5. dubna 2016

Obří planeta vyvržená z černé díry v centru galaxie by mohla brzy ovlivnit Zemi

Obří planeta vyvržená z černé díly v centru galaxie by mohla brzy ovlivnit Zemi

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2023.htm
April 4, 2016
Mysterious Planet Ejected From Black Hole At Center Of Galaxy Warned Could Soon Impact Earth
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Skutečně těžko uvěřitelná nová 737stránková zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu připravená vědci z Vzdušných a vesmírných obranných sil Ruska (Aerospace Defense Forces - ADF) praví, že Kalifornský technologický institut (Caltech) letos v lednu potvrdil, že Státní aeronautická a vesmírná správa (NASA) objevila v roce 2005 v našem solárním systému novou planetu, což je v souladu s informacemi poskytnutými Ruské federaci dvěma experty amerického vesmírného programu, kteří před 17 lety varovali, že naše Země je pod „hrozbou zničení“ a že je třeba věřit „mýtům z naší minulosti“.

https://youtu.be/6poHQ2h00ZA Publikováno 20. 1. 2016


Podle této zprávy začátkem roku 1999 obdrželo Rusko (na své ambasádě ve Washingtonu, D. C.) nevyžádanou „složku dokumentů“ od počítačového programátora Kennedyho vesmírného centra (KSC) jménem Lloyd Allbright, který uvedl, že je součástí týmu expertů pověřených zjištěním dat ohledně hrozeb pro americké raketoplány ze strany toho, co je pokládáno za suť komety Shoemaker-Levy 9, vzniklou při kolizi s Jupiterem a blížící se k Zemi od července 1994; NASA kalkulovala, že cesta od Jupiteru k Zemi bude těmto troskám trvat 5 let.


https://youtu.be/CiLNxZbpP20
>

Albrightovy informace dle zprávy neukazovaly na žádné „přímé ohrožení“ pro americké vesmírné lodi v roce 1999, ale předpověděl, že je možná interference vesmírné suti z oblasti Jupiteru se Zemí koncem roku 2002 až počátkem roku 2003 – což se shodovalo se zničením vesmírného rakteoplánu Columbia 1. února 2003 při jeho návratu do zemské atmosféry.

Nanejvýš udivující na Albrightových informacích jsou však dle zprávy počítačové propočty NASA vztahující se na obrovskou poruchu objektů umístěných v pásu asteroidů mezi planetami Mars a Jupiter, která mohla být způsobena jedině interferencí s dosud nevysvětlitelnou obrovskou gravitační silou – to jest s neznámou planetou.

Krátce poté, co Rusko dostalo informace od Albrighta, oznámily americké zprávy, že v srpnu 1999 byl zatčen ve státě Ohio, kde byl nalezen, jak žije v jeskyni z důvodu strachu před tím, že do Země narazí obrovský meteorit a způsobí tsunami o výšce 60 metrů; veškeré další informace o něm v této zprávě ADF však zůstávají v přísném utajení.

O 8 let později po Albrightově varování zaslaném Rusku v roce 1999 se 2. února 2007 dostavila na ruskou ambasádu v Mexico City americká astronautka a námořní kapitánka Lisa Nowak, a tam v rozsáhlém interview (telekonferenci) s vědci ruské ADF podala detaily o svém kosmickém letu 17. července 2006 v raketoplánu Discovery, kde řekla, že „vše je nyní známo“, "řeknou, že za to může Pluto", „Jupiter půjde první“, „nikomu neřeknou pravdu“, a „nikdy jsem nevěřila bibli, ale teď musím“.

Foto: Americká astronautka Lisa Nowak.

