23. července 2016

Další falešný teroristický útok, tentokrát v Mnichově

Nejprve se omlouvám, že jsem trochu zaspal s publikováním komentářů k Nice: zrovna zjišťuji, že článek o tamějším falešném teroru měl obrovskou čtenost, možná je to rekord Orgonetu (možná díky odkazu na Zvědavci (:-)), a tím i velký počet komentářů. Já mám teď velký rodinný fofr, takže jsem věc pokládal za uzavřenou, a na blog jsem se už nedíval. Takže komentáře pouštím až teď, když už tu mezitím máme další podobnou úsměvnou historku z Německa.
----
Po policejních megacvičeních v Británii (viz zde) a Francii (během všech posledních "teroristických" útoků) bylo Německo nyní na řadě, aby si provedlo své supercvičení ozbrojených složek pod záminkou teroristického útoku. Tak to včera spustili v Mnichově. (V Česku bylo např. policejní megacvičení v Českých Budějovicích pod záminkou "nepokojů s Romy" v r. 2015, tenkrát jsem ještě nechápal souvislost...)

Když jinak mazaní Francouzi jako celek zcela snadno zbaštili naprosto falešný a amatérsky sehraný útok v Nice (kupodivu, téměř všechny francouzské alternativní blogy, co sleduji, to braly jako skutečný útok, a psaly o tom různé lítostivé duchovní a etické úvahy; výjimku jsem našel pouze na Panamza), tak mohou státní teroristé s jistotou předpokládat, že podobný chabě zahraný scénář pomocí sugestivních fotek zbaští i Němci ... i celý svět.

Obvyklý scénář: útočník - muslim - volající Allahu akbar - okamžitě jmenovitě identifikován a údajně zabit (mrtví nemluví, tentokrát se prý zabil sám, byl nalezen mrtev, jak věděli, že to je on?), policie pózuje pro média v těžkém vybavení a střeleckých pózách na místech, kde se nezdá, že by to mělo nějaký význam; krizoví herci prchají na povel a za dozoru kamer kamsi, i z bezpečných úkrytů v budově na volná prostranství, falešnému střelci přímo před hlaveň, krizoví herci pochodují za dozoru police s rukama nad hlavou. Videozáběry střelce při "činu" dodal médiím jakoby náhodou sionistický agent , novinář a herec Richard Gutjahr, týž kameraman, který před pár dny také "náhodou" nafilmoval "kamión vjíždějící do davu" v Nice. (Viz video s názvem "Největší náhoda světa" https://www.youtube.com/watch?v=0gNAnqlLTK0

Teď už jen udržovat pozornost lidí - v médiích vylepšovat báchorku o osobě pachatele různými pikantnostmi, ukázat falešné oběti s falešnými jmény, krizoví herci zahrají do televize zdrcené příbuzné, a politikové v pozadí si připíší body ke svým agendám (proti vlastnictví zbraní/proti islámu/ proti přistěhovalectví, apod.).

A aby široká veřejnost náhodou nezapomněla na strach a nenávist, zanedlouho proběhne někde další podobný falešný vládou organizovaný teroristický útok. Nebojte se, nikdo nezemře, možná kromě nastrčené figurky pachatele, kterému sice slíbili únik, ale pro jistotu ho radši odpraví.... (ale jistější se jim ukazuje vymyšlená identita, představovaná rovnou hercem, jako tentokrát),

Pár fotek a prvních komentářů z webu NODISINFO. Čeští čtenáři jsou pozorní, jistě odhalí další nesrovnalosti usvědčující z falešného divadla...
=Orgonet=



Sionisté v zoufalství spáchali další podvod – lež o střelbě v Mnichově
Zdroj: http://nodisinfo.com/desperate-zionists-commit-another-fraud-munich-shooting-hoax/
Překlad: Orgonet
23. 7. 2015


Další evidentní cvičení ozbrojených složek spojené se lží o teroristickém útoku se konalo včera v Mnichově jako střelba v obchodním středisku/McDonaldu. O tom, že to bylo cvičení a arcipodvod, nelze pochybovat. Už jen pouhá následující obrázek dokazuje lživost: krizoví herci dostali pokyn, aby běželi mezi dvěma kameramany. Za nimi čeká zřejmě ještě další skupina krizových herců, kteří jsou rovněž připraveni k podobnému běhu pro kamery. 

