18. června 2016

James Howell: Střelbu v Orlandu provedla CIA, zabijí i mě

Možná ani nevíte, o co jde, naše média Jamese Howella víceméně nepostřehla, kromě krátké zprávy Blesku, odpovídající oficiální historce. Tu raději předesílám, pro srovnání s variantou níže.
=Orgonet=

1. Oficiální story:

Chtěl vystřílet pochod gayů v Los Angeles: Policie zadržela dalšího střelce
Blesk 13. 6. 2016

Nebyli prý v kontaktu, měli ale ve stejný den stejný cíl. Zatímco Omaru Mateenovi (29) se teroristický útok na orlandský klub Pulse podařil, Jamese Howella, který mířil na pochod Los Angeles Pride, policisté včas zadrželi.



Americká policie zadržela v noci na neděli těžce ozbrojeného Jamese Howella, který směřoval na pochod homosexuálů v Los Angeles. Listu The Los Angeles Times to potvrdil starosta města Eric Garcetti. Incident podle něj nesouvisí s děním na Floridě, kde střelec v neděli ráno v gay klubu usmrtil 50 lidí a dalších 53 osob zranil.

Policisté v Santa Monice dostali tip od jednoho z občanů. Když prohledali automobil podezřelého muže, nalezli v něm zbraně a nejspíš i výbušniny. Vyšetřováním případu se již zabývá FBI.

Howell policii potvrdil, že se chystal právě na pochod v L.A. Vzhledem k arzenálu útočných zbraní, které měl v autě, by byl jeho útok skutečně ničivý. Policisté nyní pátrají po možném spolupachateli, se kterým se měl mladík potkat na místě útoku.

V gay klubu v Orlandu na Floridě zahynulo při útoku 50 lidí. Další osoby jsou v kritickém stavu a existují obavy, že počet obětí může ještě narůst. Útočníkem byl podle médií Američan afghánského původu, který byl podle některých informací příznivcem Islámského státu.



2. Skutečná story:

Howell řekl, že střelbu v Orlandu provedla CIA a že zabije i jeho!
http://stateofthenation2012.com/?p=40524
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://getoffthebs.com/five-suspects-involved-in-planned-attacks/
by Glenn Canady
Překlad: Orgonet


Youtuberka našla významou stopu! James Howell, zatčený s materiálem na výrobu bomby 6 hodin po střelbě v Orlandu na druhé straně Ameriky, v Santa Monica, měl na své facebookové stránce, že pracuje pro CIA. Zanechal Howell tuto stopu pro případ, že by ho CIA zahnala do léčky? Howell řekl policii, že bude zabit CIA, protože zabili i Omara.

https://youtu.be/-Dgu7csT5Xc



Cítím, že toto je nejvýznamnější dílek skládačky o střelbě v Orlandu, a je třeba ho šířit a zkoumat hned teď, než budou ti lidé zabiti. Celá ta věc se střelbou v Orlandu páchne. Nemám neprůstřelný důkaz, zda tam byli či nebyli zabiti lidé, ale jedna věc je jasná: Oficiální story je naprostá lež a na 100% v tom má prsty vláda. S důkazy, které již máme, je to naprosto jistě falešná vlajka.

  • Víme, že tam bylo několik střelců. 
  • Víme, že Fake News (Fox News) zapřely všechny svědky, kteří viděli nebo slyšeli více střelců. 
  • Víme, že Omarův otec je spolupracovníkem CIA. Viz článek anglicky "Otec zabijáka z Orlanda znal Obamu" zde.
  • Víme, že Omar pracoval pro Ministerstvo bezpečnosti státu. 
  • Víme jistě, že byli nafilmováni lidé nesoucí raněné směrem ke klubu Pulse, a nikoli od něj. 
  • Víme jistě, a Google to dokazuje, že některé články o střelbě byly napsány a zveřejněny ještě před událostí. 
  • V rozhovorech se svědky vystupují herci.


