30. září 2013

Podpisová akce za Základní nepodmíněný příjem

Dobrý den Orgonete,

bylo by možné u Vás na webu zveřejnit odkaz na podpisovou akci k Základnímu příjmu ?
Domnívám se, že by šlo o velký posun na cestě k lidské důstojnosti a odstranění denodenního boje o přežití (i za cenu vykonávání absolutně nesmyslných zaměstnání)
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?initiativeLang=cs
Viz např článek Čt1
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/235665-1500-eur-pro-kazdeho-svycari-prisli-s-receptem-na-evropskou-nezamestnanost/?fb_action_ids=10151547007261659&fb_action_types=og.recommends

Základní informace česky a podpis zde: http://basicincome2013.eu/ubi/cs/

Iniciativa Evropských občanů za nepodmíněný základní příjem

Za základní příjem, jakožto lidské právo!

14. ledna 2013 akceptovala Evropská komise evropskou občanskou iniciativu bojující za základní příjem, čímž započala roční kampaň ve všech státech Evropské unie.
Před 14. lednem 2014 musíme oslovit 500 miliónů občanů Evropské unie a získat jeden milión podpisů, minimálně ze 7 členských států. Tato iniciativa má však už pobočky po více jak 15 členských státech.
Pokud získáme jeden milión podporovatelů myšlenky základního příjmu, z 500 miliónů občanů EU, Evropská komise bude muset pozorně prozkoumat obsah našich představ a uspořádat veřejné slyšení v Evropském parlamentu.

Krátké video Základní příjem - nové lidské právo: http://youtu.be/zru79jcVTt4



Úžasný dokument který už obíhal internet dříve
http://www.youtube.com/watch?v=PUYTtluGu4A

Děkuji, Jana

Orgonet: 
Díky, Jano, za informaci o podpisové akci! Filmový dokument Základní příjem už tu byl propagován v r. 2011, a letos znovu - v souvislosti s lednovým referendem ve Švýcarsku. Věřím, že se tento systém prosadí!

28. září 2013

Kosmosféry - zdroj nevysvětlitelných jevů?

Čtenář (nebo několik čtenářů) mi v poslední době připomíná, že bychom tu měli mít něco o ruských kosmosférách, které mohou být zdrojem různých nevysvětlitelných jevů - zvuků, záblesků, silných bouří atd.

Kosmosféry už jsme tady probírali v roce 2010, informace pocházejí od Petera Betera z audiozáznamů pořízených již v 70. a 80. letech, a překlady byly převzaty ze zdroje uvedeného v článcích. Tenkrát (2010) bylo na tuto informaci asi ještě moc brzo, málo lidí bylo ochotno tomu věřit, teď to snad bude lepší (:-)))

Kosmosféry jsou neviditelné, antigravitační ruské létající zbraně, součást ruského obranného štítu. Když právě generují plazmovou ochranu, mohou vytvořit dojem UFO...
(Zdroj zde.)


Články o kosmosférách na Orgonetu:

Informace anglicky (třeba by se to chtělo někomu přeložit?) zde: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_firesky_01.htm


27. září 2013

Nejnovější průzkum: Američané mají plné zuby války

Nejnovější průzkum: Američané mají plné zuby války
27. 9. 2013, Prison Planet
http://www.prisonplanet.com/major-new-polls-americans-are-sick-of-war.html
Překlad: OrgoNet


Nový průzkum CBS News/New York Times ukazuje: http://www.cbsnews.com/8301-250_162-57604432/poll-americans-have-negative-view-of-obama-on-syria-iran/

  • Více Američanů neschvaluje než schvaluje to, jak Obama řídí vztahy s Íránem. 
  • Američané převážně schvalují (82%) dohodu dosaženou mezi USA, Ruskem a Sýrií k vydání jejich chemických zbraní. 
  • Američané by nepodpořili letecké útoky na syrskou vládu, i kdyby Sýrie nesplnila závazek – to je možnost, která, jak říkají USA, stále trvá, pokud by nakonec diplomatická jednání selhala.
  • Značná většina (68%) se domnívá, že USA nemají odpovědnost, aby cokoli dělaly s válkou v Sýrii. To se ukázalo již dříve tento měsíc jak v názorech demokratů, tak republikánů, a v posledních týdnech došlo jen k malému posunu.
  • Většina Američanů nevidí rozdíl ve způsobu zabíjení: 68% říká, že mezinárodní společenství by mělo reagovat stejně na všechny druhy zabíjení, a 26% říká, že zabíjení lidí chemickými a biologickými zbraněmi si vyžaduje silnější zásah než zabíjení konvenčními zbraněmi. 
  • Hodnocení prezidentovy zahraniční politiky je negativnější než v červenci, z důvodu eskalace americké účasti na syrské krizi. Pouze 40% schvaluje jeho zahraniční politiku, zatímco 49% neschvaluje – to je nejvyšší nesouhlas, jaký kdy byl dosažen v této oblasti.

Anketa Economistu/YouTube ukazuje, že se Američané domnívají, že Putin byl ohledně Sýrie účinnějším vůdcem než Obama: http://today.yougov.com/news/2013/09/25/americans-doubt-obamas-effectiveness-syria/ Otázka: Kdo byl nejefektivnějším vůdcem při krizi s chemickými zbraněmi v Sýrii?

Ranní chemtrails 27. 9. 2013 a počítačově řízené počasí

Chemtrails nastříkané před svítáním nad Evropou se do východu slunce nestačily roztáhnout do souvislé oblačnosti, takže je jasně vidíme a máme názorný obraz a důkaz řízení počasí.

Díky čtenáři, který mi včera v komentáři připomněl následující, co bude užitečné nově probuzeným: 

Ty čáry a jejich systémy tam nejsou, jak by se nám mohlo zdát, jen tak náhodně a od oka. Není to tak, že by nám jenom zběsile a zlomyslně schválně sypali na hlavy jedy a svinstva, aby nám ublížili (i když je možné to dělat). Ty chemikálie někteří z nás možná na sobě trochu cítí (tam, co mají bloky na čakrách (:-))), ale v této podobě nejsou akutně zdravotně likvidační.

Jde o počítačově řízené počasí - každá ta čára má své přesné složení a místo v systému a je perfektně propočítaná, aby vytvořila přesně ty atmosférické podmínky, které jsou třeba pro vyrobení zvoleného počasí, třeba ve vzdálenosti tisíců kilometrů. Možná je to propočítáváno a řízeno celosvětově, možná se občas věnuje zvýšená pozornost jen některé oblasti, třeba se to někdy dozvíme ... (Např. je možno sledovat, že chemtrailsové aktivity pro podporu hurikánů na východním pobřeží USA jsou zakládány nad západním pobřežím USA.) Letadla jsou zajisté také naváděna počítačově. Sledováním těchto aktivit se zabývá např. můj oblíbený zběhlý televizní meteorolog - jediný svého druhu na světě - Scott Stevens, zkusím někdy sestavit něco z jeho článků a videí.

