9. března 2014

Pohodový jarní den

Díky čtenářce za krásnou jarní prezentaci.
Bohužel s prezentacemi je zde potíž, na blog nejdou vložit, tak si klikněte na odkaz, snad se to na google disku moc nepopletlo. - A už vidím, že písmo se popletlo, škoda.)

Ukázka:


https://drive.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45TVhILXEzWHRpQnM/edit?usp=sharing

3 komentáře:

  1. já bych si dovolil taktéž předpovědět pohodové, ale trochu víc teplé a suché léto. Stačí si povšimnout, jak se dá dneska krásně odklonit veškerá vlhká oblačnost z Atlantiku nahoru za polární kruh.Takže na tento rok žádná voda! Prý i v J.Americe nedorostly kvůli Haarpu kakaové boby, a proto už v létě poletí ceny kakaa ale i kávy pořádně nahoru.
    http://www.yr.no/satellitt/verda_animasjon.html
    http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html

    OdpovědětVymazat
  2. Velice zajímavé a spadající pod tématiku orgonetu blízkou: http://www.vedy.in/hadanie-pravdy/hadanie/preo-a-nao-haarp a ještě https://atlara.wordpress.com/2014/02/06/o-co-ide-v-kyjeve/

    OdpovědětVymazat
  3. Konečne sa to začína hýbať asi sa budem musieť presťahovať ale do Švédska do emeriky ani za svet zachviľu tam to bude o hubu. Fakt my tiež dobre nerobia tie antény na sýpke a v okolí.

    http://wertyzreport.com/2014/03/11/desitky-americanu-kteri-tvrdi-ze-jim-elektromagneticke-zareni-dela-zle-se-usadily-v-malem-mestecku-kde-je-wi-fi-zakazana/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.