2. března 2014

Youtube ruší nepohodlné kanály

Píšete, že youtube zavřel kanál Zdravá planeta. Trochu na vysvětlenou, protože mě se to taky trochu týká, i mnoha dalších, kteří vystavují nepohodlná videa. Youtube je totiž velmi mocný nástroj šíření pravdy, a myslím že pro to činí víc než kterýkoli jiný mediální prostředek na světě, a proto mocní světa v posledních měsících zpřísnili kontrolu pomocí pravidla o "cizím obsahu".

I můj kanál stojí 1 krok před uzavřením, tzn. když ještě jednou poruším toto pravidlo, mažou mě taky.
Náš problém spočívá v tom, že my šiřitelé pravdy jsme se nadšeně vrhli na youtubová konspirační anebo "sebezdokonalovací" videa a začali si je stahovat a překládat a znovu vystavovat na svém kanálu, s naivní představou, že je třeba, aby se to dovědělo co nejvíce lidí, a že autor, většinou někdo vysoce duchovní, automaticky proti šíření nemůže nic mít. Avšak tím právě porušujeme autorský zákon o tom, že obsah videa musíte vlastnit. Na to dojel třeba Petr, který překládal videa Eckharta Tolle, a teď i Zdravá planeta. Dutchsinse, co sleduje manipulace počasí v USA, je taky na hranici zavření, stačí totiž převzít kousíček cizího videa do svého videa, a už mají důvod vás obvinit.

Pokud nevlastníte obsah videa a chcete ho titulkovat, tak legální možnost je udělat titulky a poslat je vlastníku videa s prosbou, aby je ke svému videu přidal. Což může fungovat, ale v praxi je to málo reálné, protože málokterý majitel videí sleduje svou poštu na youtube kanálu, a už vůbec ne ke starším videím, aby zjistil, že jste mu poslali titulky. Ale možnost to je. - Jsou i autoři videí, kteří napíší, že si přejí obsah šířit, a přímo žádají o titulky a poskytují software, ale těch moc není. To jsou většinou různá "boží poselství" a chanelingy.

Někdy vás nahlásí přímo autor videa (mě např. i Eckhart Tolle - ne osobně, ale taky si to jak vidět hlídá), ale většinou si cizí obsah youtube najde asi samo automaticky. Poslali mi např. výhrůžku za cizí obsah k soukromému (neveřejnému) videu na mém soukromém kanálu, nesouvisejícím s blogem, na němž moje 1,5letá vnučka tancuje na známou dětskou písničku puštěnou z CD.

Jak jste si mohli všimnout, na cizí obsah si dává pozor i Kerry Cassidy (viz články o supervojácích), která natočila svou přednášku (vlastní obsah), během níž pustila posluchačům "cizí" video, které ale ze záznamu přednášky vymazala, protože, jak řekla, by jí video nepustili na youtube a smazali kanál. A jakmile máte u nich přestupek, nový kanál si těžko založíte, takže by přišla o významné médium. (Špehování na googlu je totiž již tak geniálně propojeno, že mají údaje o veškerých vašich identitách a mailových adresách mnoho let zpátky. Což se mi ukázalo náhodou pomocí "chytrého telefonu", ale to je jiná historie.)

Já už proto nějakou dobu nedělám titulky, nýbrž pokud něco, tak přepis/překlad textu s uvedením autora a zdroje, na což pravidlo zatím není, anebo to "ti na youtube" zatím nedovedou zjistit, a taky "neumí čééésky!!" (Co práce mě stály například titulky pro všechny díly Rauni Kilde, a s další spoustu videí z počátku tohoto blogu, a už to dávno zmizelo (pokud je někdo nestáhl a nevystavil jinde). Ale nevadí, jedeme dál, stejně se na mnoho věcí úhel pohledu mění a stále vyvíjí, tehdejší fascinující nové informace jsou teď běžným denním chlebem ...)