Ne vše se klimateroristům vždy vyvede, ale myslím, že dosáhli už v řízení počasí značné dokonalosti a přesnosti. Tak jak si předsevzali (americká armáda - letectvo) v dokumentu Ovládnutí počasí do roku 2025, viz anglicky http://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/v3c15/v3c15-1.htm#Contents

Jak tak koukám, bylo by velmi prospěšné ten dokument přeložit celý, třeba po kouskách, že by nám hodně svitlo, co vlastně nad námi dělají ... asi se do toho dám ...


Střelec z Washingtonu byl pod kontrolou mysli, řekla FBI

Následující článek pochází neuvěřitelně z mainstreamového tisku, z New York Times, a zcela vážně se v něm hovoří o tom, že armáda vysílá ELF frekvence za účelem kontroly mysli ... o čemž jsme si dosud povídali jen my konspiracionisté. Navíc, řekla to vyšetřujcí FBI !!!

Washingtonský útok, při němž zahynulo 12 lidí, nese mnoho známek "falešné vlajky", čili útoku inscenovaného jistou frakci vlády k získání podpory pro zákon "zvyšující bezpečnost" občanů, ve skutečnosti k omezení jejich svobod. V tomto případě jde o zákaz držení zbraní ...
Již dříve jsme měli podezření, že mnozí střelci byli při předchozích událostech naprogramování zbraní na kontrolu mysli. A hle, najednou o tom píše americký mainstream ... 


Střelec z Washingtonu byl pod kontrolou mysli, řekla FBI
Michael Schmidt, New York Times – September 25, 2013
Překlad: OrgoNet

Muž, který minulý týden zabil ve washingtonském Úřadu námořnictva 12 lidí, zanechal elektronické dokumenty, v nichž říká, že vláda v minulých třech měsících útočila na jeho mozek za použití „extrémně nízkých frekvencí“ elektromagnetických vln vytvářených námořnictvem, a to byl důvod, proč se tak rozzuřil, jak řekli ve středu zástupci vymáhání zákona.

Dokumenty poskytují velmi detailní vysvětlení toho, o čem se domnívají, že motivovalo Aarona Alexise k zuřivosti. Střelec Aaron Alexis byl 34letý zaměstnanec armády a bývalý rezervista námořnictva z Fort Worthu, a byl zabit v přestřelce s policií v budově námořnictva.

26. září 2013

Hip-hopová konspirace: Robert Connors nás asi doběhl

Video, kde údajný pracovník amerického ministerstva vnitra Robert Connors sliboval prozrazení tajných dokumentů o ovládání mysli afroamerické mládeže rapovou hudbou, se ukázalo jako umělý výtvor čili fake. (Původní video http://orgo-net.blogspot.cz/2013/09/nove-sokujici-odhaleni-hip-hopova.html)

Jeho autor, asi nějaký vtipný raper, vydal v pondělí druhé video s rapovou písní, v jehož popisu se to uvádí. Asi mu šlo o propagaci svého rapu.



 (Viz 2. video http://www.youtube.com/watch?v=-Twp4vtKIPU&list=TLngRIWkIS26c

Po pravdě řečeno, vůbec tomu nerozumím, jsou tam i jisté prvky naznačující, že ta píseň by mohla něco prozrazovat, ale je to opravdu zmatené. Nechme to plavat.

Jak dál na Orgonetu?

Vše na světě se neustále mění a vyvíjí. (Fuj, to zní jako klišé.) Můj vývoj čili můj pokrok v hledání pravdy o našem světě z posledních let se odráží na tomto blogu Orgonet. Takže, kam jsme za těch pár let dospěli?

Základy mé duchovnosti položil před 20 lety jeden výborný léčitel, který vyléčil nemoc našeho dítěte a poradil mi, jak žít. (Teď vidím, že on už mě tenkrát učil to, co chápu hlouběji teprve až teď, když se učím od Ivanky.) Následovala jóga včetně vegetariánství a teorie, a současně studium záležitostí kolem léčení a zdravé životosprávy a polepšování všeho druhu.

Ale myslím, že se to výrazně pohnulo kupředu až s poznáním chemtrails a dalších konspirací. Ten šok způsobil horečné hledání, jak chránit sebe, jak chránit lidi, a dovedl mě k orgonitu, a k tomu, že musím lidem sdělovat, co se ve světě děje a jak se mají chránit ... a když to skoro nikdo v mém okolí nechtěl slyšet, tak přišel nápad, že si to budu psát pro sebe na blog. A tak vznikl Orgonet.

Nový dokumentární film s Little Grandmother

Krásný den,
zdravím vás z Brna, jak se daří?:-) K české verzi knížky od Malé Babičky (Little Grandmother) jsme nyní přidali i dokumentární film, který je v česko-anglické verzi. Budu moc ráda za jeho uveřejnění a předem děkuji. Níže posílám spolu s textem, který šel účastníkům setkání.
Mějte se báječně, Gabriela Dušková_______

Krásný večer všem, dnes v duchu rovnodennosti,
inzerovaný dokumentární film s Malou Babičkou, který byl natočen dne 13.července 2013 ve Fulneku, „jde do světa“. Narodil se nám na rovnodennost:-)

Jeho název zní – „Co mi řekl břečťan? Všichni jsme jedním“
Film ve Fulneku natočili, a pak, během mnoha probdělých nocí, k životu přivedli – Vladimír Žán z postprodukčního studia Magiclab & režisér Karel Čtveráček.
Toto dílo je zkrátka srdeční záležitost.

Kiesha nám k tomu napsala –

... this is so beautiful it made me cry, the spirit is in the video! I could feel the deep love and energy of Mother in the video itself. I am so please with it! so pleased, Thank you to all who have worked so hard on this. I love IT

přeloženo-
...  dokument je tak krásný, že mě jeho shlédnutí přimělo k pláči,... ten film má duši! Vnímám v něm přítomnost hluboké lásky Matky Země, stejně jako její energii. Jsem nadšená. Děkuji všem, 
kdo na vzniku filmu usilovně pracovali. I love IT :-)

A tady je –                                                                                        http://youtu.be/k0-nME4Sswo

Než si budete film pouštět, tak pěkně jako v kině – pohodlně se usadit, se šamanským kafíčkem, následně... se přenesete do Fulneku, kde se v závěru sobotního červencového dne zpívala česká hymna jako mantra, třikrát. To už ve filmu není. Když si však zavřete oči, uvidíte dva kruhy, ve kterých se všichni drží za ruce a zpívají slova české hymny, která je, jako jediná na světě, o Matce Zemi. Je nádherná.

