28. března 2014

Kapitán zmizelého letadla byl agentem CIA

Dle komentářů je zřejmé, že mnozí čtenáři nechápou, oč ve zde prezentované verzi záhadného zmizení letadla (verze ruských špionážních služeb) jde. Takže to zkusím po lopatě: pokud je tato verze pravdivá, pak je možno spekulovat třeba takto: některá zájmová skupina kabaly se chtěla pokusit o falešný teroristický útok, jaderný nebo biologický, formou výbuchu letadla s nebezpečným nákladem na palubě, možná v USA, možná v Číně. (Proto ty obavy prezidenta Obamy, viz níže v článku.) Svedlo by se to samozřejmě na teroristy, či na některý stát, dle potřeb oné zájmové skupiny. Proč se k podobnému falešnému útoku nejlépe hodí civilní letadlo, to už máme výborně vysvětleno v článku http://orgo-net.blogspot.cz/2014/03/zmizely-let-mh370-je-stopou-k-11-zari.html 
Američané (stejně jako Rusové) (či jiná zájmová skupina kabaly) vyšpiónili, že nad Středním východem se přepravuje "podezřelý náklad", a tak zařídili, aby letadlo směřující do Číny, které ho přepravovalo, přistálo na jejich CIA základně na atolu Diego Garcia, nebezpečný náklad zabavili, prozkoumali a zneškodnili na své raketové střelnici v Novém Mexiku. Letadlo poslali opět do vzduchu a sestřelili nad Indickým oceánem, aby vyvolali zdání nehody ...
O cestující tady vůbec nešlo, ti byli bohužel předem určeni k likvidaci, jejich otrava kyanovodíkem se mi zdá zcela pravděpodobná. 
Osobně se k této verzi docela přikláním, jelikož vím, že Rusové dokážou vyšpiónovat naprosto všechno, o čem my naivní občané nemáme vůbec ponětí.
(Vše bylo pravděpodobně daleko složitější, je v tom zamotáno mnoho stran, vlastní hypotézu si jistě vytvoříte sami.)
=Orgonet=

Kapitán zmizelého letadla byl agentem CIA
http://www.whatdoesitmean.com/index1758.htm
27. března 2014
Překlad pro OrgoNet: Joy


Nová zpráva ruské hlavní vojenské výzvědné služby GRU kolující dnes v Kremlu neponechává nikoho na pochybách, proč prezident Obama tento týden sdělil, že jeho největší obavou není Rusko, ale to, že v centru New Yorku někdo odpálí jadernou bombu. GRU totiž zjistila, že pilot ztraceného malajského letadla, kapitán Zaharie Ahmad Shah, byl agentem CIA a jeho letadlo neslo „tu nejodpornější bombu, která kdy byla zkonstruována“.

Podle zprávy, a jak jsme zde již dříve psali, sledovala GRU let od doby, kdy byl zjištěn vysoce podezřelý náklad na Seychellách, který tam byl přivezen kontejnerovou lodí MV Maersk Alabama s americkou vlajkou.


Podezření GRU ohledně této lodi vzbudilo to, že do 24 hodin od vyložení „vysoce podezřelého nákladu“ určeného pro let Malajských aerolinií MH370, byli nalezeni mrtvi „za podezřelých okolností“ dva vysoce vycvičení členové amerických speciálních jednotek Navy Seals, kteří byli určeni k jeho ochraně (Mark Daniel Kennedy, 43, a Jeffrey Keith Reynolds, 44.

Kennedy i Reynolds byli zaměstnanci námořní bezpečnostní firmy The Trident Group se sídlem ve Virginii, která je financována americkými speciálními jednotkami SEAL a organizací vysokých námořních válečných důstojníků, a GRU již dávno zjistila, že firma je určena k ochraně velmi významných převozů jaderných a biologických materiálů po celém světě.

GRU rovněž zjistila, že „vysoce podezřelý“ náklad byl po vyložení z lodi Alabama 17. února převezen na mezinárodní letiště Seychelly a naložen na let společnosti Emirates na mezinárodní letiště Kuala Lumpur v Malajsii, se zastávkou v Dubai.

Let MH370 do Pekingu odletěl z Kuala Lumpur 8. března, a poté, co vstoupil do zóny Jihočínského moře chráněné Lidovou osvobozeneckou armádou, Spratly Islands, se dle GRU „významně se odchýlil“ od svého kurzu, jak bylo sledováno ruskými satelity VKO (Vojska vzdušně-kosmické obrany Ruska) i leteckými radary. Svůj let dlouhý téměř 3 447 km ukončil na atolu Diego Garcia.

Jak řekli experti GRU, k odchýlení letu došlo ve stejnou dobu, kdy veškeré mobilní telefonní komunikace spravované operátorem China Mobile na ostrovech Spratly Islands byly zmateny a přerušeny.