Je to nepochybný hnusný podvod, čistá lež, s množstvím placených krizových herců. Každý pozná, že je to hrané divadýlko. Takovéto chování lidí se nemůže nikomu zdát věrohodné. 


Krizoví herci se množí v mnoha zemích jako houby po dešti, a všichni jsou za své role placeni. Všichni vše pouze předstírají pro kamery. 



I sama policie dokazuje, že jde o podvod. Herci-střelci jsou už dávno pryč, a není žádný důvod, aby policisté s dlouhými zbraněmi udržovali tyto polohy a pozice, kromě toho, že to dělají pro podvodné záběry kamer. 



A tady. Na základě čeho tito "policisté míří své zbraně na mnichovské obchodní středisko“? Nedává to žádný smysl. Nikdo to nemůže pokládat za věrohodné. 


(Pozn. Orgonet: plešatý herec je zřejmě specialistou na střelecké pózy, pokládán režisérem představení pro média za zvláště fotogenického. Všimněte si, na kolika dalších snímcích je zachycen, vždy "kamsi" míří (:-))). Další snímky na  https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=police%20munich%20ap%20photo%20sebastian%20widman)

Mimochodem, jak vědí, že v obchoďáku nejsou žádní další střelci? Scéna není zabezpečena, jsou zranitelní. Mohli by být střeleni do zad, ale je jim to úplně fuk, protože znají pravou podstatu hry, což není nic jiného než arcipodvod a lež.

A takto si tu hrají tisíce policistů a různých ozbrojených agentur a krizoví herci, zatímco skutečné hrůzy prožívají lidé na středním Východě, kde jsou islámští lidé rutinně zabíjeni ve velkém, a kde jsou systematicky ničeny celé vesnice, města a země. 


V hraném videu, které nafilmoval špión Mossadu a arcisionistický agent Richard Gutjahr (https://youtu.be/9PZ8_TPRlqg), je vidět falešný střelec, jak střílí ze zbraně. Nestřílí opravdové kulky, ale nejspíš jenom slepé náboje. Žádným způsobem nemohl skutečně nikoho zastřelit nebo zranit. 



Detaily z videa: je vidět postarší krizový herec jdoucí přímo k falešnému střelci, aniž mu věnuje jakoukoli pozornost. Je to herec, a žádný nevinný starý zranitelný německý muž. 

Při tomto zoufalém činu sionisté mohli pouze hrát divadlo a předstírat. 



V tuto chvíli je vidět člověk dřepící v chodbě, na snímku daleko vzadu vlevo. Zdá se, že starší muž této osobě dává znamení. Pak začnou vycházet ven lidé, a vše je opět nafilmoval agent Mossadu Gutjahr. 


Tento starší muž je zřejmě vedoucím skupiny herců. Zde asi právě komunikuje s ostatními.



Pak na pokyn herci vycházejí chodbou (nebo halou), jeden po druhém. Venku začnou běžet o zlomkrk, rovněž na pokyn. Je to falešné; kdokoliv to může poznat. 


Jak je možné, že tam nikdo nebyl zastřelen na místě? Střelec je kousek od nich, a právě střílí ze své mocné zbraně. 



Takovéto schéma podvodného vytváření reality je možno provádět pouze před nevědomou veřejností a kvalitou odpovídá podřadnému filmu. A toto je nejzřetelnější moment podvodu: zde je údajný střelec. Proč lidé vybíhají z míst, kde byli před ním v relativním bezpečí, a běží před něj, přímo do linie palby? Tomu nemůže přece nikdo uvěřit.