Youtube je mocný nástroj šíření pravdy, ale kdyby byl jen tím, tak by ho prostě zavřeli. Naštěstí je to i mocný způsob rozptýlení mas, na němž milióny, možná miliardy lidí denně zabíjejí čas, který by jinak třeba mohli věnovat i pochopení pravdy. Takže není v zájmu mocných, aby ho zavřeli. A my se přizpůsobíme, není to tak těžké (:-)))
=Orgonet=

27 komentářů:

  1. Doporučuji ti, nahraj to na Rutube.ru včera jsem se chtěl podívat opět na něco z dravá planeta a najednou vyskočilo na mě tohle zrušeno je to škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. postupně všechno sežere Velký Bratr! A mimochodem, v Rusku jsou média taky privatizována, a mnoho je propojených se Sorosem.Ukrajina se už mediálně odhalila v celé své kráse. Viď výsledek! Pro mnohé nepochopitelné, pro zasvěcené, a znalé, nic nového.Co myslíte? Co bylo za Jelcina , a Kravčuka? Největší zrádci umožnili největší výprodej...a nejde to zvrátit. A křesťanství? To si ještě počká. Ale dojde na něj. Možná jsem směšná, ale lidi, buďte silní! *victorie*

      Vymazat
    2. Již brzy křesťané a židé budou pronásledováni tak, jak na Zemi ještě nebylo. Stane se to díky Konci Času lidské společnosti zde na Zemi. Vše skončí v totální destrukci a zmaru. A jen ti, co ví, a konají, mají šanci na pořežití. Však jich taky nebude moc.

      Vymazat
    3. Bych nestrašil lidi, svět tady bude dál jen se změní hodnoty.. a jestli to někdo nepřežije tak se znovu narodí.

      Vymazat
  2. můj kanál je taky krok před zavřením :-), naštěstí mám ještě vimeo
    jiloun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zálohujte, zálohujte a zase zálohujte. A pak znova vystavujte ! Jiná obrana na netu není !

      Vymazat
  3. Ja len dodam ze existuje mnoho inych serverov typu youtube ako napr: https://vimeo.com, http://www.metacafe.com, http://rutube.ru/, http://www.stream.cz. Treba len hladat alternativa sa vzdy najde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ,chtěla jsem to sem napsat ,že pro nepohodlné je lepší vkládat na rutube.Byl jsi rychlejší .Super

      Vymazat
  4. Vážím si všech lidí, včetně Vás Orgonete, za obětovaný čas a usilí při tvoření a předávání takových zdrojů, povzbuzující lidského ducha , šíření pravdy Boží a plno jiného, krásného. Jsem si jistá, že nebýt Vás a několik dalších odvážných jedinců, nebylo by mezi námi tolik probuzených. Vida, jak všemožně se snaží satanisté zničit pravdu ! Pravda šířená pomocí YT je mocná čarodějka. A ta dobrá čarodějka má stále víc a víc příznivců. Což není pro opozici dobré.
    Ano, oni to mají při špehování dobře promyšlené. Také jsem si všimla, kolik videí u mě, označených jako "oblíbených" náhle mizí. A při té, ležely tam dlouho a nikomu nevadily...až poslední dobou to jde jaksi z prudka

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Samozrejme,ze kdyz chtej celej svet,tak i s internetem.......kdo vidi dal ten tusi,ze by to casem jen nasi planetou neskoncilo.......proto se nenazranosti rika prave nenazranost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť už byli světapáni varováni : pokud začnou vyvážet války ze Země do vesmíru, dostane lidstvo jako celek exemplární lekci, že na ni nikdy nezapomene, asi jako na Potopu světa !

      Vymazat
  6. Ahoj Orgonet. U nás je jedno velmi dobré video o Svédskej spoluúcasti na manipulácii pocasia. Ak by si ho mal záujem zverejnit na Orgonete, tak ho prelozím do Slovenciny ako text nie ako video priamo s titulkami...

    http://www.youtube.com/watch?v=J_mxbFAcv6Q

    OdpovědětVymazat
  7. byl takový socialistický obchudek nedaleko zpustlého hřbitova v Českých Žlebech a tam roku 1986 nakupovali tehdejší pohraničnící,pátrači v civilu ve vojenských ponožkách a civilové mléčné výrobky po ČERNOBYLU a VŠICHNI měli ideologicky diverzně nastaveny antény na O a Brd,čili přes železnou oponu mohli vědět každý prd o kontaminací žrádla po explozi...Není to vubec o toM,na co čumím,nebo co čtu,ale co CÍTÍM intuicí..29letá dcera je živoucí produkt nikoliv tuzexové stravy a STÁLE hýří zdravým jako tvor,živící ze ovozele, syrově..