With Love,
Gábi



24. září 2013

Jak na slimáky

Buď zdráv a svěží,
sice je malinko pozdě, ale rada je pořád radou i napřesrok. Věřím, že ne jeden orgoneťák bojuje se slimáky a třeba mu příjde tato rada vhod. Pěkný den přeji všem. ACHNATON


Orgonet:

Díky, to je dobrý! Taky příležitost pro mě vylít si svoje srdce ohledně slimáků. Fakt mě letos v létě dost zaměstnali...

Tedy, letos byly slimáků snad miliardy, a opravdu jsme si jich na zahrádce užili! Zejména tam byl ten nejžravější oranžový plzák španělský, co je o něm konspirační teorie, že ho záškodníci záměrně rozšířili po celé Evropě, aby ničil úrodu, protože zatím proti němu není moc účinná ochrana. (Viz i loňský článek na Orgonetu.)


U nás se prý poprvé vyskytl v r. 1991.Této konspirační teorii docela věřím, z letadel i se dá sypat leccos, a šířit se to dá vlastně mnoha způsoby. Vajíčka slimáků vydrží hodně.

23. září 2013

Manipulace počasí 23. 9. 2013: Chemtrails, vlny oblačnosti

Chemtrails před svítáním: 

Zdroj: noční snímek NOAA. (Označen jako NM, zdroj http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html)

Zastánci směšné nepravdy, že se jedná o "normální čáry od normálních letadel" by mohli třeba zkusit vysvětlit, proč ty čáry od letadel jsou tu jen někde. To v tu dobu nelítalo nic třeba do Prahy? (:-)))

Meteorologické podmínky by měly být všude stejné, jak ukazuje růžová barva (co by měla znázorňovat podle popisku terén bez oblačnosti.

Takhle růžově se to normálně zobrazuje za naprostého jasna, ale protože oblačnost tam dnes byla (viz následující obrázek též z 5.29), tak ve skutečnosti ta růžová zobrazuje bůhvíjakou klimateroristickou kulišárnu ...

A zrovna tak ta tmavě modrá, která tam sice správně zobrazuje chemtrails - "řídké cirry", ale co ta obrovská modrá díra? Odraz nějaké právě vysypané určité chemikálie nebo reflexívní látky nebo nějakých nanočástic?)


Tytéž chemtrails pouhým okem: 

Totéž na "očima viditelném" snímku RGB124 NOAA (větší přiblížení):
Tam jsou ty chemtrails taky krásně vidět ...


A copak tam dělají ty vlny oblačnosti?

Aolian: Planeta se nedá

Následující bylo již zveřejněno v předchozím Aolianově článku (5. kapitola), ale článek je hodně dlouhý, takže jste možná na konec ani nedošli, a bylo by škoda, kdyby to tam zapadlo ...


Mají v plánu to tady udolat, ale planeta se nedá
Aolian 22. 9. 2013


Smažení krajiny i hlav mikrovlnami, masové sprejování jedovatin všeho možného druhu, vnucování potravin-otravin na každém kroku, oblbování mozku podprahovými podněty z masmédií – to vše je globalisty prováděno 24 hodin denně s jasným záměrem udolat zdravé základy života a naimplantovat sem své zmutované verze žití (nebo spíš živoření). K výrobě pasivních biorobotů skrytě a rafinovaně přispívají i snůšky samoúčelných náboženských litánií o tom, že jsme jakési „božské bytosti“ (přírodní systém života tento pojem vůbec nezná:-))))))))))), které se nemusí namáhat překonávat překážky, protože jim jejich „všemohoucí Bůh“ nechá spadnout do klína vše, co si přejí (lásku, štěstí, bohatství, hojnost apod.).


V některých případech to potom dochází tak daleko, že potkávám různé osoby, které si v hlavě pěstují svou vlastní iluzi božství a prakticky se nestarají o to, čím se stravují a co se děje v jejich okolí. Namísto toho, aby sami aktivně jednali, jak jsme si to všichni naplánovali do našich současných inkarnací, pasivně sedí a utěšují se tím, že všechno vyřeší jakási „božská láska“ - opět neznámý pojem v rámci přírodního řádu života. Každý z nás patří do určité skupiny (sorty) bytostí a z astrálních úrovní, které jsou stejnorodé s podstatou našich duší, je každému z nás poskytována potřebná podpora pro práci a osobní vývoj. Tento proces se děje převážně samovolně a přirozeně.

22. září 2013

Aolian: Prazvláštní mutace rostlin a jiné klimateroristické události

Prazvláštní mutace osikových listů a jiné klimateroristické události
Aolian 22. 9. 2013
Kapitola první: Paskviloidně zmutované listy vzrostlé osiky

Během letošní vegetační sezóny jsem navštívil celou řadu zajímavých přírodních koutů s výskytem vzácnější flóry. Jedním z těchto míst byla i zamokřená louka v místě bývalých obecních pastvin poblíž Nalžovských Hor v okrese Horažďovice. Po prohlídce lučních porostů upoutala mou pozornost vzrostlá solitérní osika. Již na první pohled bylo patrné, že u ní podivně prosychá část koruny orientované na západní světovou stranu (viz foto 1 pořízené na konci května).
(Fotky kliknutím zvětšíte.)



Lokalitu jsem opětovně navštívil ke konci srpna. V koruně osikového stromu bylo patrné další prosychání větví (viz foto 2).

Nedělní chemtrails 22. 9. 2013

V létě se oblasti chemtrails nastříkané nad Evropou před východem slunce rozplynou do celistvé oblačnosti ještě před denním světlem, takže na satelitech nejsou už tak nápadné. Ale s podzimem při kratším dni už to tak nefunguje, čáry se tak rychle nerozplývají, přetrvávají i za denního světla,  a tak tu máme ukázkové snímky dnešní časně ranní chemtrailsové oblačnosti nad střední Evropou (:-))).
Účelem této časně ranní chemtrailsové oblasti je zřejmě řízení pohybu vzduchových mas (chemtrails vytvářejí oblast nízkého tlaku, kterou začne pak vyplňovat vzduchová masa o vyšším tlaku - většinou chladnější.) (Obrázky kliknutím zvětšíte.)