Nemohu říci na 100%, že tam nikdo nezemřel, protože možná tam opravdu zabili lidi, ale tato poslední část skládačky je klíčová, protože teď máme člověka, který řekl, že pracuje pro CIA a že byl součástí plánovaného útoku na gaye na obou pobřežích. Víme, že „oni“ tvrdě prosazují kontrolu zbraní, takže nemám pochyb, že přinejmenším bylo dovoleno, aby se to stalo, a přinejhorším je to celé lživé divadlo, jako Sandy Hook, což dokázal Jim Fetzer fotografiemi z cvičení FEMA, které Alex Jones kompletně zcenzuroval.

Když jsem poprvé slyšel o Jamesi Howellovi, který byl zatčen, když jel zabíjet lidi na průvodu gayů v Santa Monica, hned se mi zdálo, že v tom něco krutě páchne. Ten kluk přesně odpovídá typu, který „oni“ obvykle přimějí, aby provedl střelbu – svobodný bílý kluk, a že ho zatkli jen 6 hodin po Orlandu? Opravdu? Dalšímu kousku skládačky asi nebudete chtít věřit, je to jako ve špionážním filmu. Objevila se totiž zpráva, která až se rozšíří, rozvíří celou komunitu alternativních médií!


James Howell prohlašuje, že střelbu v Orlandu provedla CIA, a že s ním pracovala, aby provedl bombový útok na gaye v Santa Monica!


Web Get Off the BS, přináší exkluzívní informace, které mu předali dva místní policisté důstojníci ze Santa Monica, kteří jsou nyní vázáni mlčením ohledně zatčení Jamese Howella a toho, co jim řekl. Policisté řekli tomuto webu, že Howell pracoval pro CIA, a byl součástí spiknutí na útoky na gaye na západním i východním pbřeží. Howell jim řekl, že se něco pokazilo, a že zabili vůdce útoku na Floridě, kterého pojmenoval jako Omar, ještě předtím, než to bylo vůbec známo. Howell řekl, že Omar Brandy měli uniknout! Howell řekl, že CIA se s ním měla sejít v sobotu v noci a dát mu více zbraní a chemikálie na smíchání s tanneritem, který měl ve svém autě za účelem své mise - zaútočit na průvod gayů Gay Pride v Santa Monica! Dříve než mohli důstojníci vyslechnout Howella podrobněji, vtrhla tam FBI a převzala případ! Detektivové ze Santa Monica s ním už nemohli mluvit. Je to jako ve špionážním filmu, že přijdou federálové a zastaví vyšetřování ve chvíli, kdy se stává zajímavým.

""Skutečná pravda byla předána bývalému prokurátorovi hrabství Los Angeles, který pracuje pro Gett Off the BS, dvěma místními policisty, na které byl uvalen příkaz mlčení pod hrozbou federálního pronásledování, budou-li o incidentu dále mluvit.

Podle dvou zdrojů Howell zavolal v neděli ráno na policii v Santa Monica a řekl, že potřebuje ochranu před CIA. Dále řekl, že se dostal do léčky CIA a že ho zabijí.

Řekl, že se vše nějak pokazilo. "Dan byl pryč, když jsem tam přijel. Člověka, který vedl útok na Floridě, dnes ráno zabili. Zabijí i mě. Potřebuji ochranu.“
Podle zdrojů vyšetřování policejního oddělení Howell naznačil policistům, kteří s ním byli nejdříve v kontaktu, že je jedním z pěti lidí, kteří se účastní spiknutí na plánovaný útok na gaye na obou pobřežích v neděli ráno.

Řekl, že v sobotu pozdě v noci se měl spojit se svým kontaktem v LA, který mu měl předat další zbraně a chemikálie na smíchání s tanneritem, který už měl.
„Když jsem tam přijel, Dan byl pryč. Šel jsem do jeho bytu, ale byl fuč. Zkoušel jsem mu volat, ale nevzal to."

