26. března 2014

Zmizelý let MH370 je stopou k 11. září

Díky čtenáři za odkaz na výborně napsaný článek. Je podepsán V. K. - tedy žádný překlad, nýbrž originál? Klobouk dolů ...

(Vidíte, včera mě sice posedlo fňukání, že už se těmito věcmi nechci zabývat, ale ... sledování extrémních egoismů světa a jeho "mocných" mě sice už hodně nebaví, ale zatím mám ještě pocit, že pro některé to může mít snad pořád ještě probouzející účinek. Takže jak si můžete povšimnout, pořád ještě ve mně zbývá jakési chtění něco/někoho "vylepšovat" , čili slušně velké ego ... doufám, že ho i v této oblasti dokážu brzy pustit. Ono je mazané, ví, že tohle je moje slabé místo (:-))).=Orgonet= )



Zmizelý let MH370 je zřejmě stopou k událostem z 11. září
Zdroj: http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7522
19. 3. 2014

Jeste donedavna nebylo jasne, jak se nad nejstrezenejsim prostorem USA, nad Washingtonem a New Yorkem, mohla zjevit letadla, ktera zautocila na americke symboly moci. Jak se mohlo stat, ze letadla byla a potom zmizela. Jak se mohlo stat, ze se v Pentagonu zadne letadlo nenaslo. Ze se nenaslo ani na poli v Pensylvanii. Jak mohla zmizet letadla s cestujicimi, paklize pristoupime na "konspirativni" teorie? Jeste donedavna toto byl nejvetsi trumf tzv. "debunkeru", tedy "vyvracecu" konspiracnich teorii. Udalosti zmizeleho letu Malaysian Airlines MH370 [1] ale vsechno zmenily. A vysledek, nebo spis dusledky, ktere ze zjisteni vyplyvaji, jsou desive.

Foto: Boeing v barvách Malaysian Airlines



Pri studovani podkladu jak z oficialnich, tak i alternativnich zdroju, vyplynulo, ze je uplne snadne ridit dopravni letoun jako dron na dalkove ovladani. Vsechna moderni letadla, jak ta z 11. zari 2001, tak i ta dnesni, disponuji systemem Fly-by-Wire [2], tedy mechanickym ovladanim letadla skrze programovatelne servo-motory a elektronicke obvody s programy, ktere jsou ovladany centralnim modulem ovladani letadla, tedy pocitacem. A na tomto pocitaci bezi software. Kdyz si uvedomime, co vsechno delala a dodnes dela NSA ohledne spehovani na internetu, kam vsude se dokaze dostat, urcite neni problem "napichnout" letadlo. Reknu to jinak: "Urcite nebude problem prevzit rizeni letadla na dalku, pokud se treba zjisti, ze do kokpitu pronikli teroristi...".

System vzdaleneho prevzeti ovladani stroje muze byt ziskan jednak provplanove, tzn. ve spolupraci s vyrobcem letadla, ktery v nasledne spolupraci s americkymi urady "upravi" potichu software letadla tak, aby se v nouzove situaci (rozumej ve chvili, kdy Vrchni opicak v Bilem dome k tomu da rozkaz) dalo letadlo prevzit doslova z rukou pilotu i proti jejich vuli, anebo neprvoplanove, pomoci hacknuti softwaru dalkove bez vedomi vyrobce letadla. Nebudu se zde poustet do spekulaci, o ktery typ ovladnuti stroje slo v pripade letu MH370, ale kazdopadne neslo o nouzovou situaci, ani havarii, protoze to by postradalo logiku, proc by piloti vypinali navigacni a sledovaci systemy. Oni je totiz zrejme vubec nevypinali, ani o tom nemuseli vedet, protoze kontrolky jim mohly porad svitit na pristrojove desce, ze je vse ok. Boeing jiz drive oznamil, ze si je vedom softwarove zranitelnosti svych letadel [3][3b][3c][3d].

A co se tyce sebevrazdy, to je strasne fajn teorie, ale uplne na hlavu, protoze to by se v kabine museli potkat dva sebevrazi, a jeste predtim, nez by to zapichli nekde do more, by museli vypnout psazerum mobily a tablety, protoze je moc dobre znamo, ze pri havarii letadla do vody zustanou na hladine kufry, kabelky, igelitove tasky a v nich zapnute mobily, protoze lidi zkratka nejsou vsichni ukazneni a nemaji mobily v "airplane rezimu" s vypnutym GSM vysilacem. Sebevrazedny pilot by vedel, ze ho najdou. A kdyz ne podle mobilu, minimalne ho zachyti vojenske radary v oblasti. Letadlo nezmizi jen tak, ovsem v pripade MH370 je vsechno nejak divne, jakoby nekdo v cele oblasti rusil anebo vypnul radary [4][4b].

