31. března 2014

Reakce, kterou je třeba vidět: Putin se směje novináři


Reakce, kterou je třeba vidět: Putin se směje novináři
http://www.prisonplanet.com/watch-this-reaction-putin-laughs-right-in-this-journalists-face.html
Mac Slavo
30. 3. 2014
Překlad: OrgoNet


Když jeden novinář nedávno kladl Putinovi otázky ohledně amerického systému raketové obrany v Evropě, Putin se nemohl udržet a musel se docela nekontrolovaně smát.

Podle novináře je totiž obranný raketový systém NATO určen k obraně Evropy před jadernou hrozbou, kterou tvoří Írán, a nikoli Rusko.

Putinova reakce stojí za to:
Rozhovor:
Novinář: Obranný štít NATO není namířen proti vám, ale proti Íránu.
Putin: To je tedy k smíchu. Radši se už rozlučme, je konec pracovního dne … opravdu už je čas jít spát. Aspoň se vrátíme domů v dobré náladě.

http://youtu.be/ZjmiyOgO66g




Ještě humornější je supervážná tvář tvář novináře jako reakce na výsměch.

Zdá se, že skutečně věřil tomu, že NATO staví svůj obranný štít na ochranu proti Íránu, což je země, která dle zpráv amerických rozvědek musí teprve vyvinout nejen jadernou technologii, ale i interkontitnentální balistický raketový systém schopný tuto technologii někam dopravit. http://rt.com/op-edge/us-missile-shield-russia-361/

Propaganda na obou stranách je velice směšná, vezmeme-li v úvahu, jak legračně se v posledních měsících mění sem a tam její postoje.

Legrace to přestane být, až Evropa, Rusko, Čína a USA skutečně použijí tuto propagandu k usnadnění vstupu do globálního konfliktu, který zasáhne miliardy lidí.


21 komentářů:

  1. :-D, až na ostatnú vetu je tento ranný vstup velice osvěžující, Orgoneti, B

    OdpovědětVymazat
  2. Ten novinář byl jen nastrčený Pepek Vyskoč, vypadal komicky.

    OdpovědětVymazat
  3. Prečítajte a porozmýšľajte nad tým:

    Zdá sa, že dátum zahájenia Tretej svetovej vojny je už známy. Túto informáciu sa snažia zo všetkých síl utajiť pred širokou verejnosťou, ale ako sa vraví, o všetkom tajnom sa skôr či neskôr dozvieme.

    Práve také znepokojujúce správy sa teraz môžu vo veľkom nájsť v Internete. Správy podporujú niekedy otvorene skreslené fakty o reálnej situácii na Ukrajine a konaní Ruska a ľudia jednoducho nechápu, čo sa vo svete deje. A médiá jednoducho na téme zahájenia Tretej svetovej vojny špekulujú.

    V ruskej sieti sa napríklad teraz aktívne posudzujú „predpovede“ známeho ruského astrológa Pavla Globu, ktorý ešte v roku 2009 predpovedal, že Tretia svetová vojna vzplanie v marci 2014, kedy sa začne globálna zmena hraníc štátu a bude sa pozorovať eskalácia vojenských konfliktov. Vojna sa mala začať podľa slov Globu buď počas Olympiády v Soči, alebo čoskoro po jej zatvorení. Predpovedal taktiež, že Ukrajina bude rozdelená na niekoľko častí.

    Avšak po pozornom oboznámení sa s prvotným zdrojom, ktorý vyšiel s touto správou vyplynie, že hoci je aj materiál z roka 2009, ale po udalostiach na Ukrajine vniesli doň redaktori rad zmien, ktoré aj urobili z obyčajného článku senzáciu. Otázka je, prečo tomu všetkému veríme?

    Psychologička Irina Lukjanová sa domnieva, že všetko spočíva v našej vnútornej potrebe prežiť:

    - O nebezpečenstve sa chceme dozvedieť dopredu, aby bola možnosť sa pripraviť. Taká téma ako vojna, tým viac Tretia svetová, nemôže neznepokojovať, veď sa v podstate dotkne každého, tak ako to bolo počas Druhej svetovej vojny, pamäť na ktorú je ešte veľmi silná. Môže sa povedať, že práve hlboký strach je základným motívom veľmi živého záujmu o danú tému.

    Posledné roky sú vôbec nezvyčajne populárne predpovede o konci sveta, nadchádzajúcich vojnách a o vymretí všetkého živého. Bulharská veštkyňa Vanga sa napríklad domnievala, že svet sa bude nachádzať na rozhraní katastrofy dovtedy, pokým nepadne Sýria a vtedy sa aj začne svetová vojna. V roku 1978, kedy to predpovedala, to mnohí nepochopili. Avšak ak vezmeme do úvahy posledné udalosti, dá sa predpokladať, že jej slová majú zmysel.

