30. dubna 2012

Vyhoďte televizi, neposlouchejte rádio

Zdravím Orgonete:-)

...a posílám poutavě napsaný a vysvětlující článek. Možná by byl užitečný váhajícím duším.

 Přikládám ho v příloze pro lepší čtení.
Měj se krásně! :-)
AM


Velký dík! Parádní článek, to je poslední kapka do mé duše, už tu bednu nikdy nepustím ...
Orgonet

TELEVIZE - prostředek kontroly naší frekvence

Zdroj: 
Vloženo dne 22. 4. 2012 od Marie88

Již se blížím k ročnímu výročí mého nejdůležitějšího životního rozhodnutí a tím  je – vyhození všech televizí z našeho domova.

I přes to, že jsem dávno roky před tím věděla o faktu, jak televize manipuluje s naší myslí a jak určuje trávení našeho času a okrádá nás o kreativitu a o vlastní úsudek, nakonec to byla úplně jiná informace, která mě ze dne na den přinutila televizi vypnout ze sítě a následně věnovat těm, kterým udělá radost…Jistě vás bude zajímat, která slova mně takto obrátila život?

Tak to si nechám nakonec tohoto článku.

Nejdříve začneme věcmi, které jsou víceméně dostupné a svým způsobem v laboratořích i prověřené.

Jakmile je televize zapnutá, celá levá strana mozku má tendenci upadat do hladiny Alfa. Tato hladina má spojení s úrovní, ve které se nacházíme v meditativním stavu nebo při usínání. Co tento fakt znamená?

Jenom skutečnost, že do sebe vpouštíme všechny informace a to hluboko do podvědomí, aniž bychom si toho byli vědomi a měli možnost tyto informace nějakým způsobem kriticky zhodnotit.

Překreslovací frekvence televize v lidech navozuje hypnotický stav a tato frekvence souvisí s tím, jakou rychlostí se obnovuje obraz, což činí 50 až 60 krát za vteřinu.

Existuje výzkumný program DARPA, který je dotován US armádou a ten si klade  za cíl vyvinout překreslovací frekvenci tak, aby mohla být kdykoliv vpuštěna do televizního vysílání pro navození hypnotického stavu určité části populace.

Ani nebudu klást otázku, co znamená určitá část populace.

Takže, zde máme jedno pěkné vysvětlení toho, proč mnozí, když přijdou večer z práce, se těší, jak si sednou k televizi s něčím dobrým na talíři a během kraťoučké chvilky cítí obrovskou úlevu a zklidnění své nervové soustavy. A běda,  že vás bude chtít někdo z tohoto meditativního stavu vytrhnout, třeba takové dotěrné dítě, které zrovna v tu chvíli něco potřebuje. Nebo manželka, pobíhající po kuchyni, která v tu chvíli potřebuje nabrousit nůž.

Stejně tak všichni znáte ten pocit, kdy nakonec na TV jen tupě zíráte a ve skutečnosti ani moc nevíte, co se v ní děje. To je také častý argument těch, kteří sice do obrazovky koukají každý den, ale sami veřejně tvrdí, že ji vlastně ani nepotřebují, protože u ní stejně jenom spí. Ano, oni spí a myslí si, že jsou  mimo HRU. Jenomže jejich podvědomá mysl je zapojena mnohem více, než si umějí  představit.

A copak naše podvědomá mysl skrze tuto nevinnou bedničku konzumuje?

Skrze všechny reklamy, televizní noviny a dokonce i mnohé nevinně vypadající filmy či dokumenty, nám podsouvají společenský světonázor a systém hodnot.
Televize je v dnešní době nejdůležitější zdroj pro tvorbu názorů lidí a současně s tím je velkou magickou silou „tvorby reality“ celé společnosti, skrze  „emotivní energii“, která je před televizními obrazovkami uvolňována nekontrolovatelnou silou.

Kdo se trošku zaobírá hermetickou vědou, nebo se snaží pochopit vesmírné zákony z jiných zdrojů, velmi dobře chápe, co je tou tvořivou silou.

ANO, jsou to naše lidské „emoce“, jedna z nejcennějších věcí v universu.

Když se tato síla před lidmi „skryje“ tak, že na ni zapomenou a poté se  vytvoří fígle, jak tuto sílu kontrolovat a udávat jí směr, pak je možné na této planetě realizovat cokoliv.

A když se před televizi v jednu chvíli usadí obrovské množství „mocných  bohů“, jež na svou sílu zapomněli a jejich emoce se jim doslova uloví a nasměrují, pak  ten, jemuž se této „emoční tvořivé síly“ nedostává, přebírá kontrolu nad těmito lidskými = božskými bytostmi.

Fyzikální způsob, jakým televize ovlivňuje mozek je také perfektním  prostředkem  pro propagandu určitých požadovaných typů informací.

Oči rostou přímo, jako stonek, z mozku. Tím pádem oči perfektně zajišťují tok informací přímo, do posvátných míst mozku. Zářivé světlo a frekvenční blikání  TV  způsobí, že mozek se dostane do hladiny Alfa až Théta, ve které jsou vyšší kritické funkce mozku vypnuty.