Mnichov München Munich hoax fake terrorist attack scam false flag falešná vlajka state terrorism státní terorismus


Viz též: 



Dodatek:
Sice už je to v odkazovaných videích, ale vhodným doplněním je i tento obrazový důkaz, že fotografie z činů v Nice i Mnichově vystavil na Twitter stejný člověk, Richard Gutjahr, novinář a sionistický agent, jehož manželka je agentkou Mossadu. Což dokazuje, že oba falešné terory inscenoval Mossad. (Tyto důkazy na Googlu byly postupně smazány.) Zdroj: Jim Stone (velké písmo jsou jeho komentáře). ((http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisak2.html




Dodatek 2:

Není mi úplně jasné, co je to za scénku na následujícím videu z Twitteru, ale předpokládám, že je to cvičení s krizovými herci v německém/mnichovském? nákupním středisku. Twittnuto 22. 7. 2016. Nějaký ozbrojenec tam komanduje lidi/herce, kam si mají lehnout, kluk v zeleném tričku něco reklamuje - kameru/zbraň za zády? a je zřejmě ujištěn, že je to v pořádku, tak si taky lehne.
Člověk, který to twittnul, tam má spoustu žádostí od různých zpravodajství, aby se s nimi spojil/dovolil jim použít video ve vysílání.
Podle mě nějaký pracovník ochranky obchoďáku/, který nebyl zasvěcen, natočil neplánovaně cvičení s krizovými herci. Nebo možná bezpečnostní kamera, než ji vypnuli....

Komentáře vítány.

https://mobile.twitter.com/SmaulChristoph/status/756561086283907073/video/1



24 komentářů:

  1. Toto jsou velmi zajímavé a hlavně citlivé informace.. Celé co mi na tom příde přinejmenším podezřelé je že nejsou žádná videa od amatérů z těch "útoků". Ikdyž těžko říct jak bych reagoval jak by vedle mě byl nějaký takový agresor se zbraní a pálil ale jo prostě ikdybych neměl natočit přímo jeho, tak alespoň záběry podlahy a zvuky toho zmatku.. Nejvíce mě přesvědčilo že je na tom něco hodně divného, to stím v té americe, jak na fotkách nebo dokonce snad i videu bylo jasně vidět jak seskakuje z rukou záchranářů sotva s ním dojdou za záběry kamer.. mno a pak ten bílý náklaďák bez kapky krve.. a to přehnané utajování a vyhánění lidí prostě to fakt při bližšín pozorování působí jak předem smyšlené divadlo a jelikož je jedno divadlo, tak čemu potom věřit, tohle prostě je i otázkou moderátorů.. prostě oni nám lžou do ksychtu, měli bychom začít ignorovat všechny média o kterých je pochyb... tedy všechny komplet všechny oficiální deníky, i televizní a rádiové stanice.. popř. se domluvit a třeba jim posílat celý den maily a vrážet jim do pysku že jim to nežerem... to by měli co dělat potom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://youtu.be/9kvEEFFZtgY je to v němčině , nepochopila jsem jak je možné uniknout ze střechy budovy obklíčené,,polizei,, kteří kupodivu nikde nejsou.. no tohle video mi jako jediné příjde možná amaterské.. navíc kromě slova arshloch nic nerzumím, možná někdo přeloží?

      Vymazat
  2. Dnes stačí, jako dříve, číst mezi řádky anebo poslouchst sobě protiřečící zprávy.
    Např. pachatel byl zastřelen a policie nyní pátrá po jeho motivech.
    A vlastně i kdysi student fakulty- nebylo možné zjistit z jakého oboru, které jsou ty kamarádky , co vše vědí a znají ho. Na to bylo řečeno , že se nelze ptát. Ocitla jsem se tehdy v říši divů..