GRU oznámila, že nejprve jim nebylo jasné, proč byl let odvrácen na Diego Garcia, až do 16. března, kdy oznámili, že na atol byli letecky dopraveni specialisté na choroby jak z USA, tak z Číny. 21. března pak oznámili, že „vysoce podezřelý“ náklad byl z atolu letecky přepraven na raketovou střelnici White Sands v Novém Mexiku na jihozápadě USA, a tam byl zničen „masívním výbuchem“.

Významné je dle zprávy GRU to, že Diego Garcia již dlouho „prvořadým cílem“ protivníků USA z důvodu, že je to místo, odkud byly řízeny války proti Iráku a Afghánistánu, a rovněž je to jedna z nejobávanějších "černých základen“ CIA, kde se mučí a zneužívají vězňové. http://www.alternet.org/story/79273/sordid_details_on_'black_site'_at_diego_garcia_island_come_to_light

Jak praví GRU, nejvíce znepokojující ohledně letu 370 je fakt, že bylo zjištěno, že jeho kapitán Zaharie Agmad Shah má doma letecký simulátor obsahující FTS (Flight Termination Systém), který umožňuje převzít dálkově vládu nad letadlem, a rovněž přistávací instrukce pro Diego Garcia. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584123/Revealed-Malaysian-Airlines-pilot-high-security-US-base-Diego-Garcia-programmed-homemade-flight-simulator-deleted-data-just-taking-control-missing-plane.html

FTS, jak vysvětluje GRU, je plně redundantní bezpečnostní a testovací systém pro dálkové řízení a ukončení letu vzdušných plavidel, který se skládá z CTS (Command Transmitter System – systém předávání příkazů) a podsystémů pro různá monitorování a rozhraní. Systém je plně programovatelný a dostatečně flexibilní na to, aby vyhověl měnícím se požadavkům dnešního moderního testování, jak praví jeho výrobce System Planning Corporation (SPC).

Významné je i to, že SPC - výrobce systému dálkového řízení, jak praví zpráva, byl kdysi veden tajemným americkým „válečným jestřábem“ Dovem Zakheimem, o němž se stále mnozí domnívají, že byl jedním z hlavních osnovatelů útoků 11. září. V r. 2000 zveřejnil článek Obnova americké obrany, v němž volá po „novém Pearl Harbouru“ http://911research.wtc7.net/sept11/trillions.html .


17 komentářů:

  1. Takže oligarchové, stojící za Exxon Mobil, způsobili zastavení probíhajícího dalšího 11.září (zřejmě jaderná nebo bakteriologicko-chemická bomba či něco zvlášť ničivého pro živé bytosti) v přímém přenosu. Sdružení Bílého draka spolupracuje úzce s ruskými tajnými službami. Proto se nedivím, že Rusové vyčenichali toto svinstvo ještě před jeho dokončením. Avšak to, že temnáři udělali na atolu z letadla plynovou komoru pro více jak 200 nevinných lidí, to je morbidnější jak dílo samotného Frankenštajna ! Plynová genocida se začíná znovu ozývat a znovu páchne do světa již několikrát veřejně odsouzeným nacismem a fašismem !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si spíše myslím, že je normálně po přistání postříleli jako dobytek.

      Vymazat
    2. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
    3. To není vůbec efektivní. Já se přikláním k tomu, že z toho letadla udělali plynovou komoru, a těl se pak bez krve a dalších s tím vzniklých problémů zbavili v moři. Dravci už stopy po nich navždy zametou.

      Vymazat
    4. http://inner-light.ning.com/profiles/blog/show?id=6370783%3ABlogPost%3A252863&commentId=6370783%3AComment%3A253195&xg_source=activity

      Vymazat
  2. Je otázka co vlastně letadlo vezlo,ale pokud to byla třeba biologická zbraň a došlo k porušení přepravního kontejneru(nejodpornější zbraň začala ihned působit)Co vlastně můžete v tu chvíli dělat?Sestřelit?Těžko!Uvolní se viry nebo bakterie do prostoru!Pokud to bylo takové svinstvo jak si myslíme už by se to možná ani nedalo zastavit.
    Pasažéři a posádka ať mrtví nebo živí budou další problém.Můžou vše šířit dál.
    Já osobně bych převzal řízení,letadlo poslal hodně vysoko,postupně zrušil přetlakování kabiny a pustil dovnitř mráz.Mráz možná i zabije vypuštěnou hydru a s letadlem plných mrtvol si můžete dělat co chcete.
    Je to jenom má teorie.Fakt,že letadlo vyletělo až na hranici 13.km je všeobecně znám.Nemuselo se ani jednat o teroristický čin,jenom se asi něco nepovedlo při přepravě civilním letadlem a bylo třeba rychle jednat a obětovat pár civilistů.
    Je smutné,že jsme pro pár mocichtivých magorů jenom bezvýznamné loutky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jenom loutky, doslova živé hračky, na jejichž životě a osudu jim vůbec nezáleží. Červů mezi lidmi k zašlápnutí si vždycky najdou dost !