Kdo zná Silvovu metodu kontroly mysli, velmi dobře ví, co tato slova  znamenají.
To, co se dostane hluboko do vašeho podvědomí, vás pak nevědomě ovlivňuje jak tím, co si vybíráte za zboží, či máte chuť na určité typy potravin, nebo tím, jak reagujete na lidi, kteří mají jiný názor než ten oficiálně propagovaný.

Když se k tomu připojí emocionální reakce typu: „Hajzlové, kradou. Zase ti šmejdi, zdražili elektřinu. Už tu vládu postřílejte atd…“ pak je vaše tvořivá energie směrována tam, kde má způsobit chaos a zmatek pro ještě větší uvěznění lidských bytostí.

Další z velmi důležitých věcí, které vám každodenně televize programuje, je  váš věk dožití. Podsouvá vám, kdy máte začít mít první vrásky, ve kterém věku máte mít problémy s impotencí či inkontinencí, kdy máte dát informace organismu  pro rychlé zchátrání pomocí „penzijního připojištění“ atd. Možná to zní na první pohled směšně, ale tyto podprahové informace spouštějí podvědomé pochody a pokud nemáte vyvinutou schopnost komunikace se svou DNA, vaše tělo na tyto informace doopravdy reaguje.

Ba co víc, televize je mnohem vynalézavější… Již po 30 vteřinách sledování TV začíná mozek produkovat vlny Alfa, a celá levá strana a všechny její schopnosti jsou vypnuté. Tento stav je podobný lehké  hypnóze, která se používá pro „sugestivní terapii“.

Současně se vlivem zářivého světla ve vašem těle uvolňují endorfiny, které jsou strukturou stejné jako opium a jeho deriváty (morfin, kodein, heroin, atd.) Činnosti, které napomáhají vyplavovat endorfiny do krve, jsou pro tělo návykové.

A proto lidé, kteří delší dobu nemohou sledovat televizi, zažívají abstinenční příznaky – třeba deprese, jsou podráždění, úzkostní, frustrovaní… Protože sledování televize otupuje levou hemisféru, jsou účinky TV zhoubné pro děti do 2 let, jelikož to má velmi negativní vliv na dětský vývoj jako chybějící motorické dovednosti, řeč, hloubkové vidění, sluch, neschopnost se soustředit,  schopnost číst a vnímat text atd…  A teď se vrátím k informaci, která mě jako jediná donutila vyhodit televize.

Tato informace se v tuto chvíli nedá jakkoliv vědecky doložit, protože o ní  mnoho lidí neví ani z oboru. Souvisí to více méně s utajovanou skutečností,  že naše frekvence je po dlouhá tisíciletí odváděna a před námi tajena.

Řekněme, že tyto bytosti můžeme nazvat Bohy a tito Bohové si vznesli právo na to, co jsme my přestali používat a vzdali se toho.

Tímto pokladem je naše tvořivá energie.

Kdysi dávno k tomuto účelu odvádění naší energie sloužily „kostely“ – kostel =akumulátor, kříž = anténa.

Dnes k tomuto účelu byla zneužita televize.
Bez tohoto zásahu by mohla tato milá bedýnka sloužit i k dobrým účelům – takové dokumentární pořady o přírodě jsou svou náplní velmi poučné a přívětivé.

Pokud je ale televize používaná na kontrolu naší frekvence, pak se nevinný pohled na krásu přírody stává součástí tisícileté HRY o vaší tvořivou  energii.

Mimochodem, tato kontrola frekvence je součástí i rádia. Počítače jsou v tuto chvíli nejbezpečnější zařízení, dokud v nich nebude zabudována televize, což se poslední dobou stává stále více módní.

Tato kontrola frekvence, která vám nedovoluje plně se uvědomit a vyvinout ve svobodné bytosti, je neustále v provozu, i když se na televizi nedíváte. Vaše TV musí být vypnuta úplně ze sítě.

A ve chvíli, kdy si toto uvědomíte, zjistíte, že není důvod ponechávat si televizi jako těžítko doma.

Tato frekvence do vás implantuje nemoci, myšlenkové vzorce a kontroluje a směruje vaše emoce.

Proč se tak děje?

Naše vědomí vysílá elektromagnetické frekvence. Ty se dají určitým způsobem  měnit tak, aby vibrovaly a vytvářely potravu. Tak jak můžeme sníst zeleninu různými způsoby, tak může být i snědeno naše vědomí.

Když se jednoho dne rozhodnete, a já nesmírně děkuji Barbaře Marciniak za tyto informace z jejích knih, dostanete se na novou kolej vašeho života.

Pak lidé shledávají, že se během roku jejich život, zdraví i finanční situace zcela změnila k dobrému.

I já to mohu už skoro po roce potvrdit. Jenom díky tomuto kroku jsem  vytvořila tyto stránky a s nimi mnoho dalších činů, které mě ve vývoji dostávají o spirálu  výše.

Když přijdu někam, kde mají televizi puštěnou, velmi intenzivně vnímám falešný zvuk a zvláštní vycházející frekvenci, která tento zvuk podmalovává. To samé cítím u rádia.

Pokud chcete změnit svůj život a své „záměry uvést do přítomnosti“, aby nezůstávaly jen budoucnosti, pak udělejte tento krok:

VYHOĎTE TELEVIZE

NEPOSLOUCHEJTE RÁDIO

 A pokud byste k tomuto kroku měli poslední překážku typu, kvůli dětem to nemohu udělat, pak vězte, že je to ta nejvděčnější VÝMLUVA.