Foto: letiště na atolu Diego Garcia


A tim se dostavame k jadru pudla. Uprostred Indickeho oceanu lezi maly ostrov, ktery verejnost ani skoro nezna. Je to maly atol s nazvem Diego Garcia [5] s obrovskymi radary vcasneho varovani, ktere jsou zapojeny do systemu americke strategicke obrany. Hlavnim cilem radaru je sledovani odpalu balistickych raket v prostoru Stredniho Vychodu, Ciny, Indie a Pakistanu. Predstava, ze by Americane nevideli na radaru dopravni letadlo, ktere neodpovida, ktere ma vypnute identifikacni systemy a teoreticky muze nest na palube jadernou bombu a mirit s ni nad obydlene uzemi v prostoru Blizkeho Vychodu, rozumej na uzemi spojencu jako je Izrael, tomu se proste neda verit.

Jaka je zde spojitost s 11. zarim 2001? Rizeni letadla muzete prevzit ze dvou duvodu: bud s nim chcete nekam napalit (do mrakodrapu) anebo s nim chcete pristat proti vuli pilotu. Ostrov Diego Garcia disponuje letistem. A pokud opravdu let MH370 miril do Indickeho oceanu, nemohl by v letovem dosahu pristat nikde jinde, nez prave na atolu Diego Garcia.

Zbyva si ale zodpovedet otazku, proc by to nekdo delal. A co se stane s cestujicimi? Nejprve si odpovezme, co se stalo s cestujciimi z 11. zari, konkretne s cestujicimi z letadel, ktera udajne narazila do Pentagonu a do pole v Pensylvanii a velmi pravdepodobne i s cestujicimi z letadel, co narazila do dvojcat v New Yorku. Nerad to rikam, ale tito lide uz jsou po smrti. Nejspise je jeste v letadle pote, co dosedlo na utajene letiste (s vypnutymi komunikacnimi systemy letadla, stejne jako v pripade tohoto letu MH370), uspali plynem, kyanovodikem. Nekdo z pasazeru, i kdyby byli vzati pod prisahu, by mohl zacit mluvit. I kdyby jim za mlceni zaplatili.


Cenzurované video, vysílané jen 1x: Moderátor vyvrací tvrzení o letadle v Pentagonu


Dulezite ale je rict, k cemu se takove letadlo pouzije. Pouzije se jako dalkove ovladany dron naplneny vybusninami ci urychlovacem horeni a napali se s letadlem do vyskove budovy. Ta potom diky urychlovaci horeni shori jako papir. Muze jit ale o pokrocilejsi plan, na palubu se ulozi nuklearni bomba. Letadlo se posle do vzduchu, zmeni se mu volaci kod, vleti do vzdusneho prostoru treba nad Los Angeles a bomba se odpali. Nasledne se z utoku obvini Iran / KLDR / Moskva / Kuba / Venezuela (*nehodici se skrtnete), protoze se najdou "dukazy". Proti takto dorucene bombe neni obrany, zadna protiraketova obrana nema sanci, protoze nikdo nemuze tusit, ze to dopravni letadlo na obloze ve skutecnosti nese bombu.

Abyste pochopili scenar, je tady jednoduchy popis. Nejprve je potreba ziskat letadlo. Muzete ho koupit, ale potom tezko budete utok na americke mesto svalovat na bohate teroristy. Takze letadlo ukradnete za letu dalkove pres volatilni software rizeni letadla. Prevezmete nad nim kontrolu, nejlepe vzdy nad morem a v noci, protoze vznikne nasledovne pri patrani po letadle panika a podvedoma predstava, ze letadlo lezi na dne more. To funguje na lidi spolehlive. S letadlem doletite na odlehle letiste, mimo dosah cumilu a civilizace. Militarizovany ostrov uprostred oceanu je idealni volba. Zbavite se cestujicich, v zajmu narodni bezpecnosti. Vytrhate sedacky a na palubu stroje umistite jadernou bombu, idealne termonuklearni hlavici. Preprogramujete letovy odpovidac a signalizaci, aby se stroj hlasil jako jiny let, konkretne let nejake existujici letecke spolecnosti na pravidelne licence do mesta, na ktere chcete zautocit a pod cizim volacim znakem vletite nad mesto a odpalite naloz v letadle.

Mapa: atol Diego Garcia byl v letovém dosahu zmizelého stroje.




