1. července 2015

Mořská obluda na Sachalinu: výsledek genetických experimentů USA?

Objev mořské obludy „chiméry“ vyvolává obavy 

http://www.whatdoesitmean.com/index1883.htm
July 1, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet

„Naléhavá“ bezpečnostní zpráva připravená ruským Ministerstvem obrany (MO) Hepro vnitřní potřeby Kremlu dnes varuje, že „mořská obluda“, objevená na ostrově Sachalin v minulém týdnu místními obyvateli, byla identifikována jako „chiméra“ záměrně vytvořená Spojenými státy za dosud neznámým účelem, a tudíž představuje „zvýšené“ bezpečnostní riziko pro Ruskou federaci.

Podle této zprávy 28. června strážce letiště Šachťorsk na ostrově Sachalin na své pravidelné kontrolní obchůzce nalezl zdechlinu „mořské obludy“, která byla vyplavena na břeh asi 300m od runwaye. http://siberiantimes.com/other/others/news/n0282-mysterious-remains-of-sea-creature-washed-up-in-far-east/ 







Když zpozoroval tuto obludu, vystoupil ze svého vozidla pro bližší zkoumání a získání fotografií tvora, který měřil přibližně 5,5 metrů na délku, měl tělo ve tvaru ryby, avšak místo šupin měl srst, a měl téměř 1,5 m dlouhý zobák podobný ptačímu.

Vědci ze Sachalinského výzkumného ústavu ryb a ocánografie (SRIFO http://www.sakhniro.ru/ ) se ihned dostavili, aby provedli podrobnou prohlídku zdechliny a získali vzorky DNA, aby mohli identifikovat její původ a druh.

Jelikož první výsledky rozboru DNA této mořské obludy ukázaly „alarmující zvláštnosti“, vědci SRIFO kontaktovali Systém Ministerstva obrany pro pokročilý výzkum a rozvoj (SFLMRD http://eng.mil.ru/en/science/sflmrd/about.htm ), aby provedl další expertízy a poskytl vedení.

Vědci této instituce mají za úkol monitorovat a analyzovat veškeré hrozby státní bezpečnosti Federace vytvořené mezinárodní vědou, a zjistili, že DNA této „mořské obludy“ obsahuje genetické elementy mořské vydry https://en.wikipedia.org/wiki/Sea_otter , arktického úhoře https://en.wikipedia.org/wiki/Arctic_lamprey a gynandromorfní drůbeže (kde každá buňka má svou vlastní samčí či samičí identitu) http://www.daltonstate.edu/galeps/Gynandromorphs.htm , což jasně ukazuje, že tento nález vyžaduje důkladné prozkoumání. http://blogs.discovermagazine.com/notrocketscience/2010/03/10/every-cell-in-a-chicken-has-its-own-male-or-female-identity/

Vědci pro zprávu MO dále uvedli, že tato mořská obluda „vydra-úhoř-drůbež“ není přirozeným druhem, avšak je to takzvaná chiméra – jediný organismus složený z geneticky odlišných buněk. https://en.wikipedia.org/wiki/Chimera_(genetics)

Kdo by chtěl „konstruovat“ takovouto chiméru? Zpráva uvádí, že jak Spojené státy http://www.infowars.com/the-era-of-chimeras-scientists-fearlessly-create-bizarre-humananimal-hybrids/ , tak UK http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html již mnoho let provádějí bizarní genetické experimenty, při nichž vytvářejí hybridy zvíře-zvíře, zvíře-rostlina a zvíře-člověk, a oba státy je tudíž možné spojovat s vytvořením mořské obludy.

Ale pokud jde o tuto konkrétní „mořskou obludu“ objevenou na Sachalinu, vědci uvádějí, že podle toho, že obsahuje mořskou vydru a úhoře, žijící v oblastech východních pacifických oblastí Aljašky, „je pravděpodobnější“, že za jejím vytvořením stojí Spojené státy.

Možná nejzajímavější a nejbizarnější na této zprávě vědců SFLMRD je to, že obluda byla dle nich vytvořena jako „geneticky vytvořený“ savec schopný žít ve slané i sladké vodě, který se dokáže adaptovat na severní pobřežní oblasti Tichého oceánu, a tím se stává vhodným pro „akvakulturní účely“, jelikož má vysoký obsah proteinů.

Vědci, kteří došli k tomuto závěru, vysvětlují, že kdyby někdo chtěl geneticky vytvořit „oceánský ekvivalent“ stáda krav nebo hejna drůbeže, aby mohl živit populaci, jejíž pozemní zdroje potravin byly vyčerpány, přesně takové zvíře by vytvořil. 



Mořská vydra má ve své DNA vrozenou společenskou strukturu a proto žije ve velkých skupinách. Úhoř je zdrojem potravy pro lidi. Drůbež je rovněž jedním z největších zdrojů potravy pro lidi. Vědci vysvětlují, že vytvoření stád těchto „mořských oblud“ pro účely vodního chovu by významně snížilo potřebu obilovin, které se nyní musejí pěstovat pro obživu pozemních stád.

Proč tato konkrétní obluda skončila na pobřeží Sachalinu? Jak praví zpráva MO, zřejmě se tam mohla dostat z ostrovů Aleuty, kde je umístěno mnoho mořských farem pro chov mořských úhořů, odkud mohla uniknout z důvodu silné arktické bouře začátkem tohoto měsíce. Bouře byla tak silná, že občané Fairbanksu na Aljašce hlásili, že tam „úhoři padají z nebe“. http://news.discovery.com/animals/lamprey-eels-fall-from-sky-over-alaska-150609.htm

Zpráva spekuluje, že když se obluda dostala ze zařízení pro mořský chov na ostrovech Aleuty, byla potom pravděpodobně nesena proudem Oyashio, který ji mohl zanést na ostrov Sachalin. 



Zpráva uzavírá tím, že nejlepší experti světa předpovídají, že naše planeta za 35 let nebude mít dost zdrojů potravin, aby se uživila http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2013/07/01/this-unsettling-chart-shows-were-not-growing-enough-food-to-feed-the-world/ , a že naší budoucností je možná opravdu vodní chov geneticky modifikovaných chimérických druhů, jako je ona „mořská obluda. Ale pokud nad vývojem těchto chimér (jako v USA) nebude žádný mezinárodní dohled, bude místo toho zničen celý náš ekosystém...

https://youtu.be/-acQz_wBx7E





July 1, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


4 komentáře:

  1. Zde byl uhozen hřebíček na hlavičku - tají se, že temnářská vrchnost dělá genetické upravování ve svůj prospěch a že v zájmu svého prospěchu vraždí, vraždí a vraždí. Ale nebojme se, přichází Někdo a Něco, co jí zavře kohoutky a otevře stavidla...

    OdpovědětVymazat
  2. Je tady ta svobodná vule...Rrračte si vybrat https://www.youtube.com/watch?v=J95hE5cjNJ8 anebo takto...a funguje to https://www.youtube.com/watch?v=7xnBTz0Mg-I možno i takto...https://www.youtube.com/watch?v=D7M4roGt5bA

    OdpovědětVymazat
  3. Cha cha.. nekoukejte tak na ty sci-fky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš si-fky, hlavně v poslanecké sněmovně, co ksicht to si-fka.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.