 Já Jsem Marie

Autor: Marie Špačková

www.jajsem.com











43 komentářů:

  1. Orgonete již před léty jsem televizi a rádio přestal také poslouchat a sice s toho důvodu že mě již odebírala hodně pozitivní síly a tak jsem ji zavrhl.Mohu jen doporučit.Co ale dělá poslech hudby při usínání večer nevím a kdyby někdo měl s tím skušenosti rád se poučím.Jsem dost citlivý na okolní rušivé zvuky a tak když mě to chytne tak si pustím CD a při tom usínám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hudba s dobrými vibracemi, to je nejspíš OK. Já si zase pouštím do sluchátek Eckharta Tolle, a přitom usnu, a zdá se mi, že mi někdo říká to, co říká on (:-)), jsou to hezký sny. Taky nevím, jestli je to dobře.

      Vymazat
    2. Tak to máte lidi sqele, ja som tiež citlivá na okolní vzruchy, ale nemôžem zaspávať so sluchátkami lebo ma tlačia :-), a ešte počujem šum ako sa chvejú sluchátko a ucho vospolok. A k tomu ešte "tinnitus", či šum duchovného dozrievania ? :-DDD
      K tej telke, písala som vpravo, že ju nemám, bola som z nej rozčúlená až agresívna.
      Navrhujem aby ste ju darovali Českej televízii ...
      Dobrú noc, Bed

      Vymazat
    3. Mám s posloucháním hudby před usínáním jiné zkušenosti!!! A sice špatné. Totiž, když člověk usíná, v mozku se začíná aktivovat tzv. aktivační retikulační systém. Který má za následek to, že když člověk spí, tak stejně vnímá zvuky okolo něj. A když se takhle poslouchá hudba, tak i přesto že jste spali 8 hodin, tak celý dopoledne prozíváte a budete unavení.

      Vymazat
  2. hm takže to působí i na monitory pc ?...zajímavé je že posl dobou je velice mnoho monitoru na 60hz obnov. frk....
    něco natom je kurna...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. LCD mají obnovovací frekvenci v řádu kHz, mají jiný zobrazovací princip.
      pixel zůstává ve své barvě a intenzitě, dokud není překreslen, což u katodové obrazovky pravda není, tam pixel pokud není elektronovým dělem překreslen, tak pozvolna zhasíná a to je to co je vidět.
      60x za vteřinu se obraz přenese z PC do LCD. Pakliže je statický, není nic vidět.
      V dobách katodovek jsem si vybral tu co byla ostrá a zvládla obnovovačku 120Hz, protože u ostatních jsem nevydržel.

      Vymazat
  3. Televize - zbraň hromadného rozptýlení , http://www.youtube.com/watch?v=CCQ48zv271w , kdyby to chtěl někdo otitulkovat??

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím vás,paní Marie, takovéto informace nešiřte, ikdyž jsou pravdivé, neboť riskujete bludný balvan od spolku Sisyfos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))))))))))

      no a proč ne, žejo ? :-))))))))))))))))
      však vo to de!

      Vymazat
  5. z televize stahuji a stahoval jsem Objevení nebes,Rafaela Kubelíka,Čtyři okamžiky ticha a furu dalších filmu a dokumentu....na tv zírám a vybírám si od roku 1956 a s mou přítomností to nikterak nezacloumalo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně, alcyone12 !!! Já to dělám také tak, že si vybírám pořady, které mě zajímají. A nemusím kvůli tomu, že mám doma televizi, na ní čumět celý den, nebo ji mít dokonce puštěnou při spánku celou noc až do rána. Jsou totiž tací, kteří si pustí TV třeba v 19:30 na Nově, a proklimbají se v křesle programy TV k půlnoci. Pak tvrdě usnou, a televize hraje jako "jakási nezbytná kulisa". Lidi, myslete hlavou a ne kýblem obarvené vody, když se máte naučit zacházet smysluplně s televizí nebo rádiem !!! Jejich "vyhazování z oken" informační problémy a ovládací technologie neřeší !!!

      Vymazat
  6. V jeseni 2011 som definitivne dosiel k zaveru, ze je zbytocne pozerat TV a pocuvat radio. TV som trvalo vypol a radio tiez.
    Nechal som si len internet, kde si vyberam co chcem, kedy chcem a ako rychlo chcem.