20. září 2013

Divné zvuky v Bratislavě: zemětřesení v Rakousku

Ahoj Orgonete,

predem Ti opet jako vzdy dekuji za Tvoji zasluznou praci v predavani informaci, v mnoha a mnoha inspiracich.

Pisi Ti dnes, ze znovu posloucham video s tajemnymi zvuky zeme 19.9. v Bratislave, musim rict, ze dnes mi to dava vetsi smysl.

http://youtu.be/blepn2ZT_3Q


30 km jizne od Vidne v okoli obce Ebreichsdorf bylo v noci 20.9. slabsi zemetreseni. Zemske desky pod Rakouskem, vychodozapadnim smerem se obcas ozvou, je tu jakasi puklina v deskach, coz se projevuje na povrchu mnozstvim termalnich pramenu v teto zemi, ale i na Slovensku.

Bratislava take lezi na teto pukline. A tak dnes, kdyz se opet vracim k tajemnym zvukum v Bratislave, slysim dech Matky Zeme, spis bych to nazvala jako vzdechy.

Velmi me to dojima a nejspis si Zeme prozivala neco tezkeho, coz se na povrchu projevilo slabsimi otresy od 1,3 - 4,2 Richterovy skaly.

Erdbeben - Karten und Listen Österreich
20. Sep 2013 03:17 05:17 1.3 47.96°N 16.40°O 14 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
20. Sep 2013 02:44 04:44 1.0 47.96°N 16.40°O 7 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
20. Sep 2013 02:42 04:42 1.7 47.95°N 16.40°O 14 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
20. Sep 2013 02:06 04:06 4.3 47.92°N 16.41°O 12 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
Moc si preji, abychom Zemi opravdu autenticky vnimali jako zivou, vedomou milujici bytost, obrovskych rozmeru a vyznamu, ktera nam milosrdne umoznila spolu s ni se vyvijet.Je silna, ale presto se muze citit osamocene.

Chci, abychom ji hladili s velkym vdekem a dikem za vse, nejen nasima rukama, ale i pohledem a vzdy ji ujistovali o nasi lasce a spojenectvi a ubezpecili ji o tom, ze ji vratime jeji puvodni nadheru, cistotu a nevinnost.

Chci, aby vedela, ze jsme take dost silni na to, abychom vycistili vodu, pudu, obnovili lesy a ozivili posvatna mista, abychom zde vytvorili podminky pro nadherny zivot a abychom, az budeme odchazet z teto uzasne navstevy, abychom byli stastni, ze opoustime tuto planetu jako vyjimecny klenot.

Helena Jedlickova

Máme daleko větší šanci zabití bleskem než teroristou

Do "boje proti terorismu" tečou už mnoho let miliardy dolarů a jiných měn ze státních rozpočtů, i z českého (:-))). Následující článek ukazuje, jak je to směšné. Je naprosto evidentní, že vůbec nejde o ochranu lidí před nebezpečím, ale o zisky válečných výrobců ... Kolik lidských životů by ty peníze mohly ušetřit, kdyby byly použity jinak ...

Je daleko větší šance být zabit bleskem než teroristou
http://www.washingtonsblog.com/2013/09/youre-68-times-more-likely-to-be-hit-and-killed-by-lightning-than-murdered-by-a-terrorist.html
Washington Blog 20. 9. 2013
Překlad: OrgoNet

Můžete být klidní ... máte daleko větší šanci umřít z nějaké obyčejné nudné příčiny, než při teroristickém útoku.

Statistiky Center pro kontrolu nemocí (CDC) ukazují, že Američané mají 110x větší pravděpodobnost zemřít ze zkažené potravy než z terorismu. Údaje Centra pro rok 2011 ukazují, že nejčastější příčinou nemocí jsou nákazy z potravy, na které onemocnělo 48,7 miliónu lidí, 128 tisíc lidí bylo hospitalizováno a 3000 zemřelo. Viz http://www.cdc.gov/foodborneburden/ , http://www.huffingtonpost.com/2012/10/11/fda-food-regulation_n_1955074.html

Noviny Jewish Daily Forward v květnu ukázaly, že je daleko větší pravděpodobnost být zabit batoletem než teroristou (včetně obětí bostonského útoku). V květnu tohoto roku byl počet lidí zabitých v USA teroristy 3, počet lidí zabitých dětmi do 5 let byl 5. (Většinou šlo o zastřelení někoho z rodiny či sebe doma drženou zbraní či zbraní na hraní, viz článek http://blogs.forward.com/jj-goldberg/176043/more-killed-by-toddlers-than-terrorists-in-us/)



Rovněž statistiky CNN říkají, že náhodné zastřelení doma drženou zbraní je mnohem nebezpečnější než terorismus. http://amanpour.blogs.cnn.com/2013/01/15/more-americans-killed-by-guns-than-by-terrorists/
Americké ministerstvo vnitra hlásí, že na celém světě bylo v r. 2011 zabito v důsledku terorismu pouze 17 amerických občanů, včetně těch, kteří byli zabiti v Afghánistánu, Iráku a dalších bojištích.

Studie amerického Centra pro kontrolu nemocí, která ukazuje nejčastější příčiny smrti v USA (celá studie http://www.cdc.gov/nchs/data/nvsr/nvsr61/nvsr61_06.pdf )

Tabulka CDC:


Srovnání čísel Centra pro kontrolu nemocí a údajů o terorismu ukazuje, že:
  • je 35 079x větší pravděpodobnost, že zemřete na srdeční onemocnění, než při teroristickém útoku
  • je 33 842x větší pravděpodobnost, že zemřete na rakovinu, než při teroristickém útoku
(Uvědomte si, že riziko ostatních příčin smrti ve srovnání s terorismem je zde ve všech případech zmírněno, protože bereme v úvahu příčiny smrti pouze v USA, avšak oběti terorismu celosvětově.)

Wikipedie praví, že obezita je faktorem přispívajícím ke smrti u 100 000 – 400 000 úmrtí v USA, což znamená, že pravděpodobnost zemřít na obezitu je 5 882x až 23 528x větší než být zabit teroristou.

Roční počet úmrtí z důvodu lékařských omylů je v USA nejméně 100 000, některé zdroje udávají 180 – 200 000. (Viz Lancet 2011: http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2811%2960520-5/fulltext?rss=yes , Scientific American 2009: http://www.scientificamerican.com/blog/post.cfm?id=deaths-from-avoidable-medical-error-2009-08-10 ) Bereme-li v úvahu nejnižší číslo, 100 000, i tak vychází, že je 5 882x pravděpodobnější úmrtí na lékařský omyl než na terorismus.