Když se ho ptali na ostatní čtyři lidi zapojené do spiknutí, Howell znal jen křestní jména tří údajně podezřelých – jeho kontakt v LA byl Dan, a dva další na Floridě byli Omar a Brandy.

Když mluvil o podezřelém zabitém při masakru v baru Pulse na Floridě, řekl: „Omar neměl být zabit. Lhali nám – Omar a Brandy měli uniknout.“

Když se ho ptali, jakým způsobem se on a ostatní spiklenci znali, řekl, že se poznali přes online seminář islámských znalostí:  "byli jsme rekrutováni tímto kursem a cvičeni v kempu ve Virginii. Naučili nás, jak střílet a jak dělat bomby – každý znal svůj scénář – něco se pokazilo….“
Předtím, než mohli policisté Howella více vyslechnout, vtrhli dovnitř agenti FBI pracující pro úřad v Los Angeles a případ převzali. Detektivové v Santa Monica už s Howellem nesměli mluvit.""
----------------------------

Google dokazuje, že články o střelbě v Orlandu byly zveřejněny dříve, než k ní vůbec došlo. Další zbraň, z níž se ještě kouří!! Převzato z webu Jima Stona s jeho komentáři.




13 komentářů:

  1. Tady: Omg ! Děti ze Sandy Hook žijí !
    https://www.youtube.com/watch?v=v1wsMJ7VyFc

    ..a tady jedna kontoverzní výpověď děvčátka. Nuceného k "herectví". Ani děti nenechají na pokoji ! (Kdo nerozumí anglicky, stačí sledovat či nechat si přeložit komentáře :-) )
    https://www.youtube.com/watch?v=MuyQx4gmR7w

    s pozdravem

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=2BJj0e8NjRk
    k tomuto tohle všechno směřuje, odzbrojit svobodné občany. U nás se taky snaží seč mohou.
    Jediná věc mě mate. Proč taková videa nachávají viset na webu. Lusknutím prstů je mohou smazat. A není to tím, že by o nich nevěděli.
    Leda, že by tyto hrůzy byly nicotné ve srovnání s tím co opravdu tají.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím ale připadá jen mi jakoby tady orgonet neskočil nějakému rádoby šířiteli pravdy na špek ? Komentáře schvaluješ tak předpokládám že si to i přečteš tak se rovnou zeptám odkud tyto informace čerpáš pokud to můžeš sdělit, a kde příp. bereš jistotu že jsou ty informace správné je to nějak podložené. Né že bych to tvrdě popíral ale převažují ve mě pochyby protože to začlo nejdřív tím že nikdo nebyl zraněn že je to celé falešné, mno a když už toto bylo zpochybněno nevím čím tak čtu informaci, která říká to CIA.. aha hmmm moje chyba, nevychovaně jsem soudil aniž bych si to pořádně přečet, takže nic jdeš na to logicky a obdivuju že se pouštíš do takových věcí, já bych si nemyslel že bych o tom mohl něco najít, to bude tou mou nelibostí k AJ. Každopádně jen tak dál a ať se daří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkud je informace čerpána, to vždy uvádím hned v záhlaví článku. Čím je podložena, to uvádím v odkazech v průběhu článku. Bohužel, pokud chybí angličtina, tak si to těžko ověříš. Lze použít překladač, ale málokdy přeloží srozumitelně.

      Vymazat
    2. Dušek :vubec nechapu tvuj souhrn..,.,to asi protoze nedas dohromady dialog ,ktery mahlavu a patu .,.,

      Vymazat
  4. Poněkud zmatečné. To mi připomíná barokní operu Antonia Vivaldiho "Orlando finto pazzo" - česky "Orlando, aneb předstírané šílenství". Děj se odehrává na pozadí války mezi křesťanskými paladiny (křižáckými rytíři Karla Velikého) a saracénskou armádou, která dobývá Evropu. :-D
    K poslechu zde:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ooq0S0uspsM

    OdpovědětVymazat
  5. proc ta postava na fotce ve clanku ma zornicky viditelne jako protahle carky, misto normalnich kulatych cernych zornicek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on teda ten chalan je podivný - ja zreteľne nevidím, že by mal oči ako čiarky , ale vy dobre viete, že také majú reptiliánske entity.