Po návratu z Mexico City do Spojených států byla kapitánka Nowaková na Floridě zatčena a obviněna z pokusu o únos dítěte své lesbické milenky, která byla inženýrkou americké Air Force; obvinění bylo poté zvýšeno na pokus o vraždu. V roce 2009 však kapitánka Nowaková dostala trest za menší obvinění, 1 rok nepodmíněně, a v roce 2010 byla degradována z kapitánky na fregatní kapitánku a propuštěna z US Navy. V roce 2011 pak byly všechny záznamy o jejím případu zapečetěny – a veškeré následné informace o ní v této zprávě ADF zůstávají ve vysokém utajení.

Je obtížné učinit syntézu z tak rozsáhlé zprávy ADF a vyjádřit, do jaké míry k ní přispěl Albright a kapitánka Nowaková, jelikož údaje v ní obsažené jsou velice složité a velká část z nich podléhá přísnému utajení a nemůže být veřejně oznámena. Ale v podstatě se v ní říká toto:

Jak Albright, tak Nowaková poskytli Ruské federaci důkazy o tom, že NASA ví o nové planetě v našem solárním systému – raketoplánová mise kapitánky Nowakové v roce 2006 poskytla ty nejpřesvědčivější důkazy, že tomu tak je.

Kapitánka Nowaková dále poskytla důkaz, že NASA se obává, že další světoví vědci brzy objeví to, co oni již vědí o nové planetě, a aby udrželi veřejnost „ve zmatku/v chybném směru“, „degradovali“ 13. září 2006 Pluto z planety na trpasličí planetu, „plutoid“, poté, co mise potvrdila vědecké výsledky. Důvodem bylo, aby mohli změnit svá zjištění z roku 2005 - objev 10. planety, která je nyní známa jako 9. planeta našeho solárního systému; rozdíl tkví v tom, že kdyby tato nová planeta byla označena jako „desátá“, bylo by nemožné udržet pod kontrolou biblické a mytologické konotace pro veřejnost.

10. planeta známá v průběhu věků jako Nibiru, Pelyněk, Tiamat, Planeta X.

Ohledně informací poskytnutých Albrightem a Nowakovou, které jsou použity ve zprávě ADF, oba poskytli i výpočty NASA, ukazující, že Jupiter bude pod zvyšujícím se „útokem“ této nové planety – což bylo potvrzeno nejen kometou Shoemaker-Levy 9, která do něj narazila v roce 1994, ale i nárazy v letech 2009, 2012 a nejnověji i minulý týden tohoto roku 2016; všechny tyto události dodávají váhu varováním kapitánky Nowakové z roku 2007, které poskytla vědcům ADF: „Jupiter bude první, kdo půjde.“

https://youtu.be/PvNemn2IMik Publikováno 29. 3. 2016


Pokud jde o původ této záhadné nové planety (je to teprve 3. „skutečná planeta“ objevená od dob starověku), vědci ADF ve zprávě uvádějí, že je z centra naší galaxie Mléčné dráhy – a je na orbitální cestě směrem k nám již téměř pět miliard let.

Důkazem podporujícím toto konstatování ADF je dle zprávy to, že loni v listopadu (2015) se NASA „podívala“ svými teleskopy téměř 5 miliard let do minulosti, a to i s použitím svého Nukleárního spektroskopického teleskopu (NuSTAR), a zpozorovala něco nemožného, co se dříve předtím nikdy nestalo – obrovský objekt, který se vymrštil ze superobrovské černé díry v centru naší galaxie – a měl tolik energie, že vědci NASA ho přirovnali k celkové energii, která je emitována celou naší galaxií.


Obraz z teleskopu JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA: tajemný předmět vyvržený ze superobří černé díly v centru Mléčné dráhy.  http://www.jpl.nasa.gov/news/news.php?feature=4753

Všeobecně je přijímáno, že věk naší Země je 4,54 miliardy let, s možností omylu o 50 miliónů let; tento tajemný objekt vymrštěný z centra naší galaxie nyní velmi dobře mohl vstoupit do našeho solárního systému, a je to více než pravděpodobně nová planeta, jejíž objev Caltech nedávno oznámil.