    OdpovědětVymazat
  7. takže vyhoďte i PC , jinak to nejde :D . I když mě to PC stálo už 50 tisíc , takže bych defakto vyhodil prachy komínem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja jen podotknu ze to nastesti neni pravda, sice je pri tydle frekvenci a mluve uvaden clovek do hypnozy , ale jeste ma na vyber tyto fakta prijmout ci odmitnout jako nesmysl.
    pokud si napriklad clovek neco vsugerovava v bdelem stavu tak mu zafunguje kriticke mysleni.
    pri tydle hladine alfa ci hypnoze je sice dost kriticke mysleni otupeno a je tedy snadne prijmout dana fakta, ale furt ma clovek moznost volby rict kecate kraviny a nesmysly a proste tu informaci bojkotovat.
    bohuzel co se tyce zprav tak u tv nova to je jeden nesmysl za druhym a vzdy snuska vymyslu , neni tam ani jedna hodnotna informace ,az v casti sport jsou to leda tak vysledky, jinak taky ale opet vykonstuovane rozhovory a podobne a pokracuje to nicnerikajicim pocasim .
    ja do novyho baraku pocital ze zadnou tv nekoupim, bohuzel jsem mel tu smulu ze jsem se nechal zlakat a koupil 42 palcu v obchode za 6 tisic. jinak by clovek tv nekupoval pri lonskych kartelovych cenach tv.
    bohuzel znam dost lidi co u tv usinaj po par minutach, no ale vypozoroval jsem ze i napr. tchyne je schopna usnout ve dne pri rachotu z bourani kachlicek majzlikem . ono je taky zajimavy ze kdyz pri filmu naskakuje reklama zvysenym tonem ze to nikoho ze spicich neprobudi. a prijde mi to ze je to samozrejme schvalne aby mozek daval vetsi pozor a zachytil co si ma koupit. myslel jsem ze u tv usinaj jen stary lidi ale co tak slysim v hospe tak i vrstevnici pres 30 let.

    OdpovědětVymazat
  9. Znám Silvovu metodu a taky poznám, kdy jsem v hladině alfa, théta, televize ani radio mě do nich ještě nedostaly. Reklamy nesnáším a taky je nevnímám. Tento článek mně připadá přehnaný až panický.

    OdpovědětVymazat
  10. a co filmy v PC či dvd to je v poho?

    OdpovědětVymazat
  11. Už skoro 2 roky mám vypnutú TV a rádio počúvam iba v aute kvôli dopr. situácií. Ak sa teraz ocitnem niekde pri bežiacej TV mám z toho naozaj nepríjemný pocit až fyzický odpor. Mimochodom prechodom na digitálne vysielanie to posunuli do ďalšieho negatívneho levelu..

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem toho názoru, že pokud si budeme VĚDOMĚ vybírat a vědomě filtrovat, nehrozí nám až tolik škody na našem mozku i duši. Trochu mi to připomíná mé sousedy, kteří nedávají děti do školy,a učí si je doma sami, aby děti nepochytily něco špatého od spolužáků. Jsou to sice milé, ale křehké skleníkové bytosti, které vystraší i červený panáček na přechodu pro chodce. Osobně televizi zapínám tak dvakrát do týdne. (Když byly mé děti malé - "nevědomé", telka nebyla vůbec.) Jinak si pouštím raději na netu nezávislé vysílání pana Orteka, a jiné věcičky na youtube nebo koukám po hvězdách, když je teď tak krásně v noci teplo :-)Mám bohužel moc smutnou osobní zkušenost žití s člověkem, který se tak hlídal, aby žil zdravě- od nevlastnění televize, auta.. až po pěstování všeho možného bio na zahradě, až zemřel na rakovinu střev. Občas se kouknout s někým milým s chutí na starou francouzskou komedii a dát si k ní dvojku moravského vína taky člověka hezky navibruje Radostí :-) Jde taky o to, jak k tomu přistupujeme vědomě i my sami, není to jen o tom, co nám podsouvají ti druzí.. JaJi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na televizi už moje děti přes rok nekoukají a přestali ,už naštěstí, jak roboti přehrávat texty reklam-jen co zaslechnou nějaké povědomé slovo...víc čteme, víc si spolu povídáme. Od září se nevrátím zpět do školství a budu učit svoje děti doma.
      O domácím vzdělávání jsem hodně přemýšlela a souhlasím s tím, že naše děti z domácího vzdělávání mají šanci změnit tu současnou státní scenérii. Mám hodně šikovných kolegů- učitelů, ale často jsou uhonění, naštvaní,podráždění... Letos jsem měla jen částečný úvazek a minula mě uhoněnost a naštvanost...Prostředí ve školách není ideální-rodiče si myslí, že jeho dítě má mezi vrstevníky možnost získat lokty, naučí se řešit konflikty-jenže v naplněných třídách není možné mít všechno pod kontrolou!!!A je spousta dalších očekávání a požadavků na výchovu a vzdělávání ve školách.Lidi, chápete, že škola jen dotváří to, co má dítě v sobě již nastavené a podporované z rodiny? Rodina rozhoduje. Lidem, kteří učí své děti doma velmi, velmi fandím! Ten kdo to nezažil a dělá povšechné závěry...přemýšlím- proč by jim nemohl fandit, že? Fanděte,sousede,fanděte!Oni si nezaslouží odsuzování.