Údaje CDC praví, že každý rok zemře 80 000 lidí z důvodu nadměrného požívání alkoholu. Takže máte 4 706x větší pravděpodobnost upít se k smrti než zemřít terorismem. http://www.cdc.gov/alcohol/fact-sheets/alcohol-use.htm

Podle Wikipedie bylo v r. 2011 32 při automobilových nehodách, což znamená, že je 1 904x pravděpodobnější, že zemřete při nehodě než při teroristickém útoku. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_motor_vehicle_deaths_in_U.S._by_year

Reportér CNN Fareed Zakaria napsal minulý měsíc: „Od 11.9. si terorismus vyžádal v USA asi dva tucty životů. Za stejnou dobu bylo více než 100 000 lidí zabito vraždou střelnou zbraní a více než 400 000 při automobilových nehodách.“ http://www.washingtonpost.com/opinions/fareed-zakaria-a-better-way-for-america-to-integrate-muslims/2013/04/24/9e1ca588-ad12-11e2-b6fd-ba6f5f26d70e_story.html

Prezident Obama souhlasil, viz http://www.washingtonsblog.com/2013/08/president-obama-the-odds-of-dying-in-a-terrorist-attack-are-a-lot-lower-than-they-are-of-dying-in-a-car-accident.html („Šance úmrtí při teroristickém útoku je daleko menší než při dopravní nehodě.“)

Podle zprávy CDC z r. 2011 je daleko pravděpodobnější, že vás zabije otrava léky na předpis než dopravní nehoda. Zpráva rovněž praví, že vaše léky na předpis vás mohou zabít pravděpodobněji než jakékoli jiné zranění. Takže vaše předepsané léky jsou několikatisíckrát nebezpečnější než Al Kajda. http://www.cdc.gov/nchs/data/databriefs/db81.htm, http://www.cdc.gov/nchs/data/databriefs/db81.htm

Počet úmrtí sebevraždou je vyšší než při autonehodách, http://www.huffingtonpost.com/2012/09/24/suicide-leading-cause-death-us_n_1909772.html ,a mnozí spojují nárůst sebevražd s úpadkem ekonomiky. Každý rok spáchá sebevraždu asi 35 000 Američanů. (A více amerických vojáků umírá sebevraždou než v boji http://blog.al.com/breaking/2012/11/americas_new_war_one_soldier_a.html . Počet sebevražd je astronomický zejména mezi válečnými veterány, což se příliš nezmiňuje http://www.statesman.com/news/news/local-military/veteran-suicide-after-returning-home/nSPW5/ .) Takže je 2 059x pravděpodobnější, že zemřete vlastní rukou než rukou teroristy.

Podle CDC bylé 7638 úmrtí na AIDS a 45 na syfilis, takže máte 452xvětší pravděpodobnost, že zemřete na riskantní sexuální chování než na terorismus.

Zpráva Rady státní bezpečností říká, že ročně zemře 6 000 Američanů pádem http://www.uma.edu/fallprotection.html – většina spadne z vlastní střechy či žebříku při čištění okapů, pokládání vánočního osvětlení apod. To znamená, že se může 353x pravděpodobněji stát, že zemřete pádem ze střechy při nějaké prosté činnosti, než při teroristickém útoku.

Úřad pro bezpečnost práce hlásí, že při pracovních nehodách bylo v r. 2011 zabito v USA 4 609 lidí https://www.osha.gov/oshstats/commonstats.html . Jinými slovy, je 271x pravděpodobnější, že zemřete při práci než při terorismu.

CDC praví, že v r. 2011 zemřelo 3 177 lidí na podvýživu http://www.cdc.gov/nchs/data/nvsr/nvsr61/nvsr61_06.pdf , což znamená, že máte 187x větší šanci zemřít hladem než být zabit při terorismu.

Scinetific American praví, že 375 Američanů zemře ročně na toxoplasmózu, což je parazitická nákaza mozku http://www.cdc.gov/parasites/about.html . 3 Američané zemřeli na parazita amoebu, který pojídá mozek. Takže můžete 22x spíše být zabiti mozek pojídajícím parazitem než teroristou.

Nejméně 155 Američanů bylo v USA v r. 2011 zabito policisty http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_killings_by_law_enforcement_officers_in_the_United_States_2011 . Máte tedy 9x větší šanci být zabit policistou chránícím zákon než teroristou.A Zpráva o terorismu Státního protiteroristického centra z r. 2011praví, že Američané mají stejnou pravděpodobnost, že je usmrtí vlastní padající televizor nebo nábytek, jako že budou zabiti teroristy. http://www.theatlantic.com/international/archive/2012/06/americans-are-as-likely-to-be-killed-by-their-own-furniture-as-by-terrorism/258156/

Web Reason v článku Jak moc se máme bát terorismu? http://reason.com/archives/2011/09/06/how-scared-of-terrorism-should udává, že riziko zabití při dopravní nehodě je ročně 1:19 000, utopení ve vaně 1 : 800 000, úmrtí při zásahu bleskem 1 : 5,5 miliónu, a šance zabití teroristou je 1 : 20 miliónům. Jinými slovy, v posledních pěti letech jste měli 4x větší šanci být zasaženi bleskem než zabiti teroristou.

Zpráva Státního konsorcia pro studium terorismu "10 let po 9/11" praví, že mezi lety 1970 a 2010 zemřelo terorismem méně než 500 lidí, nepočítáme-li 9/11. http://www.start.umd.edu/start/announcements/BackgroundReport_10YearsSince9_11.pdf

Scientific American napsal v r. 2011: „Nesmyslně je utráceno velké množství peněz, které by mohly být produktivnější a zachránit daleko více životů, pokud by byly vynaloženy jiným způsobem.“

19. září 2013

Nové šokující odhalení: Hip-hopová konspirace a poslední telefonát Michaela Jacksona.

16. 9. 2013 bylo zveřejněno na youtube video, jehož přepis přináším. Obsahuje novou šokující informaci o (nad)vládním spiknutí proti vlastním občanům tak, jak bychom to opravdu nečekali - hudbou ... Podrobnosti se máme určitě dovědět v pondělí 23. září, buď od americké vlády, nebo od Roberta Connorse ...
Žasnu nad jeho statečností.
(Nástroje na titulkování mi zrovna nějak stávkují, takže přepisuji ...)