Vědci ADF učinili tento udivující předpoklad nejen na základě vědy, ale i starobylých mýtů – zejména od doby, kdy víme, že tato záhadná nová planeta pochází ze superobří černé díry v centru naší galaxie, označované Sagittarius A*, v blízkosti souhvězdí Střelec (Sagittarius) a Škorpión.

Na rozdíl od západních vědců, kteří opovrhují starobylými znalostmi o našem světě, ruští vědci zkoumají i tyto staré mýty, aby zjistili jejich spojení s moderními objevy – a v tomto konkrétním případě, jak říká zpráva, je vede k nejstarší pověsti našeho světa o Střelci (Sagittarius), kterého Babyloňané označovali jako boha jménem Nergal; byl to podivný tvor vzhledu kentaura, střílející šíp z luku a vykreslený v mnoha mýtech jako bůh války a moru, a božstvo, které předsedá podsvětí, a před nímž varuje hebrejská Bible.




A v poměrně děsivém závěru vědci ADF poznamenávají, že v nejstarším eposu světa, v babylonském Enûma Eliš, na němž je založena známější kniha Genesis, jak Země, tak její „ničitel“ (nově objevená planeta vyvržená ze superobří černé díry v centru naší galaxie) se „zrodili“ ve stejnou dobu – ale znovu se setkají až v posledním dni, ve dni posledného soudu, jak je známo z biblické knihy Zjevení Janovo (kap. 8), kde se praví:

"Když zatroubil třetí anděl, spadla z nebe veliká hvězda hořící jako pochodeň a padla na třetinu řek a na prameny vod.
Jméno té hvězdy je Pelyněk. A třetina vod se obrátila v pelyněk a mnoho lidí kvůli těm vodám zemřelo, neboť zhořkly.
Když zatroubil čtvrtý anděl, byla zasažena třetina slunce, třetina měsíce a třetina hvězd, aby se jich třetina zatměla a třetina dne neměla světlo a podobně i noc."



April 4, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

46 komentářů:

  1. Niečo tu nehrá..., len som zasadla ku článku a prišlo mi zle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosím, nechtěla byste rozvést svou ženskou intuici?

      Vymazat

    2. mala som totiž v závere roku r. 2012 tri videnia. Jedno z nich bolo o takom "výstrelu" . Nemala som strach, a vedela som, že akt bude trvať krátko. Kojot...

      Vymazat
    3. Aha, už viem - nehrá mi, že videjko s Jupiterom hodila do pľacu nejaká org. čo má až dvoch šedivákov /v každom spodnom rohu jedného/ ako logo !
      Tieto "amazing footage" sú tak predokonalené, až sú na ho.no. Dobré na zavádzanie.
      Kojot
      Presne v zmysle ostatného článku o dezinformáciaách, ten je fasa ! Dík Orgo týme.


      Vymazat
  2. Všechno do sebe zapadá. Je těžké chápat naším časově i prostorově omezeným mozečkem obrovská dění vesmíru. Ale dokážeme pochopit, že mytologie z dob, kdy kontinenty nebyly lidmi ještě propojeny, hovoří stejně jak v Peru tak v Egyptě i jinde. A kdo jen trochu zná zákldaní kostru bible ten ví, že sepsaná proroctví se vždy a přesně naplnila.

    OdpovědětVymazat
  3. černá díra něco vymrštila? Apríl byl už v pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no asi spise urychlila pruletem kolem, nez vymrstila .... pokud tedy nemysleli diru bilou, ta vymrstovat umi, muze-li zustat objekt velikosti planety pri jejim pruchodu vcelku.
      Nakonec tedy budeme opravdu potrebovat Adama Bernaua a jeho skolni sesit s rovnici na premisteni planety :)