      Vymazat
    2. Neměla jsem na mysli vůbec odsuzování těchto statečných lidí, jen z mých letitých zkušeností cítím, že věci, které jsou příliš nakloněny na jednu stranu, se často časem přehoupnou na stranu protilehlou...(Nerozvádím zde raději více :-)Sama dělám ve školství také, své vlastní děti jsem ale neměla ani v jeslích ani ve školce, užívala jsem si mateřstí plnými doušky doma. Školství jsem si pak vedla soukromé. Teď ve svém starším věku jsem byla "hozena" zpět do státního, jsem na kratší úvazek, abych nebyla uhoněná a chovala se s laskavostí, jak ke svým tak ke svěřeným dětem. Nelituju ničeho, vidím, kolik je v té oblasti třeba Světla, protože tam v lavicích sedí Naděje. Používám nenápadně ve výuce terpeutické metody, fandím např. waldorfským školám, ale největší terapií, jak cítím po těch 3O letech praxe s dětmi, je skutečná láska. Intenzivní pocit, že vibruji, když vidím i toho svého "slaboučkého" žáčka, jak mi najednou vyjeví své srdéčko a hraje třeba na veřejnosti divadlo, jak o život. (Tak pěkně se mi to píše, navíc, když je dnes ten první májový den). Ale má odezva tady v komentářích byla původně k televizi: mít, či nemít. Ať je to cokoli, jakýkoli výdobytek lidstva, může být využit nebo zneužit. S klidem (který tolik miluju na Eckartovi Tollem:-) řeknu svůj názor: Proč nemít? Ale rozhodně jí nebýt ovládán...JaJi

      Vymazat
    3. Ano, volba !!! To je ta správná definice ve vztahu k Tv. Vybírat si pořady, které mě něčím osloví, nebo od kterých očekávám podle okolností dobrou (ne stupidní - viz např.americké sitcomy) zábavu, dovědět se něco nového, zajímavého, něco co mě obohatí, rozšíří obzory, dále vzdělá apod. "Brakovinu" shlížet nemusím, když nechci. Je tu stále ta volba, jak s tím naložít, nebo jak "ono" naloží se mnou !!!

      Vymazat
  13. NAdherny clanek PRAVDIVY , ale jeste mirny. Chapu proc bylo zapotrebi zalozit nove a nove frekvence , na kterych ty stupidni stanice vysilaji, kde se bere a proc tolik financi na hry a vyhry.A vubec nejlepsi na zdecimovani poctu obyvatelstva jsou autoradia, kolik lidi uz na to doplatilo zivotem " z neznamych pricin nabourali do stromu na ROVNE ceste, nebo v mirne zatacce, beze svedku, pri neprimerene rychlosti,neprizpusobil rychlost vozidla povrchu a stavu vozovky"/myslim, ze dopravni policie to vi a snazi se nam otevrit oci, aby jsme hledali mezi radky, slovy/. Radary a vysilace. I u tech krizu ruznych druhu od bozich muk, kapli, kostelu,po krizky na krku...televizy nemam 15 let, nezda se mi, ze bych o neco prisla, radio mame, ale poustime si jenom CD. Urcite i mobil je necim podobnym, kdyz jich tolik je a je veden na jmeno. REknu to takhle, ...NENECHTE SI RUSIT SVOJE MAGNETICKE POLE... Pozn.:kdyz chces mit od starecka/decka pokoj, polozis ho pred TV a pak se divis, proc si s nim nerozumis

    OdpovědětVymazat
  14. Hmm, tak já se na televizi už několik let taky nedívám, a to především z toho důvodu, že na ni blbě vidím!! Stalo se to někomu? Poté, co jsme si domů pořídili placatou LCD televizi, tak na ni vidím blbě, mám to takový rozmazaný, je mi to prostě nepříjemný.
    Napadá mě, že to je možná nějaká ochrana...

    OdpovědětVymazat
  15. me dalo hodne prace presvedcit partnera, ze tv do loznice nepatrti.probudit se nocni murou,ktera zacala jako krasny sen, kde treba nekdo vrazdi, a zjistit, ze to vyhrotil nesmyslnej serial,asi neni pro cloveka moc dobry,
    nastesti se prihodila krasna vec, jednoho krasneho dne uz proste nesla zapnout a jinou shanet nebudem.ted uz se nam usina krasne treba pri poslechu Alchymisty od Paula Coelha apod.je to skvely takovy veci doporucuju.
    takze uz zadny nadavani u televiznich novin,zadny nadavani kazdych 5min. ze je zase reklama a uz zadny nadavani ze stejne nic nedavaj.
    a zajimalo by me jestli jeste nekdo dalsi vnima ty zvlastni falesny zvuky.my uz ted ani ne, ale asitak v obdobi pred 4-5lety, jsme neco takoveho vnimali.takovy zvlastni zvuk,neco jako zvoneni, nebo pipani,da se to slovy tezko popsat.kazdopadne, kdyz jsme se nekoho zeptali, jestli to taky slysi, tak nan nas koukali vsichni jak na blazny.zajimalo by me co to bylo.myslim si, ze nejaka zkouska, nebo priprava obyvatel na neco.buh vi, co vsechno do nas cpou jeste podprahove.kazdopadne TV je mocny nastroj
    zdravi vas Martina, mam rada tyhle stranky

    OdpovědětVymazat
  16. Jde o obsah - jak v rádiích tak tv jedou stále dokola v hojné míře ty samé a podobné s**cky, je to skutečně k zešílení - nejvíc mě rosekává rádio, přijíždím do firem k zákazníkům, v halách hraje vždy nějaké rádio, ohulené, a všichni to poslouchají, několikrát za den, na různých místech slyším stále dokola ty samé sračkoidní skladby, na benzíně, v restauraci, v obchodě, venku, tohle se fakt nedá!! jedná se ale stále o ty komerční známe rozšířené stanice, samo najdou se i výjimky a ty si zase rád poslechnu třeba v autě.