      Vymazat
    2. Napřed nám vtloukali, že nás napadnou marťani, a teď že jsou mezi námi i reptoši. Čím dál tím víc se do toho zamotávají, nebo je to taky účel zamlžování, zastírání ?

      Vymazat
  6. právě že já o nich moc nevím a chci vědět, kdyby se třeba někdo ozval, že se zjistilo, že je to s nima všechno podvod, záměrný fotoshop na oblbnutí a znejistění lidí a zbytek hra pixelizace, světel kamery apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je najvyšší čas aby ste prestal požadovať dôkazy "na tanieri". Nik Vám ich nepredloží! Ak ich prestanete hľadať, nájdete ich.

      Vymazat
    2. vy to nevíte jinak byste se pochlubil, tedy "skrýváte" svou nejistotu před sebou sama v jakémsi "vše je kouzelné, v pořádku, vše mi bude dáno až uzraje čas". Ale tak to není... Nic (už) není v pořádku, zadarmo a čisté (a bylo to vše), nic není 100% v pořádku, ani 1%, Stvořitel spí nebo cestuje..., na Zemi vládne (zatím) satan (had,virus,chobotnice,míchanice s neandrtálci, mutace z asteroidu nebo snad z incestu?) přes Vatikán, jenž tisíce let trousí (krvavě=nic není v pořádku, a bylo vše v pořádku) všude své lži, se špetkou pravdy k zamaskování, zvlášť lehce na ty, co "mají založené, klidné ruce v klíně". Vidíte vše příliž pro jistotu složité, překombinované, k "ulehčení". Když přestanete hledat, pak to co naleznete, vám zase bude k ničemu, neb bez zájmu... takže jde o to nalézt a současně NEpřestat hledat. Člověka nejvíce využívá zlo tehdy, když je sebeutěšující se "v klidu", i když se mu zdá, že mu to pomáhá (odměna zla za klid) a když je tedy 100% poddajný. Když i jen 1% v bytosti chce dobro, pak zneužití zlem již není extra lehké... A tak hledejme. Je třeba se v hledání přetvařovat že nehledáme? Tak se přetvařujme, ale hledejme. K tomu nalézt pravdu využijme cokoliv, (podle odolnosti) náznaky, plné talíře, plná jezera, moře, oceány, planety, galaxie a třeba i celý Vesmír. Ať je pravda kde chce, pro krásu Země MUSÍ být nalezena. Musí...! Protože bez ideálu nemá nic smysl... Takže, kdo je satan a všiml si někdo 50-100 let starých fotek v různých knížkách, kde postavy osob mají čárkové zorničky a dokonce i hranaté duhovky? Ví tady někdo jak vznikly tyto černobílé hranaté duhovky...?

      Vymazat
  7. Nerada to píšu, píšu. takže proč prvně padá brexit vELKÁ Británie.UK?Proč ona prvně? Tak oficiálně prvně?
    Napadla někoho z Vás černá magie? Ano napadla, ale vždycky a ze zvyku hledítu nahorů...až pak ,ale dolů....takže naopak, podívjte se dolů a pak, až nahorů!
    Chcete nápovědů, nehledejte klasickýho obětního běránka,se kterým mám osobní problém, kvůli psů a jiným zvířatům, jsem s nima v boji z jiného spektra, a je to vážný!...ale opustíme toto a hledíme jinam...už to vidíte...
    Když opustíte můj pohled, tak vidíte, co se děje, ale nijak nezlehčuje to, za co budu neunavně bojovat já, za zvířata!!Nemá se to, tak to cítím, ale dovolila jsem si Vám nastínit jiný pohled...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.