      Vymazat
    2. záleží odkud nasává a kam...pak mohla i "vymrštit" :-) Tak málo známe o Vesmíru...:-) Myslím, že možné je vše. A myslím, že obecně platí zákon o zachování hmoty a energie, že uvnitř izolovaného systému se daná fyzická kvantita nemění s časem. (Pokud do systému zasahuje vnější vliv, můžeme jej začlenit, ale definici systému musíme o něj rozšířit. Zákon pak platí.) Z tohoto zákona vyplývá, že hmota a/nebo energie se v průběhu času ani netvoří ani nezaniká, jen mění svou podobu. Konec mého myšlení- škodí na pleť :-D

      Vymazat
    3. Plazmaticky model vesmiru ,umoznuje "vymrstit nieco" z hviezd ,otazne je ci vobec cierne diery existuju, stale to je len exaktne nepotvrdena mat-fyz toeria >>> http://www.osel.cz/7791-co-kdyz-cerne-diry-vubec-neexistuji.html

      Vymazat
    4. In September 2014, Swift caught Mrk 335 in a huge flare. Once Gallo found out, he sent a request to the NuSTAR team to quickly follow up on the object as part of a "target of opportunity" program, where the observatory's previously planned observing schedule is interrupted for important events. Eight days later, NuSTAR set its X-ray eyes on the target, witnessing the final half of the flare event.

      After careful scrutiny of the data, the astronomers realized they were seeing the ejection, and eventual collapse, of the black hole's corona.

      "The corona gathered inward at first and then launched upwards like a jet," said Wilkins. "We still don't know how jets in black holes form, but it's an exciting possibility that this black hole's corona was beginning to form the base of a jet before it collapsed."

      http://www.jpl.nasa.gov/news/news.php?feature=4753

      Vymazat
    5. co si zabrzdena? kazda cierna diera vymrstuje prebytocny material ktory vdanom okamihu nemoze spracovat

      Vymazat
  4. "Všeobecně je přijímáno, že věk naší Země je 4,54 biliónu let, s možností omylu o 50 miliónů let" ---- omyl v prekladu, bilion v english je v cestine miliarda.

    Takova planetka by dokazala jednou provzdy vyresit vsechny problemy na Zemi, pokud tedy nevyvinou proti takove hrozbe nejake super ockovani :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá jak dlouho se jim to povede ještě utajit,a hlavně co bude pak,až to praskne.... Carpe diem!

    OdpovědětVymazat
  6. To, že "vymazali" Pluto z řad 9. planety má 100% velmi důležitý význam. Nečinili by to, kdyby to pro Nasa nebylo potřebné. Takto možná nezviklají ty rádoby amatérské astrology, ale zcela jistě ty astrology, kteří se dokáží teleskopy "pročíst" celým naším souhvězdím. Takže, jak si mnozí všímají, od časů, kdy nám to Pluto "odstranili" se co chvíli objevují senzační zpávy z Nasa, že byla nalezena "nová" planeta. Je také klidně možné, že Pluto je tisíciletá časovaná bomba, která na konci věků má náhle splnit svoji funci "ničitele světů". Tedy, že náhle opustí svoji klasickou dráhu a začne se chovat "podivně". Když takový vědecký astrolog spatří na nebi už ne hnědou planetku, ale ona už je např. červená díky změně trajektorie, nezačne panikařit, Potože přeci: Nasa říkala, že o té nové planetce dávno ví !
    Zjevení je velmi zvláštní čtení. Zjevení se dokonce stále častěji zobrazuje a zdá i těm lidem, co o Bibli nikdy ani neslyšeli. Např.12 -ti letý kluk z děcáku nedávno psal, že mu Bůh zjevil, co se má brzy stát. Že viděl nad svým českým městem , kterak se hvězdy začaly třást a padaly na zem, že viděl padat hořící kámen. Tak se ptám, kde to ten kluk vzal, když se sotva umí "podepsat", natož aby si po nocích četl Bibli ? Ani já jsem o Zjevení nic nevěděla, když jsem viděla poprve "pršet hvězdy". Není to třeba tak, že Zjevení je skutečně poselství od Boha, které ukazuje jen tak, komu chce? Jak sám řekl:" Od nepaměti říkám předem, co se má stát, od nepaměti dříve, než něco učiním, oznámím to lidu svému !"