    Modulace eeg pomocí audiovizuální stimulace je známá už hodně dlouho.určitě znáte jak to funguje - světelné záblesky a zvuky v dané frekvenci způsobují přelazení eeg. Pokud chcete tv diváka přeladit, musí se soustředit a zároven mu musíte posílat odpovídající SLYSITELNOU audio a VIDITELNOU video stopu. Viditelná video stopa v tom případě vypadá jak strobáč na dýze, nevím jakým způsobem by to muselo být zakomponováno do zobrazovaného obsahu - ona obnovovací frekvence LCD nebo crt sama o sobě nestačí k přelazení mozku - a už vůbec ne do uvedených hladin alfa, théta pod. Co se týče audio stimulace, tak se používá též systém binaurálních zvuků a sice levý a pravý audio kanál produkují každý určitou frekvenci které jsou mezi sebou posunuty a právě o hodnotu, na kterou se má eeg přelazovat. zase nevím, jakým způsobem by to mělo být v tv vytvořené - ten signál musí být slyšitelný - hlasitý, musí být ve slyšitelném spektru(asi?). At mi někdo tedy prosím vysvětlí jaký je použit princip, na ovládání eeg diváka,kromě toho, že tam běží dokola stále ty sra**ky. Hláška o negativním vlivu tv pokud je vypnutá už mi přijde jako čistá spekulace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už by musel emitovat v elektrosítích také něco ČEZ, E.ON a další jim podobní !!!

      Vymazat
  17. Je to normální obnovovací frekvence, kdy má obraz třeba 30sn/sec, tudíš musí být obnovovací frekvence dvojnásobná. Proto měli televize 50Hz, když bylo použito 25sn/sec. Nehledejte v tom nic víc...i kdyby měla 100Hz, tak vždycky naladí posluchače na co oni chtějí. A udělá k tomu podprahovou reklamu, kterou ani neuvdíte. Vemte si třeba Teletubbies, kde hromada dětí dostala astmatický záchvat díky nějaké frekvenci, nebo nějakému podprahovému signálu...Joo každý má doma zbraň, ani o tom neví :) Místo toho, aby spousta lidí řešila svůj osobní život, reší raději souseda...co si kdo koupil, jak žije atd. Místo toho aby se zamyslel sám nad sebou, kde dělá chyby, jak zapracovat aby se vše vyřešilo a zamyslet se nad smyslem života.. Proto televize odvádí tuto pozornost a nutí lidí žít životy jiných a přizpůsobovat si je k obrazu svému... Pak se lidi diví, že jim nevydržel vztah, když se chovali podle televize. Oni si myslí, že podvádění je dneska běžná věc a je to vlastně IN. Vystřídat tak 20-30 partnerů i za pár let není problém. Neřešit manželské věci, protože doufají, že se nějak samy vyřeší. Jediné snadné řešení je vlastně rozvod a jede se dál. Že hnedka najdou jiného partnera, který se o ně bude vzorně starat a je to. Tohle dělají většinou ženy, kdy si myslí jak natrefí na pěkného prince, který jim dá vše co jim na očích uvidí. Pak si stěžují, že je mlátí, protože ony byly naivní zlatokopky a on byl bohatý hrubián, který jich má 10 v záloze. Není lepší se proto držet na zemi, nemít televizi, která nás tak ovlivňuje, žít někde na samotě u lesa...sice být chudý, ale mit krásny vztah, kde se neřeší peníze, vychované děti o které se tak hezky staráme a nejsou ovlivněny jinými?

    OdpovědětVymazat
  18. Lidi mohu doporučit jediné jak se odpojit od negativního programování temných ještěrů z pekel.
    1) Vyhoďte televizi,rádio, DVD přehrávač na filmy
    2) Internet používejte minimálně tak 1xkrát za týden v časové délce 60 minut
    3) choďte do přírody 7x za týden 365 dní v roce a buďte tam cca 60 minut
    4) Nestýkejte se s negativními lidmi a vyřaďte je ze svého života, protože vám brání ve vašem osobním a duchovním rozvoji.
    5 ) Obklopte se láskou andělů, kříšťály, a barevnými kameny, naučte se malovat mandaly, nebo si kupujte mandaly místo obrazů a pověste je na zeď.
    6 ) V jednom z vašich pokojů si udělejte ezoterické a meditační centrum a nenechte tam nikoho vstupovat pouze vy tam vstupujte, aby lidé s nízskými energiemi neovlivnili vibrace dané místnosti. Toto je důležité zejména pro lidi, co mají byty o velikosti 2+1, 3+1 a více.
    7 ) Nechoďte kupovat do supermarketů, hypermarketů a pokud máte možnost choďte pouze do pultových prodejen k malým soukromníkům. Ovoce a Zeleninu kupujte pouze ve specializovaných obchodech nebo na farmářských trzích.

    Když budete dodržovat těchto minimálně 7 rad, já je znám přes 40, ale pro vás by mohly být nerealizovatelné z důvodu negativního programování vašeho podvědomí. Pokud jste viděli film Nádherná Zelena, snažte se odprostit od průmyslově vyráběných spotřebičů a nekupujte výrobky s nižšími vibracemi, při kterých museli trpět zvířata například parfémy, rtěnky, líčidla atd.