Aby iluze byla dokonala, postarate se i o skutecne letadlo a skutecnou linku, jejiz volaci kod pouzivate. Prevezmete kontrolu nad letadlem a poslete ho do hlubin oceanu, aby se nezjistilo, ze to letadlo, co privezlo nad L.A. jadernou bombu bylo ve skutecnosti uplne jine letadlo, zmizele pred par mesici na druhe strane sveta. Ovsem pozor, aby iluze byla opravdu stoprocentni, je potreba po "zmizeni" uneseneho letadla na mori po par dnech ci tydnech naraficit trosky, treba par kufru nebo najaky kus plechu s barvama aerolinek letadla. Hadam, ze i v pripade letu MH370 se toho dockame.

Abych to shrnul, utok tohoto scenare, pokud k nemu dojde, probehne zrejme v noci. Vsimnete si, ze i let MH370 zmizel prave po pulnoci. Je to logicke, vizualni orientace cestujicich i lidi na zemi je nulova. Nevedi, kam leti, kam se staceji, lide na zemi nevidi, co leti nad hlavou, maximalne slysi zvuk motoru, ale je-li letadlo dostatecne vysoko, tak ani to ne. Ukrast letadlo v noci a navic ve vzduchu, mate-li k tomu upravene technicke prostredky (od vyrobce letadla?), je hracka.

Ted se pustim do spekulaci. Potrebuje snad nekdo z americke vlady ci tajnych sluzeb nove 11. zari? Nedavno v USA zmizely nuklearni hlavice [6]. Nepodarilo se je najit. Vlada pozdeji vse dementovala, pry je jenom "presunula". Ted zmizelo letadlo? Nechci byt prorokem, ale nuklearni uder v Evrope anebo jeste lepe, na uzemi Izraele, z nehoz by nasledne byl obvinen treba Iran, to by stalo za rec a za rozpoutani valky globalniho rozmeru, z niz by profitovaly ekonomicky USA.

Video: Šéf ruské televize vysvětluje divákům systém "poslední odvety".




Ale pozor, to letadlo muze byt odpaleno i nad uzemim Ruske Federace. Proc? Vcera ruska televize sokovala svet, kdyz v hlavni zpravodajske relaci sef teto televize popisoval, jak funguje rusky system "posledniho uderu", tzv. "Systema Perimetr", v anglickem oznaceni Dead Hand, resp. Doomsday Device [7], ktery dokaze USA obratit v popel. Obama totiz vyhrozoval Putinovi po telefonu asi vic, nez bylo zdravo, tedy v naznacich jaderne sily, a Putin mu sdelil informace, ktere nasledujici den uverejnil rusky tisk, ze i kdyby bylo zniceno veleni ruske obrany, system Perimetr by dal prikaz k odpaleni ruskych jadernych raket automaticky, bez zasahu lidske ruky. Proc by tohle Putin a ruska televize poustela do eteru? Takovahle ostra slova naposledy padala vite, kdy? Pri Karibske krizi v 60. letech [8]... Rusove zrejme museji mit padny duvod k takoveto retorice.

Spojene staty se opravdu budou snazit Rusko "vyvodikovat", a uz si vubec ani neberou rukavicky, maji pocit neporazitelnosti, neohrozitelnosti, chteji s Ruskem skoncovat. Takze unos letadla, zmizeni nuklearnich hlavic a ruske televizni varovani svym obrannym systemem, muzou mit stejneho jmenovatele. Ja jen dodavam: Panbuh s nami!

V.K.

Dodatek Orgonet:
Podobný článek anglicky: Zmizení malajského letadla spojeno s 9/11 http://www.veteranstoday.com/2014/03/15/mh370/

Video - důkaz, že letadlo přistálo na Diego Garcia: Bylo viděno jako nízko letící obyvateli Malediv přesně v dobu odpovídající 4hodinové cestě z místa, kde bylo naposledy lokalizováno. Letadlo bylo zřejmě později shozeno do oceánu, aby vznikla domněnka nehody.
http://youtu.be/p2eQ3XGqMWA




52 komentářů:

  1. Je to jasné a srozumitelné. Nic jiného se od zvrácených kabbalistů ani nedalo čekat. Chtějí mít svou třetí světovou, a udělají pro to maximum možného i nemožného. Protože se blíží čas Odhalení jejich špinavé agendy proti lidstvu, a to by se zdravou kůží nepřežili, smrdutí bastardi !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud nepochopime ze musime zacit kazdej sam u sebe a vratit se ke starejm dobrejm moralnim a mravnim zasadam,nemaji se ceho bat a moc dobre to vedi.Vedi,ze jak bude nejvetsi hodnota peniz,koupej si kazdyho jako slapku,a kde padnou na vyjimku,zaplatej si vraha kterej ji zprovodi ze sveta.Dokud budou fungovat jejich tisiciletima vyzkouseny nastroje,rozdelovani,strach,sliby,falesny nadeje,penize a s nima zavist a budou mit porad dost na to,aby si kupovali koho chteji,nic se nemuze zmenit.Vzdyt jsou to po cely veky porad ti stejni,jen si menej jmena a nazvy tech porad stejnejch nastroju ktery uzivaji!A porad,cely ty veky jim fungujou prakticky bez vetsich problemu.