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc zajimavy clanek. Nicmene...selskym rozumem...jakysy objekt pred 4.5 miliardami let vyleti..kdyby letel rychlosti svetla tak poleti 4.5 miliardy let. A nesmi zpomalit..dejme tomu. Pokud by jen tak vyletel, jak ten objekt vi, kde se bude nachazet nase slunecni soustava za 4.5 miliardy let. Navrch by ten objekt musel mit zpocitane, kde se budou nachazet vsechny planety a hvezdy po cele draze jeho letu, aby nedoslo ke kolizy nebo jeho oblivneni ruznymi gravitacnimi poli. A pokud by doslo k jakemukoliv ovlivneni drahy letu, celkem jiste by se netrefil. Pokud neni ona obri planeta nekym/necim rizena. Pokud by byla rizena nejakou civilizaci, ta civilizace by byla stara 4.5 miliardy let. Jakym vyvojem by prosla, kolik zdroju by spotrebovala atd za tu dobu snad nejde ani spociat. A pokud by ta planeta byla rizena nejakym automatickym navadecim systemem, dost dobre si nedovedu predstavit, jaka technologie je schopna pracovat v extremnich podminkach nekolik tisic milionu let naprosto bezchybne. A i kdyby tohle bylo vsecko mozny, jako ze je mozny skoro vsecko, tak muze prilet stejne dobre zitra, jako za tisic let. Z vesmirneho hlediska to je jako pro cloveka nekolik sekund. A pak me napada jeste jedna otazka...PROC? Proc by nekdo nebo neco investovalo tolik energie, aby k nam prez pul vesmiru poslalo obri planetu?? Dekuji za odborne vysvetleni... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. se mi líbí. Like. Proč, je základná otázka, informácia, ktorú apparently nikto nepotrebuje :-D

      Vymazat
    2. ...ten ,,objekt" to zkrátka ví... Zrovna tak, jak Vaše játra, ledviny, srdce, slinivka, atd...VÍ, jak mají vypadat a jak mají fungovat...a vůbec Vás nenapadne po tom vlastně pátrat a berete to jako přirozenou a samozřejmou věc... a přitom se Vám děje ,,zázrak" před očima ba přímo ve Vašem těle... Zkuste přečíst tuhle knihu... :)http://www.dobre-knihy.cz/matrix-bozsky-zdroj-d0000175-12910.html?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=PPCHit-SEA-CZE-PG2+%7c+Filozofie+a+n%C3%A1bo%C5%BEenstv%C3%AD&utm_content=D0000175 snad Vám dá alespoň nějaké odpovědi či snad dokonce přímo pochopení... ;)

      Vymazat
    3. Může být i tak,že jelikož čas-ten lineární,jak ho známe na zemi-neexistuje a že všechno toto vesmírné dění se děje tady a teď a záleží jen na našem vibračním naladění,kterou realitu zrovna prožíváme.Hezky to vysvětluje Bashar.https://www.youtube.com/watch?v=W1RXyHhXBnw

      Vymazat
    4. Myslíte Bašára z islámského bratrstva ?

      Vymazat
    5. Ten objekt přece nic neví. Byl jen vystřelen a jeho trajektorie je náhodná. Jen prostě zrovna míří na nás. A že to bylo předpovězeno ? Co je na tom divného ?
      Sibyla, Nostradamus, baba Vanga a další také předpovídali. a nikdo se tomu nedivil. A evangelium svatého Jana ? Taky nic nevěděl o počítačích a ejhle, máme tu 666, což v numeroabecedě znamená co? www. Takže ??? RM

      Vymazat
  8. Poučné.Lidi ale byly vychování v celkovém nevědomí.A to je chyba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...vychováni..? Člověk se rodí ,,vědomí"...je si vědom celého Stvoření od počátku věků...je téměř ,,totožný" s Bohem... Tento výrok ,,Přišel jsem a nepoznali jste mě" je skutečný a tak pravdivý, do očí tisíciletí bijící...
      Spíše si položte otázku : Kdo a od kdy má zájem na tom, aby nejdokonalejší božský výtvor byl od jeho narození ,,přeprogramován" na nevědomého...