Nové odhalení: Hiphopové spiknutí a poslední telefonát Michaela Jacksona

Přepis videa: OrgoNet

Divné zvuky v Bratislavě

Díky čtenáři za příspěvek!

ahoj,
v prilohe ti posielam video, kt. sa nam podarilo natocit v noci (Pozn. Org.: zřejmě dnes 18.-19. 9. 2013) medzi 02.00-03.00. Ide o podivne zvuky, kt. nas doslova zobudili.Prvykrat to zacalo o cca 02.20 v noci (trvalo to cca 2 min) a o zhruba pol hodinku to zacalo zase ale bolo to o nieco kratsie.Netusime co to moze byt.Znelo to ako keby to ide zhora a pred ukoncenim bolo zretelne pocut ako keby sa to straca, resp. ako sa to vzdialuje od nas.Divny plechovy az metalicky zvuk. 
Jedna zvlastnost- na oblohe sa zrazu vytvorila atypicka diera v oblacnosti- neviem ale ci to s tym suvisi.
dik
riso

http://youtu.be/blepn2ZT_3Q

Dokumentace o umělém počasí nad Evropou

ahoj "O" :-)

chtěl jsem ti jen nabídnout k dispozici videa o počasí nad Evropou, která dělám denně ze satelitních a radarových snímků už asi 3 měsíce a jsou umístěna na YouTube tady:


...tedy ještě chybí uploadnout červen - do týdne je tam vše... 

+ mám snímky z Eumetsatu stažené...na videích je vidět jaké pohledy používám a ty mám a rovněž k dispozici...stačí říct a všechno to dám na uložto ke stažení najednou. :-)

...připomínky o vylepšení vítány, učím se za pochodu, tak omluv mou amatérštinu... ;-)

...krásný den a světlo všem Béďa :-)



Orgonet:
Díky, Béďo, za cennou dokumentaci! Radarové a satelitní weby už teď nemívají vůbec žádný nebo jen několikahodinový archív, takže člověk se nedopátrá, jak vypadala ze satelitu třeba bouřka před pár dny, když si to aktuálně nenahrál ... Taky to jasně ukazuje, že počasí je nepřetržitě a globálně řízeno ...

Ukázka: 


18. září 2013

Životní příběh dr. Waltera Veitha: Od evolucionismu ke kreacionismu


Od Lídy - díky!!!

Životní příběh Profesora Dr. Waltera Veitha. Mnoho let byl přesvědčeným ateistou a vyučoval evoluci na univerzitě.
Pečlivým studiem faktů o evoluci dospěl k poznání, že evoluční teorie nemůže být pravdivá.
Poznal, že Bůh opravdu existuje a mocně zasahuje v jeho životě. Změnil kompletně svůj život a začal sloužit Bohu, začal šířit evangelium a naději.
Podívejte se na tento zajímavý životní příběh a nechte se inspirovat.


L O  E   Lída
http://www.3angelstube.com/video/1567/prof-dr-walter-veith-od-evolucionismu-ke-kreacionismu



P. S. Orgonet:
Úžasný člověk, nádherný příběh, který udělá radost zejména (ale nejenom) příznivcům Ivanky. Ten člověk žije v praxi (aniž zná tu teorii, co mnozí od Ivanky teprve vstřebáváme) čistotu, optimismus a spokojenost, a pak se dějí zázraky ... Obdivuju, jak dokázal opustit akademickou kariéru, když pochopil pravdu o stvoření, šel do nejistoty, všechny životní situace přijímal s velkou vírou ... nádherný příklad žití v 5D ...

11 miliónů lidí v poslední době opustilo Facebook


Uživatelé Facebooku "páchají sebevraždu virtuální identity“: houfně ruší účty a odcházejí z obav před ztrátou soukromí a před závislostí

Zdroj: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2423713/Facebook-users-committing-virtual-identity-suicide-quitting-site-droves-privacy-addiction-fears.html
Zkráceno.
17. září 2013

Podle nových zpráv v nedávné době opustilo Facebook 11 miliónů uživatelů z USA a UK.



Analýza více než 600 lidí, kterou provedli vědci z vídeňské univerzity, ukázala, že důvody k odchodu jsou především:
  • obavy o ochranu osobních údajů (48,3%), 
  • celková nespokojenost (13,5%), 
  • nátlak na vytváření nových online „přátel“ (12,6%), 
  • pocit, že se stávají závislými (6,0%). 
Další uváděné důvody byly: plytké konverzace a ztráta zájmu o tento druh komunikace. 

Již předtím v tomto roce opustilo Facebook 9 miliónů lidí z USA a 1 milión v Anglii.

P. S. Orgonet:
Vůbec nelituju, že ten účet nemám (:-))), vydržel mi před lety asi jen do druhého dne po založení, kdy se mi stal nesnesitelným ze všech zde uvedených důvodů. Jestlipak se rušení fejsových účtů dostane i k nám? (:-)))

Illustrační video:
http://youtu.be/22gUYhzG3iI


P.P.S. Díky čtenáři za návod, jak se z Facebooku lze odhlásit trvale, a ne jen deaktivovat účet, což jediné se mi tenkrát před lety podařilo (:-)))

Pro všechny, jež se chtějí z FCB odhlásit trvale, leč nedaří se jim v odkazech na FCB najít tu správnou kolonku... Mají to chytře vymyšlené a zavádějící, v 99% se dostanete pouze k deaktivaci, což není trvalé smazání. Přikládám proto funkční odkaz, osobně vyzkoušený k mé plné spokojenosti.
http://www.root.cz/clanky/deset-duvodu-proc-odejit-z-facebooku/
Marcel


17. září 2013

Něco hezkého: Jak řešit krádež kola

Jak řešit krádež kola
Zdroj: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2417898/Thief-returns-bike-apology-note-cyclist-left-asking-back.html

Když 55letá zdravotní sestra Eileen Remedios zjistila, že jí ukradli kolo, nenechala se ovládnout hněvem.

„Byla jsem dost naštvaná, ale pomyslela jsem si: Kdo by stál o moje staré kolo? Možná někdo byl jen opilý a půjčil si ho. “

A tak se rozhodla jít cestou laskavosti – napsala zdvořilý vzkaz, že by chtěla své kolo zpět, a vyvěsila ho na pouliční lampu v blízkosti místa, kde došlo ke krádeži, u domu svého pacienta.

„Prosím, vraťte mi mé kolo. Je už staré, ale milované, a bude se bez své majitelky bát.“ 



Když druhý den přijela k pacientovi, zjistila, že kolo tam opět je, a pod rohožkou pacientova domu byla obálka s omluvou a dvěma klíči od nového zámku kola, které bylo zamčeno u lampy.

„Obrovitánskou omluvu posílá polepšený zloděj kola. (Zacházel jsem s ním vždy jen dobře.)