      Vymazat
    2. Máte docela přesný odhad. Takto to vidí velmi málo lidí kolem nás. Jenomže ani ONI nemají na růžích ustláno. Začínají se mezi sebou hádat, kdo bude větší ředitel zeměkoule, a tak spolu soupeří o to, kdo vlastně první vyhlásí nwo. Vítěz, jak známo, bere vše !

      Vymazat
    3. Fakt super.Od večera 27.3.kolem 23:00 h.přestal fungovat Facebook a do teď je nedostupný

      Vymazat
  2. To video, kde reportér říká, že nevidí žádný důkaz, že do Pentagonu narazilo letadlo je to, které konspirační teoretici pořád přehrávají jako důkaz. Když se ale podíváš objektivně na širší rozměr faktů, ten reportér tam nebyl, když to letadlo narazilo - najdeš desítky svědků, kteří viděli to letadlo tam narazit a přitom najdeš nula svědků, kteří by viděli narážet raketu nebo něco jiného než veliké dopravní letadlo.. Jasně, že jsou cestující z letadel dávno mrtví.. Ale myslet si, že je vysadili někde jinde je taková ta klasická nepodložená konspirační hypotéza. Zkus si představit, kolik lidí by museli podplatit, aby mlčeli - Desítky svědků nárazu (ve skutečnosti jich bylo kolem 100)... lidi, který se měli postarat o likvidaci pasažérů... řídící letového provozu, kteří slyšeli komunikaci únosců... rodinné příslušníky pasažérů, kterým z letadel telefonovali... úklidovou četu všech lidí, kteří uklízeli před Pentagonem... Lidi, kteří našli v útrobách Pentagonu vysoce odolné části boeingu 757 a mrtvoly ještě připoutané na sedačkách... pracovníky laboratoře DNA, kde se potvrdila identita skoro všech obětí jak z Pentagonu tak z letadel.. A mnoho dalších, o kterých mi ani nemůžeme vědět.. a to mluvím jen o Pentagonu... A za celých 12-13 let se pořád nenašel nikdo, kdo by tvrdil, že ho uplatili, aby lhal. Není to divné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenom mi furt vrtá hlavou, proč křídla letounu "neustřihla" ty stožáry osvětlení těsně před budovou? A proč je v budově více-méně kulatý otvor a nejsou tam stopy po křídlech?
      A taky si zkouším představit, jak do kanceláře zaměstnance (CIA,NSA, .....) vstoupí šéf, a řekne. Nazdar Johne! Abys nám tady v kanceláři nezasmrádnul, tak mám pro tebe takovou jednoduchou prácičku v terénu. Je to tak na dvě hoďky, ale neposer to! A tady máš svou složku, tak si ji pořádně prostuduj. Máš tam odpovědi na všechny možné otázky: jméno, oblečení, účel výskytu na tom místě a všechny možné detaily, jaké by mohla zaznamenat snad jenom kamera. Tak do práce ! CZK

      Vymazat
    2. Vyjádřim se jen k první části vaší odpovědi, druhou jsem úplně nepochopil... Stožáry tam zohybané a pokácené byly. Tahle debata o stožárech a o velikosti otvoru je mimo mísu. Základ je, že existuje asi sto lidí, kteří viděli dopravní letadlo vletět do Pentagonu :-D To je fakt... Proč nejsou stopy po křídlech? Vždyť tam jsou, stačí se pořádně podívat. Jenom to nevypadá jako v komiksu, kde v budově zůstane přesný otisk prostředku, který to tam napálí...

      Vymazat
    3. Tak to jako sorry. Díra je prostě malá aby se do ní vešel trup Boeingu, tak jedině by se ten trup musel zhroutit sám do sebe a letadlo by sklopilo křídla. Po motorech nikde žádná díra ani viditelné stopy nejsou. Pokud jsou, pošli odkaz. BTW viděl si někdy lopatky leteckého motoru? Ten materiál zvoní, jen se ho dotkneš. Kromě toho, že jsou svědci, kteří tvrdí, že viděli letadlo, tak jsou i svědci, kteří tvrdí, že to dopravní letadlo nebylo, ale bylo to něco mnohem menšího. Také ten záznam z kamery benzínové pumpy naznačuje, že to bylo něco mnohem menšího. Podle výbuchu a také samozřejmě bylo video zcenzurováno, protože sekvenčně snímky neodpovídají. Je vidět pentagon, pak jen čumák čehosi a pak chybí podle mého 1-2 snímky kde by bylo vidět, co to tam vletělo, ale samotný výbuch už je zase v lépe zobrazený.