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, Ručník končí, mýdlo končí, svoboda končí, temná kabala končí. Youtube byl vytvořený temnou kabalou. Nedivte se !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je to s kabalou? Je vhodné se ji naučit používat pro případ potřeby? Znalost "nepřítele" je podle jednoty i znalost sebe. ne ?
      A temná a "světlá" kabala je pořád dualistický pohled, ale v jednotě podle mně nemůže existovat jedno bez druhého. Zkoumám Františka Bardona - Bránu k opravdovému zasvěcení a připadá mi to spíš jako takové zvenku/zezačátku čisté lákadlo pro pozdější ovládnutí duší. Jakoby taková past na částečně probuzené ...

      Vymazat
    2. Kabbalou se nemůžeš bránit kabbale. To je stejné, jako kdyby ses chtěl/a bránit ohněm proti ohni !
      Proto od kabbaly a okultismu co nejdál, jinak pohltí vaše těla i duše do věčného zatracení ! Odpadlí zednáři by vám měli co vyprávět, abyste se touto cestou nikdy nepouštěli. Jak jednou padnete do tenat satana, ten vás jen tak lehce ze svých spárů nepustí ! Také se říká, že co peklo zchvátí, více nenavrátí.

      Vymazat
    3. Jenže ohněm proti ohni se bránit lze! Příklady známe z lesních a stepních požárů. Vytvoříš okolo sebe kruh z hořlavého křoví a trávy apod. To se pak zapálí a po vyhoření postupující oheň už nemá co zachvátit a toto místo "obejde" ...

      Vymazat
  9. http://www.dailymotion.com/video/xyszja_jeden-vedomy-nadech-eckhart-tolle-cz_lifestyle

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.dailymotion.com/video/xyszja_jeden-vedomy-nadech-eckhart-tolle-cz_lifestyle

    OdpovědětVymazat
  11. Verím, že si cestu nájdete.
    Ďakujem, že ste.

    OdpovědětVymazat
  12. Vůbec to není problém stačí video vložit a přiložit kde jsou titulky podobně to mají videacesky.cz taky nemají ta videa u sebe, jen titulky a vkládají je a pokud to má majitel video povoleno vkládat na weby tak se nic neporušuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom je právě ten vtip. Pokud máte video, kde se dají titulky v menu jen přiložit, pak je tu možnost od admina, že je může blokovat nebo smazat. Ale pokud jsou titulky vloženy přímo do videa(obrázků) a jsou jeho nedílnou součástí, pak je vymazat, vypnout nelze (nebo možná ano, ale bylo by to časově i technicky náročné, a na to admin nemá čas ani chuť). No a to je zřejmě ta věc, na kterou vztahují porušení autorských práv - vkládání titulků přímo do videa !

      Vymazat
  13. Ahoj! Mě nedávno taky smazali video o UFO přednášce Michaela Hesemanna z Prahy z r. 1998. Na žádost Hesemanna mi to smazali a mám půlroční sankci. Michael hesemann byl významný ufolog a nyní je jedna ruka s papežama. Na facebooku má spoustu fotek s papežama a nějak s nimi spolupracuje... Když si dáte na Facebooku jméno : Michael Hesemann , mělo by to načíst ty fotky.... Mějte se hezky Ahoj Ilona Podhrázská.

    OdpovědětVymazat
  14. a kdyby všechno Velký Bratr stopnul a lehlo popelem, tak ta videa můžeme stejně jako originály stáhnout, otitulkovat, a nahnat do veřejných úložíšť. Jsou tam zbalena, a jako balíky si to lidi pak odebírají. Není to tak pohodlné jako přímy stream z YT, ale když je nazbyt času, tak se pracuje, a šíří dál..../ulozto/

    OdpovědětVymazat
  15. Mám úplně novej notas, funguje velmi dobře, jelikož mam jednu rku v gipsu, mam tedy spoustu času surfovat po netu, pointa: včera jsem zabrousila na různé ufo videa a pravdy a zasekla se síť, restartuju a chci obnovit okna, znovu zásek, tak potřetí a video tam už nebylo, notebook se nezasekl, no, potíže mi PC nehlásil, :)), nevím, co se stalo, mohla to být jen chvilková porucha, nic až tak divného, zároven ale to video už tam není, bohužel už nevím název, bylo to o tom, co je na měsíci, co nám tají vlády a pod..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám takový dok. film stažený. Jmenuje se to "Největší příběh, co byl kdy popřen", pokud náhodou máš na mysli toto. Je tam mj. právě i o retušování fotek z měsíce, kde je celá řada megastaveb. Mohu to poskytnou třeba přes ulozto.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.