Zde už by příběh mohl končit, ale Eileen ještě napsala a vyvěsila poděkování:

„Díky tomu milému člověku, co si vypůjčil mé kolo, za jeho vrácení! Říkalo, že se mělo krásně, ale že je rádo zpátky u mě.“



„Nikdy jsem si nepředstavovala, že by to kolo někdo vrátil. Opravdu to obnovilo mou víru v lidi.“


P. S. Orgonet:
Mně se to moc líbí, Eileen a zloděj kola nám lidem ze 3D předvedli vzorovou etudu 5D chování, při němž se dějí zázraky ... přesně jak to učí Ivanka Adamcová (:-)

Vodní tornáda na jezeře Michigan vytvořená radarovým pulsem

Klimateroristé si po celém světě neustále "hrají" se svými haarpovými hračkami, vytvářejí jimi záplavy a různé větry a obrovské kroupy a zemětřesení, apod.. My můžeme předem tušit, že a kde něco chystají, sledujeme-li radarová zobrazení. Radary oficiálně mají sloužit k monitorování počasí, ale ve skutečnosti jsou to klimatické zbraně schopné vydávat radiační pulsy vytvářející extrémní povětrnostní jevy. (Ty pulsy se na plošném zobrazení jeví jako kruhy, ale ve skutečnosti jsou sférické.)

Jakmile někde objevíte na radarovém zobrazení podivný kruh, buďte si jisti, že v jeho dosahu se objeví do 72 hodin extrémní počasí. Viz např. včerejší článek o haarpových kruzích kolem slovenského radaru Malý Javorník. Kruhové pulsy se tam objevily 15. 9., pak vydali klimateroristé výstrahu před srážkami, a 16. 9. pak přišly silné srážky (ani nevím jak moc, myslím, že se jim to nepovedlo v míře, jak by si přáli.)

Zajímavý jev vytvořili klimateroristé před pár dny na Michiganském jezeře - dvojici vodních tornád, sajících vodu z jezera. Tornáda se objevila 72 hodin po radarovém pulsu v Chicagu...(Zdroj: USA Today. a Dutchsinse)


16. září 2013

Radar Malý Javorník vyrábí extrémní srážky pro Slovensko

Radar Malý Javorník na Slovensku ukázal dnes mimořádné, nikdy předtím nevídané kruhy. Že by ho upgradovali na americký systém NEXRAD, který tak úspěšně vytváří povětrnostní katastrofy po celém světě, a zejména na území samotných USA, viz nedávné katastrofální uměle vyrobené záplavy v Coloradu? (Viz video http://youtu.be/ok9IUZOSTgc od Dutchsinse. Těm předcházel taky extrémní radarový záblesk ...)

Na Slovensku je vydáno na zítřek varování před záplavami.

Silné radarové pulsy k vyvolání extrémních srážek se projevují jako kruhy. Je vidět, že klimateroristé prováděli prostřednictvím Javorníku nějaké nové manévry, protože kruhové radiační pulsy jsou mnoha různých druhů. (Obvykle bývají jen jednoho druhu - velikosti, nebo stačí jen jeden puls ...)
Příklady:



Animace - kruhové pulsy mezi 14.30 a 20.10:


Je zajímavé, že na společném snímku obou radarů se Malý Javorník nezobrazuje, jako se stává v případě poruchy (či technického upgradování?), s poznámou "Údaje nejsou dostupné." (:-)))
http://youtu.be/Y5LVgpANaJY


Na zobrazení 1hodinového úhrnu srážek se kruhy ale promítly:
http://youtu.be/1LiDCYR8nKY


K tomu klimateroristé poslali do západu uměle vytvořenou vláknitou chemtrailsovou frontu nesoucí zřejmě obrovské množství vody.

Je to obvyklá technologie k vytvoření umělých extrémních srážek, do níž patří tyto pozorovatelné jevy:
1) chemtrailsová oblačnost,
2) aktivace místních srážek pomocí radiačních pulsů místního radaru (Malý Javorník)
3) aktivace atmostféry radiací, která se projeví jako pruhy barevných teček
3) haarpový "zlatý třesk" - předcházející radiační puls, který se projeví jako zlatě zářící moře či řeky (nepište mi, prosím, že je to odraz slunce, to v žádném případě není.)

Vláknitá fronta, viditelné chemtrailsové brázdy:

Snímek b3 - viditelné chemtrailsové rýhy, tečky zachycující radarový puls:


Tečky zachycující radarový puls barevně:


 "Zlatý třesk" - rozhodně nejde o odlesk západu Slunce!!! Mám celou galerii podobných snímků záblesků. Je to nepochybně puls vydaný nějakou klimatickou zbraní - ze satelitu nebo možná i pod vodou ... viz záře u Maroka ...

Suma sumárum, podle přípravných prací se zdá, že klimateroristé si dali záležet na vytvoření slušně ničivé meteorologické události, která by se měla projevit v příštích dvou dnech. Novinkou při této akci je mimořádná pulsová aktivita radaru Malý Javorník - taková dosud nebyla pozorována ...

Může ještě někdo nevěřit na umělé počasí? (:-))))

P. S.
Věřím, že vy, kteří víte o umělém počasí, neberete tuto informaci jako strašení, a neděláte si špatnou karmu proklínáním klimateroristů, a hlavně se nebojíte! Možná se přes všechny klimateroristické třesky blesky nic výrazného nestane, a když ano, tak stejně musíme přijímat, co přichází. Vše je vůle Boží, a pokud si někdo do svého osudu naplánoval, že ho postihne povodeň, tak ho postihne, a je jedno, kde zrovna je a kdo ji způsobil, zda pánbu či klimateroristi. (:-)))

P.P.S. A to není všechno: zjištuji navíc, že Němci zachytili v noci haarpový kruh jejich radaru NEXRAD z Mnichova:

http://youtu.be/bJd1DrLa_SI













14. září 2013

13letá dívenka s tělesným postižením okouzlila americký X-Factor

13letá Rion Paige se stala překvapením letošního amerického seriálu X-Factor.
Srší z ní optimismus a energie, nádherně zpívá, a tělesné postižení jí vůbec nepřekáží.
Máme se od ní hodně co učit (:-))))

http://youtu.be/11oMu365xYU

12. září 2013

Extrémní sucho v Sýrii - jedna z hlavních příčin občanské války

Pohled na nepřehledné události v Sýrii trochu jinak: válka o vodu.