      Vymazat
    2. Píšeš to ako úplny fas. Trocha úcty k tým pasažierom!

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 31. března 2014 17:43
      To mohl napsat jen přecitlivělý narcista

      Vymazat
  3. http://news.e-republika.cz/article2479-Zvla-tni-osazenstvo-a-zvla-tni-let-zmizeleho-Boeingu&comzone=show#threadId358
    Zvláštní osazenstvo a zvláštní let zmizelého Boeingu

    OdpovědětVymazat
  4. Orgo, pozrite na toto:Úroveň zasahovania Spojených štátov do diania na Ukrajine- Paul Craig Roberts: Z tretej svetovej vojny bude opäť vinené Nemecko. (P.C.R.-bývalý štátny tajomník ministerstva financií USA) Na Slovensku odznelo 13.3.2014. Prepis rozhovoru: http://sk.ynterview.com/rozhovor/paul-craig-roberts-z-tretej-svetovej-vojny-bude-opat-vinene-nemecko

    OdpovědětVymazat
  5. To lietadlo je už všade ma viac as duplikatov keď tomu dobre rozumiem .

    http://www.sott.net/article/276375-Strange-Coincidence-Malaysian-Airlines-Plane-Replica-Stored-at-Ben-Gurion-Airport

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše je jen hra, sice ohavná a brutální, ale tak to mocní mají rádi

      Vymazat
  6. Zdravím tě, orgonete, napsala jsem reakci k článku o zmizelém letu, ale dovolím si vložit ještě jednou stejný text, aby nezůstalo "ztraceno v překladu":
    Ten článek je opravdu velmi kvalitní a mám radost, že ho orgonet zveřejnil, jsem tím potěšena. Četla jsem ho už na původním zdroji, jak uvedl i orgonet a to je zde: http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7522 Autor si říká Vedoucí kolotoče, proto ta zkratka V.K. Konkrétně těnto jeho článek převzal mimo jiné i Protiproud a autor na stránce v odkazu napsal i spoustu dalších článků, které se internetem dál šíří. Mě velmi těší, že orgonet jako jeden z mála k tomu přidal další doplňující informace, které logicky zapadají. Náš "nejserioznější" deník idnes se naopak zachoval tak, že celý článek zesměšnil, aniž by ovšem dal odkaz na zdroj, odkud článek pochází - tedy aby si diskutující mohli sami udělat objektivní názor. Taková základní novinářská etika je pro idnes naprosto nepodstatná!! Zesměšňující článek k článku V.K. vyšel zde: http://technet.idnes.cz/konspiracni-teorie-false-flag-mh370-drk-/tec_technika.aspx?c=A140328_125106_tec_technika_jm
    potěšující ovšem je, že spousta diskutujících se kriticky vyjadřuje k oběma autorům z idnesu - a co teprve, kdyby si mohli ten článek skutečně přečíst! O to více díky orgonetovi! Stejně tak si zde dovolím poděkovat i Protiproudu, který zrovna dostal Bludný balvan Sisyfosu - prý za šíření bludů. Protože Protiproud článek V.K. přetiskl jako první, tak obrázek o "bludech" si každý soudný udělá sám.
    Mimo téma si ještě dovolím říct, že dostat Bludný balvan Sysifosu je dnes v podstatě pocta a doporučuji k přečtení odpověď doktorky Elekové, odpůrkyně očkování, kterou napsala Sisyfosu za obdržený zlatý Bludný balvan, protože pro stránky orgonetu to považuji za zajímavé čtení i vzhledem k Igoru Chaunovi a doktoru Miloslavu Králi a myslím, že tohle by se mělo šířit: http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7534

    OdpovědětVymazat
  7. DULEZITE!!! http://jhaines6.wordpress.com/2014/03/31/sensible-analysis-from-a-reader-g-on-blockbuster-this-is-accurate-and-now-100-percent-confirmed-hijacked-ibm-engineer-successfully-dialed-out-of-diego-garcia/

    OdpovědětVymazat
  8. Anebo to je ještě zcela jinak: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7368-muze-mit-dynastie-rothschildu-neco-spolecneho-se-zmizenim-letu-mh370-malaysian-airlines-prectete-si-tento-material/

    OdpovědětVymazat
  9. Jasně a mobily tam zvonily - po výbuchu a po potopení do oceánu. Logika jak prase...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.