    Ne, nebojte nechci tady dělat návody jak žít asketickým stylem života nebo jako člen Greenspeace nebo dokonce jako hipík, těchto 7 základních rad vám pomůže vyprostit se od negativního programování temných ještěrů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, to se dá většinou snadno praktikovat. Vždyť ony tzv. "vymoženosti" často nejsou žádná výhra. Slyšíte lidi, jak jen nadávají, že potraviny nejsou k jídlu, v televizi nic neběží, vždyť nakupovat pečivo z malých pekáren není tak těžké (u nás v obci je k mání skvělý chleba asi ze 4 okolních pekáren), postavte udírnu, pěstujte pár domácích zvířat (pár slepic, kačen, králíků opravdu nedá tolik práce) a TV vyměňte za knížky, v létě poseďte venku a místo seriálu pohlaďte psa a kočku, popovídejte si s partnerem, dětma...vždyť je to snadné a moc to nestojí.

      Vymazat
  19. JV, nekteri tady tto nepochopi a proste si namlouvaji hovadiny. Podivaji se na AktaX kde pomoci TV ovlivnovali lidi a pak tady vymysleji veci. Hlavne ze internet pouzivat budou ale TV a Radio vyhodi... neskutecne

    OdpovědětVymazat
  20. Inu bejkárny , přec nebudu vyhazovat drahou elektroniku :D

    OdpovědětVymazat
  21. ovlivňování lidí je bezva byznys,sama autorka přiznává,že poté,co se zbavila TV,Barbaře Marciniak stoupl prodej jejích knih...Já si plně uvědomuji nebezpečí,která nás potkávají v běžném životě - od lidí,kteří chtějí mít moc a kontrolu nejlépe nade vším...ale pokud ,,víte,,mají to o dost těžší.Takže přátelé,vzdělávejte se a myslete,nejlépe svou vlastní hlavou

    OdpovědětVymazat
  22. Mi jsme televizi vykopli v listopadu 2010, trošku nám k tomu pomohla, protože to sama vzdala. Sám jsem už dlouho na sobě pozoroval tu závislost a jak mě to okrádá o svobodu. Takže novou jsme už nekoupili a tak je to do dnes. Nádhera :o). Máme tři děti a nikomu ta "oblbovací kysna" vážně nechybí". Udělejte to samé a ten čas co jste u ní seděli, tak věnujte návštěvě přírody, tam je daleko více informací a dat a hlavně takové, které vám budou skutečně prospěšné a ne takové, které vás mají likvidovat. Tak příjemné procitnutí. Mějte se krásně.

    B

    OdpovědětVymazat
  23. lidé nejsou stavění na používání vlastní hlavy. Naprostá většina nevykazuje známky kritického myšlení a to mluvím o obou stranách "barikády". Ano, mluvím teď k vám. Ano, i k vám, kteří usínáte obklopeni blahosklonnou aurou vaší odlišnosti od "většinové populace". Zamyslete se nad tím, kolik výroků jen tak přebíráte, papouškujete... Kolik "pravd" vám musel "vyjevit" někdo jiný... Nicméně pokud vám nevyhovují reklamy na internetu, používejte doplněk prohlížeče adblock.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co my, kteří si téměř odjakživa uvědomujeme, že jsme jaksi "jiní" a během života nám to přináší i dost problémů? Když necítíme žádnou blahosklonnost, jen prostě víme o své "jinakosti"?

      Vymazat
    2. Každý člověk se v životě vyrovnává sám se sebou. Říká se tomu dospívání. Pokud máte pocit, že přebíráte nekriticky tvrzení jiných, pak se prosím navzdory nepřítomnosti blahosklonnosti také považujte za někoho, komu byla má slova určena. Ne jako obvinění, ale jako ta nejupřímněji míněná pobídka k dalšímu rozvoji a vzdělávání. "Jinost" není překážkou, ba naopak. Je tolik věcí, které je ještě třeba poznat a čím více úhlů pohledu, tím lépe. Pravda, platí to pouze pro společnost, kde je jiný názor impulzem k diskuzi a ne k odmítnutí celého člověka.

      Vymazat
  24. Tak my televizi zrušili asi před půl rokem, nechali jsme jen jednu maličkou pro návštěvy, které se neobejdou:)Současně jsme vybavili domácnost orgonity. Věřte nebo ne, zdravotní problémy (naštěstí jen drobnější) jsou fuč, nebolí nás hlava, zlepšily se alergie, o duševním rozpoložení nemnluvě. Člověk je daleko vnímavější. Ta bedýnka lží je mor, nikomu to neschází.

    OdpovědětVymazat
  25. DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency (Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů) je agentura amerického ministerstva obrany, která je zodpovědná za vývoj nových vojenských technologií. Jedná se o relativně malou organizaci, počet zaměstnanců je 240, 140 z nich jsou techničtí odborníci. Rozpočet agentury je přibližně 3,2 miliardy dolarů. Z těchto prostředků jsou financovány malé vývojové týmy z universit nebo firemní týmy z malých i velkých podniků.
    DARPA se zaměřuje na krátkodobé projekty, které mohou být dokončeny v horizontu dvou až čtyřech let. Organizační struktura agentury je velmi jednoduchá, má pouze dvě úrovně vedení a téměř žádnou hierarchickou strukturu. To umožňuje rychlý přenos informací, nápadů, rovný přístup a rychlý rozhodovací proces. DARPA se zabývá rozsáhlou paletou projektů, z nichž nás pro účely tohoto článku zajímají nejvíce tyto :

