předvídal vývoj událostí když řekl, že internet se nikdy neměl stát nezávislým veřejným médiem. Tím předeslal, že NATO povede války i v cyberprostoru proti všem !

      Vymazat
  5. "Hrozen hrnců" - to jsou obvykle směrové antény různých bezdrátových spojů, tady jich je ještě málo, leckde jsou ty věže obsypané... a aby ne, objem přenášených dat neustále roste, proto roste i kapacita a hustota všech sítí .-)

    Ápropo - na těch záznamech se každopádně zobrazují zvláštní věci, ale proč to tak je...nemůžou třeba něco zkoušet, upravovat soft kerej to vyhodnocuje, nebo dělat něco s radarem.....? jak víte že to je to co říkáte a není to jinak ?? přece tam musí dělat lidé, ne roboti (i když ...vlstně většina nás funguje jako human-robot, bohužel), neříkejte mi že neznáte nikoho kdo se v tomhle pohybuje denně )třeba tam pracuje), nemáte skutečně pravdivé informace od někoho zevnitř?...?? Co kdYž se na radaru objeví mračnovej kosočtverec s čárkou uvnitř...jak to budete vnímat ?? kde je pravda ?? .-)
    prokos

    OdpovědětVymazat
  6. Tak proč krátce ( v řádech někoika hodin) po "aktivním vlnění" (viz na on-line radarových mapách ty geometrické obrazce - kruhy,čtverce,čtverečkované mřížky, trojúhelníky)z radaru Praha/Brdy nebo Skalka, se začne nad takto "aktivovanou" oblastí utvářet podezřelá (tzn.neobvyklá)oblačnost zvláště typu tzv.chemodek. Nebo velké čtverce o stranách desítek kilometrů (složených ze čtverečkovaných mřížek z velmi drobných obláčků), které mají pouhým okem viditelné ostře "říznuté" okraje. Nebo se z ničeho začně nad aktivovanou oblastí vytvářet oblačnost, která houstne, a buď se roztáčí a zvětšuje objem, nebo se roztahuje na širokou beztvarou clonu či "tlustou deku". A další poměrně složité jevy, o kterých je tady na tomto místě nyní zbytečné psát. Žádným rádoby vědeckým přístupem mi nevysvětlíte přirozenou existenci čtvercovité spirály rotující oblačnosti. A je tu toho více, jak jsem již naznačil.
    To, že meteorologické radary provádějí monitorovací činnost počasí a klimatu nikdo nepopírá. Ale už se z pochopitelných důvodů "nedostane ven", pokud slouží i jiným účelům. Běžná provozní obsluha ani nemusí vědět, že tam má víc než meteotechnologii. Servis může obstarávat úplně jiná skupina či sekce,dislokovaná na jiném místě. Způsobů a možností utajení je celá řada, aniž by to muselo nutně vzbudit nežádoucí zájem běžné obsluhy nebo dokonce veřejnosti. Vojsko a zpravodajci nejsou zase až tak velcí hlupáci, jak by si někdo mohl naivně myslet !

    OdpovědětVymazat
  7. Pro prokos 7:28

    Už vidím, jak vám všichni zaměstnanci vysílačů a radarů běží o překot "vykvákat", co tam všechno mají, a co tam všechno provádějí. Netahejte lidi za fusekli s takovými požadavky. Nikdo z takových zaměstnanců na audio nebo video o všech skutečných výkonech své práce nepromluví pravdu, protože se kvůli blbým zvědavcům nenechá vyhodit z práce !

    OdpovědětVymazat
  8. je to taková pěstírna HDP...nasněží milimetr bílého chemického hnoje a strejda z Horní Dolní,co si to drncá svým Favoritem pro piva,otočí ten svuj vrak na střechu...co mu,nebohému duchodci zbývá,než se ZADLUŽIT a koupit novější rachotinu,nebot je to SYSTÉM,likvidovat spoje a tratě....a nutit havariemi ovčany KUPOVAT A KUPOVAT nová auta....tak se soudruzi dle bruselského vzoru točí ekonomika....když KRUCI NELZE POŘÁD vykouzlit tu třetí světovou......ostatně jsem brázdil v sedmdesátých letech sněhem po Šumavě se sněhovými řetězi a NIKDY SNÍH nebyl tak kluzkej,jako dnes již při pár milimetrech...prostě chemie.....nic přírodního.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro alcyon12 8:16

      To jsou velmi dobré postřehy a připomínky ! Zvláště ta s tou 3.světovou (nebo depopulací)sedí úplně přesně do kontextu toho, co se ve světě právě děje !

      Vymazat
  9. Tenhle názor máte na základě osobních reálných zkušeností, nebo si to jen myslíte a vyhovuje vám to tak? Viděl sem rozhovory s kdejakými osobami, utajené, oficiální, .... a zrovna v téhle věci se nedostane žádná informace ven ? Všude se to hemží nástupem nwo, chemama, plány jak a co se bude dít a děje se nyní a kam to směřuje. Tohle všechno víme, a zjistit skutečné informace o radarech v čechách a jejich funkci je nemožné? nebo už je to tak že to ani nikdo nechce vědět )připadá mi to tak)
    prokos

    OdpovědětVymazat
  10. Copak nevíte, že v Čechách je takový starý dobrý zvyk utajovat, o čem si "povídají už i vrabci na střeše" ? Takže výsledkem jsou rozporuplné informace a dezinformace ?! Proto si každý nakonec stejně vybere, co mu vyhovuje nejlíp. A tak se v Čechách tvoří denodenní realita !

    Mám různé informace z utajovaných skutečností od osob, které "s těmi záležitostmi měly co dělat". Ale rozhodně všichni jako "jeden muž" odmítali, abych je fotografoval,natáčel tyto rozhovory s nimi, či si dokonce dělal před nimi poznámky podle toho, co zrovna říkají.Někteří dokonce tvrdili, že i po odchodu "ze služeb" mají "bobříka mlčení",a tudíž se o jistých "věcech" odmítali bavit. Byli to lidé od nás v ČR, i žijící dlouhodobě v zahraničí. Svět totiž není tak jednoduchý, černý nebo bílý, jak byste rád viděl !

    OdpovědětVymazat
  11. pro prokos 9:04

    Seženete spousty informací i o radarech v ČR. Jen se o tom nikde "zbytečně" média z pochopitelných důvodů nešíří. Takže nezbývá než čmuchat z vlastní iniciativy. Někdy dost složitě, poněvadž citlivější informace jsou šikovně "poschovávány" pod hesly, kde by je málokdo hledal.

    OdpovědětVymazat
  12. No a je zase promazáno, takže OrgoNet může zase bez zdejšího "kvílení osiček" znovu jet po svém kupředu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.