      Vymazat
    4. Asi koukáme každý na něco jiného :-) V té rychlosti by se stožár nestihl ohnout. Byl by "přestřižen". A když jsem se díval na ty záběry, kdy letadlo narazilo do WTC, tak se tam zařízlo i s křídly a ten "otisk" byl samozřejmě vidět. Do doby, než to vše vybuchlo. CZK

      Vymazat
    5. Nezlobte se, ale s Vámi se na tohle téma nemá cenu vůbec bavit. Vy totiž lžete, až se Vám od úst práší, čili jste zde nasazený troll.
      Tvrdíte, že existuje asi 100 lidí, kteří viděli dopravní letadlo vletět do Pentagonu. My jsme ale za celou tu dobu neviděli ani jednoho očitého svědka, který by tohle tvrdil. Pentagon je nejhlídanější budova světa, obklopena tisícero kamer, a přesto jsme neviděli jediný záběr z kamery, kde bychom na vlastní oči viděli, jak dopravní letadlo vlítlo do Pentagonu. Proč jsme je neviděli? Inu proto, že CIA zabavila všechny kamery z dosahu několika kilometrů kolem Pentagonu. Neviděli jsme ani trosky letadla, ani jeho motory, neviděli jsme vůbec nic, jen malý kulatý otvor po řízené střele, ale zato jsme viděli zasvěceného zločince Donalda Rumsfelda, jak osobně pomáhá uklízet z trávníku pár narafičených trostiček.

      Vymazat
    6. Sorry, sledoval jsem celou řadu dokumentů, komentářů apod. a prostě je faktem, že v Pensylvánii nebylo po jakékoli trosce letadla ani památky, jen podivná díra v zemi a kouř z "ničeho". U Pentagonu by se museli válet přinejmenším motory a další větší trosky, protože B757 není Cessna. Neméně důležitým důkazem je, proč agenti zabavili na přilehlé benzínce záznam z kamerového systému, kde byl jasný důkaz, že letadlo tam nebylo. Byl tam prý vidět velmi rychlý průlet jakéhosi většího předmětu, co my víme. Je třeba větší šíře informací.

      Vymazat
    7. Nevěřím ani kapičku té verzi o nárazu letadla do komplexu Pentagonu. Viděl jsem před časem kdesi na netu videozáznamy, které ukazovaly tu díru z blízka, z vnějšku i zevnitř pentagonského dvora. A měl jsem přitom silné podezření, že tu díru skrz tu masivní budovu něco doslova jakoby vypálilo, vyvrtalo. Z vnitřní strany ta díra nenesla sebemenší stopy po jakýchkoli zbytcích křídel. Prostě tam ve zdech z obou stran zela čistě kruhová vypálená temná díra. Musela to udělat nějaká raketa s průpalnou či obdobnou hlavicí.

      Vymazat
    8. Ta stopa po křídlech tam je (minimálně na levé straně), musíte si ale najít nějakou fotku s vysokým rozlišením, abyste si toho mohli všimnout. A pak jestli se někomu zdá díra ihned po náraz příliš malá, tak to bude proto, že Pentagon je veliká budova a má neúměrně veliká okna, nesmíte velikost otvoru pozuzovat podle velikosti oken... Co říct dál.. Těch svědků nárazu letadla je opravdu dostatek. Stačí si projet ten milovaný youtube, najdete jich desítky... + byla potvrzena identita (podle DNA) všech obětí jak zevnitř budovy, tak i z letadla.. to už jsem psal... našly se zbytky motoru a tušim, že i černá skříňka ač zničeká... Mě to jako důkaz naprosto stačí..

