2. září 2015

Proč financují Rothschildové přistěhovalectví do EU

Převzato z: http://www.zvedavec.org/komentare/2015/09/6572-proc-financuji-rothschildove-pristehovalectvi-do-eu.htm

Proč financují Rothschildové přistěhovalectví do EU

90% muslimských přistěhovalců tvoří muži
2.9.2015 

Podle názoru expertů RusNekst tím, že financují přistěhovaleckou krizi v Evropě, se kterou se EU nedokáže vypořádat, mohou Rothschildové sledovat jak strategické, tak krátkodobé cíle.




Politolog ze Skopje Milenko Nedělkovski považuje za podezřelé, že 90% přistěhovalců, kteří přijíždí do Makedonie a Srbska, tvoří muži. Informuje o tom srbský „Kurýr“.
Nedělkovski říká, že přijíždí ze zemí s tradiční kulturou, ve které se rodina neopouští.
Připomněl, že Makedonie se „po válce mezi Srbskem a NATO“ stala centrem, kde bylo přijato asi 150,000 Albánců, což zcela změnilo etnickou strukturu země.
Nedělkovski zdůrazňuje, že přítomnost velkého počtu mladých mužů v populaci přistěhovalců vyvolává podezření, že se mezi nimi „mohou ukrývat stoupenci Islámského státu“.
Mimo to, uvádí Kurýr, podle údajů pohraniční policie Srbska 90% přistěhovalců z muslimských zemí uvádí jako den narození 1. ledna téhož roku. Dokumenty, podle kterých by je bylo možné prověřit, neexistují. Je nutné odesílat otisky prstů Interpolu. Odpověď trvá několik měsíců. Interpol spolehlivé databáze u Asie a Afriky nemá, obzvláště u zemí, kde probíhá válka.
Zároveň „Kurýr“ uvádí, že příval přistěhovalců v tomto směru je financován přes organizace Rothschildů „pro lidská práva“ a upřesňuje, že cena dopravy přes moře do Evropy činí 3,000-3,500 euro, do konkrétní země EU 7,000-11,000 euro.
Podle názoru expertů RusNekst mohou Rothschildové sledovat následující cíle:
-- pokračování globalistické politiky likvidace tradičních kultur. Přistěhovalci mají vyvolat krizi identity evropských národů, jejich tradičních evropských kultur a hodnot. Prostřednictvím multikulturalismu je likvidováno chápání místní, své, domácí dominantní kultury. Všichni jsou si rovni, jak muslimové, tak křesťané, jak Arabové, tak Němci (např. v Německu), což znamená, že žádná kultura nemá prioritu. Což znamená, že kultura jako taková končí, zůstává tolerantní mišmaš.
-- Příliv migrantů je vyvolán nejen zničením jejich zemí Západem (Libye, Sýrie, Irák), ale i důkladným, a v poslední době neustále rostoucím, financováním přistěhovaleckých vln zaplavujících Evropu. Lze předpokládat, že jsou sledovány určité krátkodobé cíle. Například vyvolat šok ve správních strukturách EU, aby pak mohla být byrokratická nadstavba přetvořena podle vhodného střihu vyhovujícímu finanční internacionále.
Зачем Ротшильды финансируют миграцию в ЕС vyšel koncem srpna 2015 na cont.ws. Překlad v ceně 171 Kč Zvědavec.

3 komentáře:

  1. Je to PLÁNOVANÁ AKCE! Migrace muslimů do Evropy byla domluvena už v roce 1995! http://www.extra.cz/je-to-planovana-akce-migrace-muslimu-do-evropy-byla-domluvena-uz-v-roce-1995

    OdpovědětVymazat
  2. jak kdysi vzpomenul Fulford, Rotschildové jsou ochotni investovat- pustit peněžní žilou - vrátit nakradené peníze, do každého člověka na planetě á 10.000 doláčů. Tak zde jsou, my Evropané je dostáváme jako stát, který se má o ně postarat a závisí od shopnosti vlády jakou formou tak učiní - tedy i vláda potažmo i prezident nám LŽOU a zamlčují původ a ůčel peněz. Všechny státy EU jsou zadluženy a tak jsou snáze ovladatelné tímto finančním klanem. A OSN vybírá jaká kategorie lidí se sem dostane, rozuměj demograficky.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je jasně vidět,že teroristé mají špatný cíl.Ale na svoje chlebodárce se těžko zaměří.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.