17. dubna 2012

Roundup společnosti Monsanto způsobil devastující vrozené vady

Monsanto „vědomě otrávilo pracovníky“ a způsobilo devastující vrozené vady

11. dubna 2012
Anthony Gucciardi, Natural Society
Překlad: OrgoNet

Dle právě zveřejněné zprávy soudního dvora http://www.courthousenews.com/2012/04/10/45469.htm  je Monsanto obžalováno desítkami argentinských farmářů pěstujících tabák http://naturalsociety.com/the-detrimental-effects-of-smoking/ , dle kterých je tato obří biotechnická společnost vědomě otrávila herbicidy a pesticidy a následně způsobila „devastující vrozené defekty“ jejich dětí. Farmáři nyní žalují nejen Monsanto, ale rovněž mnoho obřích tabákových společností. Vrozených vad je mnoho, mezi ně patří mozková obrna, Downův syndrom, psychomotorická retardace, chybějící prsty a slepota.

Farmáři pocházejí z malých rodinných farem v provincii Misiones a prodávají svůj tabák mnoha americkým distributorům. Rodinní farmáři říkají, že velké tabákové společnosti, jako Philip Morris, je požádaly, aby používali herbicidy a pesticidy od firmy Monsanto, s ujištěním, že jsou bezpečné. Jak prohlašují farmáři, „tvrzením, že toxické chemikálie jsou bezpečné, způsobilo Monsanto, že žalobci – rodiče i děti - byli vystaveni těmto chemikáliím a látkám, o nichž jim bylo známo, že působí devastující vrozené defekty u potomků“.

Většina farmářů v oblasti používala Roundup http://naturalsociety.com/roundup/ od Monsanta, herbicid, jehož aktivní látkou je glyfosfát, který, jak se ukázalo, zabíjí lidské ledvinové buňky http://www.i-sis.org.uk/Bt_Toxin_Kills_Human_Kidney_Cells.php  A co více, farmáři říkají, že tabákové společnosti jim nutily Roundup i přes nedostatek ochranných pomůcek. Jinými slovy, tito farmáři – mnozí v katastrofálních ekonomických podmínkách – byli přímo vystaveni Roundupu v silných koncentracích bez jakéhokoli ochranného vybavení, i bez zkušenosti v zacházení s touto látkou. Farmáři říkají, že tabákové společnosti nutily vzpírající se farmáře „kupovat nadměrná množství Roundupu a pesticidů.“

Nejvíce šokující je, že farmářům bylo přikázáno vyhazovat zbylé herbicidy a pesticidy do míst, kde se přímo louhovaly do pitné vody. Tehdy již bylo známo, že Roundup od Monsanto kontaminuje spodní vody http://naturalsociety.com/monsantos-carcinogenic-roundup-herbicide-contaminating-water-supply/   takže šlo o závažnou hrozbu pro zásoby čisté vody.

Farmáři končí své soudní prohlášení vysvětlením, proč tabákové společnosti umožnily Monsantu, aby na malých rodinných farmách byly nakupovány a skládány herbicidy a pesticidy v nadměrných množstvích. Uvádějí, že tabákové společnosti „byly motivovány touhou po neoprávněném ekonomickém zisku“, aniž braly jakékoli ohledy na farmáře a jejich děti. Mnohé z nich dne trpí závažnými vrozenými vadami způsobenými produkty firmy Monsanto.

Explore More:

4 komentáře:

  1. Cela ta GMO agenda je asi nejvic o depopulaci:
    http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2009060042

    OdpovědětVymazat
  2. Skynoox

    Veď všetci čo to robia, a nám je z toho zle, to vlastne robia s naším povolením!!!!!

    Ako sa všetci staviame ľahostajne k udalostiam okolo nás?
    Ako sa benevolentne staviame ku všetkému???

    Neútočte na mňa , pretože je to kritika aj na mňa samotného!!!
    Čo robíme pre to aby sa niečo v reále pohlo k lepšiemu?
    ????....????
    Môžme sa všetci do jedného hambiť a ja na vašom čele!

    OdpovědětVymazat
  3. Viem nepatrí to sem, ale je to moc dôležité a stojí to za pozornosť: http://www.ac24.cz/blogy/39-vladimir-putin-odhaluje-nwo
    Vďaka, Vladimír !!! Myslím, že tieto videá by sme mali preposlať všetkým koho poznáme, kým je ešte čas, pretože toto je najlepší dôkaz, že NWO sa chystá.
    A druhá dôležitá informácia: http://afinabul.blog.cz/1204/spanelsko-zakazalo-platby-v-hotovosti

    OdpovědětVymazat
  4. Hey There. I found your blog the use of msn. That is an
    extremely neatly written article. I will make sure to bookmark it and come back to read
    more of your useful information. Thank you for the post.
    I will definitely comeback.
    Feel free to visit my web site - Quit Smoking

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.