    Projekt Boeing X-37 (jinak též Orbital Test Vehicle) je americký experimentální bezpilotní kosmický raketoplán. Má sloužit k otestování nových technologií na oběžné dráze a při návratu do atmosféry.
    První pokusný let byl proveden 7. dubna 2006 na Edwardsově letecké základně, kdy byl vynesen do výšky letounem Scaled Composites White Knight firmy Scaled Composites a poté klouzavým letem klesl a přistál.
    První let vlastní silou byl naplánovaný na 22. dubna 2010 a řízen vojenským letectvem Spojených států amerických, nikoliv NASA, což nahrává spekulacím o jeho možném budoucím vojenském využití.Start raketoplánu proběhl úspěšně. Raketoplán úspěšně přistál 3. prosince 2010 na Vandenbergově letecké základně.

    Projekt Boeing X-45 je bojový bezpilotní letoun, který má coby koncept předznamenávat novou generaci zcela autonomní vojenské letecké techniky. Vyznačuje se velmi nízkoprofilovým hřbetem, trupem prolnutým do křídel v tzv. swept lambda wing a absencí vertikálních ovládacích ploch jako takových – funkci směrového kormidla zastupuje ovládání aileronů na konci křídel. Může být ovládán dálkově, ale zamýšleno je zcela autonomní(tzn.samostatné,robotické)chování letounu.
    X-45 je též součástí a projektu J-UCAS (Joint-Unmanned Combat Air System program – česky přibližně Společný program nepilotovaných bojových vzdušných systémů), kterého se účastní vzdušná a námořní složka ozbrojených sil Spojených států amerických a DARPA, vládní agentury amerického ministerstva obrany. Původně se jednalo o projekt, který měl experimentálně a prakticky posbírat data o výkonnosti, operabilitě a dalších faktorech bezpilotních letounů z testovacích letů a vyzkoušet v praxi nově použité technologie. Projekt se původně nazýval (Boeing) Phantom Ray a byla v něm použita varianta X-45C, která byla vyvinuta pro J-UCAS.
    Primárně ho bude využívat United State Air Force.

    Projekt "MAC"(Project on Mathematics and Computation, česky Projekt matematiky a výpočetní techniky), později LCS (Laboratory for Computer Science, česky Laboratoř pro počítačovou vědu), byla výzkumná laboratoř na MIT. Projekt MAC byl průkopnický v oblasti operačních systémů, umělé inteligence a teorie algoritmů. Mezi další podobné laboratoře a projekty v té době patřil Projekt Genie na University of California, Berkeley, SAIL (Stanfordská laboratoř umělé inteligence) nebo o něco později ISI (Informační vědecký ústav) na University of Southern California.Zkratka "MAC" se dá vysvětlit vícero způsoby. Například: Machina Aires Cognition, česky - poznávání strojů pohybujících se vzduchem.

    MIT - Massachusetts Institute of Technology(Massachusettský technologický institut) je soukromá koedukovaná výzkumná univerzita ve městě Cambridge amerického státu Massachusetts. Komplex MIT má pět škol a jednu vysokou školu s 32 akademickými odděleními, se silným důrazem na teoretický, aplikovaný, mezidisciplinární vědecký a technologický výzkum. MIT je jedna ze dvou soukromých univerzit podporovaných státem. Grant dostává i ze dvou amerických grantových programů, spjatých s výzkumem moře a výzkumem vesmíru.

    Myslím, že je tu odhaleno víc než dost !!!

    OdpovědětVymazat
  26. Televizi nepouštíme už tak tři roky a super :)
    Hans

    OdpovědětVymazat
  27. Nepúštájte televízor sú tam len negatívne správy. Tie vraždy a krádeže sa nedejú len zo srandy ale len ľudom čo klesnú na nízku úroveň vybrácií kde je zlo a obavy.Ostante dobré naladení a tieto veci vás obídu ako keby ste tam ani neboli.

    OdpovědětVymazat
  28. V televizi sleduji pouze dokumenty o zvířatech a přírodě. Všemu ostatnímu se vyhýbám a to z důvodu,že TV je jedna velká krabice na lež. Mainstream lže,reklamy jsou nechutně povrchní,konzumní atd. Z toho mi je zle. Reality show,to jsou normálně sociální experimenty kde dají 10 různých charakterů do jedné místnosti a čekají co z toho bude. No prostě televize jeden velkej otřes. Inrnet, to je médium kde si můžete vybrat informace,které chcete. Pokud vidím v tv dokument,který chci zhlédnout,tak si ho jednoduše stáhnu a můžu si ho pusti kdy chci a bez reklam:)

    OdpovědětVymazat
  29. Netvrdím, že to nemůže být pravda, spíše je, protože tam působí fyzikální a jiné zákony, ale mám ten pocit, že je to velmi rafinovaná akce pod rouškou ochrany zdraví apod. ke snížení či spíš totální neinforovanosti občanské společnosti a z toho vyplývající různé lehké manipulace protože platí, kdo nemá informace, ten je lehce ovlivnitelný jakýmkoliv naočkovaným názorům. Co říkáte na tento názor ?

    OdpovědětVymazat
  30. Také už dlouho nedívám na televizi !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.