      Vymazat
    9. No, nechtěl jsem na některé komenty reagovat, ale tohle mne bere. Pánovi to jako důkaz stačí - co vám stačí? Pokud byl na budovu Pentagonu provedený nějaký úmyslný útok ze strany USA, tak o tom ti v armádě určitě věděli, a je jasné, že to byli oni + CIA + další vládní agentury, které DNA zkoumali, a dle toho je mohli pěkně zmanipulovat, nebo si je úplně vylhat - testy dělali oni sami. K těm svědkům - šel jste někdy např. po Václavském náměstí a mrknul se kolem? Kolik lidí jste znal? A pokud by někdo na opačné straně Václaváku někam telefonoval, nebo něco viděl, a vy se o tom dozvěděl zprostředkovaně z médií, věřil by jste tomu? A což teprve když by jste tam vůbec nebyl! A vy tady tvrdíte, že nějakých 100 svědků - jakých svědků! Vždyť to mohli být nastrčené figurky, které u toho Pentagonu vůbec nemuseli být! Ale dost o tom, co si nemůžeme ověřit, protože jsme tam nikdo nebyl. Mne zajímá jiná věc - v okolí občas natrefím na individum - sociopata, pro kterého není vůbec žádný problém poslat hejno raket na nějaké město nebo stát. A to aniž by z toho města nebo státu někoho osobně znal. Mrtví lidé, děti, starci, ženy, zničené budovy, infrastruktura, zvířata, to v něm nic nevyvolává, a ani nad tím nepřemýšlí - hold sociopat - vidí jen sám sebe, a možná některé jemu rovné. Ostatní jsou šváby, které je nutné zlikvidovat. A je tím pádem pro mne docela reálná představa, že u moci jak v USA, tak EU sedí právě takový lidé, kteří se neštítí ničeho, pokud se to negativně netýká přímo jich. Dluhové pasti, lichva, mediální manipulace, oligarchové, politici, kteří škodí vlastní zemi, ekonomicky i finančně podvázané celé státy včetně Česka, to vše mi dává dostatečný důkaz toho, že mám pravdu.

      Vymazat
    10. Ty svědky si mohli bez problémů vymyslet. Byl jste někdy třeba na Václaváku? A když jste se rozhlédl, kolik lidí jste znal? Kdyby někdo na opačném konci Václaváku něco viděl, nebo tvrdil, že to viděl, věřil by jste mu? A jak by jste poznal, že to opravdu viděl, a že tam opravdu byl? USA má přes 300 milionů lidí, tam si můžete identitu vycucat, jakou chcete - a Pentagon i CIA mají hodně pák k tomu si takto cucat, co chtějí. To platí i o DNA - kdo myslíte, že ty testy dělal? A opravdu věříte, že vyšetřování bylo objektivní, a že se nic nezakamuflovalo? Zvlášť, když je veřejným tajemstvím, že si to tyto složky způsobily sami?

      Vymazat
    11. Vůbec si neuvědomujete rozsah celé události Jardo. Ti svědkové tam nebyli nastrčeni proto, aby vám vyvrátili konspirační teorii, ale protože tam byli a viděli, co se stalo... A jestli dokážete pochybovat o všem, tak nechápu, proč tak pěkně nepochybujete i o konspiračních tvrzeních... Tohle je pěknej dvojí metr... Já se spoléhám na ověřené výpovědi, zatímco vy se spoléháte na neověřená tvrzení, které ani nebyly součástí vyšetřování... Ale škoda mluvit. Kdo nechce neslyší... Vy prostě víte, že to bylo spiknutí a z toho vychází všechny vaše následující teorie, myšlenky a domněnky...

      Vymazat
    12. Ty sociopaty zajímá výhradně a pouze "za kolik" a "pro sebe". Čím víc obětí, tím víc pro sebe získají. Tak to prostě je, a oni to s povděkem přijímají !

      Vymazat
    13. Mohl by pán, který tvrdí, že křídlo B757 a motory nezlikvidují zdi a nechají tam jen mastný flek od oleje spočítat kinetickou energii motoru Pratt & Whitney řady PW2000 z B757 a vnést do problematiky dopadu letadla na pentagon trochu více sebekritiky a né jen papouškovat ofico verze hloupých teorií, které narychlo vymysleli v Pentagonu na kamuflování?
      Pratt & Whitney řady PW2000 má hmotnost cca 3200 kg.
      Jo, trosky letadla tam opravdu byly nalezeny, ale i na zahraničních forech byly stupně kompresoru/turbíny jasně identifikovány z nějakého menšího letounu, rozhodně tam nikde nebyly na fotce lopatky dmychadla z motorů B757.

      Vymazat
    14. Všechno to bylo divadlo pro TV svět, i ty trosky tam byly dovezeny až po nárazu střely, aby se kamuflovalo a lhalo ve prospěch magického megarituálu (obětováno v ohni jako zápalná oběť přes 3.200 lidí !!!) 9/11 !

      Vymazat
  3. http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2014/03/flight-mh370-is-at-diego-garcia-heres-the-proof-2461078.html

    OdpovědětVymazat
  4. A jestli chcete vědět, kde se skoničilo ono letadlo, vyhledejte si na blogu Petry Bostlové článek ,,VÍME, CO SE STALO SE ZTRACENÝM LETADLEM A JEHO NEBOHÝMI PASAŽÉRY! .... z 11. března 2014.