    OdpovědětVymazat
  3. Hm. Dotaz! Vidíte někdo důvod, proč jen tak točit vstup do MacDonalada, aniž se tam něco děje? A proč jeden ze střelců nemá hnědé policejní kalhoty, ale modré kraťasy? Nová letní uniforma nebo špatný kostymér? Vypadá to, jako by dali samopal do ruky prvnímu kolemjdoucímu s instrukcemi, aby chlapec zapózoval. :-)A proč ti lidé vybíhají ještě před jakoukoliv střelbou? Zvláštní. :-DDDD

    OdpovědětVymazat
  4. "Krizoví herci" z nákupního centra Olympia München, foto 2, 3 a 5, nemají žádné nákupní tašky, papírové, firemní... A ani neutíkají.
    Na normální fotce lidé odcházející z Olympie nesou tašky:
    http://www.muenchen.de/media/sg/sa/ad/oez/oez621/oez620.png

    OdpovědětVymazat
  5. Co mě přesvědčilo, že to bylo další divadlo, byly výpovědi dvou paní, které všechna média kolem dokola citují, jako by neměla jiný zdroj. Konkrétně Lauretta a Lynn Stein. Ale nejen to, první bez emocí popíše jak pachatel střílel děti jako by to četla z papíru a druhá se během rozhovoru každou třetí větu směje. Samozřejmě obě byly od rána do večera na CNN, odkud jejich sdělení pochází. Ale i nebýt jich, jaká to "náhoda", že krátce po Nice tu máme tohle. Už je to nudné, předvídatelné a trapné. Jenže tahle Truman Show bude pokračovat dokud kabala nedosáhne svého anebo ji lidé nesvrhnou. Kdo s koho. Co mi ale lehce vadí je, že brzy se něco zřejmě odehraje i u nás a nejsem si zcela jist že to zůstane u krizových herců a záře reflektorů. Mám takové tušení, že v našem případě to bude bohužel na ostro. Třeba se pletu, ale je to můj dlouhodobý pocit, že se něco chystá a byl bych překvapen, kdyby k ničemu do konce příštího roku nedošlo. A přestože z té Olympiády v Riu a třeba také Rumunska/Polska/Turecka nemám dvakrát dobrý pocit, podobně jako příležitostí je Jihočínské moře, stále si myslím že na největší "událost" se schyluje u strůjce toho všeho - v USA. Tenhle podzim v něčem bude zkrátka zlomový. Mimochodem, docela mě překvapila informace ohledně Lagarde a IMF. Že by snad záblesk naděje? Bůh se v tom vyznej, že...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco se chystá ! Anglická královna nedávno někde prokecla před služebnictvem, že loni byly v Evropě poslední vánoce. Chtěla tím snad naznačit, že v závěru roku 2016 už budeme v Evropě slavit jen islámské ramadány ? To, co se nyní děje v Evropě, k tomu zřejmě směřuje.

      Vymazat
  6. https://youtu.be/d81-v5ZDYFg Hahahah oni mají dokonce i ochranná sluchátka. Vážně?? VÁŽNĚ??? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.google.cz/maps/@48.1836225,11.531684,3a,75y,87.24h,84.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0fHfStr0trkAAAQvOj8NmA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
      Zde google virtuální prohlídka, pokud někdo najde statické schody se sochou jako ve videu se sluchátky... ? Bohužel asi video není z Munchen....

      Vymazat
  7. Lepší než Baron Prášil.. http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/v-naruci-mi-zemrel-mlady-muz-popsala-ceska-utok-v-mnichove-zazila-na-vlastni-kuzi--1635293

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matrix v přímém přenose, a nikomu to zřejmě ani moc nevadí.