Putin odradil Obamu před útokem na Sýrii varováním před humanitární katastrofou
11. září 2013
S použitím Sorcha Faal http://www.whatdoesitmean.com/index1703.htm a dalších zdrojů uvedených v článku: OrgoNet

Velmi znepokojující zpráva připravená Putinovou Prezidentskou kanceláří ohledně machinací stojících za rychlým odstoupením USA od použití vojenské akce proti Sýrii praví, že prezident Obama byl „silně odrazen“ od útoku na tento středovýchodní stát poté, když mu prezident Putin pohrozil, že v případě amerického útoku by došlo k „rozpoutání Armageddonu“.


Podle této zprávy se Putin a Obama setkali minulý týden na soukromé schůzce během summitu G-20 v Petrohradě, a ruský vůdce tam varoval svůj americký protějšek, že syrský vůdce Assad je „plně připraven“ zničit přehradní hráz Tagba, vytvářející přehradní jezero Asad  na řece Eufratu, což by způsobilo nejrozsáhlejší člověkem způsobenou katastrofu, jaká se kdy stala na Středním Východě.



Putin dále nabídl Obamovi, jak praví tato zpráva, „poslední šanci“ odvrátit totální zhroucení Středního Východu, které by způsobil americký útok na Sýrii. Výměnou za americké neútočení nabídl ruskou technickou pomoc k zajištění veškerých chemických zbraní Sýrie pod kontrolu OSN.

Jak pokračuje zpráva, Obama nejprve „briskně odmítl“ Putinovu nabídku a varování, načež ruští diplomaté uvědomili Assadův režim, který „do několika hodin“ provedl sérii leteckých útoků na přehradu Tagba s použitím ruských raket KAB-500L-K-E , ale „ponechal si v rezervě“ vysoce obávané rakety na prorážení bunkrů KAB-1500L-Pr, které jsou schopny proniknout 10-20m pod zem nebo 2m do zesíleného betonu, a přehradu Tagba by zcela zničily.

Jak praví zpráva, okamžitě po útoku Assadova režimu na přehradu Tagba vydali hlavní Obamovi spojenci v syrské občanské válce – Národní koalice syrských revolučních a opoziční sil a Svobodná syrská armáda společné prohlášení, v němž se praví, že tento útok, v němž syrské letecké síly shazovaly clusterové bomby na celé okolí přehrady, vydláždil cestu pro bezprecedentní humanitární katastrofu, a varovali, že touto katastrofou je ohrožena východní Sýrie.

Zpráva dále praví, že oblasti v blízkosti přehrady Tagba jsou od poloviny března pod kontrolou různých frakcí Svobodné syrské armády podporované Obamovým režimem.

Přehradní hráz Tagba, vysoká 60 m a dlouhá 4,5 km, tvoří největší přehradu v Sýrii. Její stavba umožnila vytvoření jezera Assad, které je největší syrskou zásobárnou vody. Kdyby Assadův režim provedl svou hrozbu jejího zničení, pokračuje zpráva, katastrofou by byla postižena nejen Sýrie, ale i Irák. V případě protržení přehrady by byly ohroženy nejen 3 milióny lidí v Sýrii, ale i 300 000 lidí na syrsko-irácké hranici.

Irák již dle svých představitelů přijímá nezbytná opatření proti možnému zaplavení zemědělských oblastí, obydlí a ropných pánví.

Iráčtí představitelé také varují, že v případě protržení přehrady by bylo ohroženo přes 430 historických památek a uměleckých děl, včetně zámku Ane z období vlády Abbasidovy a množství jeskyní z helénistické doby.

Jak rovněž praví zpráva, vodní krizi v Sýrii lze pokládat za jednu z hlavních příčin této občanské války. Extrémní sucho (největší v historii) trvá již více než 4 roky, takže milióny lidí z postižených zemědělských oblastí přesídlily do městských oblastí v okolí měst Aleppo a Damašek, což nejméně zdvojnásobilo tamější populaci. Od roku 2009 si noví obyvatelé v městských oblastech vrtají nové hlubší studně pro spodní vodu. Odborníci odhadují, že vlivem těchto ilegálních vrtů bylo ztraceno 60% spodní vody a zmizelo 177 milionů akrů vodonosných prostor, což znamená druhou největší ztrátu vodonosné vrstvy na světě .

Foto: Toto bývala zemědělská půda


Situace ve východní a severní části Sýrie se stala naprosto kritickou, jak praví Jay Famiglietti, hydrolog a vedoucí 7leté satelitní studie NASA. Ta ukazuje, že oblast Tigridu a Eufratu je po Indii na druhém místě co se týče rychlosti ztrát podzemních vod. Domnívá se, že k obnově vodonosných prostor již nedojde .

Mezinárodně uznávaný izraelský profesor Arnon Sofer, vedoucí Státního výzkumného centra obrany, rovněž varoval, že v této oblasti existuje bezprecedentní populační nárůst, a řekl, že jako geografovi mu bylo jasné, že při kombinace nárůstu populace a extrémního nedostatku vody musí vypuknout konflikt.

Události podobné těm, které se odehrávají dnes v suchem postižené Sýrii se odehrály i dříve: v r. 1973  Irák přivedl svá vojska k východním hranicím Sýrie, když Sýrie začala plnit jezero Assad vodou z Eufratu. V r. 1967 Izrael zahájil 6denní válku  z důvodu své snahy odvést vodu z řeky Jordán do pouště Negev. To rozzlobilo Araby, kteří pohrozili, že odvedou tok řeky do Galilejského jezera, a Sýrie zahájila zemní práce, aby odvrátila vodu od Izraele. Tyto zemní práce byly bombardovány Izraelem v letech 1965 a 1966, a v r. 1967 Izrael zahájil skutečnou válku na ochranu svých vodních práv.

Když se Obama dozvěděl o syrském útoku na přehradu Tagba, jak praví zpráva, nařídil zastavit veškeré vojenské akce, „rychle přeběhl“ na Putinovu stranu a začal hledat mírové řešení této války. A jako vždy, opět zapomněl říci americkému lido pravdu o tom, co se skutečně děje.

Jak uzavírá zpráva, vzhledem k tomu, že se syrská armáda nyní znovu zmocnila starého syrského křesťanského poutního místa - vesnice Maaloula, kde o minulém víkendu Obamův režim podpořil rebely nutící věřící pod hrozbou smrti ke konverzi k islámu, nelze vyloučit, že Assadův režim nakonec přehradu Tagba přece jen zničí, což by způsobilo, že oblasti Sýrie ovládané rebely by se staly bezútěšnou pustinou a Obamův režim společně se svými západními spojenci by nesl monumentální náklady na jejich podporu.

September 11, 2013 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.