      Vymazat
  9. pani Dan. kto to povedal ?
    "Od nepaměti říkám předem, co se má stát, od nepaměti dříve, než něco učiním, oznámím to lidu svému !"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 13:00
      Možná jsem Vás zmátla nepřesnou citací slov z Bible. To se omlouvám. Ty slova tam jsou v přesném znění ekumenického překladu takto :
      "Od počátku oznamuji, co se v budoucnu stane , od pradávna, co se ještě nestalo. Pravím: Moje rozhodnutí platí, a co se mi líbí, uskutečním." (Izajáš 46:10)
      Víte, o čem je starý zákon a proroci ? Přeci o tom, že je Bůh PŘEDEM vždy posílal s varováním k národům. Často v rozmezích 70 let. Narození Ježíše Krista bylo prorokováno 1000 let předem ! např. Izajáš 7:14, Zjevení více než 2000 let předem. Noví proroci už nepřijdou, neboť musí dojít k naplnění všeho, co už bylo zapsáno(Matouš 5:17) Ale každý, nechť si hledá sám. Bůh s vámi !

      dan.

      Vymazat
    2. Nový zákon vše změnil..., a td atd

      Vymazat
    3. Pokud citujete Bibli, tak si dávejte dobrý pozor, neboť tam v ní mimo jiné stojí, že kdo z ní cokoli ubere, bude ubráno (újma) i jemu, a kdokoli tam cokoli přidá, tomu zase bude přidáno ("naloženo na hřbet"). Písmo je totiž svaté, a proto přestupníci vůči němu nezůstanou bez trestu. Je to podobné, jakoby se někdo vysmíval a poškozoval vaší rodinu. Také to necháte jen tak v rukách svévolníků ?

      Vymazat
    4. Anonymní 11:02
      V Novém zákoně a ani ve Starém nenajdete ani slůvko o tom, že je povinnost učit se texty vzpaměti! Když čtete Svědectví apoštolů, ani ti se nedrží přesně řečeného, ale říkají to vlastními slovy. Přidat nebo ubrat, znamená úmyslně v Evangelii něco překroutit a učit tak jiné. Já neučím. Já opakuji, co vím, že tam je !

      dan.

      Vymazat
    5. Ten, kdo má úctu k Písmu svatému, tak když z něho cituje, otevře napřed příslušnou stránku a verš, aby se ujistil, že nevykládá něco jiného, než tam stojí. Lidská mysl je totiž taková, že si ráda tu přidá, tu ubere. Proto nesmíme propadat ohavnému "mám pocit" namísto "přesně vím".

      Vymazat
  10. Tohle mi hlava nebere. Střed Galaxie je od Sluneční soustavy vzdálený přibližně 26 500 světelných let. Jakým způsobem je možné uvidět v jádru Galaxie 4,5 miliardy let staré události?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vedci si spletli stred galaxie s udajnym bodem velkeho tresku:))) i prestoze existuji miliony galaxii,nejen ta nase,tak vznik vesmiru asi umistili do stredu nasi galaxie :D a slunce se otaci kolem zeme....amen

      Vymazat
    2. Přidejte. Astronomové na základě svých pozorování vypočetli, že průměr naší galaxie činí více než 100.000 světel.let. Takže v poloměru dvakrát přidejte, a budete na "svých".

      Vymazat
  11. to co vyslo z ciernej diery nie je nibiru ale nieco ine, pretoze nibiru tu uz par rokov je, ale sa schovava za slnkom. kazdopadne proroctva sa naplnia..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "to co vyslo z ciernej diery nie je nibiru ale nieco ine, pretoze nibiru tu uz par rokov je": Základním předpokladem. aby člověk nepsal do komentářů nesmysly, je přečíst si komentovaný text a ROZUMĚT mu.