    OdpovědětVymazat
  5. Na stránkách:
    petrabostlova.wordpress.com

    Je něco úplně jiného - cestující byly obětováni satanisty v Česku a teď hledají odborníka na prodej Boingu - pokud ho už nestřelili.

    Jsou jednodušší způsoby, jak tam dopravit atomovku... než unést letadlo s lidma - kdy na ně budou dotírat příbuzní. Článek je škrábání za druhým uchem přes hlavu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. petra bostlová , je už zblblá z těch satanistů , podle ní je jedině správné co hlásá Vatikán...

      Vymazat
    2. Nelžete tu, člověče nezbedná !

      Vymazat
  6. a proto si v mobilu přehrávám tuto mantru,abych nevyšel ze cviku http://www.youtube.com/watch?v=Wv1Bcux0OwA

    OdpovědětVymazat
  7. Díky velmi pěkně a srozumitelně napsáno .Těd ´to chápu na 100 %.A přiznám se ,že se nás to katastroficky dotkne taky,Kdyby scénář byl pravda,což ani nechci pomyslet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť proroctví o Praze uvádí, že se po nějakém mohutném útoku na ni zachrání jen tolik lidí, co se vejde projíždějícímu potahu pod plachtu. Na druhou stranu jdou zase zvěsti, že si Bůh nepřeje zničení Prahy, a že ji nějak zázračně před útoky zlých mocností ochrání. Takže jako vždy počkáme a uvidíme.

      Vymazat
    2. proroctví se nemusí vyplnit, i když ty vhledy byl kdysi pravdivé ...

      Vymazat
    3. Proroctví jsou naopak proto, že ohlašují něco, co se stane, jako varování pro současný stav, kdy je prorokováno. Odpuštěno být může, ale jednou ohlášený trest projít musí !

      Vymazat
  8. Bylo zřejmé od počátku pátrání po směru letu MH370,že přistál na atolu Diego Garcia, a že má "nějakou" souvislost se současnou situací okolo Ukrajiny. Už že v tomto letu byli jen číňané a malaijsané,nikdo z EU a USA. Jen je otázkou co tím je sledováno,koho dalšího zatáhnout do šachové partie Obamy s Putimem? Je úsměvné pozorovat zastírací manévry hledání jeho trosek v oceánu. Cestujících a členů posádky je mi líto :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu. To šaškové divadlo, co ve vzduchu, na moři a se satelity předvádějí, může být už jen opravdu pro debilitní jedince. Ti tomu mohou ještě upřímně věřit, MY už delší dobu rozhodně ne !

      Vymazat
    2. přečti si pořádně , odkud cestující v letadle byli

      Vymazat
    3. Pozor,pozor ! Klíčových bylo jen 20 z nich, 8 Íránců a 12 Číňanů,ostatní se s nimi "svezli" podobně jako tomu bylo kdysi s pasažéry a posádkou nad skotským Lockerbie. Tehdy, 21. prosince 1988, nad městem v důsledku teroristického útoku explodoval Boeing 747 společnosti Pan Am 103, přičemž v něm zemřelo celkem 270 lidí. Zemřít měl ale jen jeden klíčový pasažér s kufrem tajných dokumentů a mikrofilmů. Ta bomba tam byla instalována na poslední zastávce letu 103, a odpálena na dálku.Tehdy to iniciátoři (americká CIA a NSA) zakamuflovali na islámský džihád, a "shodili" to na "libyjské teroristy" režimu Muammara Kaddáfího. Tehdy muselo kvůli 1 člověku zahynout dalších 269 lidí !

      Vymazat
  9. Matthew Ward - 20.3.2014 (chaneling)
    Ashtar: Všechny osoby na palubě chybějícího dopravního letadla se přestěhovali do malé planety, které se blíží zemi svou atmosféru, a do určité míry topografii a jejími obyvateli, a jsou dosti podobná vaší populaci a vzhledu. Když se u letadla rozvinuly závažné poruchy, které nelze napravit, posunuli jsme ho do vyšší dimenze a nastavili kurz k této planetě. ...
    http://www.galacticchannelings.com/english/matthew20-03-14.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S týmto súhlasím. B

      Vymazat
    2. No jasně, zeměkoulí pozemského typu je kolem nás přehršel, tak proč se nepřstěhovat dle libosti mimo Zemi ?!