      Vymazat
  8. http://afinabul.blog.cz/1607/stejny-nemecky-novinar-u-atentatu-v-nice-byl-i-u-atentatu-v-mnichove

    OdpovědětVymazat
  9. hucky,hucky hucky...za všem hledej obřezané puc*ky:-),false flag by si už mohla najmout lepší filmové studio

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba to těm deb.lům tak vyhovuje. Pro ně je to možná perfektní, tak co by měnili.

      Vymazat
  10. Tento článek o útoku v Mnichově naznačuje, že to má hodně podobného z 11. 9. 2001 v USA

    http://aeronet.cz/news/utok-v-mnichove-zacina-pripominat-inscenaci-z-11-zari-2001-a-svedci-se-nestaci-divit-co-najednou-slysi-v-mediich-false-flag-za-dalsi-omezeni-drzeni-legalnich-zbrani-v-cele-eu/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před časem Zbygniew Brzezinsky prohlašoval, že i Evropu čeká něco jako 11.září v USA. Že si tím Evropa musí projít, aby se mohla reformovat do struktur nwo !

      Vymazat
  11. Z toho, co se děje v Evropě poslední dva roky mi vychází, že se NĚKDO snaží vyvolat občanské války.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejenom snaží, on je přímo vyvolává !

      Vymazat
  12. #Dodatok 2, ten chalan je tam nejakou nahodou na bicykli a toci to na mobil, neskor ho odtial vyhadzuju. Zjavne sa to nepaci ani samotnym komparzistom.
    Zlozenie komparzistov podobne ako na fotkach z Mnichova, ti co si potrebuju nieco privyrobit. Ziadna rodina, zrelsi pani, stredna trieda. Iba prizivnici a odpad.

    OdpovědětVymazat
  13. Divny uhol noh
    http://media.salemwebnetwork.com/saleminteractivemedia/ap/data/photos/2016/204/69436e99-6153-4c93-b727-10cc6fcb6020.jpg

    OdpovědětVymazat
  14. Kdo potřebuje v Evropě občanské války?Začíná to na U a končí A,potřebují dostat Evropu do konfliktu s Ruskem,bojí se spojení Ruska s Německem,protože Rusko má velké nerostné bohatství a Němci technologie,Amerika už dávno není světová velmoc,mele z posledního, chce sebou stáhnout i ostatní.Merkelová si pořád myslí, že zlato, které si Němci ulily po válce do Ameriky jim vydají,ale bohužel žádné zlato už tam dávno není...Ale máme ještě naději, že se vše nakonec obrátí proti agresorovi,jak se již v historii stalo.Pokud to neodneseme všichni..

    OdpovědětVymazat
  15. Trochu jinak.Vlastně se nic neděje, žádné znásilňování,ani vraždění po Evropě. Nakonec dle většiny přede mnou se nikdy nic nestalo, podle nich je ISLÁM SVATÝ. Je to tady každý druhý vítač uprchlíků. SLUNÍČKÁŘI tu mají dostaveníčko. Byli jste tam, na těch údajných cvičeních? Vždyť při tom informačním embargu jsou jen: 1.to, co předloží televize, tisk a rozhlas 2.Naše představy 3.Podvrhy od sluníčkářů, kteří jsou pro uprchlíky a vše negativní bagatelizují. Nic jsme přímo neprožili,proto pochybujem o tom jestli se to stalo. A někdo to chce ututlat. Neziskovky, sluníčkáři? Ti, co mají finanční prospěch z uprchlíků dotlačených do EU.

    OdpovědětVymazat
  16. Jo, abych nezapomněl, a kdy bude pohřeb obětí? Jaksi ani o obětech kamionu z Nice nic není slyšet. Už jsou pohřbení? A vůbec , jak to že televize a média o tom nic nepípnou? Na ty pohřby se žádný novinář nehrne? Když spadlo při Smolensku letadlo, tak se média šly porvat! A na pohřbu také! Není to divné? Příbuzní jsou anonymní, žadnej novináž se jich nezeptá, jak jim jde truchlení, ....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.