      Vymazat
    2. To víte, dnes je tu spousty analfabetů, přestože umějí číst. Chápat v souvislostech je totiž nad jejich schopnosti.

      Vymazat
  12. Je třeba si uvědomit, že vše je jen jedna velká Iluze, Maia !! tedy holografická ..iluze:

    http://www.pravidlazivota.cz/pz2_merkaba.htm#pz2:47merkaba

    OdpovědětVymazat
  13. Planeta vyvržená z černé díry, která nepustí ven ani světlo? Ale jděte...
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane čtěte fakta a pak teprve kritizujte ;-) NASA se samozřejmě snaží najít rozumné vysvětlení... ale v podstatě mezi řádky pánové přiznávají že jsou zcela zmatení:

      In September 2014, Swift caught Mrk 335 in a huge flare. Once Gallo found out, he sent a request to the NuSTAR team to quickly follow up on the object as part of a "target of opportunity" program, where the observatory's previously planned observing schedule is interrupted for important events. Eight days later, NuSTAR set its X-ray eyes on the target, witnessing the final half of the flare event.

      After careful scrutiny of the data, the astronomers realized they were seeing the ejection, and eventual collapse, of the black hole's corona.

      "The corona gathered inward at first and then launched upwards like a jet," said Wilkins. "We still don't know how jets in black holes form, but it's an exciting possibility that this black hole's corona was beginning to form the base of a jet before it collapsed."

      http://www.jpl.nasa.gov/news/news.php?feature=4753

      Vymazat
    2. No to jste nás tedy pobavil/a : prý - NASA se samozřejmě snaží najít rozumné vysvětlení... Aby bylo jasno, NASA NIKDY NEHLEDÁ ROZUMNÁ VYSVĚTLENÍ, vždy jen MLŽÍ, MANIPULUJE, UPRAVUJE a ZAMETÁ FAKTA POD KOBEREC.

      Vymazat
    3. aby bylo jasno, netvrdím že NASA nezametá pod koberec a nelže ;-) tvrdím jen že popsaný jev je dokazatelně zdokumentovaný!

      Vymazat
  14. černá díra a to co nám o ní říkají je velmi pravděpodobně další "omyl" mainstreamu...

    Dnešní astrofyzikové předpokládají, že černá díra je nějaká lokalizovaná oblast kosmického prostoru, která vznikla při neomezeném gravitačním smrštění obrovských kosmických těles. Černá díra je objekt natolik hmotný, že jeho gravitační pole je v jisté oblasti časoprostoru natolik silné, že žádný objekt včetně světla nemůže tuto oblast opustit.

    Hranice této oblasti jsou nazývány horizontem událostí. Její poloměr je určen gravitačním poloměrem.

    Podle obecné relativity nemůže žádná hmota ani informace proudit z nitra černé díry k vnějšímu pozorovateli. Například není možné získat žádnou její část ani odražené světlo vyslané z vnějšího zdroje či jakoukoli informaci o hmotě, která vstoupila do černé díry. Existují však kvantově-mechanické procesy, které způsobují vyzařování černých děr. Předpokládá se, že vyzařování nezávisí na tom, co do černé díry spadlo v minulosti.

    ...atd

    https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cern%C3%A1_d%C3%ADra

    ...v současné teorii nejsměšnější asi to, co se nazývá „prvotní černé díry“. Podle předpokladu "vědců" se vytvořily ihned po Velkém třesku, tedy přibližně před 14 miliardami let, když začalo rozpínání Vesmíru...

    pokračování v dalším...

    OdpovědětVymazat
  15. aad „prvotní černé díry“...