    Egyptská veštkyňa Joy Ayadová je naopak presvedčená, že žiadna Tretia svetová vojna nebude. Pozorne vraj sleduje všetky zmeny astronomickej mapy Zeme. A domnieva sa, že Zem neohrozuje vojna s rozsiahlym použitím násilia. Svet čakajú iné boje – boje o umy ľudí.

    Tretia svetová vojna nebude s použitím skutočných zbraní, ale pomocou masmédií. A už prebieha. Práve preto je dôležité chápať, čo čítaš, na čo sa pozeráš a čo počúvaš.

    http://slovak.ruvr.ru/2014_03_28/Na-aky-datum-urcili-zaciatok-Tretej-svetovej-vojny-0556/

    OdpovědětVymazat
  4. Ale ta tvár novinára na záver stojí veru za to...on len veril, že je to naozaj len tak, veď to počúva dookola na USA správach... ... ... ... ...

    OdpovědětVymazat
  5. Je to neuvěřitelná fraška, podvod, vymývání mozgů. Putin i Obama pracují pro stejné lidi - spolky - Na venek jsou nepřátelé ale uvnitř se bratříčkují, dělají společné zednářské a iluminátské rituály. Jak je možné, že během Ukrajinsko-Ruské krize kdy údajně USA uvalila sankce na Rusko, tatáž země poslala svého amerického astronauta do ruské rakety Sojuz a odstartovala na ruskou vesmírnou základnu ? Lidi nevěřte tomu, že Putin je lepší než Obama nebo že Obama je démon a Putin anděl. Všichni jsou to stejní prevíti, a maskujou se velice dobře, obě strany pracují pro stejného mimozemského agresora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejně jako ty ?

      Vymazat
    2. Správný postřeh ! Všichni hrajou stejnou hru, akorát v jiných rolích. Bohužel, většina lidí tu hru nevidí, jen ty role !

      Vymazat
  6. a jaká je bilance v zaprdlém dvorečku? http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7534

    OdpovědětVymazat
  7. Ty armády a falešný kosmický program jsou tak trapné, tak se stydím za ty lidi a nechápu je, 1000.000 x mohla už být vyřešena chudoba, znečištění planety atd.. ta hra putina s obamou a ruska z usa už trvá 100 let, nechápu proč a jenom se ukazuje to že země je trestanecká kolonie pro špatné duše většinou, je to smutné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsme tu dobrovolně...žádní trestanci

      Vymazat
    2. Někdy si na Zemi připadám jak na Riddickově filmové Crematorii

      Vymazat
    3. s trestaneckou kolonií je to hodně zajímavá myšlenka. Také si stále říkám, o co tu na Zemi jde. L.

      Vymazat
    4. zhruba o toto : http://www.petr-chobot.eu/cs/nase-existence-mimo-telo

      Vymazat
  8. proste maj roupy a nevi co s prachama a s casem delat. chudaci!! nezavidim jim, my si ted jedem s detma udelat piknik, juchuuu uz se moc tesime.klidne bych vladu s barakem vzala s sebou, ale nudili by nas.
    krasny den

    OdpovědětVymazat
  9. Humanitární bombardování Jugoslávie a jeho důsledky.
    Takhle se šíří demokracie.

    http://www.youtube.com/watch?v=QWcSFCmgx_g&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když už si řekl A musíš říci i B , proč Srbsko napadlo své sousedy, a proč způsobilo smrt desítkám tisíc lidí ??

      Vymazat
    2. No možná bys mohl vyvinout iniciativu a najít si to sám. Např. cituji: britská parlamentní komise a OBSE později zveřejnily zprávu, že z oněch 2 tisíc zabitých, přičítaných na vrub Srbům, zavraždila 1500 osob Kosovská osvobozenecká armáda, aby vyprovokovala srbskou armádu k odvetě. Paul

      Vymazat
  10. proboha jak můžete obdivovat někoho jako je putin?
    nebo si ten duchovní vzestup představujete jako že se objeví politik který se bude líp o vás starat a najednou bude všechno OK? to je duchovno jak z mateřské školky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snadno - konečně někdo netancuje, jak v USA pískají.

      Vymazat
  11. Konečně se našel člověk kterýdal STOP to roztahování USA pod pláštěm NATA ,okupovánízemí a vraždění nevinných lidí ve jménu
    demokracie je do nebe volající.Takto se choval agresivně Hitler, takto se šířil nacizmus.Je dobře že si lidé začínají uvědomovat co se
    vlastně děje pod rouškou ochrany demokracie.---Většina lidí se soustředila na rok 2012 ale především důležitější je rok 2022 prosinec
    Okno pro vzestup-ti, kteří dosáhli určité vibrace se otevírá r.2017 takže pracujte na sobě-je to na každém z Vás přeji krásné energie-mnoho lásky -všechno dobré -L.M

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.