      Vymazat
  10. Sheldan nidle - 25.března 2014
    ... Taková událost se stala kolem dopravního letadla nedaleko pobřeží Malajsie. Toto osobní letadlo bylo chyceno v náhle otevřeném portálu, která způsobila, že mnoho elektrických zařízení buď selžou nebo se chovají podivně. Posádka nevěděla, co dělat, nebo dokonce, kam jít. Byla smetena doslova do moře. Nakonec se vrátil k "normálu" a ocitla v Agartha. Asi tušíte zbytek. Máme jen zmínit, protože tento konkrétní let byl držen tajemství po dlouhou dobu.
    http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan25-03-14.html

    OdpovědětVymazat
  11. Ashtar taky kecá, viz http://goldenageofgaia.com/2014/03/26/ashtar-speaks-on-the-ebola-virus-outbreak-and-malaysian-flight-370/#more-212789
    "Pád letadla způsobila výbušnina na palubě, cestující zemřeli bez utrpení a jejich duše se vrátily domů. Těm, kteří výbuch způsobili, nebude umožněno, aby z toho měli prospěch - další zostření bezpečnostních pravidel atd. Někteří se snaží obvinit z pádu letadla Hvězdnou rodinu, že unesla letadlo, aby vykonávala nátlak na mocné, ale ta by to ale nikdy neudělala."
    Dotaz: Proč jsou od členů Galaktické federace naprosto různé výklady této události? "Protože existují různé časové linie. Zprávu dostanete podle toho, na jakou časovou linii se napojíte."
    Podle mě: Źádné různé časové linie, ale kabalisté, co podstrkují "osvícencům" různé informace jakoby od galaktiků, taky holt mají různé zájmy a záměry a podle toho vytvářejí svou kopu lží ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plne suhlasim. Uroven manipulacie je uzasna, ide vzdy o manipulaciu nasich mozgov (verim, ze datovanu este pred povestnym Babylonom), kedze pravda je prave to, comu uverime ;-).

      Vymazat
    2. ONI to vědí : že když jejich lež projde souhlasným vědomím nás lidí, stává se realitou, tedy viditelnou pravdou, skutečností. Takto ONI skrze nás tvoří naší společnou realitu, kterou tvoříme za ně pro ně. Proto jim to pořád vše, co si umanou, docela dobře vychází !

      Vymazat
    3. nemusíš být osvícený aby si poznal která informace je pravdivá a která ne

      Vymazat
  12. "Jeste donedavna nebylo jasne, jak se nad nejstrezenejsim prostorem USA, nad Washingtonem a New Yorkem, mohla zjevit letadla, ktera zautocila na americke symboly moci."
    "Vsechna moderni letadla, jak ta z 11. zari 2001, tak i ta dnesni, disponuji systemem..."

    Nuklearna demolicia (od 0:12:55) /lietadla su foto|video-montaz/
    http://www.youtube.com/watch?v=qZomMV4BVVU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu, ta "letadla" tehdy byly rakety s hologramem letadla. Krásně je to vidět na některých videonahrávkách, jak těm letadlům v jistých okamžicích chybí celé části - vypadají jak špatně poskládané Lego !

      Vymazat
    2. Máte pravdu, letadla budou asi těžko nahánět letící rakety, že, nebo se pletu ?

      Vymazat
  13. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Obama-vzkazuje-Rusko-je-jen-regionalni-velmoc-Vic-nez-jeho-se-bojim-utoku-na-New-York-312915

    Zdá se, že se chystá další "false flag operation" :-(

    To je ale náhodička !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nějak tu 3WWW začít musejí, když se do toho nikomu s nima nechce ani za virtuální petrodolárky :-))))

      Vymazat
  14. Dělají z nás dementy?Asi k něčemu se chystá.
    Za dva týdny má NASA odpojit živé vysílání z kamerového systému na ISS.
    Tímto počinem NASA znemožní možnost lidem sledovat, co se děje na oběžné dráze naší planety. Má se třeba za dva týdny něco dít na oběžné dráze planety co nemají lidé vidět, i tato myšlenka se dere do hlav, vše je dnes možné, kdy umírající systém kope kolem sebe ze všech sil.
    http://energieupramene.blogspot.cz/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=32

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi, abychom neviděli přeskupování ruských Kosmosfér a eskader bojových satelitů. Pálit se nebude jen ze země vzduchem do země, ale též shora z orbity na Zem. Myslím, že to nebude daleko od efektů z filmu Battle: Los Angeles.

      Vymazat
  15. Co se týče zkratek podpisu V.K. občas se též také podepisuji,ale tenhle článek není ode mě.

    VítězslavK. z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Aeronetu je to V.edoucí K.olotoče:-)

      Vymazat
    2. Pokud jsem si všiml, tak vedoucí kolotoče býval téměř stále pod alkoholickou parou. Takže fata morgany a různé další pseudovidiny mu nebyly cizí :-)

      Vymazat
  16. události před 11 zářím vedly k utoku na budovu
    ze záměrem vydělat a svést pozornost
    to že 10 září v americkém ministerstvu obrany zmizelo 2,3 bilionů korun to už moc nikde nepíšou

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.