    I kdybychom připustili tuto myšlenku, že po Velkém třesku se hmota začala rozlétávat s maximální možnou rychlostí do všech stran v průběhu miliónu let a že teprve tehdy vznikla byť jedna jediná miniaturní černá díra o hmotnosti pouhých 1015 gramů... tak by dnes místo Vesmíru byla jedna velká černá díra. (to je logický důsledek současné chybné teorie)

    Jednoduše: Kdyby to bylo tak, jak se teoretici domnívají, přestal by Vesmír existovat už před pěti miliardami let...

    citát:

    Anastasia: Tak co je to tedy ve skutečnosti ta černá díra?

    Rigden: Ve skutečnosti to, co se v měřítkách Vesmíru nazývá černou dírou, je jev krátkodobý a sám od sebe nemá žádnou hmotnost. Objevování a mizení černých děr ve Vesmíru v jakémkoli množství nenarušuje zákon zachování celkové hmotnosti Vesmíru. Dokonce i ta největší černá díra existuje v podstatě vzato relativné krátké časové období a její hmotnost je rovna nule. Její role v astrofyzikální přeměně Vesmíru je ovšem obrovská.

    Asociativně bych ji přirovnal k myšlence. Vždyť myšlenka také není vidět. Nelze ji zvážit ani se jí dotknout, ale přesto existuje, když už se jednou v našem vědomí objevila. Myšlenka má objem (přinejmenším informační). Její existence trvá jen krátkou dobu, protože ji rychle střídají jiné myšlenky. Myšlenka nemá hmotnost, ale v materiálním světě může mít kolosální následky.

    http://www.cez-okno.net/clanok/allatra-krabi-mlhovina-vesmir-a-cerne-diry

    OdpovědětVymazat
  16. Čo sa týka čiernych dier, tak to som čítal dlhé roky do zadu, sú rotujúce č.d. a ak padá objekt v protismere rotácie a odhodí polovicu hmotnosti, dostane impulz vymrštenia s dvojnásobnou energiou.
    A čo sa týka tej planéty, ak letí zo stredu galaxie (asi 27 000 sv.r., lebo nie sme celkom na okraji), tak musí mať dosť vysokú rýchlosť a keďže letí priamo, tak ako to, že už roky pociťujeme jej účinky na pás asteroidov a planéta nikde! To vari 1000 násobne spomalila, keď zbadala Zem, alebo to je len "pristávací manéver"! To nech mi niekto vysvetlí! Lebo ona nekrúži okolo Slnka! Alebo má v tom niekto guláš?

    OdpovědětVymazat
  17. Otazne je ci vobec cierne diery existuju, ???
    Myslí Bashara , Daryl Anka chanel /som dozvedela, že Daryl je scientologická bábka, ale je iný kanál nejaký Wo ? v usa, priamejší.
    NASA ? juj ale "konšpirátori" :-D
    Jajaja, najlepší koment ever : "Konec mého myšlení- škodí na pleť :-D "
    Be

    OdpovědětVymazat
  18. Velice dobře propracovaný blud, kombinovaný "přísně utajovanými zprávami", americké astronautky, ke kterým "někdo" má přístup....výjevy ze starých knih a vědeckými pozorováními.
    A vždy je třeba se ptát : Cui bono?
    Komu to prospívá? Aby šířením takové "zaručeně" pravdivé zprávy se nastolil na Zemi chaos a strach?
    Komu?
    Kolik už tady bylo zaručených konců světa, 2000, 2012, a každý rok se vždy najde nějaká zaručená zpráva, že lidstvo je u konce.
    Jsou to všechno bludy, kterým čtenáři Blesku a podobných plátků věří.
    A ze stresu jsou nemoci, deprese, úzkosti.
    Někdo skutečně chce, aby lidé nebyli šťastní. Někdo skutečně chce vládnout nad lidmi, a to jediným způsobem který umí, strachem, beznadějí a vírou ve lži.
    A pak nabídne lidem řešení: Vstoupit do nějaké sekty, "zachránit se" a být ještě ve větším otroctví a strachu, než před tím.
    Pravda osvobozuje. A pravda je to, že tady někdo velice sofistikovaně blbne lidem hlavu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.